nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Σκέφτομαι να πάρω 3d glasses για το PC. Προς το παρόν δεν με απασχολεί η μάρκα ή η τιμή αλλά ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν. Έχει πάρει κανένας? Έμεινε ικανοποιημένος ή η τεχνολογία αυτή είναι κουραφέξαλα? (γιατί ακούγεται τόσο απλή και φτηνή -$80 τα XForce3D- και μου κάνει εντύπωση ότι δεν ξέρω κανέναν να έχει. Ευχαριστώ.
Nikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Το θέμα με τα γυαλιά είναι ότι το υπόλοιπο σύστημα θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για να δουλέψουν σωστά, και ακόμα και τότε το αποτέλεσμα είναι αρκετά υποκειμενικό. Το βασικό πρόβλημα με αυτά τα πράγματα είναι ότι η οθόνη σου θα πρέπει να δουλεύει στο διπλάσιο Refresh rate απ' ότι τα γυαλιά. Έτσι αν θέλεις κάθε φακός να δουλεύει στα 60Hz θα πρέπει το Monitor να δουλεύει στα 120. Όπως καταλαβαίνεις δίσκολο και αρκετά κουραστικό, ιδιαίτερα στα 60hz. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έχω διαβάσει διάφορα reviews ότι κάποιοι άνθρωποι βλέπουν το 3D πολύ εύκολα ενώ άλλοι δεν μπορούν να το δουν καθόλου ή ακόμα και νιώθουν ναυτία. Επισης κανένα παιχνίδι δεν είναι ειδικά γραμμένο γι αυτά οπότε δεν θα είσαι ποτέ σίγουρος ότι λειτουργεί σωστά αν δεν το δοκιμάσεις.
nzeppos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Μάλιστα, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου φίλε μου, σε ευχαριστώ. Φαντάζομαι είναι μια επαρκής εξήγηση γιατί δεν έχουν "πιάσει" αυτά τα γυαλιά στην αγορά. Μάλλον μου γλύτωσες $80! Αν μάθω τίποτα νεότερο, θα το προσθέσω σ'αυτό το topic.
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Ίσως σχετικό με το topic αυτό...... Τι γνώμη εχετε για αυτά που τα φοράς κι έχουν οθονούλα πάνω και είναι σαν να έχεις μια οθόνη 36" ? Μάλιστα πολλά από αυτά είναι και φορητά! Υ.Γ. Είμαι σε αυτούς που τουλάχιστον στα περιοδικά με τα ειδικά γυαλιά δεν μπορώ να δω 3D, αν και στην Disneyland είδα!
spiros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Ίσως σχετικό με το topic αυτό......Τι γνώμη εχετε για αυτά που τα φοράς κι έχουν οθονούλα πάνω και είναι σαν να έχεις μια οθόνη 36" ? Μάλιστα πολλά από αυτά είναι και φορητά! Υ.Γ. Είμαι σε αυτούς που τουλάχιστον στα περιοδικά με τα ειδικά γυαλιά δεν μπορώ να δω 3D' date=' αν και στην Disneyland είδα![/quote'] εγω βλεπω 3Δ και στις 2 περιπτωσεις... αλλα η ντισνευλαντ ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... Δεν εχει σχεση η μια τεχνολογια με την αλλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.