x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Σαν κάθε σύγχρονος γκατζετάκιας που σέβεται τον εαυτό του, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρω κάποια bluetooth ακουστικά. Αστειεύομαι. Θα ήθελα αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο σετάκι ακουστικά bluetooth για σύνδεση με Αndroid με ποιότητα ήχου αντίστοιχη των ακουστικών που έρχονται με τα κινητά, ας προτείνει κάτι, γιατί στο χάος του skroutz μόνο άνω των 99 ευρώ φαίνονται σοϊκά. Ψάχνω κάτι ως 50 ευρώ αν παίζει σε καλό vfm. Θα προτιμούσα χωρίς καλωδιάκι που τα συνδέει μεταξύ τους, αλλά αν είναι διακριτικό και σε όχι έξαλλα φωσφοριζέ χρώματα δεν θα έλεγα όχι.
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εγώ αν είχα λεφτά θα έπαιρνα τα Degauss Noir(99€). Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (γνώμη μου). Αλλά μπορείς να κοιτάξεις και τα Xiaomi Hybrid Pro 1
x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Καλά, αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά θα είχα και για κάτι πιο branded (χωρίς να ξέρω την degauss, μπορεί να είναι τοπ εταιριάρα κτλ, δεν είμαι κανας audiophile ) τύπου Samsung IconX, ή της Sony τα αντίστοιχα. Tα Xiaomi τα είδα, αν λες με τον έξτρα αντάπτορα που τα κάνει bluetooth, έχω ήδη Sony SBH20 που είναι παρόμοια φάση (δεκτης bt που βάζεις 3,5mm και απλά παίζεις έτσι). Δεν το θεωρώ πολύ πρακτικό. Δεδομένου πως τα θέλω για περιστασιακή χρήση, ψάχνω κάτι γύρω στα 25-30 ευρώ να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν βρίσκω χωρίς καθόλου καλώδιο εκτός από κάτι ΟΕΜ της πλάκας που ανησυχώ μη σπαταλήσω λεφτά απλά (δεν ψάχνω την τρελή ποιότητα ήχου, spotify στα 256 ακούω ξερωγώ, άντε κανα youtube στο λεωφορείο once in a while). Για ακουστικά-καλώδιο μου έκαναν κλικ λόγω τιμής τα Anker SoundBuds Slim ή τα Flow. Δεν μπορεί, όλο και κάποια ψείρες χωρίς neck-band θα υπάρχουν.
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 όταν λες χωρίς καλώδιο εννοείς σαν τα Iconx ; και φθηνά και χωρίς καλώδιο λιιιιίγο υπερβολή δε νομίζεις ; :)))) εδώ με καλώδιο (για bt λέω) στα 25-30 ευρώ είναι μεγάλη η πιθανότητα να πάρεις τις πλάκας (ειδά αν αγοράσεις από Ελλάδα) 1
x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ναι αν τα iconX εννοω. Χαζευω στο youtube βιντεακια με reviews και καναδυο αξιζουν απο εξωτερικο, αλλα ειτε ειναι out of stock στο Amazon uk ειτε δεν τα στελνουν. Ειπαμε το budget ειναι 50 αντε βαρια βαρια 60-70 ευρω αν ειναι κατι εξαιρετικο. Αλλα αν ειναι να συμβιβαστω και να παρω με neckband θα παρω τα Anker που την ξερω σαν μαρκα και γνωριζω τι ποιοτητα εχει. Και ειναι και πολυ καλη τιμη για τη χρηση που τα θελω. Περισσοτερο ρωταω για να πετυχω καποιον να πει "α εγω εχω τα ταδε, πολυ καλη λυση". :)
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Πηρα αυτα (καλα εγω τα πηρα για το γυμναστηριο περισσοτερο για να ειναι sweat resistant) τα οποια το εριξα λιγο στην τυχη για το αν θα βγουν καλα. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα ηχου, την ποιοτητα κατασκευης και τη διαρκεια μπαταριας. Εχει και διαφορα σιλικονακια για τα αυτια για να βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Επισης και στον τομεα των κλησεων και της συνδεσιμοτητας δουλευουν αψογα. https://www.skroutz.gr/s/10767982/Creative-Headset-Outlier.html 1 2
x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω για την προταση. Να ρωτησω απο περιεργεια, αυτα τα 'αυτακια' που χρησιμευουν στο να μαγκωνουν στο αυτι βγαινουν; να μεινει μονο το λαστιχακι δηλαδη. Ωραια δειχνουν, αλλα παιζουν σε εξαλλα χρωματα 😛
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ναι ναι βγαινουν αυτα τα αυτακια που λες κι εγω τα εχω βγαλει και στεκονται μια χαρα. Υποτιθεται πως βαζοντας τα εχεις ακομα καλυτερη εφαρμογη αλλα αφενος μου καθονται ηδη καλα, αφετερου βαριεμαι να πειραματιζομαι Εγω παντως τα πηρα σε μπλε και νομιζω ειναι πολυ διακριτικα. Τα πορτοκαλι φλερταρα δε σου κρυβω, αλλα ειναι μονο για το γυμναστηριο τοσο εντονα που ειναι
dfokas21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και της ONE+ τα Bullets Wireless λενε οτι ειναι πολυ καλα , αλλα προς το παρον δεν ειναι διαθεσιμα στο site τους. (69€) https://www.oneplus.com/gr/oneplus-bullets-wireless Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από dfokas21 1
x_vagos_x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Νομίζω θα προτιμήσω αν δεν βρω κάποια χωρίς καλώδιο στην τιμή που θέλω, να πάρω τα Anker που είπα παραπάνω. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται ακριβούτσικα ενώ υπάρχουν στα 30 ευρώ λύσεις από γνωστές μάρκες.
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/6/2018 στις 11:02 ΜΜ, stormrain είπε Πηρα αυτα (καλα εγω τα πηρα για το γυμναστηριο περισσοτερο για να ειναι sweat resistant) τα οποια το εριξα λιγο στην τυχη για το αν θα βγουν καλα. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα ηχου, την ποιοτητα κατασκευης και τη διαρκεια μπαταριας. Εχει και διαφορα σιλικονακια για τα αυτια για να βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Επισης και στον τομεα των κλησεων και της συνδεσιμοτητας δουλευουν αψογα. https://www.skroutz.gr/s/10767982/Creative-Headset-Outlier.html Αυτά κοιτάζω κι εγώ , εξακολουθείς να είσαι ευχαριστημένος ; σε θέματα συνδεσιμότητας τι λένε ;
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, margaritagr είπε Αυτά κοιτάζω κι εγώ , εξακολουθείς να είσαι ευχαριστημένος ; σε θέματα συνδεσιμότητας τι λένε ; Εξαιρετικα, απο τις καλυτερες αγορες ακουστικων που εχω κανει. Με το που ενεργοποιω το ΒΤ στη συσκευη, συνδεονται ακαριαια και δεν χανουν συνδεση για κανεναν λογο. Ειναι παναλαφρα, αρα ο,τι πρεπει για γυμναστηριο και η ποιοτητα ηχου ειναι πραγματικα πολυ καλη. Το καλο ειναι πως οταν αθλεισαι, δεν ακουγεται κανενα περιεργο χρατς χρουτς απο το πλαστικο που τριβεται στα ρουχα λ.χ, πραγμα που ψιλοφοβομουν δε σου κρυβω. Επισης οταν τα χρησιμοποιω για κλησεις κλπ δεν ειχα παραπονα για την ποιοτητα του μικροφωνου τους οποτε αλλο ενα συν. Στα προτεινω ανεπιφυλακτα. 2 1
skepasti21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2018 στις 9:02 ΜΜ, stormrain είπε Εξαιρετικα, απο τις καλυτερες αγορες ακουστικων που εχω κανει. Με το που ενεργοποιω το ΒΤ στη συσκευη, συνδεονται ακαριαια και δεν χανουν συνδεση για κανεναν λογο. Ειναι παναλαφρα, αρα ο,τι πρεπει για γυμναστηριο και η ποιοτητα ηχου ειναι πραγματικα πολυ καλη. Το καλο ειναι πως οταν αθλεισαι, δεν ακουγεται κανενα περιεργο χρατς χρουτς απο το πλαστικο που τριβεται στα ρουχα λ.χ, πραγμα που ψιλοφοβομουν δε σου κρυβω. Επισης οταν τα χρησιμοποιω για κλησεις κλπ δεν ειχα παραπονα για την ποιοτητα του μικροφωνου τους οποτε αλλο ενα συν. Στα προτεινω ανεπιφυλακτα. Ποια να ειναι αραγε η διαφορα με αυτα???? Ως προς τον ήχο κυρίως.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Ποια να ειναι αραγε η διαφορα με αυτα???? Ως προς τον ήχο κυρίως. Δεν εχω ιδεα, ομως απ'ο,τι φαινεται εχουν μια μικρη διαφορα στην μπαταρια. http://microphonevs.com/creative-outlier-one-vs-sports-review/ Παρεμπιπτοντως πριν κανενα διμηνο τα ξεχασα στην τσεπη της βερμουδας και τα επλυνα στο πλυντηριο. Λειτουργουν αψογα, ειναι εντυπωσιακο!
skepasti21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Γιατί αν δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά εκτός της μπαταρίας καλύτερα κάποιος να αγοράσει αυτά. Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα ποιο από τα 2....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα