techkid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 ποιά είναι η άποψή σας για αυτού του είδους των Laptops/Tablet;; θέλω να τι χρησιμοποιώ κυρίως για browsing, utube, facebook, email αλλά μου είπε κάποιος ότι ο επεξεργαστής είναι πολύ αργός και καλύτερα να πάρω με τα ίδια λεφτά ενα σκέτο tablet android το οποίο θα έχει οκταπύρινο επεξεργαστή και θα πάει σφαίρα αλλά από την άλλη δεν έχει HDMI και κάποιες άλλα ports που με ενδιαφέρουν. τι με συμβουλεύετε να κάνω; http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-quest-combo-2in1-116-z83502gb32gbhd400-v113bk/prod8650373pp/ .
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τσέκαρε το Chuwi hi10pro αρκετά καλύτερο στα ίδια λεφτά 1
techkid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 αυτό που προτείνεις είναι με Android, εγώ θα ήθελα κάτι με Win10
ss13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Με διπλό λειτουργικό αυτό 😎 https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_263284.html
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, techkid είπε αυτό που προτείνεις είναι με Android, εγώ θα ήθελα κάτι με Win10 έχει και full Windows 10 ( όχι κάτι πετσοκομμένα που έχουν βγάλει) Και Android Διαλέγεις κάθε φορά που το ανοίγεις
techkid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @Zengar Zombolt έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα καλά, υπάρχει στην Ελλάδα ή το κάνω παραγγελία από Κινα;; @ss13 παραγγελία στην Κίνα;; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από techkid
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, techkid είπε @Zengar Zombolt έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα καλά, υπάρχει στην Ελλάδα ή το κάνω παραγγελία από Κινα;; @ss13 παραγγελία στην Κίνα;; Ελλάδα έχει ξεπουλήσει σχεδόν από παντού άμα βρεις κάνα τελευταίο κομμάτι πουθενά μόνο..... μετά πιο σίγουρα και πιο φθηνά Κίνα
techkid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Ελλάδα έχει ξεπουλήσει σχεδόν από παντού άμα βρεις κάνα τελευταίο κομμάτι πουθενά μόνο..... μετά πιο σίγουρα και πιο φθηνά Κίνα Εδώ ποιο μαγαζί τα πουλούσε;;
ss13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, techkid είπε Εδώ ποιο μαγαζί τα πουλούσε;; Τώρα δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί να το πουλάει στο Skroutz , μόνο αν βρεις έναν που το έχει να ρωτήσεις , εαν δεν σε νοιάζει το 3G ή το 4G , υπάρχουν ποιοτικές επιλογές σε Asus ή Samsung https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/m/28_355/Samsung_or_Asus/f/517780/2GB.html?ranking=popularity που έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 😎
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Κωτσόβολος ( από όπου και το πήρα ), Public,Electronet και αρκετά skroutzoμαγαζα φεύγανε γρήγορα σαν λουκούμια γιατί ήταν κλάσεις ανώτερα από τα υπόλοιπα στο price τους
techkid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 τελικά λέω να αγοράσω αυτό, πως σας φαίνεται; έχει 10.1" οθόνη αλλά είναι dual boot που το χρειάζομαι για πείτε απόψεις thx https://www.geekbuying.com/item/Package-A-CHUWI-Hi10-Pro-2-in-1-Tablet-PC-Intel-Z8350---Gray-397054.html
nikοs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Τέλειο είναι για τα λεφτά του, εγώ που το έχω το χρησιμοποιώ καθημερινά και με έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις! 1
techkid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αδερφέ, μια στιγμή να το παραγγείλω και μετά να σε ευχαριστήσω, χαχαχα --- ΟΚ το παρήγγειλα, ---- όταν το πάρω στα χέρια μου, "πρώτα ο Θεός", θα ποστάρω εντυπώσεις. ευχαριστώ όλους που απάντησαν. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από techkid
techkid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2018 στις 2:25 ΜΜ, nikοs είπε Τέλειο είναι για τα λεφτά του, εγώ που το έχω το χρησιμοποιώ καθημερινά και με έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις! σήμερα το έλαβα. καλό φαίνεται προσπάθησα να φτιάξω Recovery Disk σε USB stick αλλά κάτι πήγε στραβά, είχε κολήσει για πάνω από μία ώρα και μετά το σταμάτησε μόνο του. τώρα το έχω ξαναβάλλει να κανει Recovery Disk, και περιμενω ήδη 15 λεπτά, εσύ είχες πρόβλημα; ξέρεις τι μπορεί να το χάλασε;; μπορώ να κάνω Recovery Disk ή κάτι παρόμοιο για το Android για να το γυρνάω στα Factory Settings αμα γίνει καμία στραβή; ευχαριστώ αν θέλει και κάποιος άλλος φίλος εδώ στο φόρουμ να απαντήσει φυσικά είναι ευπρόσδεκτος και του είμαι προκαταβολικά ευγνώμων. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από techkid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα