sakkoz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Καλησπερα Στο πσ δεν φταιει καρτα γραφικων(γιατι δοκιμασα μια παλια που ειχα και παλι κολαγε)ουτε ραμ τις εχω τσεκαρει με το προγραμμα ουτε σκληρος τον εχω τσεκαρει με προγραμμα και ετσι κατέληξα οτι μπορει να ειναι μητρικη για δωστε καμια ιδεα ρε παιδια το εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια!!! cpu:fx-8350 τον εβαλα πριν 2 μηνες γιατι νομιζα κολαγε λογο επεξεργαστη ειχα fx-6300 mobo:gigabyte 970a ud3p gpu:rx 580 sapphire pulse 4gb(μεχρι να μου ερθει εχω r7 250 1gb) psu:aerocool kcas-600watt
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θερμοκρασίες έχεις τσεκάρει για όλα τα συστήματα; Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο διάστημα με σχεδόν το ίδιο σύστημα με εσένα(ίδια μητρική, cpu fx8300). Τελικά αυτό που έφταιγε ήταν ο chrome. Είχα κάποιες επεκτάσεις που μάλλον δημιουργούσαν πρόβλημα στον chrome. Μόλις τον ξήλωσα λύθηκε το πρόβλημα. Για να καταλάβεις αν είναι software or hardware τρέξε καμία διανομή linux να δεις αν κολλάει και εκεί. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από antbyron
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μπες με Live linux και άστο για αρκετή ώρα/ώρες μέχρι να κολλήσει. Δοκίμασε και άλλο τροφοδοτικό. Αν φυσικά έχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα