Voodooman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα προτείνω τα Creative Outlier Air. Αυτή τη στιγμή στα €80 ξεφεύγουν λίγο από το budget σου, αλλά τα βγάζουν συχνά σε προσφορά στο site τους, εγώ τα πήρα στα €65 με τα μεταφορικά. Αν δεν θέλεις μπλεξίματα με εξωτερικό, πας Πλαίσιο, δίνεις €90 και τα έχεις κατευθείαν. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε value for money. Δεν είναι φτηνά, αλλά είναι αυτό που πρέπει σε διάρκεια μπαταρίας (6 ώρες + πολλές φορτίσεις με την θήκη), ποιότητα ήχου αξιοπρεπέστατη και λειτουργικότητα ως handsfree, μιλάω κανονικά και δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος. Δεν έχω αποσυνδέσεις και άλλα χαζά με το S10. Αν πρέπει να τους βρω κάποιο μειονέκτημα, αυτό είναι τα κάπως σκληρά πλήκτρα, αλλά συνηθίζονται και από ένα σημείο και μετά ο χειρισμός τους αποδεικνύεται πολύ λειτουργικός. Υπάρχουν και φθηνότερα αξιοπρεπή από Xiaomi, Nillkin και άλλες μάρκες, αλλά δεν ήθελα να πειραματιστώ, εμπιστεύομαι Creative και θα τα ξαναέπαιρνα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Voodooman 1
DRIFT_KING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μια ερώτηση γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά.Ο αδερφός μου θέλει bluetooth ακουστικά που να μπορεί να ακούει μουσική αλλά να μπορεί να σηκώνει και κλήσεις από αυτά.Μέχρι τώρα είχε ένα νοκια σαν αυτό με ένα κουμπί που σήκωνε τηλέφωνο και με το ίδιο κουμπί αν το πατούσες παρατεταμένα καλούσε τον τελευταίο αριθμό που σε κάλεσε.Δεν θέλει να δώσει πάνω από 20-25€. Κάνουν κάποια από αυτά τις λειτουργίες που αναφέρω;Προτιμάει in ear. https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth/f/405804_964133/In-ear-thiki-fortisis.html?o
x_vagos_x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Με όλα πλέον μπορείς να απαντάς και κλήσεις. Έχουν είτε κουμπί είτε ένα touch area που με ταπ ή με παρατεταμένο ή διπλό/τριπλο ταπ (ανάλογα τον κατασκευαστή), αλλάζεις τραγούδι ή απαντάς σε κλήσεις. Λίγο πολύ είναι τρεις οι κατηγορίες ήχου (τα μέχρι 30 ευρώ ακούγονται όλα το ίδιο, στα 30-60 ευρώ λίγο καλύτερα, και από 60+ αρχίζουν τα αξιόλογα από άποψη ποιότητας). Ό,τι πληρώνεις παίρνεις ισχύει και από άποψη ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ (πώς σε ακούνε οι άλλοι σε κλήσεις). Εκεί συνήθως χωλαίνουν τα φτηνότερα μοντέλα, και ο συνομιλητής σου σε ακούει κάπως μπουκωμένα, ειδικά με θορυβώδες περιβάλλον. Εγώ είχα πάρει παλιότερα που άνοιξα το θέμα τα Anker SlimBuds+, και πρόσφατα πήρα τα Honor Choice X1 της Huawei στα 40 ευρώ. Νομίζω πρόσφατα τα είδα και στα 30 και εκνευρίστηκα που πήγαν ακόμα φτηνότερα και έγιναν ακόμα πιο vfm. 1
DRIFT_KING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Λέω να πάρει αυτά και όσο κρατήσουν.Θα κάνει δουλειά;
x_vagos_x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Τα έχει ένας ξάδερφός μου. Ευχαριστημένος από το value των 15 ευρώ, ακούει μουσική σαν να έχει αρκετά καλά ενσύρματα ακουστικά (χωρίς έντονο μπάσο, αλλά με καλή απομόνωση). Το μικρόφωνό του είναι κάπως απογοητευτικό, αλλά στα 15 ευρώ δεν είναι και χάλια. Υπάρχουν και χειρότερα. 1
DRIFT_KING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Γνώμη για τα BlitzWolf BW-FYE7 και σε αυτή την κατηγορία τιμής ~40€;Βέβαια κοστίζουν τα διπλά και φαίνονται κάπως μεγάλα.
x_vagos_x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Εγώ που δοκίμασα του ξαδέρφου τα Xiaomi και τα Honor Choice, τη διαφορά την είδα στην ποιότητα κατασκευής και στο μικρόφωνο. Πολύ καλύτερα τα honor. Όλα τα ακουστικά λίγο πολύ τα έχουν σε review στο youtube. Τσέκαρε και εκεί για review.
DRIFT_KING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, x_vagos_x είπε Εγώ που δοκίμασα του ξαδέρφου τα Xiaomi και τα Honor Choice, τη διαφορά την είδα στην ποιότητα κατασκευής και στο μικρόφωνο. Πολύ καλύτερα τα honor. Όλα τα ακουστικά λίγο πολύ τα έχουν σε review στο youtube. Τσέκαρε και εκεί για review. Θα τσεκάρω,ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα