txcellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Καλησπερα. Ειμαι αναμεσα στις 2 καμερες 1) https://www.banggood.com/XIAOMI-MIJIA-360-Degree-720P-Night-Vision-Camera-Motion-Detection-Two-Way-Audio-Pan-Tilt-IR-Camera-p-1169623.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN 2)https://www.banggood.com/Xiaomi-MIjia-Home-1080p-HD-Intelligent-Security-WIFI-IP-Camera-Night-Vision-IR-cut-Motion-Detection-p-1181323.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN τσεκαρα και αρκετες digoo. εχετε να προτεινετε καποια αποδεδειγμενα αξιοπιστη καμερα για εξοχικο; (με ρευμα και wifi)
moumos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Έχω αγοράσει πρόσφατα την δεύτερη κάμερα. Ποιότητα εικόνας άριστη, πάρα πολλές παραμετροποιήσεις, αμφίδρομη επικοινωνία μέσω της κάμερας κτλ. Ωραία κάμερα αλλά βαριά για τα δίκτυα κινητής της χώρας. Αν δεν έχω καλό σήμα, αργώ να συνδεθώ κ επίσης ρουφάει τρελά τα mb. Για αυτό το λόγο την άφησα σαν back up και κράτησα σαν βασική μια D link η οποία έχει αποδειχθεί εδώ κ δύο χρόνια πάρα πολύ αξιόπιστη με άμεσες ειδοποιήσεις.
logokrimenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, moumos είπε Έχω αγοράσει πρόσφατα την δεύτερη κάμερα. Ποιότητα εικόνας άριστη, πάρα πολλές παραμετροποιήσεις, αμφίδρομη επικοινωνία μέσω της κάμερας κτλ. Ωραία κάμερα αλλά βαριά για τα δίκτυα κινητής της χώρας. Αν δεν έχω καλό σήμα, αργώ να συνδεθώ κ επίσης ρουφάει τρελά τα mb. Για αυτό το λόγο την άφησα σαν back up και κράτησα σαν βασική μια D link η οποία έχει αποδειχθεί εδώ κ δύο χρόνια πάρα πολύ αξιόπιστη με άμεσες ειδοποιήσεις. μπορείς να βάλεις το μοντέλο της dlink που αναφέρεις φίλε μου? Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω μια τέτοια κάμερα στο εξοχικό μου
txcellas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, moumos είπε Έχω αγοράσει πρόσφατα την δεύτερη κάμερα. Ποιότητα εικόνας άριστη, πάρα πολλές παραμετροποιήσεις, αμφίδρομη επικοινωνία μέσω της κάμερας κτλ. Ωραία κάμερα αλλά βαριά για τα δίκτυα κινητής της χώρας. Αν δεν έχω καλό σήμα, αργώ να συνδεθώ κ επίσης ρουφάει τρελά τα mb. Για αυτό το λόγο την άφησα σαν back up και κράτησα σαν βασική μια D link η οποία έχει αποδειχθεί εδώ κ δύο χρόνια πάρα πολύ αξιόπιστη με άμεσες ειδοποιήσεις. με wifi πιστευεις θα υπαρχει τετοιο προβλημα;
JeSter_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Κάτοχος και εγώ της 2ης κάμερας, άριστη για τα χρήματα της, και έχει και επιλογή για low quality streaming γύρω στα 16ΚΒ/s την περιστρέφεις επίσης μεσω του κινητού. Πολύ καλό vfm για μένα 1
moumos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Για επιτήρηση ενός χώρου χωρίς ιδιαίτερη κίνηση ατόμων νομίζω η 2η κάμερα θα είναι ότι πρέπει. Με μια κάρτα μνήμης είσαι άρχοντας. Αποθηκευει μικρά κλιπς όταν αντιληφθεί κίνηση και τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής του κινητού σου. Μάλλον πάνε για εκείνη! 1
txcellas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Έχει όμως και την δυνατότητα να το βλέπεις online σωστά; Απλά αν παρατηρήσει κίνηση μπορεί να αποθηκεύσει κλιπακι;
JeSter_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, txcellas είπε Έχει όμως και την δυνατότητα να το βλέπεις online σωστά; Απλά αν παρατηρήσει κίνηση μπορεί να αποθηκεύσει κλιπακι; Φυσικά και το βλέπεις online. έχει ρύθμιση, είτε να αποθηκεύει ότι βλέπει 24/7, είτε να αποθηκεύει μόνο όταν υπάρχει κίνηση. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από JeSter_D
txcellas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Φυσικά και το βλέπεις online. έχει ρύθμιση, είτε να αποθηκεύει ότι βλέπει 24/7, είτε να αποθηκεύει μόνο όταν υπάρχει κίνηση. Διάβασα κάποια review για αποσυνδέσεις απο κάποιους χρήστες; Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ποσό την πήρες φίλε και από που;
JeSter_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ποτέ αποσυνδέσεις.. την έχω 1μιση μηνα.. από Banggood με priority direct mail Το setup ίσως σε παιδέψει λίγο με το mi home επειδή πρέπει να επιλέξεις και τον Mainland China server και όχι τον Εurope. Αν δεν έχεις τέτοιο θέμα πάρτην άφοβα 2
moumos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Αποσυνδέσεις δεν με έχει κάνει εδώ και δύο μήνες. Πήρα την κάμερα, αισθητήρα κίνησης, μαγνητακι πόρτας και το Gateway και έτσι έχω μια πλήρη εικόνα του χώρου. Αν και η κάμερα από μόνη της συνδυάζει αισθητήρα κίνησης και λειτουργία συναγερμού. Να και το μενού. 1
txcellas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Παιδες θα παρω 4ρις. 2 για μενα και 2 για φιλο. με Banggood με priority direct mail να το παρω; Δεν θα εχω καποιο θεμα με τελωνειο ετσι;
txcellas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όχι κανένα Προχωράς άφοβα. Την ώρα που έστειλες πατούσα αποδοχή στην PayPal. Μπαίνω να δω έντρομος να μου λέει κάποιος όχι μη... αλλά είδα το μνμ σου. Πήρα μόλις τώρα 2! Μεθαύριο θα πάρω άλλες 2! Ελπίζω όλα καλά να πάνε! με priority κανα μήνα να περιμένω η ίσως νωρίτερα; 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, txcellas είπε Την ώρα που έστειλες πατούσα αποδοχή στην PayPal. Μπαίνω να δω έντρομος να μου λέει κάποιος όχι μη... αλλά είδα το μνμ σου. Πήρα μόλις τώρα 2! Μεθαύριο θα πάρω άλλες 2! Ελπίζω όλα καλά να πάνε! με priority κανα μήνα να περιμένω η ίσως νωρίτερα; Πολύ νωρίτερα Καμιά 10-12αρια μέρες υπολόγισε αν είσαι Αθήνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα