Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά το PopCorn Time και διάβασα πρώτα οδηγίες για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω πριν αρχίσω να κατεβάζω την ταινία. Επέλεξα γλώσσα υποτίτλων Greek πριν πατήσω "Watch it now". Παρόλα αυτά οι υπότιτλοι της ταινίας είναι αγγλικοί και όταν πάω να την αναπαραγάγω οφλάιν με  ΜΚPlayer και πάω να επιλέξω από εκεί άλλους υπότιτλους δεν εμφανίζει καν το Greek στις επιλογές. Παρόλο που υποτίθεται ότι την έχω κατεβάσει με ελληνικούς.

Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Ανήξερη
Δημοσ.

Καταρχην, respect για το ονομα :P

Μετα, οριζεις την default γλωσσα για τους υποτιλους απο τις ρυθμισεις του popcorntime, οχι απο εκει που λες. Ο υποτιτλος που κατεβαζει το popcorntime ειναι ο πρωτος που θα βρει μπροστα του στο opensubtitles ψαχνοντας την ταδε ταινια και την γλωσσα που του εχεις ορισει. Αν δεν υπαρχει, δεν ξερω αν κανει fallback σε αγγλικα...

O mkplayer για τι λειτουργικο ειναι? Μηπως εννοεις τον mxplayer που ειναι για android?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Jim_P,  το όνομα δεν δυσκολεύτηκα να το βρω· είναι αντιπροσωπευτικό :P  

Ναι, πρώτα επιλέγω ελληνικούς υπότιτλους από το PopCorn. Την αλλαγή μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής δοκίμασα να την κάνω, αφού είδα ότι κατέβηκε με αγγλικούς, παρά την αρχική μου επιλογή. Το MKPlayer είναι για MacOS (δες εικόνα που επισυνάπτω παρακάτω) - διατίθεται δωρεάν από το AppStore. Κι εγώ τώρα το ανακάλυψα.

Micos000,  θενκς για το τιπ! Θα δοκιμάσω με άλλη σήμερα και θα γράψω νεότερα.

307182753_2018-06-1514_50_57.png.95842e53662906386afe7d4959f27bb0.png

Δημοσ.

Το πρόβλημα τελικά παραμένει. Δοκίμασα να κατεβάσω δημοφιλείς πρόσφατες ταινίες, για να είναι σίγουρο (;) ότι υπάρχουν υπότιτλοι (π.χ. το φετινό "Love, Simon") και ενώ επιλέγω Greek πριν το "Watch it now", το κατεβάζει είτε με αγγλικούς είτε αν είναι ήδη στα Αγγλικά στην αρχή δεν έχει καθόλου υπότιτλους και όταν κατά την αναπαραγωγή πάω κάτω δεξιά στο "συννεφάκι" για  να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους εμφανίζει διάφορες γλώσσες (και Αγγλικά), αλλά όχι ελληνικά.

Μου φαίνεται απίθανο να πέφτω συνέχεια πάνω σε ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Μάλλον κάτι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Αν δεν βγάλεις άκρη με το popcorn δοκίμασε και το stremio είναι παρόμοιο  πρόγραμμα εύκολο στη χρήση και τα ελληνικά δουλεύουν τουλάχιστον σε όσες ταινίες & σειρες εχω δει

Δημοσ.

Το έκανα. Δούλεψε όντως, αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα - μικρότερη διαθεσιμότητα σε παλιές/κλασικές ταινίες σε σχέση με το άλλο. Π.χ. η πρώτη ταινία που ήθελα να δω ήταν το Il Gattopardo (ο Γατόπαρδος) του Βισκόντι. Στο άλλο το κατέβαζε και υπήρχε μόνο αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους. Εδώ δεν υπάρχει καν. Το ίδιο και 2-3 άλλες που έψαξα. 

Υπάρχει κάποιος λόγος που λες ότι το ".sh" είναι το "σωστό";  Στα reviews που βλέπω θεωρείται και το άλλο αξιόπιστο και δεν φαίνεται να αναφέρει κάποιος το πρόβλημα που έχω, γι' αυτό λέω μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος.

Δεν σνομπάρω αυτό που μου προτείνεις ως «σωστό», απλώς πάνω που χάρηκα με υπότιτλους με απογοήτευσε ως προς τις ταινίες που (δεν) έχει :))

Θενκς, πάντως! 

36 λεπτά πριν, Shineboy είπε

Αν δεν βγάλεις άκρη με το popcorn δοκίμασε και το stremio είναι παρόμοιο  πρόγραμμα εύκολο στη χρήση και τα ελληνικά δουλεύουν τουλάχιστον σε όσες ταινίες & σειρες εχω δει

Ευχαριστώ και σένα, Shineboy,  για την πρόταση. Αν δεν βγάλω άκρη, θα το τσεκάρω κι αυτό!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Shineboy είπε

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το stremio είναι μόνο για υλικό που υπάρχει ήδη στον υπολογιστή; Απ' ότι ξέρω δεν κατεβάζει κάτι.

8 ώρες πριν, Ανήξερη είπε

Το έκανα. Δούλεψε όντως, αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα - μικρότερη διαθεσιμότητα σε παλιές/κλασικές ταινίες σε σχέση με το άλλο. Π.χ. η πρώτη ταινία που ήθελα να δω ήταν το Il Gattopardo (ο Γατόπαρδος) του Βισκόντι. Στο άλλο το κατέβαζε και υπήρχε μόνο αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους. Εδώ δεν υπάρχει καν. Το ίδιο και 2-3 άλλες που έψαξα. 

Δεν το δουλεύω το pct αλλά αν έχει δυνατότητα να πάρει υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο μπορείς να τους κατεβάσεις ξεχωριστά από το subs4free.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το stremio είναι μόνο για υλικό που υπάρχει ήδη στον υπολογιστή; Απ' ότι ξέρω δεν κατεβάζει κάτι.

Δεν το δουλεύω το pct αλλά αν έχει δυνατότητα να πάρει υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο μπορείς να τους κατεβάσεις ξεχωριστά από το subs4free.

To STREMIO οπως και το popcorn μονο για streaming τα χρησιμοποιω (για δικο μου υλικο βλέπω με το KODI)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...