Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδες ειμαι στο ψαξιμο ενος ρολογιου με μπατζετ εως 350€

το στιλ που μου αρεσει ειναι κατι τετοιο που ειναι ενα κλασσικο σπορ ρολοι

323763448_.jpeg.0c8a6f34bba281da88bc9b6c64cbe9d6.jpeg

αλλα θελω να συνδυασω και συγχρονη τεχνολογια πχ, οταν ερχεται μια κληση η ενα sms να εχει καποια ειδοποιηση απλα πραγματα δηλαδη

δεν με ενδιαφερει να παιζει μουσικη ουτε να απαντω στις κλησεις ,

υπαρχει το Samsung Gear S3 Classic δεν το εχω δει απο κοντα αλλα με προβληματιζει που εχει καθαρα ψηφιακο καντραν και οτι θελει καθε δυο τρις μερες φορτιση

η casio εχει καποια blutooth αλλα απο οτι  βλεπω συγχρονιζουν μονο ξυπνιτηρια και παγκοσμια ωρα , βρηκα επεισης και αυτο https://www.ebay.com/itm/Emporio-Armani-Connected-ART3000-Silver-Stainless-Steel-Hybrid-Smartwatch-NWT/223014916211?epid=28015669326&hash=item33ecb99073:g:EpoAAOSwtBdafSWe

που μαλλον τα καταφερνει σε αυτο που θελω, εχει κανεις καποια γνωση επι του θεματος να με βοηθησει ????

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gear s3 frontier κατ' εμε ειναι πιο ομορφο

Μπορεις να δεις και τα Kronaby (προφανως θα χρειαστεις λουρακι)

Επεξ/σία από overpower
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, george kesoglu είπε

Λοιπον παιδες ειμαι στο ψαξιμο ενος ρολογιου με μπατζετ εως 350€

το στιλ που μου αρεσει ειναι κατι τετοιο που ειναι ενα κλασσικο σπορ ρολοι

323763448_.jpeg.0c8a6f34bba281da88bc9b6c64cbe9d6.jpeg

αλλα θελω να συνδυασω και συγχρονη τεχνολογια πχ, οταν ερχεται μια κληση η ενα sms να εχει καποια ειδοποιηση απλα πραγματα δηλαδη

δεν με ενδιαφερει να παιζει μουσικη ουτε να απαντω στις κλησεις ,

υπαρχει το Samsung Gear S3 Classic δεν το εχω δει απο κοντα αλλα με προβληματιζει που εχει καθαρα ψηφιακο καντραν και οτι θελει καθε δυο τρις μερες φορτιση

η casio εχει καποια blutooth αλλα απο οτι  βλεπω συγχρονιζουν μονο ξυπνιτηρια και παγκοσμια ωρα , βρηκα επεισης και αυτο https://www.ebay.com/itm/Emporio-Armani-Connected-ART3000-Silver-Stainless-Steel-Hybrid-Smartwatch-NWT/223014916211?epid=28015669326&hash=item33ecb99073:g:EpoAAOSwtBdafSWe

που μαλλον τα καταφερνει σε αυτο που θελω, εχει κανεις καποια γνωση επι του θεματος να με βοηθησει ????

τσεκαρε kronaby. ειναι ακριβως οτι ζητας σε κυριλλε ρολοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδιά αλλά τα κροναμπι στην σπορ σειρά που μου αρέσει ξεφεύγει το μπάτζετ 500+++

μαλλον θα πάω στα Τζιόρτζιο Αρμανι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, george kesoglu είπε

Ευχαριστω ρε παιδιά αλλά τα κροναμπι στην σπορ σειρά που μου αρέσει ξεφεύγει το μπάτζετ 500+++

μαλλον θα πάω στα Τζιόρτζιο Αρμανι 

Για αυτο εγραψα για λουρακι, για να παρεις ενα με ασημενιο καντραν, και απλα να βρεις ενα λουρακι που να σου αρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...