wannaplay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=180608e04wyl9ro17rodk5n0l3 Ψάχνω για 65 άρα να αξίζει η τσάμπα τα λεφτά. Έχει δει κανείς από κοντά.? (εβαλα το λινκ απο ολο το newsletter) Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από matrixxx link
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 προβλεπονται οι γνωστες ερωτησεις και σχολια επι της τιμης , οτι δεν βγαινει τοσο κλπ. Οποτε αν θες βαλε σωστο συνδεσμο αφου διαβασεις τις οδηγιες. 2 το κατα ποσο ειναι πραγματι προσφορα ελεγχεται, για μενα δεν ειναι μαλλον. Ποσο εχει στον ανταγωνισμο; 3 θυμαμαι καλα, σε αλλη περιπτωση αριελι που ελεγε UHD 4K υπηρχε αναφορα οτι δεν ηταν 4Κ η μητρικη ή το πανελ ; 4. Για την προσωπικη σου ερωτηση-ενδιαφερον για αγορα 65αρας, αν εχεις καρτα πειραιως πχ, με 799 εμμεση τιμη, παιρνεις την 65αρα sony σειρα 70, θα εδινες 610 για αυτην; 4
wannaplay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Έχω μόνο κάρτα της Γιούρομπανκ και δε Ν είδα σε κανένα κατάστημα επιστροφή 20% ,θα περιμένω λίγο ακόμα. Το λινκ είναι στο newsletter που στέλνει το eshop θα το διορθώσω όταν βρω pc (εάν γίνεται). Ναι κάτι θυμάμαι για αυτά τα ψευτοπανελ που ήταν 4κ μόνο στα χαρτιά. Η πλάσμα που έχω μάλλον θέλει ακριβότερα μοντέλα για να πω πως έκανα αναβάθμιση
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, stelios18120 είπε Κατόπιν παραγγελίας είναι... Για το eshop πρόκειται, σχεδόν τα πάντα είναι κατόπιν παραγγελίας. Στο Μενίδι είναι τα κεντρικά, αποθήκη και service. 1
wannaplay Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τώρα λέει άμεσα διαθέσιμο για online παραγγελια
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, wannaplay είπε Τώρα λέει άμεσα διαθέσιμο για online παραγγελια διαβασε αυτο και βαλε τον σωστο συνδεσμο. 5 χρονια (και αλλα 5 πριν γινω μοντ) το ιδιο πραγμα γραφουμε σε καθε θεμα με newsletter του eshop! Αdd, εβαλα εγω το σωστο λινκ... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από matrixxx προσθηκη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα