Προς το περιεχόμενο

E3 - 3 Thumbs Up & 3 Thumbs Down

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραψτε μονο τα 3 παιχνιδια που σας τρελαναν πιο πολυ και αν θελετε και το γιατι.

Και γραψτε και 3 παιχνιδια που δεν σας αρεσε αυτο που ειδατε

+ Sekiro Shadows Die Twice

+ Resident Evil 2

+ Ori and the Will of the Wisps

- Cyberpunk 2077

- Fallout 76

- Devil May Cry 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cyberpunk δεν έδειξε καν gameplay ρε θηρίο τι το σταυρώνεις 😄.

+ The last of us 2 (Μακράν το καλύτερο game της E3)

+ ghost of tsushima

+ sekiro shadows die twice (αν και φαίνεται dated πλέον η μηχανή γραφικών του)

- death stranding (αυτό που είδαμε παραπέμπει σε delivery boy simulator μακάρι να μην είναι έτσι όλο το game)

- assassins creed odyssey (ΤΡΑΓΙΚΑ voiceovers και κάργα asset recycling από origins)-

- pc gaming show και όλη η σαβούρα που παρουσίασαν συσσωρευμένη-

Υ.Γ. Το 19 θα πέσει πολύ ξύλο από την sony με τα exclusive της #RIPXbone

Επεξ/σία από ilos
  • Like 4
Δημοσ.

Παντα κρινουμε απ αυτο που ειδαμε. Εστω αν ηταν 2 λεπτα, 10 ή μιση ωρα. Και ας μην ηταν gameplay.

Οντως, το cyberpunk μπορει οταν βγει να εχει απιστευτο gameplay, αλλα αυτο που δειξανε προχθες, δεν μου αρεσε καθολου

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

+ Assassin's Creed: Odyssey. Αντέχω την προφορά, προβλέπω καλό σφάξιμο. Έχω να παίξω AC από το Black Flag. Κανένα δεν μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον από τοτε.
+ Yakuza 0 / Yakuza Kiwami (αφού μαζί ανακοινώθηκαν για PC). Επιτέλους η σειρά Yakuza έρχεται. :D
+ Ghost of Tsushima. Γραφικά, ατμόσφαιρα, σφάξιμο. Έπρεπε να είχα PS4. :P

- EA Play. No more comments.
- Rabbids and anything that has to do with them.
- Το εκνευριστικό "Hey, we are working on a new video game, here's the trailer -> TITLE. Kthxbye!!!" - αυτή τη φορά, Elder Scrolls VI.

• Like 2
Δημοσ.

+ The Last of Us Part 2: Οι τύποι στη ND έχουν πάει το κινηματογραφικό επίπεδο σε άλλο level. Απλά respect.

+ Days of Tsushima. Η μεγαλύτερη έκπληξη της Ε3. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι αυτό το πράγμα μπορεί να τρέξει real time στο PS4. 

+ Kingdom Hearts 3: Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη σειρά, αλλά μετά από αυτά που είδα σίγουρα θα ασχοληθώ με τα βασικά games. 

- Shadow of the Tomb Raider: Ήλπιζα με νέο developer να έχει μια μεγαλύτερη ποικιλία το παιχνίδι. Αντιθέτως μου φαίνεται ακριβώς μια από τα ίδια. Ευτυχώς έχει πιο ενδιαφέρον setting από τα προηγούμενα.

- Assassin's Creed Odyssey: Σίγουρα πολύ ενδιαφέρον setting, αλλά ήταν πραγματικά λες και έβλεπα το Assassin's Creed Origins. Και μου φάνηκε να έχει αρκετά θέματα στα facial expressions, lip sync και voice acting. Σίγουρα ήθελε περισσότερο χρόνο δουλειάς, αλλά ubisoft...

- Elder Scrolls VI: Seriously now? Δουλεύουν σε νέο IP και στο Fallout 76, ενώ όλος ο κόσμος ζητάει εδώ και πόσα χρόνια νέο Elder Scrolls. Και ο μόνος λόγος που το teasάρανε ήταν για να μην φάνε κράξιμο για το Elder Scrolls Blade (ή όπως λέγεται αυτή η σαχλαμάρα για τα κινητά).

Αυτά νομίζω σε γενικές γραμμές. Σίγουρα είχα και άλλες μικρότερες απογοητεύσεις όπως το Overkill's The Walking Dead, αλλά δεν είχα και ιδιαίτερα ψηλές προσδοκίες εξ αρχής.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυσκολα μας βαζεις, με τον ολο καταιγισμο που εγινε απο καινουργια games ειναι δυσκολο να βαλουμε μονο 3 καλα παιχνδια.
Βαζω με σειρα προτεραιοτητας αυτα που με εντυπωσιασαν περισσοτερο και θα πανε κατα πασα πιθανοτητα day one το ιδιο και για αυτα που με απογοητευσαν περισσοτερο και στο τελος αυτα που απλα μου φανηκαν καλα games χωρις να μου δινουν τρελο εντυπωσιασμο.

1)+last of us part 2 Το παιχνιδι εχει ενα συνολο στοιχειων που αποτι φαινεται θα ναι καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο υπαρχει. Οπτικος τομεας που ριχνει σαγονια, δεν ξερω για τι να μιλησω αρχικα μιλαμε για εξωπραγματικο animation που δεν εχουμε ξαναδει βλαστηση και φωτισμους το ιδιο, αμα παρατηρησει καποιος θα δει πως τα φυτα αντιδρουνε στην κινηση της Ellie πραγμα που νομιζω εχουμε δει μονο στο uncharted 4.  Προσθεσε και τον εξελιγμενο χειρισμο που σου επιτρεπει να σκυβεις τελειως και να χωνεσαι μεσα σε αμαξια μαζι με την βελτιωμενη ai και το shooting και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο.

2)+Death Stranding Ειναι η τριτη φορα πλεον που παρουσιαζετε σε ε3 για πρωτη φορα βλεπουμε πως θα ειναι η καμερα πισω απο τον παικτη και το level design το οποιο απο τα λιγα λεπτα που ειδα το βρηκα εξαιρετικο η αληθεια ειναι πως εστω και λιγο οφειλαν να δειξουν λιγο shooting πουμαι σιγουρος πως εχει, γιατι σε μια σκηνη δειχνει τον Reedus να βγαζει ενα οπλο. Παρολαυτα το παιχνιδι εχει μελλον ακομα το βλεπω να βγαινει το συντομοτερο το 2020 μην ξεχναμε πως η αναπτυξη ξεκινησε το 2016 οποτε 4 χρονια ειναι το ελαχιστο για μια τετοια προσεγμενη παραγωγη. 

3)+Re2make Απο το resident evil 4 ειχα να δω resident που να με ενθουσιασει. Το 7 ητανε αξιολογο αλλα δεν ειχε αμεση σχεση με την σειρα και περα απο αυτο θυμιζε περισσοτερο outlast με λιγο περισσοτερο gameplay.
Το συγκεκριμενο παιχνιδι πιστευω ητανε αυτο ακριβως που ζητουσαν τοσα χρονια οι φανς και δεν εδινε η capcom, ατμοσφαιρικο survival horror με εντονα gore στοιχεια, 3rd person camera για την cinematic αισθηση και τους γνωριμους χαρακτηρες της σειρας.

1)-Division 2 Εχοντας παιξει το πρωτο μερος το καταευχαριστηθηκα με παρεα δεν μπορω να πω, βλεποντας ομως το δευτερο μερος μου φανηκε μια απο τα ιδια, ιδιο gameplay, ιδια γραφικα ειναι λες και παιζανε το ιδιο παιχνιδι σε διαφορετικο περιβαλλον.. Για αυτο το λογο πιστευω πως του χρονου θα μεταβω στο Anthem που προσφερει καλυτερο οπτικο τομεα και καινουργεια στοιχεια στο gameplay.

2)- Shadow of the tomb raider Οπως και με το division 2 και αυτο το παιχνιδι πασχει απο επαναληψιμοτητα, Εβλεπα το animation που εκανε η Λαρα χρησιμοποιωντας το τοξο συγκριτικα με το last of us 2 η συγκριση ειναι το λιγοτερο αστεια. Το ιδιο και οι ηχοι των οπλων που ακουγονται σαν νεροπιστολα  και το shooting γενικοτερα. Το πρωτο παιχνιδι του reboot ητανε ενα αξιολογο παιχνιδι με ωραια ατμοσφαιρα απο εκει και επειτα η σειρα εμεινε στασιμη σε ολους τους τομεις. Αυτα που εγραφε ο Καρπας στο review του δευτερου μερους φαινεται να εχουνε μεταφερθει αυτουσια και στο τριτο μερος.. με ενα απλο reskin στο setting. 

3)-Control Βλεποντας το πρωτη φορα, εχοντας παιξει το quantum break θα ελεγα πως ειναι spin off του quantum το λεω αυτο γιατι δεν μου εκανε την ιδια εντυπωση που εκανε το quantum οταν το ειχα δει πρωτη φορα φαινεται πως ειναι μια αντιγραφη του quantum με χαμηλοτερα production values. Δειτε το trailer του quantum και θα με καταλαβετε τα περιβαλλοντα ειδικα ειναι πολυ μινιμαλιστικα πολυ απλα σχεδιασμενα.

Assassins Creed Odyssey Το συγκεκριμενο νομιζω θα το εβαζα καπου ενδιαμεσα θα αγοραστει σιγουρα λογω του setting, νομιζω αυτο που το διαφοροποιει σε σχεση με το origins ειναι η πλουσια και εντονη παλετα χρωματων που αναδυκνειει το μεσογειακο κλιμα, το level design που θυμιζει περισσοτερο black flag λογω νησιων και τα αγαλματα αρχαιων θεων που θα βλεπεις παντου τριγυρω σου.
Το μεγαλο αρνητικο για μενα ειναι το gameplay γενικοτερα που δεν θα αγγιζει αλλα παιχνιδια με σπαθια οπως το ghosts of thushima με τους διαμελισμους η god of war...
Και μερικα χαμηλης αναλυσης textures που υπηρχαν παντου τριγυρω σου για αυτο θεωρω λαθος που η ubisoft το εκανε παλι ετησιο franchise.

Το Anthem  πολυ εντυπωσιακο μου αρεσε πολυ ολος αυτο ο μηχανισμος με το jetpack και τις στολες και γενικα ολη αυτη η ελευθερια που φαινεται να δινει. Αμα καποιος ενδιαφερετε να παιξει ενα 3rd person mmo τυπου division με τα μεχρη στιγμης δεδομενα αυτο θα προτεινα.

Devil may cry 5 Επισης φανηκε πολυ ενδιαφερον.

Ghosts of tsushima Ενδιαφερον setting αριστο οπτικο και με ωραιο συστημα μαχης, σιγουρα θα του ριξω μια ματια οταν βγει. Μην ξεχναμε πως η sucker punch  ητανε το πρωτο στουντιο στο ps4 που μας εριξε τα σαγονια με το infamous second son.

Επεξ/σία από steveevo
  • Like 1
Δημοσ.

Thumbs up:  👍

- Sekiro: Εχω εμπιστοσύνη στην from, το παιχνίδι αν και φαίνεται να ξεφεύγει αρκετά απο τη soulsborne formula και σίγουρα θα μας ξενίσει στην αρχη πιστεύω οτι θα ειναι εξαιρετικό.

- REmake 2: Δεν χρειάζεται να γράψω καν για ποιο λόγο..

- Last of Us 2: Δεν θα έμπαινε κανονικα αλλα μια που φαγαμε ακυρο απο metroid 4/yoshi και γενικα ηταν μια απογοητευτικη E3 ειναι το μοναδικο που εχω περιεργεια να δω.

Thumbs down: 👎

- Death Stranding: Δεν καταλαβα τιποτα απο το trailer, τα κλασσικα του Kojima παλι ο οποιος εχει φτιαξει 2 καλα παιχνιδια μονο για εμενα. Pizza boy simulator η κατι τετοιο φανηκε, ενας τυπος με ενα backpack να περπαταει σε εναν άδειο πλανήτη, wow #HYPE.. :P 

- DMC 5: Απαίσιο σαν design και το battle system μου φανηκε dated tbh, ισως ειναι καιρος να το αφησουν το franchise στην ησυχία του αλλα θα δειξει.

- Ολη η conference της Nintendo.. :P 

• Like 1
Δημοσ.

+ Resident evil 2.Τα λογια ειναι λιγα...

+Devil May Cry 5.Επιστροφης μετα απο ποσα χρονια και μακρια απο το reboot

+The Last of us 2/ghost of tsushima.Ισως τα τελευταια μεγαλα exclusives αυτης της γενιας.

Στα μειον θα μπορουσα ανετα να εβαζα σχεδον ολη την Ε3 και τις περισσοτερες εταιρειες(ειδικα κατι Bethesda/Square/EA και Ubi αλλα φυσικα και ολη την Pc παρουσιαση αλλα τελος παντων).

-Death Stranding.Οσο καλο και να ειναι το παιχνιδι,αυτα τα video με το σταγονομετρο και ο περισσοτερος κοσμος να μην εχει ιδεα για τι προκειται μου την δινουν στα νευρα.Δειξε οτι ειναι να δειξεις Kojima και μην το κουραζουμε πολυ το θεμα,ειδικα μιας και εχουμε σχεδον φτασει στο τελος αυτης της γενιας....

-Forza Horizon 4.Οσο ομορφο και να δειχνει και οτι αλλαγες και να εχουν κανει,φτανει πια με τα Forza...Οχι αλλο αρμεγμα

-AC Odyssey.Οχι μονο δειχνει σαν μια φθηνη αντιγραφη του Origins,αλλα θα μας ζαλισουν το κεφαλι φετος τα δικα μας social media λογω της θεματολογιας στην αρχαια Ελλαδα...

Αλλη απο εκει εταιρεια που αρμεγει οσο δεν παει.

Γενικα η E3 με εξαιρεση 5-6παιχνιδια ηταν το λιγοτερο μια απογοητευση και μιση και χασιμο χρονου για οσους απο μας την παρακολουθησαμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ας πω και γω δυο λογια για τις επιλογες μου

+ Sekiro shadows die twice, γτ γουσταρα πολυ το setting του παιχνιδιου και απ αυτα που καταλαβα μαλλον θα ναι και λιγο πιο gamer friendly απ οτι τα DS, δλδ λιγο πιο ευκολο μου φανηκε. Ειναι και της From Software αρα δεν μπορει να ειναι πατατα. Αλλα που σαι From, ελα και λιγο up to date με τα γραφικα σου ε?

+ Resident Evil 2, γτ ηταν ουαααου ολο αυτο που εδειξαν, γτ μου αρεσε παρα πολυ το RE 7 και πιστευω οτι το RE2 θα και ακομα καλυτερο. Βασικα αυτο το game το θεωρω οτι πιο σουπερ εδειξε η Ε3

+ Ori and the will of the wisps, γτ αγαπησα πολυ το πρωτο και αυτο φαινεται ακομα καλυτερο.

Δεν μου αρεσαν τα,

- Fallout 76, Ρε συ bethesda, ηθελα τοσο πολυ να ακουσω ενα The Evil Within 3 και συ μου φερνεις αλλο ενα ανουσιο fallout που μας λες κιολας οτι θα ειναι 4 φορες μεγαλυτερο και μπλα μπλα μπλα... Dude, nobody cares...

- Cyberpunk 2077, Τι ηταν ολα αυτα που δειξατε?? Τι?? Χωρις ταυτοτητα, χωρις μια δομη.. Τι πρεπει εγω να καταλαβω απ αυτο?? Βασικα θα μπορουσα να βαλω και το Death Stranding εδω

- Davil May Cry 5, Συνεχιζει σε σκληρο τζαπανιλα gameplay/rpg... Δεν ειμαι fan. Καντε το λιγο πιο προσιτο για τους Δυτικους ρε παιδια

Δημοσ.

+Kingdom hearts

+Deathstrading 

+Last of us

+Shadow of tomb raider

+Assassin's Creed Odyssey

Από τι βλέπεται είναι περισσότερα από τρία τα παιχνίδια που με ενθουσίασαν 

-devil may cry 5 αλλά θα παιχτεί ως fan της σειράς

Δημοσ.

Θα πω το εξής:

ΠΗΞΑΜΕ στα BR games..δηλαδή ήμαρτον επειδή κάποιοι τώρα ανακάλυψαν τον τροχό και κάποιοι κατέβηκαν από τα δέντρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(+) ori and the will of the wisps, εξαιρετικό platformer που φαίνεται ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο.

(+) Ghost of Tsushim, το καλύτερο νέο IP που παρουσιάστηκε για μένα στην φετινή E3.

(+) Shadow of the Tomb Raider, διότι μου έχει αρέσει πολύ το reboot που έχει κάνει η σειρά.

(-) The crew 2, ούτε στην Ubisoft παίζει να το παίξουν.

(-) Just Cause 4, δείχνει έλλειψη ιδεών και όρεξη για κάτι διαφορετικό από την Square Enix.

(-) Death Strading, διότι με τόσο hype που έχει φάει το gameplay φαίνεται βαρετό, και το story too complicated που πιο πολύ θέλει να εντυπωσίασει παρά να βγάλει κάτι που να βγάζει έστω λίγο νόημα.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

(+) ori and the will of the wisps, εξαιρετικό platformer που φαίνεται ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο.

(+) Ghost of Tsushim, το καλύτερο νέο IP που παρουσιάστηκε για μένα στην φετινή E3.

(+) Shadow of the Tomb Raider, διότι μου έχει αρέσει πολύ το reboot που έχει κάνει η σειρά.

(-) The crew 2, ούτε στην Ubisoft παίζει να το παίξουν.

(-) Just Cause 4, δείχνει έλλειψη ιδεών και όρεξη για κάτι διαφορετικό από την Square Enix.

(-) Death Strading, διότι με τόσο hype που έχει φάει το gameplay φαίνεται βαρετό, και το story too complicated που πιο πολύ θέλει να εντυπωσίασει παρά να βγάλει κάτι που να βγάζει έστω λίγο νόημα.

Με λιγες λεξεις για το καθε game τα ειπες ολα. Συμφωνω απολυτα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...