tarantules Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα είναι σε ξεχωριστούς δίσκους.Τι δουλειά έχει να πάει να πειράξει τους άλλους δίσκους; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από tarantules
vAg0s97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, tarantules said: Να πω κι εγώ τι έπαθα χθες με τα 10άρια και εαν γνωρίζει κάποιος τι παίχτηκε να μου το εξηγήσει γιατί εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια.... Έχω στον σύστημά μου 3 δίσκους εγκατεστημένους , έναν SSD με εγκατεστημένα τα Windows 7 Ultimate x64 , και 2 μηχανικούς.Ο ένας απλά για backup και ο άλλος με εγκατεστημένα τα Windows 10 για δοκιμές.Ο SSD και ο μηχανικός για backup είναι αυτοί που δουλεύω μονίμως και όποτε θέλω να κάνω δοκιμές στα windows 10 ενεργοποιώ τον 2ο μηχανικό που τον έχω σε HDD hotswap bay με power button.Βάζω χτες τα φορτώσουν τα windows 10 , φορτώνουν κανονικά , κατέβηκαν και κάποια update και ζήτησε επανεκίνηση.Κάνω επανεκίνηση , πάρτην την μπλε οθόνη.(Process1_Initialization_FAIL). Οκ λέω κάτι θα έπαιξε με τα update και δεν έκατσαν σωστά.Πάω να μπω σε safe mode , πάπαλα.Η ίδια μπλέ οθόνη.Κάτσε λέω να κλείσω το δίσκο με τα win10 ,να φορτώσω τα win7 να ψάξω στο νετ τι είναι αυτό το Process1_Initialization_FAIL που μου βγάζει.Με σβηστό τον 2ο μηχανικό που είχε τα win10 κάνω boot στον SSD , πάρε άλλη μια μπλε οθόνη με το ίδιο σφάλμα.... Εκεί με έποιασε κρύος ιδρώτας.Έχε πλάκα λέω να έχω θέμα με το hardware.Δεν είχα άλλον υπολογιστή να μπω νετ να δω τι μπορεί να φταίει , ανοίγω το κινητό και ψάχνω να βρω μέσω κινητού λύση.Με τα πολλά διαβάζω οτι μπορεί να είναι από κάποιο corrupt που προξενήθηκε.Δοκιμάζω να φορτώσω από μια microsd το setup των windows7 να κάνω repair , καταφέρνω να μπω και dos prompt , κάνω chkdsk και βλέπω οτι μου είχε γ@μίσει τον bootloader του SSD και επίσης πολλά corruptκαι στον 1ο μηχανικό δίσκο που τον έχω για backup. Η κατάσταση δεν διορθώθηκε ούτε με το chkdsk και αναγκάστηκα να φορτώσω ένα image των win7 που πάντα έχω και το επανέφερα το σύστημα στα συγκαλά του.Με τον 2o δίσκο που είχε τα Win10 δεν ασχολήθηκα να δω πως να το επαναφέρω και θα φάει διαγραφή. Και το ερώτημα τώρα που προκύπτει : Από που και ως που τα win10 να προξενήσουν corrupt εκτός του δίσκου από όπου φορτώνουν και σε 2 άλλους δίσκους.Έναν ssd και έναν μηχανικό. Ασχολούμαι με υπολογιστές από το 91 και μετά και δεν το έχω ξαναδεί αυτό το έργο.Δεν είμαι κανένας άσχετος.Πέντε τουλάχιστον βασικά πράγματα τα γνωρίζω.Πως κατάφερε αν διαλύσει 3 δίσκους μονοκοπανιά μου είναι απορίας άξιο. Έχεις απενεργοποιήσει το fastboot μέσα από το σύστημα από τα 10; και έχεις ρυθμίσει την εκκίνηση στο bios να είναι legacy? Εάν ναι, τότε είναι όντως περίεργο, ωστόσο δεν και τόσο παράλογο εφόσον συνυπάρχει ένα νεότερο σύστημα με μια παλαιότερη έκδοση Windows, να προσπαθεί το πιο καινούριο os να "φάει" το παλαιότερο, χρησιμοποιώντας τον δικό του bootloader... Θα σου συνιστούσα, να πέρναγες πρώτα Win10 και έπειτα αφού κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, να στήσεις Win7 Ένα ωραίο εργαλείο επίσης για corrupted bootloader, εφόσον το 1 από τα 2 συστήματα παίζει, είναι το "easybcd" Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από vAg0s97
tarantules Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε Έχεις απενεργοποιήσει το fastboot μέσα από το σύστημα από τα 10; και έχεις ρυθμίσει την εκκίνηση στο bios να είναι legacy? Εάν ναι, τότε είναι όντως περίεργο, ωστόσο δεν και τόσο παράλογο εφόσον συνυπάρχει ένα νεότερο σύστημα με μια παλαιότερη έκδοση Windows, να προσπαθεί το πιο καινούριο os να "φάει" το παλαιότερο, χρησιμοποιώντας τον δικό του bootloader... Θα σου συνιστούσα, να πέρναγες πρώτα Win10 και έπειτα αφού κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, να στήσεις Win7 Ένα ωραίο εργαλείο επίσης για corrupted bootloader, εφόσον το 1 από τα 2 συστήματα παίζει, είναι το "easybcd" Αυτό που έβαλα σε bold δεν στέκει.Μιλάμε οτι ο ένας bootloader (Win10) είναι στον μηχανικό δίσκο και ο άλλος bootloader (Win7) είναι στον SSD.Είναι δυο ξεχωριστοί και άσχετοι μεταξύ τους δίσκοι.Τι δουλειά έχει να πάει να πειράξει τον bootloader που βρίσκεται σε άλλον δίσκο; Μάλον δεν διάβασες τι έγραψα.
vAg0s97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, tarantules said: Αυτό που έβαλα σε bold δεν στέκει.Μιλάμε οτι ο ένας bootloader (Win10) είναι στον μηχανικό δίσκο και ο άλλος bootloader (Win7) είναι στον SSD.Είναι δυο ξεχωριστοί και άσχετοι μεταξύ τους δίσκοι.Τι δουλειά έχει να πάει να πειράξει τον bootloader που βρίσκεται σε άλλον δίσκο; Μάλον δεν διάβασες τι έγραψα. 13 minutes ago, vAg0s97 said: Έχεις απενεργοποιήσει το fastboot μέσα από το σύστημα από τα 10; και έχεις ρυθμίσει την εκκίνηση στο bios να είναι legacy? Εάν δεν έχεις κάνει το παραπάνω, τότε και 15 σκληρούς δίσκους να έχεις μέσα με Win7, 8.1, XP και οτι άλλο θες, πάντα το νεότερο os θα κυριαρχεί, και θα παίρνει τα υνία... Δεν πα να εχεις ρυθμίσει από bios να ξεκινάνε πρώτα τα XP, μόλις αντιληφθεί το πιο καινούριο λειτουργικό σύστημα τι γίνεται, θα ξεκινήσει πρώτο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από vAg0s97
tarantules Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε Εάν δεν έχεις κάνει το παραπάνω, τότε και 15 σκληρούς δίσκους να έχεις μέσα με Win7, 8.1, XP και οτι άλλο θες, πάντα το νεότερο os θα κυριαρχεί, και θα παίρνει τα υνία... Απενεργοποιημένο είναι και σε legacy είναι η ρύθμιση στο bios.Μάλον δεν καταλαβαινόμαστε
SeXBOX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ο bootloader είναι στον πρώτο προς αναζήτηση λειτουργικού κατά την εκκίνηση; Αν ο bootloader δημιουργήθηκε από τα 10αρια σε δεύτερο κατά σειρά δίσκο τότε ναι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και να γίνει corrupted ο bootloader.
vAg0s97 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 1 minute ago, tarantules said: Απενεργοποιημένο είναι και σε legacy είναι η ρύθμιση στο bios.Μάλον δεν καταλαβαινόμαστε Και που να το ξέρω πασάκο μου, μπορεί εσύ να πέρασες windows 7 με uefi, περίεργο σου φαίνεται; (ναι γίνεται)
zko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 ...νομίζω ότι τα win10 ltsb είναι πολύ πιό ανθρώπινα για τον μέσο χρήστη και μαζί με τα linux σε dualboot δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ποτέ, τα win10 ltsb τα ανακάλυψα πριν κανένα χρόνο και έκτοτε τα έστησα παντού ..... 1
ovidius80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Πως γίνεται Windows Administrator με τόσα χαρτιά και πιστοποιήσεις να λέει τέτοια πράγματα; Είναι λίγο κουφό, χωρίς παρεξήγηση... Και όχι αυτά που σου είπα δεν τα ανέφερα από μεριάς οικακού χρήστη, αλλά από εργασιακού τομέα. Συντηρώ σχετικά σε καθημερινή βάση ένα σορό μηχανάκια που τρέχουν Windows 10. Εάν σου πω, πως σχεδόν ποτέ δεν συνάντησα τόσα πολλά προβλήματα - δυσλειτουργίες που αναφέρεις... Δεν υπάρχει μου αρέσει, υπάρχει προσαρμόζομαι με τα σημερινά δεδομένα. Κι εγώ αναπολώ λειτουργίες-ευκολίες που μου πρόσφεραν τα Windows 7 και XP, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η τεχνολογία μαθαίνουμε να ζούμε με αυτήν και με τις αλλαγές που μας προσφέρει. Αυτό ακούγεται λίγο τραγικό...Τα windows vista δεν μπορούν καν να συγκριθούν με κανένα λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Άμα βλέπεται ότι δεν τραβάει το πράγμα με τα 10 στα μηχανήματά σας, τότε μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο downgrade σε προηγούμενο λειτουργικό σύστημα, αναφέροντας στους αρμόδιους της εταιρίας ότι δεν γίνεται να δουλέψει ομαλά ο οργανισμός με αυτό το σύστημα. Για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει θέληση. Θέληση για μάθηση και δουλειά. Για το πρώτο κομμάτι θα πρέπει να μου διευκρινήσεις τι είναι αυτό που σε παραξενεύει. Προφανώς είσαι αρκετά πιο τυχερός από μένα. Για το δεύτερο κομμάτι προφανως ή δεν διάβασες ή αγνόησες αυτό που είπα. Προσαρμόστηκα αλλά όπως και εσύ αναπολώ λειτουργίες και ευκολίες που είχα με τα 7αρια. Επίσης ο λόγος που τα αναπολώ όλα αυτά είναι οτι απλά εγιναν αλλαγές απλά για να γίνουν κι οχι γιατί ήταν χρήσιμες. Σε οτι αφορά τα windows vista προσωπικά τα δούλεψα ελάχιστα αλλά στο λίγο που τα δούλεψα ΑΦΟΥ είχε ερθει το service Pack δεν είχα τόσα προβλήματα. Τα ανέφερα απλώς για να δείξω την σειρά καλό λειτουργικό - κακό λειτουργικό που είχε η Microsoft. To τελευταίο που λες. Όρεξη για δουλειά και για μάθηση υπάρχει. Εκεί που έχω σοβαρό πρόβλημα είναι με το να αποδεχτώ πρακτικές οι οποίες μου αφαιρούν ή κάνουν όλο και πιο δύσκολη την δυνατότητα να φέρω τον υπολογιστή στα μέτρα μου. Δεν πιστευω να διαφωνήσεις ότι πράγματα που παλιότερα υπήρχαν μέσα σε μένού των windows και μπορούσες απλά να τα επιλέξεις και να κάνεις την δουλειά σου όπως ήθελες τώρα είτε είναι "κρυμμένα" είτε πρέπει να καταφύγεις στη registry για να τα κάνεις όπως τα ήθελες μόνο και μόνο επειδή η MS αποφάσισε οτι δεν είναι καλό να έχεις τόσο πολύ έλεγχο στο μηχάνημα σου. 14 ώρες πριν, SeXBOX είπε Μάλιστα... το διαβάσαμε και αυτό, το πιο ελαφρύ OS ever της MS σύμφωνα με τα εποχιακά standars και είναι για πέταμα, όταν έχουν ευπάθεια τα updates βγαίνουν σχεδόν την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα... τα έδωσε στον μισό πλανήτη δωρεάν, το πιο φτηνό λειτουργικό που υπήρξε πότε... κατεβάζεις το εγκαθιστάς και με 4€ έχεις κλειδί.... το ότι σου αλλάζουν οι ρυθμίσεις κλπ και το defender σου κάνει όσα λες με ξεπερνά, μήπως έχουν 3οι πρόσβαση στο PC σου; μπλε οθόνες πλέων βλέπεις μόνο με τα κιάλια και ΑΝ σου βγάλει σου βγάζει και ποιος ο λόγος και το φτιάχνεις και συνηθος είναι όταν κάνεις OC και δοκιμές... το πιο όμορφο μενού που έχει υπάρξει, παραμετροποιήσημα όσο δεν παίρνει(άσχετα με το τι ισχυρίζεσαι) μάλλον θα σου προτείνω να αφήσεις το άθλημα με τα 10αρια και πιάσε Linux αφού σε χαλάνε... επίσης μας λες ότι τα έβαλες για τα παιχνίδια αλλά τελικά αναγκάστηκες γιατί είναι της δουλειάς... δηλαδή στην δουλειά είστε όλοι με το Steam... καλή φάση θέλω κι εγώ τέτοια δουλειά. Εγώ εχω αλλάξει πάνω από 15 υπολογιστές από εποχή Amstrad, Commodore 64 και τελειωμό δεν έχει επέτρεψε μου να μπορώ να λέω άνετα ότι εχω έναν λόγο παραπάνω... τέλος το να ανοίξεις topic για να μας πεις ότι είναι σαν τα vista και τα millennium δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανες, τρολ απλά. Το ειρωνικό υφάκι θα μπορούσες να το χεις αποφύγει. Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω σε αυτά που λες. Κανένας δεν είπε οτι τα 10ρια δεν είναι ελαφριά ούτε οτι είναι για πέταμα. Είπα οτι εφαρμόζουν πράγματα και πρακτικές οι οποίες αφαιρούν τον έλεγχο του pc από τον χρήστη και τον εναποθέτουν στην MS και οτι αυτό δεν μου αρέσει. Το ότι τα έδωσε δωρεάν στον μισό πλανήτη δεν είναι κακό, το ότι πρακτικά αναγκασε τον μισό πλανήτη να τα βάλει με το ζόρι "δωρεάν" αφού είχε σπάσει τα νεύρα ολονών με το γνωστό pop up παραθυράκι, και ακόμα χειρότερα για κάποιους την αυτόματη αναβάθμιση σε δεκάρια χωρίς καν να ζητήσει άδεια μόνο και μόνο για να δείξει οτι πρόκειται για ενα επιτυχημένο καινούριο λειτουργικό που αυξάνει συνεχώς το μερίδιο αγοράς της είναι κακό. Για το ότι αλλάζει τις ρυθμίσεις στις default αρκεί μια απλή αναζήτηση στο Google για να δεις οτι ισχύει. Όταν ένα προιόν είναι δωρεάν ή πολύ φθηνό συνήθως ο καταναλωτής είναι ο ίδιος το προϊόν. Με λιγα λόγια εσύ μπορεί να τα παίρνεις με 4 € το κλειδί αλλά έρχονται με ένα σωρό bloatware εφαρμογές, για πρώτη φορά το λειτουργικό είναι εργαλείο παροχής διαφημίσεων και σαν να μην έφτανε αυτό στέλνει αβέρτα κουβέρτα δεδομένα στην MS. To οτι θεωρητικά έχεις την δυνατότητα να περικόψεις κάποια από αυτά δεν λέει τίποτα ακριβώς γιατί ισχύει το παραπάνω με τις ρυθμίσεις. Θέλω το λειτουργικό μου καθαρό από τέτοιες χαζομάρες. Σε ότι αφορά το πόσο όμορφο είναι το μενού αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Το πόσο παραμετροποιήσιμα είναι και το πόσο σε αφήνει η MS να πειράξεις το λειτουργικό ώστε να δουλεύει όπως σε βολευει φαίνεται από το σβήσιμο των αρχείων, από το ότι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το classic shell, ότι για να βάλω άλλα εικονίδια γιατί ρε φιλε δεν μου αρεσουν αυτά που έχει είναι μπελάς. Πόσο παραμετροποιησιμο είναι το λειτουργικό όταν δεν μου επιτρεπει να επιλέξω αν οχι ποιες ενημερώσεις τουλάχιστον το πότε θα εγκαταστασθούν αυτές. Και μη μου πεις για τις ώρες χρήσεις διότι αν κατα σατανική σύμπτωση τύχει να ναι κλειστός ο υπολογιστής εκείνες τις ώρες τότε με το που ανοίγει ξεκινάει ενημερώσεις με το ετσι θέλω και συ μπορείς να πας να κουρεύεσαι. Είπα οτι έβαλα τα 10ρια στον προσωπικό μου υπολογιστή για τα συγκεκριμένα παιχνίδια αλλά προφανώς δεν διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω. Τέλος παρόλο που δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διαγωνισμούς του τύπου ποιος την έχει πιο μεγάλη στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να σου πω οτι δεν με εντυπωσιάζει το μέγεθός σου διότι από προσωπικής πλευράς έχω αναλογο ιστορικό με υπολογιστές και επαγγελματικά έχουν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες ίσως και χιλιαδες μηχανάκια τα τελευταία χρόνια, με διάφορα λειτουργικά, με διαφορα software και πάμπολλα απίθανα και μη προβλήματα 4
SeXBOX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ovidius80 said: Το ειρωνικό υφάκι θα μπορούσες να το χεις αποφύγει. 1 hour ago, ovidius80 said: Τέλος παρόλο που δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διαγωνισμούς του τύπου ποιος την έχει πιο μεγάλη Καλή φάση... φαντάσου να ήμουν όντως πραγματικά ειρωνικός τι θα έσερνες... δεν κοκορεύτηκα τίποτα όλα μόνος σου να τα φαντάστηκες και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, στο υπόλοιπα τα οποία έγραψες θα συμφωνήσω 100% αλλά εντάξει όταν βάζεις τα 10αρια σου έχει την δυνατότητα αν δεν σου αρέσανε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά και πάλι... η πλειοψηφία των χρηστών κόλλησε σε αυτά και όσοι όχι παν LTSB απλά τα πράγματα και φυσικά με κλειδί των 4€ με άπειρες ενεργοποιήσεις. Και σε παρακαλώ μη βγάζεις δράκους από το κεφάλι σου χωρίς να βλέπεις την έκφραση του άλλου όταν σου λέει κάτι και όχι να διαβάζεις ένα "άοσμο" κείμενο δίχως να ξέρεις με τι ύφος στα λέει. Υ.Γ. Ύφος πειράγματος ήταν για να το ξεκαθαρίσουμε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από SeXBOX
Kritoniok Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, απλα θα ηθελα να προσθέσω οτι ειχα βαλει και γω win10 σε ενα λαπτοπ, οχι δυνατο, που σιγουρα ομως τα αντεχε. 3 gb ram, core 2 duo και 7200 rpm hdd. Τετοια αθλιοτητα δεν εχει ξανασυμβει. Ανοιγε και εκλεινε μονο του, δεν ειχε drivers για τα ανεμυστηρακια και υπερθερμενόταν, αλλοτε ανοιγαν προγραμματα αλλοτε οχι, ενημερωσεις οπως λεει ο ovidius με το ετσι θελω, την μια ηθελε χιλιες ωρες να ανοιξει, την αλλη ανοιγε σε 1 λεπτο, οτι να 'ναι ενα αισχος. Και βεβαια αφου ανοιγε 100 ωρες να φορτωσει ο file explorer, αλλες τοσες ο chrome που τις μισες τελικα δεν ανοιγε και επρεπε να κανω restart, το δε vlc καληνυχτα. Και γω το μονο που ηθελα ειναι να το συνδεω στην τηλεοραση για να βλεπω ταινίες. Μου εβγαζε την πιστη. Και τεσπα τα πηρα μια μερα αγρια και του σκαω format ολα απο το μηδεν με windows 7. Και τωρα τρέχει τούμπανο. Ανοιγει κανονικά, τρέχει κανονικα και ενημερωσεις κανει μια φορα στις 2 εβδομαδες χωρις καν να το καταλαβαίνεις. Και τα ανεμυστηρακια το ψυχουν οπως θα επρεπε. Να πω επισης οτι εχω εναν σταθερο υπολογιστη για την δουλειά μου, (εξου και το αδυναμο λαπτοπ για την τηλεόραση) ο οποίος χρόνια τώρα τρέχει απροβλημάτιστα windows 7 τα οποια σκοπεύω να κρατήσω ακομα και μετα την ληξη της υποστήριξης απο την microsoft, εαν δεν δω καποια πρόοδο στην λειτουργικότητα των win10. Γιατι ειναι καλυτερα να τρέχει ο υπολογιστής "απροστάτευτος", παρα να μην τρέχει καθόλου. Οποτε, συμπέρασμα: Windows 7 μεχρι τέλους...
Mindworm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Και εγω τα μισω γιατι φερανε την εξελιξη στους υπολογiστες, ακους εκει... εξελιξη να την χ$%^ω την εξελιξη με Free DOS ειμαι τζι τζι.... σαν δεν ντρεπονται εκει στην MS τολμησανε να μην υποστηριζουν DOS.
gvourv Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ... 7ΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ 7ΡΙΑ !!!!! ΤΑ 10ΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΘΩΝΕΣ Κ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΤΙ "ΤΑ 10ΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ"ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 10ΡΙΑ.ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΚΛΠ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...Η ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΙΝΣΟΜΝΙΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΑ VISTA.ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 7ΑΡΙΑ ΕΔΩ Κ 6 ΜΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΜΕ ΤΑ 10ΡΙΑ.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ 14 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΩΡΑ ΙΝΣΟΜΝΙΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ 10ΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ 7ΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!! ΤΕΛΟΣ Υ.Γ. ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΑ 10ΡΙΑ ΑΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Έχει κάποιο θέμα το caps lock στα 7άρια; Δε θυμάμαι κάποιο bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις