7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Το battle theme του 1ου είναι αξεπέραστο! Μόλις είχα τελειώσει τότε τη προβολή έψαχνα YouTube " wonder woman theme" να το ακούσω ξανά κ ξανά Στο φετινό έκλεισα τη ταινία κ πήγα για ύπνο 1
papoys1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Ti potatos ήταν αυτό ρε παιδιά. Ευτυχώς δεν κυκλοφόρησε σε κινηματογράφο και κάποιοι γλύτωσαν χρόνο και χρήμα. Πιστεύω πως είναι ήρωες όσοι τη βλέπουν μέχρι το τέλος. 3
epicouros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειδα ξανα το Wonder Woman στο Netflix, μιλάμε για αριστούργημα σε σχέση με την δεύτερη ταινία. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από epicouros 3
qspock Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Παιδια εμενα που μου φανηκε επικων διαστασεων ΠΑΤΑΤΑ η πρωτη να δω τη δευτερη? 😂 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 36 minutes ago, qspock said: Παιδια εμενα που μου φανηκε επικων διαστασεων ΠΑΤΑΤΑ η πρωτη να δω τη δευτερη? 😂 Άστο καλύτερα, για να είσαι σίγουρος. 😛 2
dekulinkgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, qspock είπε Παιδια εμενα που μου φανηκε επικων διαστασεων ΠΑΤΑΤΑ η πρωτη να δω τη δευτερη? 😂 Επειδη και εγω βρηκα την 1η μετρια προς κακη,απλως μην χανεις χρονο με την 2η.Μιλαμε η 1η μπροστα της ειναι αριστουργημα. 3
Speculoos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 H ταινία (που έκανα σχεδόν μια βδομάδα να την δω) είναι τόσο χάλια που άνετα οι 2.5 ώρες θα μπορούσαν να χωρέσουν σε 30λεπτο εβδομαδιαίο επεισόδιο μιας animated ή live action σειράς της WB/DC από αυτές που έδειχνε το star πριν 20-25 χρόνια.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειπα να μπω imdb να δω reviews. Βλεπω 5.5. Λεω οκ, μαλλον σε καποιους τους αρεσε. Μπαινω βλεπω πιο συγκεκριμενα τον αριθμο για καθε αστερακι. Συνολικα ~1300 reviews αφορουν τα 6-10 αστερακια, ενω τα 1-5 ειναι 3400 με τα 1400 να ειναι 1* και 700 2*. Αναρωτιεμαι τωρα πως βγαινει ο μεσος οσος στο imdb Nvm, τωρα καταλαβα οτι αυτα αφορουν τα written reviews και οχι τα συνολικα reviews (τα οποια ειναι 100κ) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
nickmanak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μολις την τελειωσα.... τι παπαριτσα ηταν τουτη παναγιαμ; Η γιαγια μου θα εγραφε καλυτερο σεναριο. Μια που γραφω για γιαγιαδες, μακαρι η γιαγια μου να ειχε τη φατσα της Lynda Carter (70 σημερα). Τι θεά μιλαμε, ψαξτε φωτο απο 80s.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Spoilers (αλλά το λέει άλλωστε). 1
thermo-sifounas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Αλλη μια αποδειξη οτι το superhero genre πνεει τα λοισθια (οχι απαραιτητα εισπρακτικα αλλα ποιοτικα). Οσες superhero movies και series εχω δει τα τελευταια 3 χρονια ηταν κακιστες εως μετριες (2-3), σεναριακα, σκηνοθετικα και απο αποψη καστινγκ. Αποριας αξιο οταν εχεις ανεξαντλητο υλικο και αμετρητες καλες ιστοριες απ τα κομιξ (δηλαδη τη μιση δουλεια ετοιμη) το ποσο για τον π@@@ ειναι οι σεναριογραφοι του Hollywood, γι αυτο αλλωστε τρωμε στη μαπα μονο σικουελ, ριμεικ και πρικουελ την τελευταια δεκαετια και καθολου original content. 2
panther_512 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ το αναρωτιόμουν αυτό. Το σενάριο και το γράψιμο του WW84 είναι τόσο απίστευτα κακό, που πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο πήρε το green light η όλη ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα