Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 7:30 ΜΜ, Diskimpex είπε

Το πανι ειναι το βασικο .Να μην χαλασει ,ξεβαψει στο χρονο πανω.Και να κρατα ζεστη .Πολλα δινουν  και καλα εγγυηση.Αντε κυνηγα τους αν χαλασει

εχεις ακουσει για να μου προτεινεις καποια/καποιες εταιρείες που να εχουν καλο πανι?

Στις 13/6/2018 στις 8:12 ΜΜ, phanispal είπε

Για μονοκόμματη 9 μέτρα θα χρειαστεί μοτέρ και η τιμή ανεβαίνει.

ξέχασα να το γράψω τις προάλες μοτέρ θα βάλω έτσι κι αλλιώς ειτε βαλω μονοκόμματη ειτε σε 2 ή σε 3 κομμάτια..υπάρχουν ηδη διακοπτες εντος του σπιτιου γι αυτη τη δουλειά

Στις 13/6/2018 στις 8:11 ΜΜ, dollyyy19 είπε

ναι αλλα εσυ δεν ζητας μια απλη τεντα.μηχανισμο για να ανεβοκατεβαζει μονοκοματη 9μετρη,και να μην χαλασει στο 100στο  ανεβασμα,παιζει πανω απο 500αρικο.ασε που θες και ειδικη κατασκευη,δεν υπαρχουν σε στοκ 9μετρες ευκολα  ......

ποσο κάνει ενας μηχανισμος αληθεια? ποσο οι βραχίονες? για παράδειγμα εγω χρειάζομαι 4+4=8 η τιμη τους βγαινει με το κομμάτι ή πάνε ζευγάρι?και το πανι ποσο ερχεται το τετραγωνικό? (με το τετραγωνικό δεν παει? καλά θυμάμαι?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apple2009 είπε

εχεις ακουσει για να μου προτεινεις καποια/καποιες εταιρείες που να εχουν καλο πανι?

ξέχασα να το γράψω τις προάλες μοτέρ θα βάλω έτσι κι αλλιώς ειτε βαλω μονοκόμματη ειτε σε 2 ή σε 3 κομμάτια..υπάρχουν ηδη διακοπτες εντος του σπιτιου γι αυτη τη δουλειά

ποσο κάνει ενας μηχανισμος αληθεια? ποσο οι βραχίονες? για παράδειγμα εγω χρειάζομαι 4+4=8 η τιμη τους βγαινει με το κομμάτι ή πάνε ζευγάρι?και το πανι ποσο ερχεται το τετραγωνικό? (με το τετραγωνικό δεν παει? καλά θυμάμαι?)

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο πολύ με τα πανιά αλλά με τις ραφές που κανείς δεν δίνει εγγύηση. Ο μηχανισμός κοστίζει ανάλογα με τα netwon που σηκώνει.  Οι βραχίονες κοστίζουν ανάλογα με το βάρος του και τις διαστάσεις του. Μπορείς να προμηθευτείς όσο κομμάτια θες από κατάστημα με τέντες. Το πανί έρχεται με το τετραγωνικό.

Επεξ/σία από cger
Δημοσ.

Με αντιριδες η μόνη χρέωση είναι του πανιού (25€/m2). Με βραχίονες πάει κάπου 100 ο βαρέως τύπου ο καθένας +. Τα μοτέρ φυσικά ανεβάζουν αρκετά την τιμή.
 Σαν μάρκα η nyfan tencate είναι γνωστή και δοκιμασμένη και μια χαρά επιλογή.

Οπότε 30m2 μπορεί να σου κοστίσουν κοντά 800€ και ακριβώς το ίδιο πράγμα με βραχίονες κλπ να φτάσει 3500€.

Είναι θέμα καθαρά προτεραιοτήτων και πόσα θες να χαλασεις

Δημοσ.

με εκτυπωση φτάνει στα 25€?

σιγουρα θα βαλουμε βραχίονες οι αντιρυδες εκτος απο ακαλαισθητες ειναι και επικύνδυνες για αναριχήσεις!!!....λ

οσον αφορα το μοτέρ υπαρχει ηδη η εγκατάσταση εντος της οικιας....

τι επιλογές εχω σε μοτέρ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω με εκτύπωση τι εννοείς. Υποθέτω κάποιο διαφημιστικό θέμα (που προφανώς χρεώνεται εξτρά)

25€ έχει το τετραγωνικό με σχέδια default που δίνει η κάθε εταιρία

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Δεν ξέρω με εκτύπωση τι εννοείς. Υποθέτω κάποιο διαφημιστικό θέμα (που προφανώς χρεώνεται εξτρά)

25€ έχει το τετραγωνικό με σχέδια default που δίνει η κάθε εταιρία

δεν με ενδιαφέρουν τα απλά σχέδια με ενδιαφέρουν αυτα που εχουν διαφορα τοπια....

το θεμα μοτερ ομως ειναι που με απασχολει κυρίως αυτη τη στιγμή  και γενικότερα ολοι οι μηχανισμοι που μπαινουν επανω στις τέντες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...