paraliasjunior Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά πριν κάνω το pc αυτό είχα ένα άλλο και το πούλησα για να κάνω ένα ποιο οικονομικό. Είχα μια 1060 6gb G1 gaming την οποία την είχα αγοράσει 337€ και την πούλησα 400€ πριν 3 μήνες. Ξέρω ότι δεν αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών τώρα λόγο και της τιμής που έχουν και λόγο ότι περιμένω και εγώ όπως και όλοι σας τις καινούργιες κάρτες γραφικών. Πιστεύω ότι με τον 2400g και με της απαιτήσεις που έχω (lol,L2, pubg, YouTube &movie) θα κάνω την δουλειά μου για την ώρα. Εμένα το θέμα μου είναι με το μόνιτορ! Δεν ξέρω αν το μόνιτορ αυτό με την apu θα με δίνει καλή εικόνα. Απ' ότι διαβάζω εδώ δεν νομίζω να έχω καλό αποτέλεσμα όμως 😟 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από paraliasjunior
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε ο 2400g είναι "αργή" λύση και για cpu και για gpu. Πολύς κόσμος λοιπόν συνεχίζει να τον αγοράζει παρόλο που είναι τσιπάκι για pc των 400ευρώ. Μετά αναγκάζονται και αγοράζουν σοβαρή gpu , μετά θα ανακαλύψουν ότι ούτε σαν cpu αξίζει και τον αντικαθιστούν και όταν κάποιος ρωτάει γιατί τελικά πήρες τον 2400g αναθεματίζουν τον βλάκα που τον συνέστησε (γιατί οι ίδιοι δεν έχουν ευθύνη ποτέ). ΥΓ Οποιος ενδιαφέρεται για 580/8gb υπάρχουν ορισμένα μοντέλα σε λογικές τιμες. Μια χαρά cpu είναι ο 2400g για πάντρεμα με μια 1060 πχ. Το ότι χάνει την αξία του σε σχέση με 2600/8400 από τη στιγμή που θα αγοράσεις gpu ισχύει βέβαια. 5 ώρες πριν, paraliasjunior είπε Είχα μια 1060 6gb G1 gaming την οποία την είχα αγοράσει 337€ και την πούλησα 400€ πριν 3 μήνες. ROFL Υ.Γ. Pubg όλα low και renderscale 25% στα 1440p (για να είσαι 720p) και βγάλε ένα screenshot από περιέργεια να δω πως φαίνεται😄. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από ilos
dimoskoutr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jgeorgiou είπε ο 2400g είναι "αργή" λύση και για cpu και για gpu. Πολύς κόσμος λοιπόν συνεχίζει να τον αγοράζει παρόλο που είναι τσιπάκι για pc των 400ευρώ. Μετά αναγκάζονται και αγοράζουν σοβαρή gpu , μετά θα ανακαλύψουν ότι ούτε σαν cpu αξίζει και τον αντικαθιστούν και όταν κάποιος ρωτάει γιατί τελικά πήρες τον 2400g αναθεματίζουν τον βλάκα που τον συνέστησε (γιατί οι ίδιοι δεν έχουν ευθύνη ποτέ). ΥΓ Οποιος ενδιαφέρεται για 580/8gb υπάρχουν ορισμένα μοντέλα σε λογικές τιμες. Σαφώς και δεν είναι αργός ο 2400g ούτε για cpu ούτε για gpu. Να συγκρίνουμε μήλα με μήλα και καρπούζια με καρπούζια, όχι μήλα με καρπούζια! Για τον σκοπό που βγήκε είναι όχι απλά γρήγορος αλλά ο γρηγορότερος. Βγήκε για να χρησιμοποιηθεί ως apu. Τίποτα παραπάνω. Εκτός αν υπάρχουν ισχυρότερα ενσωματωμένα γραφικά σε desktop επεξεργαστή και δεν το ξέρουμε!!! Επίσης πριν ένα χρόνο λέγαμε 4c/8t στα 3,6 ότι είναι υπεραρκετός για φυσιολογική χρήση. Δεν θυμάμαι να άλλαξαν πολλά προγράμματα απαιτήσεις!!! Να ξέρουμε τι λέμε και τι συγκρίνουμε... Το αν κάποιοι τον χρησιμοποιούν από την πρώτη μέρα με ξεχωριστή gpu δεν τον κάνει αργό επεξεργαστή...super είναι για την χρήση που βγήκε! Όπως και ο 2200g... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr 4
jgeorgiou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πέρα ότι σαν apu δεν κάνει για 1080 gaming στα σύγχρονα παιχνίδια σαν cpu είναι ποιο αργός και από τον "μικρό" Ι3 8100 Η χρησιμότητα του είναι "as is" αν αρχίσεις να λες ότι θα αγοράσω vga γιατί η δική του είναι ανεπαρκής , έκανες λάθος επιλογή πρέπει απλά να πουλήσεις το chip και να πάρεις ένα σοβαρό (π.χ. 2600Χ) για να κάνεις προκοπή και να μην τυραννιέσαι. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από jgeorgiou
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αμα παιζει σε οτιδηοποτε αλλο εκτος απο 1440p, η εικονα θα ειναι απαραδεκτη Σε 720p θα είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση γιατί θα είναι 4:1. Βέβαια 720p σε τέτοιο μέγεθος οθόνης...
Aten-Ra Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, paraliasjunior είπε Εγώ παιδιά πριν κάνω το pc αυτό είχα ένα άλλο και το πούλησα για να κάνω ένα ποιο οικονομικό. Είχα μια 1060 6gb G1 gaming την οποία την είχα αγοράσει 337€ και την πούλησα 400€ πριν 3 μήνες. Ξέρω ότι δεν αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών τώρα λόγο και της τιμής που έχουν και λόγο ότι περιμένω και εγώ όπως και όλοι σας τις καινούργιες κάρτες γραφικών. Πιστεύω ότι με τον 2400g και με της απαιτήσεις που έχω (lol,L2, pubg, YouTube &movie) θα κάνω την δουλειά μου για την ώρα. Εμένα το θέμα μου είναι με το μόνιτορ! Δεν ξέρω αν το μόνιτορ αυτό με την apu θα με δίνει καλή εικόνα. Απ' ότι διαβάζω εδώ δεν νομίζω να έχω καλό αποτέλεσμα όμως 😟 Τα lol και L2 θα παίξουν μια χαρά σε 1440p (Low –medium) με τον 2400G, ιδιαίτερα αν μπορέσεις να ανεβάσεις τις μνήμες στα 3000-3200MHz και το iGPU στα 1500-1600MHz.
paraliasjunior Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια είναι σαν να μου λέτε να γυρίσω πίσω στην Intel. Εγώ έχω διαβάσει λίγο για τον 2400g και έχω δει μερικά βίντεο και όλοι λένε ότι είναι απλά ένα τίμιο τσιπακι. Τέλος πάντων τώρα την έκανα την παραγγελία αν δω ότι δεν με καλύπτει και έχω τα λεφτά θα προχωρήσω σε νέα αναβάθμιση αν και πιστεύω πως θα βγάλω άκρη.
leros2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, paraliasjunior είπε Δηλαδή με λίγα λόγια είναι σαν να μου λέτε να γυρίσω πίσω στην Intel. Εγώ έχω διαβάσει λίγο για τον 2400g και έχω δει μερικά βίντεο και όλοι λένε ότι είναι απλά ένα τίμιο τσιπακι. Τέλος πάντων τώρα την έκανα την παραγγελία αν δω ότι δεν με καλύπτει και έχω τα λεφτά θα προχωρήσω σε νέα αναβάθμιση αν και πιστεύω πως θα βγάλω άκρη. α) Ότι έκανες τη παραγγελία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί... β) Ποιος σου είπε να πας στην Intel ? γ) Αποφάσισε τελικά τι θες να κάνεις...... θέλεις να παίζεις απο ΄τωρα? Γιατι απο ότι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει και τοσο το gaming αφού πούλησες την 1060. δ) Γράψε τι έχεις παραγγείλει τελικά. ε) Γράψε πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις συνολικά για το Pc. ζ) Δεν εχω καταλάβει γιατι έχεις σκαλώσει με την οθόνη και ρωτάς συνέχεια αν θα παίζει καλά, τι εννοείς καλά? Χιόνια δεν θα έχει θα πιάνει καμπάνα... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από leros2004
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, paraliasjunior είπε Εγώ παιδιά πριν κάνω το pc αυτό είχα ένα άλλο και το πούλησα για να κάνω ένα ποιο οικονομικό. Είχα μια 1060 6gb G1 gaming την οποία την είχα αγοράσει 337€ και την πούλησα 400€ πριν 3 μήνες. Ξέρω ότι δεν αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών τώρα λόγο και της τιμής που έχουν και λόγο ότι περιμένω και εγώ όπως και όλοι σας τις καινούργιες κάρτες γραφικών. Πιστεύω ότι με τον 2400g και με της απαιτήσεις που έχω (lol,L2, pubg, YouTube &movie) θα κάνω την δουλειά μου για την ώρα. Εμένα το θέμα μου είναι με το μόνιτορ! Δεν ξέρω αν το μόνιτορ αυτό με την apu θα με δίνει καλή εικόνα. Απ' ότι διαβάζω εδώ δεν νομίζω να έχω καλό αποτέλεσμα όμως 😟 Κατ αρχην πρεπει να συνδεσεις την οθονη με displayport 1.2 αν δεν εχει η μητρικη που παρηγγειλες ακυρωσε την τωρα. αν παιζεις σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο 1440p η εικονα θα ειναι αθλια. Θα μπορουσες να κανεις και κατι αλλο, να παρεις εναν 1600, και καμια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων στο 50ρικο ισα ισα να κανεις τη δουλεια σου. πχ καμια 7850 2gb
paraliasjunior Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Λοιπόν αυτά παρήγγειλα: CPU: AMD Ryzen 5 2400G Box Mobo: MSI B350 Gaming Pro Carbon Ram: HyperX Fury 8GB DDR4-2666MHz Μ.2: Samsung 970 Evo NVMe M.2 250GB Οθόνη: AOC Q3279VWF Τροφοδοτικό: Thermaltake Smart RGB 500W Κουτί: Sharkoon TG5 Όλα αυτά μου βγαίνουν με την προσφορά που πήρα στα 700€ στο μέλλον θα βάλω και έναν ssd με μια κάρτα γραφικών όμως τώρα επειδή ειμαι λίγο ζορισμενως είπα να συμβιβαστώ με αυτά. Ξέρω ότι θα παίζω για άρχει σε 1080p και όχι στα 1440p αλλά οκ για 2-3 μήνες θα είναι. Εγώ ποιο πολύ φοβάμαι για το μόνιτορ παρά για τον CPU τώρα αν κάποιος έχει καμία άλλη σύνθεση με αυτά τα λεφτά ευχάριστος να την ακούσω 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 κατα την άποψη μου άλλαξε μόνο τον επεξεργαστή σε RYZEN 2600Χ και βάλε μια παλιά vga μέχρι να αγοράσεις αυτή που θες. Στην περίπτωση σου είναι λάθος επιλογή ο 2400G , ειναι ανεπαρκής και σαν cpu. 1
ilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε πέρα ότι σαν apu δεν κάνει για 1080 gaming στα σύγχρονα παιχνίδια σαν cpu είναι ποιο αργός και από τον "μικρό" Ι3 8100 Για το πρώτο σκέλος έχεις απόλυτα δίκιο χρειάζεσαι μια 1050ti minimum για 1080p. Το δεύτερο σκέλος ισχύει ανά περίπτωση. Τα παλιότερα games που κάνουν utilize μέχρι 4 threads και επωφελούνται από το καλύτερο ipc και ring bus της intel θα τρέξουν καλύτερα στον 8100. Υπάρχουν όμως πλέον αρκετά παραδείγματα που ο κλειδωμένος στα 3.6 4 cores/4 threads 8100 δε θα την παλέψει και θα έχει χοντρά drops ενώ μπορεί ταυτόχρονα να έχει λίγο καλύτερα average από τον 2400g στα σύγχρονα games που κάνουν utilize παραπάνω threads. Συν ότι έχει αστείες διαφορές και στο STP σε σχέση με overclocked ~4 GHZ 2400g και μνήμες της προκοπής. Γενικά αν πας intel κοιτάς από 8400 και πάνω. 20 λεπτά πριν, paraliasjunior είπε Λοιπόν αυτά παρήγγειλα: CPU: AMD Ryzen 5 2400G Box Mobo: MSI B350 Gaming Pro Carbon Ram: HyperX Fury 8GB DDR4-2666MHz Μ.2: Samsung 970 Evo NVMe M.2 250GB Οθόνη: AOC Q3279VWF Τροφοδοτικό: Thermaltake Smart RGB 500W Κουτί: Sharkoon TG5 Όλα αυτά μου βγαίνουν με την προσφορά που πήρα στα 700€ στο μέλλον θα βάλω και έναν ssd με μια κάρτα γραφικών όμως τώρα επειδή ειμαι λίγο ζορισμενως είπα να συμβιβαστώ με αυτά. Ξέρω ότι θα παίζω για άρχει σε 1080p και όχι στα 1440p αλλά οκ για 2-3 μήνες θα είναι. Εγώ ποιο πολύ φοβάμαι για το μόνιτορ παρά για τον CPU τώρα αν κάποιος έχει καμία άλλη σύνθεση με αυτά τα λεφτά ευχάριστος να την ακούσω Φίλε με αυτήν την οθόνη δυστυχώς πρέπει να τα σκάσεις για κάρτα. 1440p/75Hz σημαίνει τουλάχιστον 1070 ή vega56 (για να έχεις και το freesync). Cpu αν πάρεις τον 2600x δε χρειάζεται να κάνεις ούτε oc μπουστάρει από μόνος του στα 4.2. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από ilos 1
dimoskoutr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακούμε θεϊκά πράγματα εδώ μέσα...ο 2400g είναι πιο αργός από τον i3 8100...ναι σωστά γιατί ένας σύγχρονος κλειδωμένος 4c/4t είναι πιο γρήγορος από έναν σύγχρονο ξεκλείδωτο 4c/8t...ότι να ναι...ο 8100 είναι ελάχιστα πιο γρήγορος μόνο σε gaming σε παλαιότερους τίτλους συνήθως. Γιατί όσοι εκμεταλλεύονται περισσότερα από 4 threads τον μπουκώνουν τα μάλα ανάλογα και με την κάρτα με αποτέλεσμα στα 1% και 0,1% fps να είναι καλύτερος ο 2400g. Σαφέστατα ο 2400g είναι από τους δύο η επιλογή με τα μεγαλύτερα περιθώρια ισχύος...και σαν cpu και σαν apu. Και μην αρχίσουμε τα ίδια με το πόσες εφαρμογές εκμεταλλεύονται πολλούς πυρήνες και threads...υπάρχουν αρκετές αλλά υπάρχει και το case ένας χρήστης να κάνει περισσότερα πράγματα που εκμεταλλεύονται λίγους πυρήνες, ταυτόχρονα σε 2 ή περισσότερες οθόνες! Από την άλλη όσοι παίρνουν 2400g για να βάλουν λίγο αργότερα και gpu κάνουν λάθος για μένα. Καλύτερα να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή ώστε να πάρουν μαζί έναν 1600 στα ίδια περίπου χρήματα με τον 2400g (ή να ανέβουν σε 2600) και μια gpu. Γενικά για htpc ή esports gaming pc ο 2400g είναι η καλύτερη και πιο vfm επιλογή εκεί έξω. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ακούμε θεϊκά πράγματα εδώ μέσα...ο 2400g είναι πιο αργός από τον i3 8100...ναι σωστά γιατί ένας σύγχρονος κλειδωμένος 4c/4t είναι πιο γρήγορος από έναν σύγχρονο ξεκλείδωτο 4c/8t...ότι να ναι...ο 8100 είναι ελάχιστα πιο γρήγορος μόνο σε gaming σε παλαιότερους τίτλους συνήθως. Γιατί όσοι εκμεταλλεύονται περισσότερα από 4 threads τον μπουκώνουν τα μάλα ανάλογα και με την κάρτα με αποτέλεσμα στα 1% και 0,1% fps να είναι καλύτερος ο 2400g. Σαφέστατα ο 2400g είναι από τους δύο η επιλογή με τα μεγαλύτερα περιθώρια ισχύος...και σαν cpu και σαν apu. Και μην αρχίσουμε τα ίδια με το πόσες εφαρμογές εκμεταλλεύονται πολλούς πυρήνες και threads...υπάρχουν αρκετές αλλά υπάρχει και το case ένας χρήστης να κάνει περισσότερα πράγματα που εκμεταλλεύονται λίγους πυρήνες, ταυτόχρονα σε 2 ή περισσότερες οθόνες! Από την άλλη όσοι παίρνουν 2400g για να βάλουν λίγο αργότερα και gpu κάνουν λάθος για μένα. Καλύτερα να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή ώστε να πάρουν μαζί έναν 1600 στα ίδια περίπου χρήματα με τον 2400g (ή να ανέβουν σε 2600) και μια gpu. Γενικά για htpc ή esports gaming pc ο 2400g είναι η καλύτερη και πιο vfm επιλογή εκεί έξω. Με τις μνήμες , μητρική και χωρίς ειδική ψύκτρα που διάλεξε ο ΤΣ , ο 8100 θα είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερος και σε average & σε min FPS. Για βρες μου 1 παιχνίδι που πάει καλύτερα ο 2400G με τα 8 threads , για άνοιξε τα μάτια και σε εμάς τους άσχετους! o 2400G είναι APU , δεν είναι για gaming σε 1440. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από jgeorgiou
dimoskoutr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Με τις μνήμες , μητρική και χωρίς ειδική ψύκτρα που διάλεξε ο ΤΣ , ο 8100 θα είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερος και σε average & σε min FPS. Για βρες μου 1 παιχνίδι που πάει καλύτερα ο 2400G με τα 8 threads , για άνοιξε τα μάτια και σε εμάς τους άσχετους! o 2400G είναι APU , δεν είναι για gaming σε 1440. Σφίχτηκες βλέπω...γιατί; Ούτε άσχετο αποκάλεσα κανέναν ούτε είπα ότι ο 2400g είναι για gaming σε 1440p. Ήμουν σαφέστατος σε αυτά που είπα. Είναι η καλύτερη apu για htpc ή για esports only gaming pc. Εδώ μας είπες ότι ο 2400g είναι πιο αδύναμος επεξεργαστής από τον 8100 και είπα την άποψή μου ότι δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Έχει πολύ μεγαλύτερα περιθώρια και σαν cpu και στο κομμάτι της gpu. Τώρα αν εσένα σου χαλάει την ζαχαρένια σου πρόβλημά σου, μόνο σε παρακαλώ μην εξάπτεσαι και μην δημιουργείς κλίμα. Χαλαράααα...ο 8100 παίζει στην ίδια κατηγορία με τον 2200g σαν τσιπάκια. Ο 8100 είναι πιο γρήγορο cpu σε σχέση με 2200g στοκ, στα ίδια όταν ο 2200g πάει πριν τα 4ghz, και φυσικά με πολύ χειρότερη embeded gpu...ανάλογα με τις ανάγκες του διαλέγει ο καθένας. Αλλά να γενικεύουμε ότι ο 8100 είναι πιο γρήγορο cpu από τον 2400g είναι λάθος. Ξαναδές τι είπα στο τέλος..."Από την άλλη όσοι παίρνουν 2400g για να βάλουν λίγο αργότερα και gpu κάνουν λάθος για μένα. Καλύτερα να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή ώστε να πάρουν μαζί έναν 1600 στα ίδια περίπου χρήματα με τον 2400g (ή να ανέβουν σε 2600) και μια gpu. Γενικά για htpc ή esports gaming pc ο 2400g είναι η καλύτερη και πιο vfm επιλογή εκεί έξω." Επίσης για δες εδώ στο 1:25 περίπου στο witcher 3 με την 1060 6gb... https://www.youtube.com/watch?v=PtQ9V_aIwFI ...σαν να είναι μπροστά ο 2400g και ο 8100 να μπουκώνει ε; Δες στο ίδιο σημείο και το δεύτερο γράφημα από κάτω για τα spikes του 8100... Συνέχισε το βίντεο να δεις και σε άλλα συμβαίνει αυτό που είπαμε και ο ilos και εγώ...στο Assassin 's Creed Origins, στο battlefield 1 παρακάτω και σε άλλα όπως στο hitman στο 8:50 που έχουν και αρκετά μεγάλη διαφορά σε ορισμένα σημεία. Αν ψάξεις στο youtube θα βρεις και άλλα...Όσο για την ψύκτρα είδικα οι intel δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια πρόταση με την λέξη ψύκτρα...Σαν να βρήκα τελικά ένα παιχνίδι...ή και περισσότερα...σαν να μην είναι τόσο καλύτερος ο 8100 τελικά...Χαλαρότης και ηρεμία να υπάρχει μόνο για να μιλάμε και να διαφωνούμε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα