postfire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 γεια σας παιδες ειχε η μητερα μου συνδεση στο κινητο στην wind και αποφασισε να διακοψει οταν τελειωσε το συμβολαιο της ηρθε ενας λογαριασμος 270 ευρω οτι εχει χρησιμοποιησει δεδομενα για ιντερνετ το κινητο το ειχα παντα τα δεδομενα κλειστα για να μην χρεωνεται και να δουλευει μονο με wifi πηρα τηλ και τους το ειπα και μου ειπαν οτι εχουν γινει οι χρεωσεις αυτες πως θα αποδειξουμε εμεις οτι δεν εχουν γινει? ζητησα αναλυτικο λογαριασμο για τα δεδομενα για να δω τι συμβαινει μας ειπαν σε 10 μερες οτι θα ερθει ο αναλυτικος λογαριασμος το θεμα ειναι οτι δεν εχει χρησιμοποιησει τα δεδομενα οπως ανεφερα τα ειχα κλειστα τι πρεπει να κανω σε αυτην την περιπτωση?εχω σκοπο μεχρι και νομικα να παω πως πρεπει να κινηθουμε? ευχαριστω πολυ!
mex1co Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Φίλε επειδή δουλεύω σε εταιρία τηλ/νιών, για να σου λένε ότι έχει γίνει η κίνηση, έχει γίνει. ΕΣΥ πρέπει να ψάξεις γιατί συνέβη αυτό. πχ να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις της συσκευής κτλ
postfire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 ζητησα αναλυτικο λογαριασμο και θα δω σε ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα