giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inler είπε Από εμένα η ευχάριστη έκπληξη για φέτος...Αν είχε μία προσθήκη είτε στο combat system είτε στο development του χαρακτήρα θα έβαζα εύκολα 9/10...Μουσική υπόθεση γραφικά εννοείται ξεχωρίζουν Δε νομίζω οτι τετοιας κατηγορίας παιχνίδια έχουν αναγκη απο combat και βαθος σε μάχες για να τα αναδείξει, ειναι προφανές πως δε στοχεύουν εκει και για μενα αυτο ειναι και θετικο γιατι μετα θα χαλαγε η εμπειρία και το μηνυμα που θελει να σου περασει. Δε θέλω να σποιλαρω αλλα οποιος το προχωρησει θα καταλαβει αυτο που θέλω να πω. Το παιχνίδι αυτα που θελει να σου περασει στα περναει και με το παραπάνω μέ το δικο τού τροπο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Inler Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Καλά ναι συμφωνώ εγώ είμαι 13ο και φτάνω προς το τέλος
Arkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Το εβαλα και εγω εκανα τo hex editor για ultrawide και το βραδυ λεω να το ξεκινησω. Για να δουμε.
Arkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τιμια γραφικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Το Gsync δουλευει εξαιρετικα μιας και εχει στιγμες που πεφτει στα 60-65fps και απλα δεν το καταλαβαινεις σε σχεση με τα 75. Εξαιρετικο το ultrawide. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Arkin
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τιμια γραφικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Το Gsync δουλευει εξαιρετικα μιας και εχει στιγμες που πεφτει στα 60-65fps και απλα δεν το καταλαβαινεις σε σχεση με τα 75. Εξαιρετικο το ultrawide. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Κλεισε τα post-process απ το ENGINESETTINGS.ini οπως ειχα ποσταρει λιγο πισω, βαλε και ενα reshade και θα γινει αλλο παιχνιδι χωρις θολουρα και βελτιωνει φουλ τα γραφικα και τη καθαροτητα της εικονας. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Κλεισε τα post-process απ το ENGINESETTINGS.ini οπως ειχα ποσταρει λιγο πισω, βαλε και ενα reshade και θα γινει αλλο παιχνιδι χωρις θολουρα και βελτιωνει φουλ τα γραφικα και τη καθαροτητα της εικονας. Ναι τα ειδα και οντως δειχνει να εχει αρκετα φιλτρα πανω της η εικονα. Μου αρεσει ομως το ολο κλιμα και τα φιλτρα που εχουν βαλει δινουν εναν ομορφο τονο στο παιχνιδι. Ειναι λιγο θολο εκει που πρεπει. Εχω κλεισει τελειως το depth of field τα αλλα ολα στο ultra. Δινουν μια αληθοφανεια στην εικονα. Ειμαι στο τριτο chapter και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. Καθολου stuttering επισης. 2
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι αξιζει βραβειο μονο για τα σκηνικα, σε καποια σημειο το εχει παει ''αλλου'' Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Πολυ καλη ατμοσφαιρα και σε πολλα σημεια εξαιρετικα γραφικα οπως και φωτισμος. Μπηκα στο 12 chapter αυριο λογικα θα το τελειωσω. Spoiler Spoiler Spoiler 1
antbyron Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Όντως όμορφη ατμόσφαιρα, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Κάτι που με χαλάει πολύ όμως είναι οι χαρακτήρες, τους θεωρώ άσχημα σχεδιασμένους, κάπως ψεύτικους και η ομιλία τους επίσης δεν βοηθάει.
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Εγω παλι το προχωραω οσο πιο αργα μπορω γιατι δε θελω να τελειωσει 🤣 1
Arkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, antbyron είπε Όντως όμορφη ατμόσφαιρα, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Κάτι που με χαλάει πολύ όμως είναι οι χαρακτήρες, τους θεωρώ άσχημα σχεδιασμένους, κάπως ψεύτικους και η ομιλία τους επίσης δεν βοηθάει. Οι 2 main χαρακτήρες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοι. Οι υπόλοιποι σε μέτρια επίπεδα χωρίς να χαλάνε τη συνολική εμπειρία όμως. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε κάποια σημεία αλλά στο σύνολο είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό που προσφέρει το παιχνίδι.
pollop Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εγω παλι το προχωραω οσο πιο αργα μπορω γιατι δε θελω να τελειωσει 🤣 Σαν το καλο σεξ ενα πραγμα ε;😄
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, pollop είπε Σαν το καλο σεξ ενα πραγμα ε;😄 Το σεξ πλέον το τελειώνεις τακα τακα για να συνεχίσεις το gaming. 1
pollop Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Το σεξ πλέον το τελειώνεις τακα τακα για να συνεχίσεις το gaming. καταλαβα,,, παντρεμενος και εσυ ε;
Arkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Τελος απο μενα. Μπραβο στους δημιουργους. Αναλυτικο review εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα