Προς το περιεχόμενο

65 arieliTV 609 euro eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

1 προβλεπονται οι γνωστες ερωτησεις και σχολια επι της τιμης , οτι δεν βγαινει τοσο κλπ.

Οποτε αν θες βαλε σωστο συνδεσμο αφου διαβασεις τις οδηγιες.

2 το κατα ποσο ειναι πραγματι προσφορα ελεγχεται, για μενα δεν ειναι μαλλον. Ποσο εχει στον ανταγωνισμο;

3 θυμαμαι καλα, σε αλλη περιπτωση αριελι που ελεγε UHD 4K υπηρχε αναφορα οτι δεν ηταν 4Κ η μητρικη ή το πανελ ;

4. Για την προσωπικη σου ερωτηση-ενδιαφερον για αγορα 65αρας, αν εχεις καρτα πειραιως πχ, με 799 εμμεση τιμη, παιρνεις την 65αρα sony σειρα 70, θα εδινες 610 για αυτην;

• Like 4
Δημοσ.

Έχω μόνο κάρτα της Γιούρομπανκ και δε Ν είδα σε κανένα κατάστημα επιστροφή 20% ,θα περιμένω λίγο ακόμα. Το λινκ είναι στο newsletter που στέλνει το eshop θα το διορθώσω όταν βρω pc (εάν γίνεται). Ναι κάτι θυμάμαι για αυτά τα ψευτοπανελ που ήταν 4κ μόνο στα χαρτιά. Η πλάσμα που έχω μάλλον θέλει ακριβότερα μοντέλα για να πω πως έκανα αναβάθμιση

Δημοσ.

19 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Κατόπιν παραγγελίας είναι...

Για το eshop πρόκειται, σχεδόν τα πάντα είναι κατόπιν παραγγελίας. Στο Μενίδι είναι τα κεντρικά, αποθήκη και service.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, wannaplay είπε

Τώρα λέει άμεσα διαθέσιμο για online παραγγελια

διαβασε αυτο και βαλε τον σωστο συνδεσμο.

5 χρονια (και αλλα 5 πριν γινω μοντ) το ιδιο πραγμα γραφουμε σε καθε θεμα με newsletter του eshop! :D

Αdd, εβαλα εγω το σωστο λινκ...

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...