ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TechnoV είπε Μακάρι να ήταν 4770κ.. οκ όλα καλά προσέφερε στον ανταγωνισμό κτλ, αλλά ήταν αργό τσιπ, δεν είχε ρολόγια κ single core δεν έδινε. Εν ολίγοις δε θα προτείνω κανένα ryzen για gaming σύστημα γιατί απλά δεν κάνουν. Αν θέλεις STP με ryzen θέλει ψάξιμο δυστυχώς. Μπορείς πάντως τον 1600 πχ με oc στα 3.8+ Ghz, καλές μνήμες και σφίξιμο στα subtimings να τον φέρεις περίπου σε 8400 level of gaming performance. O 2600x επίσης με καλές μνήμες είναι κάπου ανάμεσα από 8400 και 8600k. Αν έχεις στήσει σωστά το μηχάνημά σου συνήθως η κάρτα θα πρέπει να είναι αυτή που σε κόβει. Γενικά δεν είναι τα καλύτερα τσιπάκια για αυτή τη δουλειά, αλλά οι διαφορές σε πραγματικές συνθήκες και ισορροπημένα συστήματα από τους CL είναι μικρές και όχι αυτά που βλέπουμε στα benchmarks. Δε νομίζω να υπάρχουν irl πάρα πολλοί που αγοράζουν 1080ti και ryzen για 1080p και μετά παραπονιούνται για το stp τους. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων αγοράζει delided 8700k κατευθείαν από τον derbauer. 1
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 5 hours ago, TechnoV said: Μακάρι να ήταν 4770κ.. οκ όλα καλά προσέφερε στον ανταγωνισμό κτλ, αλλά ήταν αργό τσιπ, δεν είχε ρολόγια κ single core δεν έδινε. Εν ολίγοις δε θα προτείνω κανένα ryzen για gaming σύστημα γιατί απλά δεν κάνουν. Σωστα, για gaming συστηματα απλα δεν κανουν. Οπως αντιστοιχα δεν κανουν και καρτες τυπου 1060 / 1070 / 1070ti, μιας και αυτες στο 99%% των παιχνιδιων ειναι πιο αργες απο τον 1500x. Δεν μιλαω καν για τιποτα 1600x και λοιπα. Aκου εκει, gtx 1070 για gaming....δεν κανουν τετοιες καρτες παιδια, απο 1080ti και πανω μονο. Σορρυ για την ειρωνεια αλλα δεν αντεξα, αυτος ο ισοπεδισμος μου φερνει εμετο. Μιλαμε για επεξεργαστη που βγαζει 100+ fps στο multiplayer του BF1 και λες δεν κανει για gaming. Και μη ρωτησω καλυτερα τι καρτα εχεις γιατι περιμενω να ακουσω τιποτα 1050ti να φυγω απο το παραθυρο, ειμαι και ψηλα, θα πονεσει η πτωση. 2
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, TechnoV είπε Μακάρι να ήταν 4770κ.. οκ όλα καλά προσέφερε στον ανταγωνισμό κτλ, αλλά ήταν αργό τσιπ, δεν είχε ρολόγια κ single core δεν έδινε. Εν ολίγοις δε θα προτείνω κανένα ryzen για gaming σύστημα γιατί απλά δεν κάνουν. Έχεις απόλυτο δίκιο, όταν με ρωτούν τι να πάρουν Ryzen η Skylake τους λέω να πάρουν Xbox One X γιατί απλά κανένας από τους δυο επεξεργαστές δεν κάνουν για 4Κ gaming.
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Σωστα, για gaming συστηματα απλα δεν κανουν. Οπως αντιστοιχα δεν κανουν και καρτες τυπου 1060 / 1070 / 1070ti, μιας και αυτες στο 99%% των παιχνιδιων ειναι πιο αργες απο τον 1500x. Δεν μιλαω καν για τιποτα 1600x και λοιπα. Aκου εκει, gtx 1070 για gaming....δεν κανουν τετοιες καρτες παιδια, απο 1080ti και πανω μονο. Σορρυ για την ειρωνεια αλλα δεν αντεξα, αυτος ο ισοπεδισμος μου φερνει εμετο. Μιλαμε για επεξεργαστη που βγαζει 100+ fps στο multiplayer του BF1 και λες δεν κανει για gaming. Και μη ρωτησω καλυτερα τι καρτα εχεις γιατι περιμενω να ακουσω τιποτα 1050ti να φυγω απο το παραθυρο, ειμαι και ψηλα, θα πονεσει η πτωση. Αδερφέ μου ψυχραιμία. Κουμπωνεις lexotanil κ μετά γράφεις. Καλύτερα έτσι. Τον είχα λέμε. Όταν βάζω game που ήθελε 2 πυρήνες δυνατούς π.χ starcraft κ έκανε "μαμά κακά" φταίω εγώ; Είναι αργό τσιπ. Κάνει για rendering ναι, κάνει διαχείριση ναι, κανει για workstation ναι, για gaming υπάρχουν άλλες επιλογές. Απλά μαθηματικά είναι. Κ πίστεψέ με 3770κ και 4770κ του πίνουν το αίμα σε αυτό τον τομέα. 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Έχεις απόλυτο δίκιο, όταν με ρωτούν τι να πάρουν Ryzen η Skylake τους λέω να πάρουν Xbox One X γιατί απλά κανένας από τους δυο επεξεργαστές δεν κάνουν για 4Κ gaming. Ρε παιδιά άλλη γλώσσα μιλάμε; Δεν φταίει ο ryzen σαν CPU. Φταίνε αυτοί που τον προμοταρανε για gaming κ γεμίσαμε τα φόρουμ με ryzen. Τώρα βέβαια στις αγγελίες όλοι τους πουλάνε.
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, TechnoV είπε Αδερφέ μου ψυχραιμία. Κουμπωνεις lexotanil κ μετά γράφεις. Καλύτερα έτσι. Τον είχα λέμε. Όταν βάζω game που ήθελε 2 πυρήνες δυνατούς π.χ starcraft κ έκανε "μαμά κακά" φταίω εγώ; Είναι αργό τσιπ. Κάνει για rendering ναι, κάνει διαχείριση ναι, κανει για workstation ναι, για gaming υπάρχουν άλλες επιλογές. Απλά μαθηματικά είναι. Κ πίστεψέ με 3770κ και 4770κ του πίνουν το αίμα σε αυτό τον τομέα. Ρε παιδιά άλλη γλώσσα μιλάμε; Δεν φταίει ο ryzen σαν CPU. Φταίνε αυτοί που τον προμοταρανε για gaming κ γεμίσαμε τα φόρουμ με ryzen. Τώρα βέβαια στις αγγελίες όλοι τους πουλάνε. Και επαναλαμβάνω, για παιχνιδάρες σαν το Starcraft δεν κάνουν ούτε οι Ryzen ούτε οι Coffelake , με 500 ευρώ παίρνεις ένα XBone X και παίζεις όλα τα παιχνίδια σε 4Κ.
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, TechnoV said: Αδερφέ μου ψυχραιμία. Κουμπωνεις lexotanil κ μετά γράφεις. Καλύτερα έτσι. Τον είχα λέμε. Όταν βάζω game που ήθελε 2 πυρήνες δυνατούς π.χ starcraft κ έκανε "μαμά κακά" φταίω εγώ; Είναι αργό τσιπ. Κάνει για rendering ναι, κάνει διαχείριση ναι, κανει για workstation ναι, για gaming υπάρχουν άλλες επιλογές. Απλά μαθηματικά είναι. Κ πίστεψέ με 3770κ και 4770κ του πίνουν το αίμα σε αυτό τον τομέα. Σωστα, απλα μαθηματικα ειναι. Με απλά μαθηματικα λοιπον ο 4770k για να τον κλοκαρις και να πιει το αιμα απο τον 1500x θα σου κοστισει τα διπλασια χρηματα. Τουλαχιστον. Και κατα 99.9% θα χρειαστει και delid. Δεν τον ειχες μονο εσυ. Με τα απλα μαθηματικα σου, αν θες starcraft ο 8350k του πινει το αιμα του 4770k / 3770k, τι σημαινει αυτο, οτι ο 4770k δεν κανει για gaming? Γιατι ουσιαστικα αυτο μου λες.. Οπως εγραψα και προηγουμενως, ενας 1500x τεντωνει τουλαχιστον μια 1070ti σε 1080p στο 100% usage στο 99% των παιχνιδιων. Αν λοιπον ενα τετοιο CPU δεν κανει για gaming αυτοματα και μια 1070ti δεν κανει για gaming, ουτε καν σε 1080p. Αυτο υποστηριζεις αυτη τη στιγμη. Απο κει και υστερα προφανως ο 4770k, και δη κλοκαρισμενος ειναι καλυτερος του 1500x, ειδικα δε αν δεν ασχοληθεις να σφιξεις μνημες και να κλοκαρις. Αλλο αυτο, και αλλο να λεμε δεν κανει για gaming. Ημαρτον δηλαδη, το minimum για gaming τι ειναι, ο i7? Yπαρχουν παιχνιδια που ο 8700k μου στα 5ghz με τους δυνατους πυρηνες του πεφτει στα 10fps. Αρα, φανταζομαι δεν κανει για gaming? Το θεμα ειναι να ξερεις τι αγοραζεις και γιατι. Προφανως για παιχνιδια τυπου SC2 καθως και διαφορα mmo's ενας 8350k ειναι το καλυτερο VFM. Για ΑΑΑ παιχνιδια τυπου Battlefield / AC κλπα μια χαρα κανει και παρακανει ο 1500x. PS1. Ο 8350k που ειναι φτηνοτερος ακομα και απο μεταχειρισμενο 4770k ειναι πιο γρηγορος στο sc2 απο οτι ειναι ο 4770k απτον 1500x. Ετσι ενημερωτικα, φτανει 225STP ενω ο 4770k παει 180. Οποτε αν εφαρμοσουμε εδω το επιχειρημα σου, ο 4770k δεν κανει για gaming. 5 minutes ago, Aten-Ra said: Και επαναλαμβάνω, για παιχνιδάρες σαν το Starcraft δεν κάνουν ούτε οι Ryzen ούτε οι Coffelake , με 500 ευρώ παίρνεις ένα XBone X και παίζεις όλα τα παιχνίδια σε 4Κ. Ναι, σε 13fps καλη ωρα οπως το PUBG... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από strawman
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Σωστα, απλα μαθηματικα ειναι. Με απλά μαθηματικα λοιπον ο 4770k για να τον κλοκαρις και να πιει το αιμα απο τον 1500x θα σου κοστισει τα διπλασια χρηματα. Τουλαχιστον. Και κατα 99.9% θα χρειαστει και delid. Δεν τον ειχες μονο εσυ. Με τα απλα μαθηματικα σου, αν θες starcraft ο 8350k του πινει το αιμα του 4770k / 3770k, τι σημαινει αυτο, οτι ο 4770k δεν κανει για gaming? Γιατι ουσιαστικα αυτο μου λες.. Οπως εγραψα και προηγουμενως, ενας 1500x τεντωνει τουλαχιστον μια 1070ti σε 1080p στο 100% usage στο 99% των παιχνιδιων. Αν λοιπον ενα τετοιο CPU δεν κανει για gaming αυτοματα και μια 1070ti δεν κανει για gaming, ουτε καν σε 1080p. Αυτο υποστηριζεις αυτη τη στιγμη. Απο κει και υστερα προφανως ο 4770k, και δη κλοκαρισμενος ειναι καλυτερος του 1500x, ειδικα δε αν δεν ασχοληθεις να σφιξεις μνημες και να κλοκαρις. Αλλο αυτο, και αλλο να λεμε δεν κανει για gaming. Ημαρτον δηλαδη, το minimum για gaming τι ειναι, ο i7? PS1. Ο 8350k που ειναι φτηνοτερος ακομα και απο μεταχειρισμενο 4770k ειναι πιο γρηγορος στο sc2 απο οτι ειναι ο 4770k απτον 1500x. Ετσι ενημερωτικα, φτανει 225STP ενω ο 4770k παει 180. Οποτε αν εφαρμοσουμε εδω το επιχειρημα σου, ο 4770k δεν κανει για gaming. Ναι, σε 13fps καλη ωρα οπως το PUBG... Ο 8350κ είναι δυνατός. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απλά να μιλάμε για ίδια κατηγορία. Τον 1500x τον πλήρωσα 160 ευρα αν θυμάμαι. Τόσο έχει κ ο 8350κ. Προφανώς κ αν με ρωτήσεις τώρα θα έπαιρνα τον i3. Επίσης ο 4770κ ναι, στον πυρήνα είναι πιο αργος από τον i3 αλλά σαν τσιπ δεν έχει καμία σχέση. Εν ολίγοις τα ίδια λέμε. Δεν ακυρώνω ryzen, εννοείται θα παίξεις, θα ευχαριστηθείς, απλά κοιτάμε τις εναλλακτικές. 12 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Και επαναλαμβάνω, για παιχνιδάρες σαν το Starcraft δεν κάνουν ούτε οι Ryzen ούτε οι Coffelake , με 500 ευρώ παίρνεις ένα XBone X και παίζεις όλα τα παιχνίδια σε 4Κ. Που κολλάει το Xbox ρε φίλε; Όνειρο ζεις κ σε ξυπνησανε;
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TechnoV είπε Που κολλάει το Xbox ρε φίλε; Όνειρο ζεις κ σε ξυπνησανε; Εγώ απλά συμφώνησα μαζί σου ότι ούτε ο ΡΥΖΕΝ ούτε ο Coffelake κάνουν για gaming, άρα η καλύτερη εναλλακτική είναι το XB One X που παίζει στα 4Κ με μόλις 500 ευρώ. 17 λεπτά πριν, strawman είπε Σωστα, απλα μαθηματικα ειναι. Με απλά μαθηματικα λοιπον ο 4770k για να τον κλοκαρις και να πιει το αιμα απο τον 1500x θα σου κοστισει τα διπλασια χρηματα. Τουλαχιστον. Και κατα 99.9% θα χρειαστει και delid. Δεν τον ειχες μονο εσυ. Με τα απλα μαθηματικα σου, αν θες starcraft ο 8350k του πινει το αιμα του 4770k / 3770k, τι σημαινει αυτο, οτι ο 4770k δεν κανει για gaming? Γιατι ουσιαστικα αυτο μου λες.. Οπως εγραψα και προηγουμενως, ενας 1500x τεντωνει τουλαχιστον μια 1070ti σε 1080p στο 100% usage στο 99% των παιχνιδιων. Αν λοιπον ενα τετοιο CPU δεν κανει για gaming αυτοματα και μια 1070ti δεν κανει για gaming, ουτε καν σε 1080p. Αυτο υποστηριζεις αυτη τη στιγμη. Απο κει και υστερα προφανως ο 4770k, και δη κλοκαρισμενος ειναι καλυτερος του 1500x, ειδικα δε αν δεν ασχοληθεις να σφιξεις μνημες και να κλοκαρις. Αλλο αυτο, και αλλο να λεμε δεν κανει για gaming. Ημαρτον δηλαδη, το minimum για gaming τι ειναι, ο i7? Yπαρχουν παιχνιδια που ο 8700k μου στα 5ghz με τους δυνατους πυρηνες του πεφτει στα 10fps. Αρα, φανταζομαι δεν κανει για gaming? Το θεμα ειναι να ξερεις τι αγοραζεις και γιατι. Προφανως για παιχνιδια τυπου SC2 καθως και διαφορα mmo's ενας 8350k ειναι το καλυτερο VFM. Για ΑΑΑ παιχνιδια τυπου Battlefield / AC κλπα μια χαρα κανει και παρακανει ο 1500x. PS1. Ο 8350k που ειναι φτηνοτερος ακομα και απο μεταχειρισμενο 4770k ειναι πιο γρηγορος στο sc2 απο οτι ειναι ο 4770k απτον 1500x. Ετσι ενημερωτικα, φτανει 225STP ενω ο 4770k παει 180. Οποτε αν εφαρμοσουμε εδω το επιχειρημα σου, ο 4770k δεν κανει για gaming. Ναι, σε 13fps καλη ωρα οπως το PUBG... Ναι αλλά έχεις δώσει μόνο 500 ευρώ για το XB One X ενώ μόνο ο Core i7 8700Κ που πέφτει και στα 10fps από ότι λες εσύ που τον έχεις , κοστίζει μόνος του 350.00 ευρώ. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Aten-Ra
TopCLR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, TechnoV είπε Εν ολίγοις τα ίδια λέμε. Δεν ακυρώνω ryzen, εννοείται θα παίξεις, θα ευχαριστηθείς, απλά κοιτάμε τις εναλλακτικές. Δυστυχώς δεν λέτε τα ίδια και για να είμαι πιο ακριβής εσύ μόνος σου δεν λες τα ίδια! Όταν λες: Αναφορά σε κείμενο Εν ολίγοις δε θα προτείνω κανένα ryzen για gaming σύστημα γιατί απλά δεν κάνουν. το σημειωμένο με έντονα γράμματα.. απλώς ακυρώνει τους Ryzen, που λες οτι δεν ακυρώνεις!! Εγώ τουλάχιστον από αυτό (τα έντονα) καταλαβαίνω οτι δεν κάνουν = είναι άχρηστοι! Αν έγραφες "γιατί απλά υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές στα ίδια λεφτά", τότε ναι, θα ήταν διαφορετικό το νόημα. 1
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Aten-Ra said: Ναι αλλά έχεις δώσει μόνο 500 ευρώ για το XB One X ενώ μόνο ο Core i7 8700Κ που πέφτει και στα 10fps από ότι λες εσύ που τον έχεις , κοστίζει μόνος του 350.00 ευρώ. Mηλα με αχλαδια ομως. Τα games που πεφτει στα 10fps ο 8700 δεν υπαρχουν καν στο xbonex, και αν υπηρχαν, σε αφηνω να μαντεψεις στα ποσα θα επεφτε. 1? Στα αντιστοιχα games ομως, οπως το PUBG που εφερα και πριν σαν παραδειγμα, ο 8700k "πεφτει" στα 130, το xbonex πεφτει στα 13. Μολις 10 φορες πανω λοιπον. Το προβλημα που εχω εγω με τις κονσολες ειναι οτι κανουν περισσοτερο focus στα γραφικα παρα στην αποδοση του παιχνιδιου, το οποιο μετατρεπει τα μισα games σε unplayable mess. Αν ετρεχε σε σταθερο 60αρι τα games εστω και σε 1080 / 1440p μια χαρα τιμιοτατη προταση θα ηταν η κονσολα. Αλλα οταν μιλαμε για 30 και φτου πιπερι drops κατω απο τα 15 τι να κατσεις να παιξεις? Και ας ειναι η αναλυση και σε 19k. Χωρια που αυτο το "κοστιζει 500€" απλα δεν ειναι αληθεια. Γιατι και στην κονσολα να επαιζα, PC θα συνεχιζα να εχω. Εστω ενα φτηνοτερο των 500-600€. Μανι μανι πηγαμε στο 1000αρικο+. Τωρα κοπανα πανω τις συνδρομες του live, τα λιγο πιο ακριβα games, το οτι για να κανεις αναβαθμιση πετας ολη την κονσολα (αντι πχ. να αλλαξεις καρτα γραφικων) και το κοστος εκτοξευεται τουλαχιστον στα επιπεδα ενος αξιοπρεπους PC. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από strawman
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Έχεις απόλυτο δίκιο, όταν με ρωτούν τι να πάρουν Ryzen η Skylake τους λέω να πάρουν Xbox One X γιατί απλά κανένας από τους δυο επεξεργαστές δεν κάνουν για 4Κ gaming. Για 4k gaming δεν κανει τιποτα αυτη τη στιγμη γενικα το 4k gaming ειναι αχρηστο, εκτος κι αν εννοουμε 1080ti για να παιζεις cs go Και dota2 και να λες παιζω σε 4k για μενα το ιδανικο gaming ειναι Ultrawide 1080p
Aten-Ra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέτε, σήμερα με 500 ευρώ το XB One X είναι ότι καλύτερο για Gaming. Και πραγματικά στενοχωριέμαι όταν διαβάζω πράγματα όπως 4Κ είναι άχρηστο εκτός αν έχεις 1080Ti κλπ κλπ. Έχετε χάσει όλοι το νόημα του τι είναι πραγματικά Gaming και σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τα 60fps, λες και πριν 15-20 χρόνια όταν παίζαμε games στα PC είχαμε πάντα 60fps καρφωμένα με Ultra settings. Ξεκολλήστε λίγο με τα νούμερα των fps, δεν χρειάζεσαι 1080ti για 4Κ ούτε 8 Core στα 5GHz επεξεργαστές για να απολάυσετε ένα παιχνίδι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Aten-Ra
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Aten-Ra said: Ότι και να λέτε, σήμερα με 500 ευρώ το XB One X είναι ότι καλύτερο για Gaming. Και πραγματικά στενοχωριέμαι όταν διαβάζω πράγματα όπως 4Κ είναι άχρηστο εκτός αν έχεις 1080Ti κλπ κλπ. Έχετε χάσει όλοι το νόημα του τι είναι πραγματικά Gaming και σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τα 60fps, λες και πριν 15-20 χρόνια όταν παίζαμε games στα PC είχαμε πάντα 60fps καρφωμένα με Ultra settings. Ξεκολλήστε λίγο με τα νούμερα των fps, δεν χρειάζεσαι 1080ti για 4Κ ούτε 8 Core στα 5GHz επεξεργαστές για να απολάυσετε ένα παιχνίδι. Δυστηχως φιλε μου το ποστ σου αναιρει τον εαυτο του. Απτην μια μας την λες που επιμενουμε στα 60fps, λες και ειχαμε πριν 10 χρονια 60 fps, αλλα απτην αλλη παιζει να εχεις αναφερει 15 φορες περιπου την λεξη 4k! Eπειδη φανταζομαι πριν 15-20 χρονια ειχαμε 4k! To τι χρειαζεσαι η δεν χρειαζεσαι εσυ ειναι δικο σου θεμα, αλλα μην το γενικευεις. Αν ημουνα ενταξει με 30 (και εννοειτε 13!!) fps θα ειχα xboxone. Δυστηχως δεν μπορω να παιξω σε 30, η κινηση της καμερας σε οποιοδηποτε παιχνιδι ειναι αθλιοτατη. Καλυτερα να μην παιξω καθολου παρα αυτο το χαλι. Πριν 15 χρονια ειχαμε CRT οθονες και αλλα 15 πριν ηταν ολα ασπρομαυρα, τι σημαινει αυτο, εκει πρεπει να μεινουμε? Αλλα βεβαια το point παραμενει, και με 30 να βολευεσαι γιατι να παρεις xboxone και οχι ενα PC που να παιζει στα 30? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από strawman
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TopCLR είπε Δυστυχώς δεν λέτε τα ίδια και για να είμαι πιο ακριβής εσύ μόνος σου δεν λες τα ίδια! Όταν λες: το σημειωμένο με έντονα γράμματα.. απλώς ακυρώνει τους Ryzen, που λες οτι δεν ακυρώνεις!! Εγώ τουλάχιστον από αυτό (τα έντονα) καταλαβαίνω οτι δεν κάνουν = είναι άχρηστοι! Αν έγραφες "γιατί απλά υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές στα ίδια λεφτά", τότε ναι, θα ήταν διαφορετικό το νόημα. Ε αφού δεν κάνουν ρε φίλε... Πώς να το γράψω αλλιώς; Από την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές πας αλλού. Ντε κ καλά να προτείνω μια πλατφόρμα που θεωρώ ότι δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
strawman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Just now, TechnoV said: Ε αφού δεν κάνουν ρε φίλε... Πώς να το γράψω αλλιώς; Από την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές πας αλλού. Ντε κ καλά να προτείνω μια πλατφόρμα που θεωρώ ότι δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Ναι αλλα χρησιμοποιωντας την λογικη σου (sc2) ουτε ο 4770k κανει για gaming...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα