zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε πολύ κι εμένα είναι κάτι ''διαφορετικό'' σε όλο αυτόν τον ανταγωνισμό μιμητισμό των εταιριών των video games παρόμοια συναισθήματα έχω να νιώσω για παιχνίδι απο τότε που βγήκε για το PS2 το περίφημο για εμένα ICO και κατόπιν το shadow of the colossus Edit: Όσο το προχωράω τοσο ποιο πολύ μου αρέσει μπράβο στην Asobo Studio, έχει λίγο απο όλα το παιχνίδι απο thief ατμοσφαιρα σε κάποια σημεία έχει κάποιους ήχους που τους συναντάμε στο dishonored όπως και τους αρουραίους έχει λιγο απο τα πρώτα Assassin's Creed λιγο απο Tomb Raider κυρίος τα puzzle ,το ΑΙ αρκετα καλό αν βάζανε λιγο παραπάνω δουλειά στο combat θα μιλούσαμε για ένα τέλειο παιχνίδι απλά respect. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από zvarthangalos
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μια καλη εκπτωση το εχω χτυπήσει. Γεμισαμε στα Open world παιχνιδια τα τελευταια χρονια,ας βγει και τιποτα το διαφορετικο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Fulgore 1
polonos1313 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Το 'επαιξα για κανα 1.5 με 2 ώρες και μπορώ να πω πως έχει πολύ ωραια ατμοσφαιρα το παιχνίδι. Το οτι δεν είσαι deadly και πρέπει κατα κύριο λόγο να είσαι stealth ή να τρέχεις ειναι λίγο αγχωτικό βέβαια και πόσο μάλλον μετά με τα ποντίκια.
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Kαι ενα tip για να απενεργοποιησεις τα εκνευριστικα post process που δε κλεινουν απ τα settings Πιστέψτε με αν τα κλεισετε ολα θα μεινετε εκπληκτοι με τη διαφορα! Προς το καλο φυσικα. Spoiler Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Το είδα σχεδόν όλο σε stream. Συμπαθητικό. Μηδέν replayability, οπότε για μένα αυστηρά σε -καλές- εκπτώσεις, αλλά είχε ενδιαφέρον, και παρότι δεν είναι σε καμία περίπτωση click-fest, θυμάμαι εύκολα 3-4 σκηνές με ένταση. Δεν έλειψαν οι γλυκανάλατες σκηνές, αλλά γενικά καλή προσπάθεια. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι, κοντεύω να το τελειώσω. Φοβερά γραφικά αφού κάνουν χρήση της φωτογραμμετρίας και ενδιαφέρον story. Τα puzzles είναι λίγο easy, θα ήθελα κάτι πιο δύσκολο που να σε βάζει να σκεφτείς λίγο παραπάνω. Θέλει patch-;άκι όμως γιατί έχει θέματα με το frame-pacing και stutters. Μόλις patch-αριστεί και πέσει στο 20άρικο η τιμή του, θα αξίζει με χίλια. 1
zaratustra Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Είμαι στο chapter 8. Καταπληκτικό παιχνίδι. Ατμόσφαιρα, storytelling, μουσική, χαρακτήρες απλά μαγευτικά. Το gameplay μέχρι στιγμής φροντίζει να εισάγει και κάτι διαφορετικό συνεχώς και δεν καταντάει σε καμιά περίπτωση μονότονο 1
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μιλάμε για πολύ βαρετό παιχνίδι, το παίζω απλά για να το τελειώσω επειδή έχω προχωρήσει αρκετά. 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα το ξεκινησα και ομολογω πως ενω δεν ειχα υψηλες προσδοκιες δε μπορω να πιστεψω τι παιζω, δε σε αφηνει να βαρεθεις ποτε, ατμοσφαιραρα, το αγχος της επιβιωσης, ο ηχος, τι να πιασω πρωτο, τα γραφικα και τα σκηνικα με αφησαν μ@#$%κα, το βραδυ ειναι πανεμορφο, τo lod ειναι αλλου, τα εφε της φωτιας, τα textures απιθανα, θα μπορουσε ανετα να εχει τη τιμη να ειναι exclusive για το ps4, και τελος τρεχει αψογα με ελαχιστα spikes οταν κανει autosave που ομως δεν ενοχλουν. Μπραβο, πολλα μπραβο και ενα μεγαλο κριμα που δε βλεπουμε τοσο συχνα στο pc τετοιες παιχνιδαρες και πιζουμε στα fortnite, rpg και fps. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc 2
antbyron Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέχρι τώρα(4 κεφάλαιο) δεν με έχει τρελάνει. Παίζεται με κάποιο ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί.
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγω μολης πηγα στο 4ο κεφάλαιο και με έχει πορωσει πολυ ασχημα που δε λεω να ξεκολλησω και με βλεπω να με παίρνει το πρωι 🤣 Ανατριχιλα η πρωτη συναντηση με τα ''ποντικα'' ο Θεος να τα κανει 🙄 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Inler Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Από εμένα η ευχάριστη έκπληξη για φέτος...Αν είχε μία προσθήκη είτε στο combat system είτε στο development του χαρακτήρα θα έβαζα εύκολα 9/10...Μουσική υπόθεση γραφικά εννοείται ξεχωρίζουν
Tobajara Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Σα να λέμε πρώτα το Hellblade και μετά το A Plague Tale, ε? Πολύ χαίρομαι, στην αρχή δε μου είχε γεμίσει πολύ το μάτι και απόπειρες όπως το Call of Cthulhu δεν είχαν πείσει.
Anuminas Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, antbyron είπε Μέχρι τώρα(4 κεφάλαιο) δεν με έχει τρελάνει. Παίζεται με κάποιο ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Αν και δειχνει ομορφο παιχνίδι με ενδιαφέρουσα θεματολογία μυρίζομαι πως παίζει πολύ στον αυτοματο πιλότο. Πάντως σε καμια έκπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα το τσιμπήσω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Anuminas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα