Προς το περιεχόμενο

A Plague Tale: Innocence [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Inler είπε

Από εμένα η ευχάριστη έκπληξη για φέτος...Αν είχε μία προσθήκη είτε στο combat system είτε στο development του χαρακτήρα θα έβαζα εύκολα 9/10...Μουσική υπόθεση γραφικά εννοείται ξεχωρίζουν

Δε νομίζω οτι τετοιας κατηγορίας παιχνίδια έχουν αναγκη απο combat και βαθος σε μάχες για να τα αναδείξει, ειναι προφανές πως δε στοχεύουν εκει και για μενα αυτο ειναι και θετικο γιατι μετα θα χαλαγε η εμπειρία και το μηνυμα που θελει να σου περασει.

Δε θέλω να σποιλαρω αλλα οποιος το προχωρησει θα καταλαβει αυτο που θέλω να πω.

Το παιχνίδι αυτα που θελει να σου περασει στα περναει και με το παραπάνω μέ το δικο τού τροπο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμια γραφικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Το Gsync δουλευει εξαιρετικα μιας και εχει στιγμες που πεφτει στα 60-65fps και απλα δεν το καταλαβαινεις σε σχεση με τα 75. Εξαιρετικο το ultrawide.

Spoiler

APlague-Tale-Innocence-x64-2019-05-24-22

Spoiler

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Τιμια γραφικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Το Gsync δουλευει εξαιρετικα μιας και εχει στιγμες που πεφτει στα 60-65fps και απλα δεν το καταλαβαινεις σε σχεση με τα 75. Εξαιρετικο το ultrawide.

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Κλεισε τα post-process απ το ENGINESETTINGS.ini οπως ειχα ποσταρει λιγο πισω, βαλε και ενα reshade και θα γινει αλλο παιχνιδι χωρις θολουρα και βελτιωνει φουλ τα γραφικα και τη καθαροτητα της εικονας.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Κλεισε τα post-process απ το ENGINESETTINGS.ini οπως ειχα ποσταρει λιγο πισω, βαλε και ενα reshade και θα γινει αλλο παιχνιδι χωρις θολουρα και βελτιωνει φουλ τα γραφικα και τη καθαροτητα της εικονας.

Ναι τα ειδα και οντως δειχνει να εχει αρκετα φιλτρα πανω της η εικονα. Μου αρεσει ομως το ολο κλιμα και τα φιλτρα που εχουν βαλει δινουν εναν ομορφο τονο στο παιχνιδι. Ειναι λιγο θολο εκει που πρεπει. Εχω κλεισει τελειως το depth of field τα αλλα ολα στο ultra. Δινουν μια αληθοφανεια στην εικονα. Ειμαι στο τριτο chapter και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. Καθολου stuttering επισης. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι αξιζει βραβειο μονο για τα σκηνικα, σε καποια σημειο το εχει παει ''αλλου''

Spoiler

c-games-a-plague-tale-innocence-aplaguet

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Πολυ καλη ατμοσφαιρα και σε πολλα σημεια εξαιρετικα γραφικα οπως και φωτισμος. Μπηκα στο 12 chapter αυριο λογικα θα το τελειωσω.

Spoiler

APlague-Tale-Innocence-x64-2019-05-27-01

Spoiler

Spoiler

• Like 1
Δημοσ.

Όντως όμορφη ατμόσφαιρα, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Κάτι που με χαλάει πολύ όμως είναι οι χαρακτήρες, τους θεωρώ άσχημα σχεδιασμένους, κάπως ψεύτικους και η ομιλία τους επίσης δεν βοηθάει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, antbyron είπε

Όντως όμορφη ατμόσφαιρα, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Κάτι που με χαλάει πολύ όμως είναι οι χαρακτήρες, τους θεωρώ άσχημα σχεδιασμένους, κάπως ψεύτικους και η ομιλία τους επίσης δεν βοηθάει.

Οι 2 main χαρακτήρες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοι. Οι υπόλοιποι σε μέτρια επίπεδα χωρίς να χαλάνε τη συνολική εμπειρία όμως. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε κάποια σημεία αλλά στο σύνολο είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό που προσφέρει το παιχνίδι. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Εγω παλι το προχωραω οσο πιο αργα μπορω γιατι δε θελω να τελειωσει 🤣

Σαν το καλο σεξ ενα πραγμα ε;😄

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pollop είπε

Σαν το καλο σεξ ενα πραγμα ε;😄

Το σεξ πλέον το τελειώνεις τακα τακα για να συνεχίσεις το gaming. :D

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Το σεξ πλέον το τελειώνεις τακα τακα για να συνεχίσεις το gaming. :D

καταλαβα,,, παντρεμενος και εσυ ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...