Προς το περιεχόμενο

Φημολογείται ότι στο Samsung Galaxy S10 θα χρησιμοποιηθεί “sound-emitting” οθόνη και θα εγκαταλειφθεί το ακουστικό

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οτι s6, s7, s8 και s9 εχω δει εχουν σπασμενο τζαμι στην οθονη τους. η αντικατάσταση της είναι πανάκριβη και γι αυτό είτε τα ΄εχουν έτσι είτε τα πουλάνε κοψοχρονιά.

όποιος λοιπον σκέφτεται να πάρει το s10 ας το σκεφτέι διπλά. αν πεσει απο αποσταση 10 εκατοστά απο το έδαφος θα σπάσει το τζάμι και τοτε δεν θα έχει ούτε ακουστικό. η οθόνη σαν ανταλλακτικό στο skroutz παει απο 120-250 ευρώ αναλογα το μοντέλο.

μπράβο σαμσουνγκ. χοντρή μπίζνα οι oled. 

• Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό το 3d & το να αναγνωρίζει την αφή κάτω από το νερό φαίνεται πολύ καλό.

Αυτή η τεχνολογία όμως δεν έχει ένα μεγάλο μείον?

Αν εγώ θέλω να κρατάω στα χέρια μου το κινητό και να βλέπω ένα βίντεο χωρίς να έχω το κινητό στο αυτί μου πως θα ακούω τον ήχο χωρίς ηχείο?

Αφού το έκανε πριν 2 χρόνια γιατί ακόμα και τα κορυφαία της μοντέλα(Π.χ. redmi note 6) δεν το έχουν?

Μάλλον το έκανε πολύ καλά γι'αυτό το έβαλε σε όλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kexas22 είπε

Σωστότατος αλλά δεν συζητήθηκε όπως τις xiaomi. Γιαυτό την ανέφερα 

Επειδή ούτε τις Τσιαόμι συζητήθηκε, ας την αφήσουμε στη μεριά της και εκτός κουβέντας. Επίσης ήταν μια αποτυχία σαν απόδοση, οπότε το έκανε αλλά γμστ.

13 λεπτά πριν, ntsioupl είπε

οτι s6, s7, s8 και s9 εχω δει εχουν σπασμενο τζαμι στην οθονη τους. η αντικατάσταση της είναι πανάκριβη και γι αυτό είτε τα ΄εχουν έτσι είτε τα πουλάνε κοψοχρονιά.

όποιος λοιπον σκέφτεται να πάρει το s10 ας το σκεφτέι διπλά. αν πεσει απο αποσταση 10 εκατοστά απο το έδαφος θα σπάσει το τζάμι και τοτε δεν θα έχει ούτε ακουστικό. η οθόνη σαν ανταλλακτικό στο skroutz παει απο 120-250 ευρώ αναλογα το μοντέλο.

-10% οι πωλήσεις μετά το εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο σχόλιο του ντσιουπλ για τις οθόνες τις Σαμσουνγκ

"Αναμένεται δήλωση απάντηση του ντσιουκλ ότι αυτός αντίθετα ότι οθόνη έχει δει δεν έχει ράγισμα μπας και επανέλθει η μετοχή

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 2

1 ώρα πριν, gregdais είπε

πρώτοι αγοράζουν : τα θύματα του τάχα μου, τα θύματα της διαφήμισης, τα ψώνια, η λάτρεις της τεχνολογίας με χρήματα να επενδύσουν σε κάθε νέα καινοτομία, επιχειρηματίες που οποιαδήποτε ελίτ συσκευή ανεβάζει το status τους.

Από την άλλη, ο σωστός γκατζετακιας ή techmaniac δε χρειάζεται να κυνηγάει την αγοραστική πρωτιά, αλλά να διαβάσει όσο το δυνατόν περισσότερα comments της συσκευής από τους ήδη χρήστες πριν προβούν σε μια έξυπνη αγοράς. 

Το ότι θεωρείς την μπατηροσύνη παράσημο, τι να λέμε :D

• Like 2

προφανώς κ δεν θα το ήθελα, ούτε κ έδωσα κανένα παράσημο αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα...

1 λεπτό πριν, paparovic είπε

Το ότι θεωρείς την μπατηροσύνη παράσημο, τι να λέμε :D

γινεται

3 ώρες πριν, kexas22 είπε

Δηλαδή ότι έκανε η xiaomi πριν 2 χρόνια 

Σημασία δεν εχει ποιος το έκανε πρώτος , αλλα ποιος το έκανε σωστά . ( και αυτό ισχυει για ολους τους κατασκευαστές δεν σημαίνει ότι η Samsung θα τα καταφέρει )

10 λεπτά πριν, gnsX είπε

Επειδή ούτε τις Τσιαόμι συζητήθηκε, ας την αφήσουμε στη μεριά της και εκτός κουβέντας. Επίσης ήταν μια αποτυχία σαν απόδοση, οπότε το έκανε αλλά γμστ.

-10% οι πωλήσεις μετά το εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο σχόλιο του ντσιουπλ για τις οθόνες τις Σαμσουνγκ

"Αναμένεται δήλωση απάντηση του ντσιουκλ ότι αυτός αντίθετα ότι οθόνη έχει δει δεν έχει ράγισμα μπας και επανέλθει η μετοχή

από ειρωνεία καλά παμε. πάμε τωρα στα επιχειρήματα.

1. γιαα το ποσα σπασμενα σαμσουνγκ κυκλοφορουν μια βολτα στις αγγελίες αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.

2. οι οθόνες της σαμσουνγκ ειναι πανέμορφες αλλά σαν ανταλλακτικό πανάκριβες γιατί δεν υπάρχουν αξιολογες ημιτασιον.

3. ένα κινητο που θα χρησιμοποιεί το τζάμι της οθόνης ως ακουστικό , τι θα γίνει στην ποιοτητα του ήχου. 

-αν σπάσει ή 

- αν βάλεις κάποιο προστατευτικό τζαμάκι. 

με επιχειρηματα. χωρις οπαδισμο/φανμποϊσμο.

• Like 3
  • Sad 1

1 ώρα πριν, Athoz είπε

Πάλι η Xiaomi. Η Sharp το έκανε πρίν την Xiaomi  με το Aquos Crystal. Και το edge-less display και την κάμερα χαμηλά.

Πες τα χρυσόστομε!! Κάποιοι "ανακάλυψαν" την Xiaomi και ξεχάσαν τις άλλες εταιρίες...!!!

• Like 1

1 λεπτό πριν, ntsioupl είπε

1. γιαα το ποσα σπασμενα σαμσουνγκ κυκλοφορουν μια βολτα στις αγγελίες αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.

2. οι οθόνες της σαμσουνγκ ειναι πανέμορφες αλλά σαν ανταλλακτικό πανάκριβες γιατί δεν υπάρχουν αξιολογες ημιτασιον.

3. ένα κινητο που θα χρησιμοποιεί το τζάμι της οθόνης ως ακουστικό , τι θα γίνει στην ποιοτητα του ήχου. 

-αν σπάσει ή 

Με επιχειρήματα λες, και στο προηγούμενο post πετάς ένα "ότι s6,s7,s8,s9 έχω δει είναι σπασμένα"... Και πως το δικαιολογείς; "δες στις αγγελίες". Εντάξει, αν είναι να δούμε τις αγγελίες του insomnia για να καταλάβουμε την ποιότητα των οθονών τότε πάω πάσο. 

Τώρα αν εγώ πω ότι έχω s7E για 2 χρόνια, και η οθόνη είναι αψεγάδιαστη ή δεν έχω εντοπίσει πιο πολλά σπασμένα Sx κινητά από άλλα, θα το πιάσεις σαν επιχείρημα η όχι;

Δεν έχω σκοπό να σε πείσω, αλλά όταν εσύ παραθέτεις μια προσωπική γνώμη ως γενική αλήθεια, εσύ πρέπει να το αποδείξεις, όχι οι άλλοι.

• Like 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους! Το s9 δεν με έψηνε για αγορά, τώρα σίγουρα θα περιμένω για το s10

Λεπτομέρεια: Ο χειρισμός κάτω απο το νερό, μάλλον θα κάνει την οθόνη λιγότερη ευαίσθητη στα αγγίγματα, γιαυτό αν δείτε τα πλήκτρα στην Underwater λειτουργια ειναι πολυ μεγάλα

Παιδιά οποιοδήποτε κινητό ειναι αδιάβροχο έχει αυξημένο κόστος επισκευής. Αλλιως το πας σε ενα μαγαζακι, βαζεις imitation οθονη και χανεις την αδιαβροχοποιηση σώζοντας όμως μερικά ευρώ

Επεξ/σία από snoopycrete

17 λεπτά πριν, Meraklis56 είπε

Με επιχειρήματα λες, και στο προηγούμενο post πετάς ένα "ότι s6,s7,s8,s9 έχω δει είναι σπασμένα"... Και πως το δικαιολογείς; "δες στις αγγελίες". Εντάξει, αν είναι να δούμε τις αγγελίες του insomnia για να καταλάβουμε την ποιότητα των οθονών τότε πάω πάσο. 

Τώρα αν εγώ πω ότι έχω s7E για 2 χρόνια, και η οθόνη είναι αψεγάδιαστη ή δεν έχω εντοπίσει πιο πολλά σπασμένα Sx κινητά από άλλα, θα το πιάσεις σαν επιχείρημα η όχι;

Δεν έχω σκοπό να σε πείσω, αλλά όταν εσύ παραθέτεις μια προσωπική γνώμη ως γενική αλήθεια, εσύ πρέπει να το αποδείξεις, όχι οι άλλοι.

ισως το όλα τα Sx ειναι σπασμενα ηταν υπερβολικό.

αν μιλησεις με σερβις κινητων θα σου πουνε οτι στις 100 οθονες που θα αλλαξουν τουλαχιστον οι 60 ειναι σαμσοθνγκ. ο μονος τροποσ να σε πεισω γι αυτο ειναι να εχω τα επισημα στοιχεια της σαμσουνγκ. πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι δεν τα ξερω. στατιστικα μονο μπορω να μιλησω, απο 4 σερβις κινητων που συνεργαζομαι και απο τις αγγελιες στο φορουμ.

το θεμα μας τωρα ειναι οτι μεχρι σημερα μπορεις να εχεις ενα τηλεφωνο με σπασμενο τζαμι αν δε σε ενοχλει και να δουλευει κανονικα.

αν κανουν το τζαμι ακουστικο θα σε αναγκαζουν - εξωθουν να βάλεις την ακριβη τους οθονη. θες δε θες.

• Sad 1

18 λεπτά πριν, ntsioupl είπε

ισως το όλα τα Sx ειναι σπασμενα ηταν υπερβολικό.

αν μιλησεις με σερβις κινητων θα σου πουνε οτι στις 100 οθονες που θα αλλαξουν τουλαχιστον οι 60 ειναι σαμσοθνγκ. ο μονος τροποσ να σε πεισω γι αυτο ειναι να εχω τα επισημα στοιχεια της σαμσουνγκ. πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι δεν τα ξερω. στατιστικα μονο μπορω να μιλησω, απο 4 σερβις κινητων που συνεργαζομαι και απο τις αγγελιες στο φορουμ.

το θεμα μας τωρα ειναι οτι μεχρι σημερα μπορεις να εχεις ενα τηλεφωνο με σπασμενο τζαμι αν δε σε ενοχλει και να δουλευει κανονικα.

αν κανουν το τζαμι ακουστικο θα σε αναγκαζουν - εξωθουν να βάλεις την ακριβη τους οθονη. θες δε θες.

akoystika-pseires-silikonhs-aima-am-8082

50 ευρώ (όσα χρεώνει ο γιατρός στα memes)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φράση "οθόνη γκαλαξι εσ" μας δινει λεξαριθμο 537 ενώ αντίστοιχα η φράση "σπάει εύκολα αντικειμενικά" μας δίνει λεξαριθμο 964.

Αλλά έχουμε 5+3+7=15 ενω 9+6+4=19, η δεκάδα είναι κοινή άρα το 1 φεύγει και έχουμε ότι "οθόνη γκαλαξι εσ"= 5 και "σπάει εύκολα αντικειμενικά"= 9. 

Φαίνεται εύκολα η αναντιστοιχία, οπότε έχουμε τη λέξη "δεν" που μας δίνει λεξαριθμο 59. 5+9 μας δίνει 14 που έχει κοινή δεκάδα με το αρχικό άθροισμα των ψηφίων των λεξαριθμων άρα απαλείφεται και μας μένει 4.

Αρα "οθόνη γκαλαξι εσ" + "δεν" = "σπάει εύκολα αντικειμενικά" , δλδ 5+4=9  που ισχύει.

Και αυτό είναι ότι πιο κοντινό μπορώ να φέρω σαν αντεπιχείρημα στο "έχω δει στις αγγελίες του ινσομνια ότι .... άρα με επιβεβαιώνει" 

1 ώρα πριν, ntsioupl είπε

-αν σπάσει ή 

Επεξ/σία από gnsX

Προφανως εσεις που λετε οτι πρωτη το έκανε η xiaomi, μαλλον κανετε λαθος για τον απλο λόγο οτι ειναι τελειως διαφορετική υλοποιηση αυτή της xiaomi. https://c.mi.com/thread-108680-1-0.html

Aν συνεχισετε να πιστευετε οτι η xiaomi το εκανε πρωτη, τοτε μαλλον δεν μπορειτε να αντιληφθειτε ποσο τελειως διαφορετικό πραγμα ειναι το sound emitting screen της σαμσουνγκ, από το piezoelectric ceramic που χρησιμοποιησε η xiaomi.

• Like 1

2 ώρες πριν, ntsioupl είπε

Εμένα μια χαρά είναι το τζαμί στο S7 μου και μού φαίνεται ότι είναι και Gorilla Glass 4 όχι 5 που είναι και ανθεκτικότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...