Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Γειά σας.. έχω βάλει στο μάτι 2 οθόνες 24άρες και οι 2, με amd freesync και οι 2 και στα ίδια περίπου λεφτά αλλά δεν ξέρω ποια απ'τις 2 ειναι καλύτερη για gaming και ταινιες https://www.displayspecifications.com/en/comparison/712e52a2 εδώ είναι η σύγκριση.. η LG φαίνεται καλύτερη αλλά φοβάμαι μην κάνει το ίδιο πρόβλημα με την παλιά μου LG (διαφορετική φωτεινότητα σε διπλανά κομμάτια του βίντεο.. σαν να ξεβάφει το χρώμα σε κύματα) αξίζει το 4κ ή όχι?
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Wabisuke είπε Γειά σας.. έχω βάλει στο μάτι 2 οθόνες 24άρες και οι 2, με amd freesync και οι 2 και στα ίδια περίπου λεφτά αλλά δεν ξέρω ποια απ'τις 2 ειναι καλύτερη για gaming και ταινιες https://www.displayspecifications.com/en/comparison/712e52a2 εδώ είναι η σύγκριση.. η LG φαίνεται καλύτερη αλλά φοβάμαι μην κάνει το ίδιο πρόβλημα με την παλιά μου LG (διαφορετική φωτεινότητα σε διπλανά κομμάτια του βίντεο.. σαν να ξεβάφει το χρώμα σε κύματα) αξίζει το 4κ ή όχι? Η asus είναι TN. I SAY NO 1
leros2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 14/6/2018 στις 10:11 ΠΜ, Wabisuke είπε Γειά σας.. έχω βάλει στο μάτι 2 οθόνες 24άρες και οι 2, με amd freesync και οι 2 και στα ίδια περίπου λεφτά αλλά δεν ξέρω ποια απ'τις 2 ειναι καλύτερη για gaming και ταινιες https://www.displayspecifications.com/en/comparison/712e52a2 εδώ είναι η σύγκριση.. η LG φαίνεται καλύτερη αλλά φοβάμαι μην κάνει το ίδιο πρόβλημα με την παλιά μου LG (διαφορετική φωτεινότητα σε διπλανά κομμάτια του βίντεο.. σαν να ξεβάφει το χρώμα σε κύματα) αξίζει το 4κ ή όχι? Καμία απο τις 2... 4k σε 24αρα είναι too much... και χρειάζεσαι top κάρτα για να μπορείς να παίξεις σε 4Κ. Γράψε λεφτά και υπολογιστή που έχεις για να σου δοθούν προτάσεις αγοράς
Fotia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Xρώματα οι Αsus έχουν καλύτερα ,όπως και ρυθμίσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα και αυτή: Samsung S24H850QFU αλλά για τις Samsung έχω ακούσει οτι είναι πολύ ζημιάρικες. και η άλλη λύση είναι η LG που είπα απο πάνω, αλλά σε 27άρα με 328.000 δόσεις απο κοτσώβολο (είναι πολλά τα λεφτά) όσο για χαρακτηριστικά: fx 8350 Gigabyte 990X Gaming-SLI R9 390 16GB ddr3 ram . άκυρη η samsung. είναι tn. άρα LG 24 LG 27άρα ή κάποια άλλη που θα προτείνετε εσείς. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν είχα στόχο τόσο το 4k gaming, αλλά ψάχνοντας στο google το πήρα απόφαση οτι δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο (εκτός αν ξοδέψω άλλα 300 για κάρτα και 300 για οθόνη και το pc δουλεύει μόνιμα μέσα στο ψυγείο ). Aκόμα όμως δεν έχω ξεγράψει τελείως την LG την 4κ. Εξαρτάται αν μπορεί να παιξει game σε 1080 και να έχω το 4κ για ταινίες. Aν όχι τι γνώμη έχουμε για αυτές: 1) Dell S2718H , 2) Dell S2418HN ή 3) αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλή μέχρι 200-250€ max με freesync. η χρήση θα είναι λίγο απ'όλα δουλειά, ταινίες gaming οπότε έχετε και αυτό υπόψιν στις προτάσεις σας. Ευχαριστώ..
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, Wabisuke είπε Δεν είχα στόχο τόσο το 4k gaming, αλλά ψάχνοντας στο google το πήρα απόφαση οτι δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο (εκτός αν ξοδέψω άλλα 300 για κάρτα και 300 για οθόνη και το pc δουλεύει μόνιμα μέσα στο ψυγείο ). Aκόμα όμως δεν έχω ξεγράψει τελείως την LG την 4κ. Εξαρτάται αν μπορεί να παιξει game σε 1080 και να έχω το 4κ για ταινίες. Aν όχι τι γνώμη έχουμε για αυτές: 1) Dell S2718H , 2) Dell S2418HN ή 3) αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλή μέχρι 200-250€ max με freesync. η χρήση θα είναι λίγο απ'όλα δουλειά, ταινίες gaming οπότε έχετε και αυτό υπόψιν στις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.. η 4K οθόνη παίζει 1080p περιεχόμενο. Η απόδοση της (θεωρητικά) είναι ίδια γιατί είναι ακριβώς κάθε pixel X 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα