Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τελικά μάλλον μας δουλεύεις, είχες 1060 και κοιτάζεις σε 1050ti & rx 560?μάλιστα...... Είσαι σε λάθος μέρος, πρέπει να μεταφερθείς στο υποβάθμιση υπολογιστή

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες ότι για τα παιχνίδια που παίζω και μια 1060 είναι πολυτέλεια... Και είναι και εκτός μπάτζετ!!! Μου φαίνεται κάποιοι μέσα εδώ γράφεται απλά για να γράφεται και όχι για να βοηθήσετε. 2 άτομα με βοήθησαν μέσα στο forum όλοι οι άλλοι λέτε ότι σας κατέβει για το pc που θα θέλατε εσείς με 1000€ μόνο τον πύργο. Συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν! Του άφησα like στο σχολείο όσοι με βοήθησαν. Καλή συνέχεια παιδια στα υπέρ pc σας

Επεξ/σία από paraliasjunior
  • Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχεις παίξει ποτέ pubg; Δεν νομίζω να απολαμβάνει κανείς παιχνίδι με 2400g και 1440p μοιτορ. Κανείς όμως. Έπειτα είπε οτι έχει 700 για αναβάθμιση δεν το κατεβάσαμε απο το κεφάλι μας.

PUBG δεν έχω παίξει, αλλά από ότι είδα στο Youtube μια χαρά τα καταφέρνει ο Ryzen 2400G στα 1080p (low settings) αν έχεις 3200MHz μνήμες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια (lol, L2 και CSGO) παίζουν άνετα σε 1440p σε Low με Medium settings.

Όσο για τα 700 Ευρώ, μόνο η AOC Q3279VWF κοστίζει 200+ ευρώ που δεν αφήνει περιθώριο για έξτρα κάρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paraliasjunior είπε

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες ότι για τα παιχνίδια που παίζω και μια 1060 είναι πολυτέλεια... Και είναι και εκτός μπάτζετ!!! Μου φαίνεται κάποιοι μέσα εδώ γράφεται απλά για να γράφεται και όχι για να βοηθήσετε. 2 άτομα με βοήθησαν μέσα στο forum όλοι οι άλλοι λέτε ότι σας κατέβει για το pc που θα θέλατε εσείς με 1000€ μόνο τον πύργο. Συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν! Του άφησα like στο σχολείο όσοι με βοήθησαν. Καλή συνέχεια παιδια στα υπέρ pc σας

Έχεις παίξει pubg με την 1060 και σου φάνηκε πολυτέλεια ? Σε τι υπολογιστή και οθόνη είχες την 1060 (αν την είχες και ποτέ βέβαια)

5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

PUBG δεν έχω παίξει, αλλά από ότι είδα στο Youtube μια χαρά τα καταφέρνει ο Ryzen 2400G στα 1080p (low settings) αν έχεις 3200MHz μνήμες.

Όσο για τα 700 Ευρώ, μόνο η AOC Q3279VWF κοστίζει 200+ ευρώ που δεν αφήνει περιθώριο για έξτρα κάρτα.

Φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει, όσο για το youtube φυσικά μια χαρά θα τα καταφέρνει αν τα βάλεις όλα στο very low και το screen scale στο 70.... Μια χαρά στο 720p δλδ....  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Έχεις παίξει pubg με την 1060 και σου φάνηκε πολυτέλεια ? Σε τι υπολογιστή και οθόνη είχες την 1060 (αν την είχες και ποτέ βέβαια)

Φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει, όσο για το youtube φυσικά μια χαρά θα τα καταφέρνει αν τα βάλεις όλα στο very low και το screen scale στο 70.... Μια χαρά στο 720p δλδ....  

Αυτό το Pc είχα και τα έπαιζε ολα. Είχα δώσει αρκετά χρήματα και δεν το αξιοποιησα καθόλου και γι'αυτό θέλω κάτι ποιο οικονομικό. Κάρτα θα βάλω μόλις βγουν οι καινούργιες και πέσουν οι τιμές. 

Αν ξέρει κάποιος για το freesync που έγραψα και πριν για την 1050ti και την rx560 αν το freesync δηλαδή βοηθάει και σε επίδοση την rx560 και φτάνει την 1050ti

Επισκέπτης
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paraliasjunior είπε

Αυτό το Pc είχα και τα έπαιζε ολα. Είχα δώσει αρκετά χρήματα και δεν το αξιοποιησα καθόλου και γι'αυτό θέλω κάτι ποιο οικονομικό. Κάρτα θα βάλω μόλις βγουν οι καινούργιες και πέσουν οι τιμές. 

Αν ξέρει κάποιος για το freesync που έγραψα και πριν για την 1050ti και την rx560 αν το freesync δηλαδή βοηθάει και σε επίδοση την rx560 και φτάνει την 1050ti

Όχι καμμια σχέση άστην την 560. Δεν κάνει καμμια καρτα από τις δυο για το μόνιτορ που θες.Ελληνικα μιλάμε άλλαξε μόνιτορ αν θες καρτα σαν την 1050ti και πάλι με τον 2400 αν δεν δωσεις  200 ευρώ για μνήμη θα ανοίγεις θέμα και θα γκρινιάζεις για χαμηλά FPS. Δεν παίρνεις υπολογιστή μόνο για χθεσινά παιχνιδια αλλά για να κρατήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Αν θες να παρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου μην ανοίγεις θέμα. Τόσο απλα. 

Αν σε προβληματίζει το οικονομικό, έχει 24αρι μόνιτορ με 120-130 αλλιώς μείνε με τα ενσωματωμένα του 8400 μέχρι να μαζέψεις για 1060-580.

Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις Gpu ο 2400g είναι η καλύτερη λύση με ενσωματωμένα. Είναι κάτι που δεν καταλαβες;

Δημοσ.

Την οθόνη την έχεις πάρει τελικά ή όχι ακόμα?

Αν όχι ειναι πολύ λάθος λογική να αγοράσεις αυτή την οθόνη σε αυτό το budget 

Δημοσ.

Εγώ σταματάω να ασχολούμαι γιατί πιστεύω πέφτει mass trolling από τον OP. Οι περισσότεροι εδώ μέσα του γράψαμε λίγο πολύ τα ίδια και αυτός συνεχίζει να επιμένει στα δικά του. Αν θέλει ας κάτσει να ξαναδιαβάσει τι του γράφουμε όλοι και να σταματήσουμε επιτέλους να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ilos με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η οθόνη, στο μέτρο θα κάθομαι. Αλλά ελεγα να την έχω με καμια RX 580 και να παίζω στο medium. Πέρα απο το ghosting, αυτό που με προβληματίζει είναι το μικρο εύρος freesync που δεν επιτρέπει LFC σε χαμηλότερα fps. Ειχες κοιτάξει καθόλου την ΗΡ Omen 32 πριν πάρεις την Aoc; Είναι 100€ πιο ακριβή αλλά λένε οτι εχεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πιο λίγο ghosting και οτι, εστω με cru, μπορεί να παίξει σε freesync range που ενεργοποιεί LFC. Αξίζει λες τα παραπανω χρήματα; 

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, greg4 είπε

Την οθόνη την έχεις πάρει τελικά ή όχι ακόμα?

Αν όχι ειναι πολύ λάθος λογική να αγοράσεις αυτή την οθόνη σε αυτό το budget 

Λάθος λογική αποκλείεται, εδώ έσκασε 2000€ για τον προηγούμενο υπολογιστή του και διέθεσε ολόκληρα 170€ για την οθόνη, ήταν πολυτέλεια η 1060 σε gaming σύστημα με 8700k μητρική των 200€, υδρόψυξη, τελικές εξατμίσεις λαμπάκια Νεον κτλ κτλ... και κερασάκι αγορασμένα απο μπουτίκ υπολογιστών (πλαίσιο)... 

10 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

ilos με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η οθόνη, στο μέτρο θα κάθομαι. Αλλά ελεγα να την έχω με καμια RX 580 και να παίζω στο medium. Πέρα απο το ghosting, αυτό που με προβληματίζει είναι το μικρο εύρος freesync που δεν επιτρέπει LFC σε χαμηλότερα fps. Ειχες κοιτάξει καθόλου την ΗΡ Omen 32 πριν πάρεις την Aoc; Είναι 100€ πιο ακριβή αλλά λένε οτι εχεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πιο λίγο ghosting και οτι, εστω με cru, μπορεί να παίξει σε freesync range που ενεργοποιεί LFC. Αξίζει λες τα παραπανω χρήματα; 

Δεν την ξέρω την οθόνη αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να πειράξεις το εύρος μέσω cru ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από οτι έχω διαβάσει στο νετ το καλύτερο που μπορεί να κανει η Aoc είναι 41-76, αρα no LFC. Πρέπει να τις δω κάπου να δουλεύουν γιατί ερχομαι από IPS με extended rgb και μπορεί να μην μου κανει καμια απο τις δυο. :)

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι το LFC ενεργοποιήται μόνο σε οθόνες με freesync 2. Το εύρος της AOC officially είναι πολύ κακό (48-75) έχεις δίκιο. Άλλα όπως σου είπα την έχω με μια 1080 οπότε δε με νοιάζει το freesync. Σε όσα games δεν είναι capped συνήθως βάζω frame limiter από το rivatuner στο 74.96 και vsync on/off ανάλογα το game. Η OMEN 32 σε αντίθεση με την AOC έχει frame skipping στα 75 Hz σε nvidia και αυτό ήταν deal breaker για μένα. Άσε που και πάλι VA panel είναι. Αν έρχεσαι από ips θα ξενερώσεις ακόμα και top va panel να πάρεις (πχ samsung quantum dot). Εγώ δε την χρησιμοποιώ για δουλειά όποτε δε με χαλάει τόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέροντα όλα αυτά, θα το σκεφτώ. Μάλλον θα μαζέψω €€ να πάρω καλύτερο panel. Κρίμα που δεν υπάρχει Ευρώπη το Nixeus EDG 27. 

Info: Για LFC απλά θες το top end του Freesync range να είναι 2Χ του low end. Ίσως 2Χ+1, δεν ξέρω. Πχ, 37-75 έχει LFC. Δεν θέλει Freesync 2 ούτε 2.5Χ που λένε μερικοί.

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 6:18 ΜΜ, jgeorgiou είπε

ο 2400g είναι "αργή" λύση και για cpu και για gpu.

Πολύς κόσμος λοιπόν συνεχίζει να τον αγοράζει παρόλο που είναι τσιπάκι για pc των 400ευρώ.

Μετά αναγκάζονται και αγοράζουν σοβαρή gpu , μετά θα ανακαλύψουν ότι ούτε σαν cpu αξίζει και τον αντικαθιστούν και όταν κάποιος ρωτάει γιατί τελικά πήρες τον 2400g αναθεματίζουν τον βλάκα που τον συνέστησε (γιατί οι ίδιοι δεν έχουν ευθύνη ποτέ).

ΥΓ

Οποιος ενδιαφέρεται για 580/8gb υπάρχουν ορισμένα μοντέλα σε λογικές τιμες.

Εγώ πάντως που πέρασα από ryzen φάση με τον 1500x δεν ενθουσιάστηκα κ όλας. Χλιαρά τσιπακια. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, TechnoV είπε

Εγώ πάντως που πέρασα από ryzen φάση με τον 1500x δεν ενθουσιάστηκα κ όλας. Χλιαρά τσιπακια. 

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και από τι προέρχεσαι. Αν αντικατέστησες πχ κανέναν 4770k χαίρω πολύ μια η άλλη είναι περίπου ο 1500x. Ο 4770k έχει κιόλας καλύτερο latency και σηκώνει παραπάνω ρολόγια, αλλά υστερεί λίγο σε ipc και αρκετά σε temps/κατανάλωση. Από την άλλη είναι άδικη  και η σύγκριση γιατί ο 4770k έκανε 100+ ευρώ παραπάνω + το extra κόστος για z87 και καλή ψήκτρα. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι δηλαδή που συνήθως τους αγνοούμε και κοιτάμε μόνο το "gaming" performance. Για αυτό και φάγαμε 6 χρόνια τους 4πύρηνους στη μάπα και θα συνεχίζαμε ακόμα την intel καραμέλα, αν δε βγαίναν οι zen και δεν έπεφτε η "φάπα" στους kaby lake με τους 1600/1700.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilos είπε

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και από τι προέρχεσαι. Αν αντικατέστησες πχ κανέναν 4770k χαίρω πολύ μια η άλλη είναι περίπου ο 1500x. Ο 4770k έχει κιόλας καλύτερο latency και σηκώνει παραπάνω ρολόγια, αλλά υστερεί λίγο σε ipc και αρκετά σε temps/κατανάλωση. Από την άλλη είναι άδικη  και η σύγκριση γιατί ο 4770k έκανε 100+ ευρώ παραπάνω + το extra κόστος για z87 και καλή ψήκτρα. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι δηλαδή που συνήθως τους αγνοούμε και κοιτάμε μόνο το "gaming" performance. Για αυτό και φάγαμε 6 χρόνια τους 4πύρηνους στη μάπα και θα συνεχίζαμε ακόμα την intel καραμέλα, αν δε βγαίναν οι zen και δεν έπεφτε η "φάπα" στους kaby lake με τους 1600/1700.

Μακάρι να ήταν 4770κ.. οκ όλα καλά προσέφερε στον ανταγωνισμό κτλ, αλλά ήταν αργό τσιπ, δεν είχε ρολόγια κ single core δεν έδινε. Εν ολίγοις δε θα προτείνω κανένα ryzen για gaming σύστημα γιατί απλά δεν κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...