Προς το περιεχόμενο

B class diesel του 2007 και αξιοπιστια

lele322

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τα μπουζι ειδικα να μην τα παραλειψει , παρα πολυ σημαντικο 😂

Ε πες ότι έχει καμμένες προθερμανσεις , σαν να χει Μπουζιά ιριδίου θα του βγει στην τιμή χαχα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Ε πες ότι έχει καμμένες προθερμανσεις , σαν να χει Μπουζιά ιριδίου θα του βγει στην τιμή χαχα 

δυστυχως και ακομα παραπανω.. οντως..

Σε θέμα για πετρέλαιοκινητηρα αναφέρουμε μπουζί και πολλαπλασιαστές. Αποχωρώ για να μη γράψω καμία χοντράδα...

Ts μια χαρά αμάξι είναι αλλά εγώ δε θα το έπαιρνα αν θες τη γνώμη μου. Καλύτερα βρες ένα βενζίνη αν σου αρέσει. Το Mercedes πετρέλαιο ότι σοβαρή ζημιά αου βγάλει θα κοστίζει όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο κορεατικό κουβαδάκι για να φτιαχτεί.  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο σε αυτες τις τιμες αξιζει το ρισκο (μετα απο ελεγχο σε αντιπροσωπεια παντα)

Σκεφτειτε απλως ποσο εκανε αυτο καινουριο (νομιζω 25-30) ή ποσο κανει ενα αντιστοιχο καινουριο σημερα

Ακομα και αν ριξεις αλλα τοσα (7.000) για να το επισκευασεις , θα εχεις δωσει 14.000 για ενα αυτοκινητο που καινουριο κανει τουλαχιστον 25.000;

Επισης αν το παρεις σημερα και θες να το πουλησεις σε 1-2 χρονια,η πτωση στην μεταπωλητικη αξια θα ειναι πολυ μικρη 

Επεξ/σία από vagos789

13 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο σε αυτες τις τιμες αξιζει το ρισκο (μετα απο ελεγχο σε αντιπροσωπεια παντα)

Σκεφτειτε απλως ποσο εκανε αυτο καινουριο (νομιζω 25-30) ή ποσο κανει ενα αντιστοιχο καινουριο σημερα

Ακομα και αν ριξεις αλλα τοσα (7.000) για να το επισκευασεις , θα εχεις δωσει 14.000 για ενα αυτοκινητο που καινουριο κανει τουλαχιστον 25.000;

Επισης αν το παρεις σημερα και θες να το πουλησεις σε 1-2 χρονια,η πτωση στην μεταπωλητικη αξια θα ειναι πολυ μικρη 

Με 14000 θα έπερνε και Β class μετά το 2010 και με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα... Τι λογική είναι αυτή?

μα δεν θα φτασει τα 14.000 σε καμια περιπτωση 

το εγραψα ως υπερβολη για να δειξω οτι απο μεταχειρισμενο που παιρνεις σε αυτη την τιμη και παντα μετα απο ελεγχο,ειναι αδυνατον να βγεις χαμενος μακροχρονια

Κατανοητό. Πάντως κατά τη γνώμη μου είσαι χαμένος από το 1ο λεπτό δίνοντας 7000 για 200.000 χλμ. και όσο αφορά τον έλεγχο... αυτοκίνητα που είχαν πολύ πολύ λιγότερα χιλιόμετρα και με καλό αρχικό "έλεγχο" έβγαλαν διάφορα τερατάκια έπειτα.

• Thanks 1

Συγγενής προσπάθησε πρόσφατα να πουλήσει Β170 ΑΨΟΓΟ σε κάθε επίπεδο και ιδιαίτερα νεότερο αυτού που αναφέρει το Post με μόλις 65,000 χλμ. και δεν χτύπησε ούτε τηλέφωνο.

Υποχρεώθηκε να το ανταλλάξει με "φρέσκο" ΜΒ για να πετύχει μόλις τιμή ανταλλαγής τα 6000€ και σε επίσημο μάλιστα dealer.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν "ενδιαφέρει" καθόλου ΕΜΠΟΡΙΚΑ το μοντέλο.

Κατα τα λοιπά το ποσό αν υπολογίσει κανείς και τα χλμ. είναι τραγικά μεγάλο.

• Like 1

Εγω το αγαπω αυτο το αυτοκινητο. Το σθγκεκριμενο που μου πουλαει ειναι το πιο φουλ εξτρα που μπορει να υπαρξει. Το σκεφτομαι ομως ακομα. Θα το σκεφτω πολυ. 690,€ τελη ειναι γαμησι. Αν τον καταφερω να μου το ριξει απο 7,σε κατω απο 6000€ ,ισως το παρω...

Ενοεοται οτι το συνεργειο πρεπει να το βρει αψογο

Επισκέπτης

Αμάξι με φουλ έξτρα εγώ δεν έχω δει ακόμα και πολύ δυσκολα θα βρεις.Φουλ έξτρα σημαίνει έχει πάνω όλο το κατάλογο. Στην Ελλάδα βέβαια αν έχει μερικά έξτρα, το βαφτίζουν αμέσως φουλ έξτρα.

Γιατί 690 ευρώ τέλη κυκλοφοριας.Μοντέλο 2007 τα τέλη πάνε βαση κυβικών.Αυτό ποσά κυβικά είναι.

Το Β class είναι από τα λιγότερα εμπορικά Mercedes.Αν έχεις σκοπό να το κρατησεις για πολλά χρόνια, προχωρά το. Αν όχι δεν θα το έπαιρνα.

Στις 14/6/2018 στις 6:27 ΜΜ, mp123 είπε

τι π@π@ριες ακουμε.πατε καλα.200000 χλμ και του λετε παρτο.    αντε καλοριζικο.

δλδ παιζει να ειμαι σπανια περιπτωση που ποτε στα 20 χρονια που οδηγαω δεν ειχα αυτοκινητο πανω απο 60000χλμ  και το πολυ 5ετιας.

Αν σκεφτείς ότι σήμερα ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι 13,5 έτη τότε ναι, είσαι σπανιότατη περίπτωση.

9 ώρες πριν, jmmys είπε

Γιατί 690 ευρώ τέλη κυκλοφοριας.Μοντέλο 2007 τα τέλη πάνε βαση κυβικών.Αυτό ποσά κυβικά είναι.

Από όσο ξέρω το Β class είχε 2 εκδόσεις με κινητήρα diesel, Β 180 CDI και B 200 CDI, και οι δύο ήταν 1.991cc, οπότε 690€ είναι τα τέλη.

• Like 1

Στις 14/6/2018 στις 9:14 ΜΜ, lele322 είπε

εισαι εντελως σπανιος. 😀 Ο σπανιος Τζο που λενε. Αλλαζεις αυτοκινητο καθε 60.000 ?? Μωρε μπραβο

Με αυτή τη λογική τέλη του 2019 πουλάω το δικό μου για όποιον ενδιαφέρεται .  Στα 60.000 χλμ τότε, μοντέλο του 2017 .  Καλά... με κάτι posts έχω κλάψει άπειρα ! 🤣🤣🤣🤣

Στις 15/6/2018 στις 8:37 ΜΜ, lele322 είπε

Εγω το αγαπω αυτο το αυτοκινητο. Το σθγκεκριμενο που μου πουλαει ειναι το πιο φουλ εξτρα που μπορει να υπαρξει. Το σκεφτομαι ομως ακομα. Θα το σκεφτω πολυ. 690,€ τελη ειναι γαμησι. Αν τον καταφερω να μου το ριξει απο 7,σε κατω απο 6000€ ,ισως το παρω...

Ενοεοται οτι το συνεργειο πρεπει να το βρει αψογο

Το έχουμε καταλάβει οτι σ'αρέσει, οτι νομίζεις οτι βρήκες τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρεις ενα mercedes. Απλά ξέρεις μέσα σου οτι δεν είναι ευκαιρία και ήθελες εδω στο φορουμ να σου επιβεβαιώσουμε οτι είναι σουπερ και να το παρεις. Λυπάμαι γι'αυτό. Ωστόσο, τα χρήματα είναι δικά σου και στην τελική... κάνε οτι αγαπάς (φροντίζοντας τουλάχιστον να πεις ok, οτι και να γίνει δεν θα το μετανιώσω).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...