nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, εχω μια ερωτηση .Οταν σε χτυπαει μηχανακι απο τα δεξια σου ποιος φταει ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από nellh
Stamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ετσι όπως το λες είναι λίγο απόλυτο και η απάντηση θα ήταν το μηχανάκι, αλλά αν μπορείς πρέπει να πεις λίγο πιο συγκεκριμένα... 1
dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, nellh είπε Καλημερα σας, εχω μια ερωτηση .Οταν σε χτυπαει μηχανακι απο τα δεξια σου ποιος φταει ? Αν έχεις περάσει με κόκκινο ή έχεις παραβιάσει στοπ,φταις εσύ. 2
nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 ΟΚ λοιπον ημουν μεσογειων στην λωριδα για τα λεωφορια. μετα απο λιγα μετρα μπηκα ξανα στην μεσαια λωριδα . Εκει ξαφνικα με εβρισε ενα μηχανακι απο τα δεξια μου και μου χτυπουσε το τζαμιι και τον καθρεφτη μου . Δεν τον ειχα χτυπησει .... δεν τον ειδα καν μονο οταν με εβρισε και οταν χτυπουσε με το χερι του το αμαξι μου τον ειδα πια. 6 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Αν έχεις περάσει με κόκκινο ή έχεις παραβιάσει στοπ,φταις εσύ. Καλημερα, δεν ειχα ουτε κοκκινο ουτε στοπ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Προφανως θα τον εκλεισες και δεν το πηρες χαμπαρι γτ ηταν από τα δεξια σου η κατι τετοιο...Από τι καταλαβα δεν τρακαρατε όμως,απλως χτυπησε το τζαμι σου και τον καθρεφτη σωστα?Εχεις ζημιες?Σου σπασε τιποτα?Ειδες πινακιδα? 4
nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Προφανως θα τον εκλεισες και δεν το πηρες χαμπαρι γτ ηταν από τα δεξια σου η κατι τετοιο...Από τι καταλαβα δεν τρακαρατε όμως,απλως χτυπησε το τζαμι σου και τον καθρεφτη σωστα?Εχεις ζημιες?Σου σπασε τιποτα?Ειδες πινακιδα? Δεν εχω ζημια ... ευτιχως μονο οταν μου χτυπουσε τον καθρεφτη μου βγηκε ο καθρεφτης δηλ. το τζαμι. Δεν κρατησα πινακιδα γιατι επαθα σοκ εκηνη την ωρα. Απλα ηθελα να ξερω .. αν παθαινα ζημια εγω θα εφταιγα ? 24 λεπτά πριν, Stamer είπε Ετσι όπως το λες είναι λίγο απόλυτο και η απάντηση θα ήταν το μηχανάκι, αλλά αν μπορείς πρέπει να πεις λίγο πιο συγκεκριμένα... ΟΚ λοιπον ημουν μεσογειων στην λωριδα για τα λεωφορια. μετα απο λιγα μετρα μπηκα ξανα στην μεσαια λωριδα . Εκει ξαφνικα με εβρισε ενα μηχανακι απο τα δεξια μου και μου χτυπουσε το τζαμιι και τον καθρεφτη μου . Δεν τον ειχα χτυπησει .... δεν τον ειδα καν μονο οταν με εβρισε και οταν χτυπουσε με το χερι του το αμαξι μου τον ειδα πια
Stamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μάλλον είσαι μπερδεμένη... o τίτλος του topic είναι άκυρος κατ'αρχήν. Τα πραγματα έχουν ως εξής: Τρακάρισμα δεν έγινε, άρα όσο αφορά ενδεχόμενο τρακάρισμα δεν φταίει κανείς. Τώρα... τον έκλεισες δεν το έκλεισες ή οτι και να έγινε, δεν υφίσταται κάποιος να βανδαλίζει το αυτοκίνητό σου. Αν κάνεις κάποιο κακό σε κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί να απευθυνθεί στις αρχές... απλά! Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω πάντως... κυρίως απο μηχανάκιδες που την έχουν δει καουμπόυς και γουστάρουν να τσαμπουκαλεύονται αλλά κλασσικά σε γυναίκες 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως γίνεται να κλείσεις κάποιον από δεξιά όταν κινείσαι προς τα αριστερά, αλλά οκ 2
nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Stamer είπε Μάλλον είσαι μπερδεμένη... o τίτλος του topic είναι άκυρος κατ'αρχήν. Τα πραγματα έχουν ως εξής: Τρακάρισμα δεν έγινε, άρα όσο αφορά ενδεχόμενο τρακάρισμα δεν φταίει κανείς. Τώρα... τον έκλεισες δεν το έκλεισες ή οτι και να έγινε, δεν υφίσταται κάποιος να βανδαλίζει το αυτοκίνητό σου. Αν κάνεις κάποιο κακό σε κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί να απευθυνθεί στις αρχές... απλά! Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω πάντως... κυρίως απο μηχανάκιδες που την έχουν δει καουμπόυς και γουστάρουν να τσαμπουκαλεύονται αλλά κλασσικά σε γυναίκες Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Απλα αναρωτιομουν ... Εαν τον ειχα χτυπησε ... θα εφταιγα εγω. Ειχα τρομαξει τοσο πολυ !!
dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, nellh είπε Δεν εχω ζημια ... ευτιχως μονο οταν μου χτυπουσε τον καθρεφτη μου βγηκε ο καθρεφτης δηλ. το τζαμι. Δεν κρατησα πινακιδα γιατι επαθα σοκ εκηνη την ωρα. Απλα ηθελα να ξερω .. αν παθαινα ζημια εγω θα εφταιγα ? ΟΚ λοιπον ημουν μεσογειων στην λωριδα για τα λεωφορια. μετα απο λιγα μετρα μπηκα ξανα στην μεσαια λωριδα . Εκει ξαφνικα με εβρισε ενα μηχανακι απο τα δεξια μου και μου χτυπουσε το τζαμιι και τον καθρεφτη μου . Δεν τον ειχα χτυπησει .... δεν τον ειδα καν μονο οταν με εβρισε και οταν χτυπουσε με το χερι του το αμαξι μου τον ειδα πια Το πιό πιθανό είναι να είδε το χάρο με τα μάτια του,αν δεν τον πήρες χαμπάρι όταν άλλαζες λωρίδες και σου λέει, αφού δε με σκότωσες πάρε στο χέρι τον καθρέφτη,έτσι και αλλιώς άχρηστος σου είναι. Υπόθεση κάνω. 4
nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως γίνεται να κλείσεις κάποιον από δεξιά όταν κινείσαι προς τα αριστερά, αλλά οκ Ελα μου ντε.... ουτε εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Απλα ο τυπος με εβρισε και χτυπουσε με δυναμη το τζαμι του συνοδηγου και τον καθρεφτη μου
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Σιγα το δυσκολο ρε παιδια,η κοπελα κινουνταν από την δεξια στην μεσαία λωριδα,το μηχανακι ηταν ηδη στην μεσαια λωριδα,τον εκλεισε και αυτος ηρθε από την δεξια μερια να την βρισει/χτυπησει... 2
Stamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ήταν στην αριστερή λωρίδα αυτός αλλά μετά το σκηνικό πήγε απο δεξιά (τον βόλεψε προφανώς για κάποιο λόγο, απο κει είχε χώρο). Να θυμάσαι οτι οι καθρέφτες έχουν τα "νεκρά σημεία". Πρέπει να αλλάζουμε λωρίδα αργά και με προσοχή 1
nellh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε Το πιό πιθανό είναι να είδε το χάρο με τα μάτια του,αν δεν τον πήρες χαμπάρι όταν άλλαζες λωρίδες και σου λέει, αφού δε με σκότωσες πάρε στο χέρι τον καθρέφτη,έτσι και αλλιώς άχρηστος σου είναι. Υπόθεση κάνω. Οπως μου ειπε και ο AristidisZ δεν καταλαβα τι εγινε .. εγω ξανα πηγα στην μεσαια λωριδα δηλ. προς αριστερα πως εγινε εννοω αυτος ηταν απο δεξια μου .. 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Ήταν στην αριστερή λωρίδα αυτός αλλά μετά το σκηνικό πήγε απο δεξιά (τον βόλεψε προφανώς για κάποιο λόγο, απο κει είχε χώρο). Να θυμάσαι οτι οι καθρέφτες έχουν τα "νεκρά σημεία". Πρέπει να αλλάζουμε λωρίδα αργά και με προσοχή Εχεις δικιο ... εγω κοιταγα μαλλον μονο προς αριστερα αφου θα πηγαινα αριστερα .
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εφόσον υπήρξε βιαιοπραγία προς το όχημα σου,παίρνεις πινακίδα και επιτόπου την τροχαία. Εφοσον δεν ειδες πινακίδα,και είμαι μικρό το συμβάν τελείωσε εκεί.αλλη φορά να προσέχεις δεξιά και αριστερά τα μηχανάκια,και εγώ αμάξι έχω,και εμένα μου σπάνε τα νευρα όταν κάνουν σφήνες κτλπ,αλλά τι να κάνουμε.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα