apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οσον αφορα το θέμα τέντα. ειμαι σε αρχικο σταδιο ψαξίματος και δεν ξερω τι πρεπει να προσέξω. με ενδιαφερει εκτυπωση να γινει και να ειναι με βραχίονες (ωστοσο ζητάω και τιμη με αντιίριδες περισσότερο για να συγκρίνω) τι αυτοματισμοι υπάρχουν? αξιζουν τα αντικραδασμικά και τα ανεμοδούρια ή απλώς ανεβάζουν το κόστος? αυτα και άλλα πολλά.....που ισως να μην γνωρίζω και θα ηθελα να μαθω οποτε απο τις δικές σας εμπειρίες περιμένω να μαθω. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το πανι ειναι το βασικο .Να μην χαλασει ,ξεβαψει στο χρονο πανω.Και να κρατα ζεστη .Πολλα δινουν και καλα εγγυηση.Αντε κυνηγα τους αν χαλασει
apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Diskimpex είπε Το πανι ειναι το βασικο .Να μην χαλασει ,ξεβαψει στο χρονο πανω.Και να κρατα ζεστη .Πολλα δινουν και καλα εγγυηση.Αντε κυνηγα τους αν χαλασει οποτε τι πανι θεωρητικά πρεπει να επιλέξουμε για να μην συμβουν ολα αυτα που γραφετε? ξέρω οτι το πανι θα πρεπει να ειναι 100% απορροφητικο για τις ακτίνες UVA & UVB αδιάβροχο οικολογικο και να εχει γινει επεξεργασία κατά των μυκήτων...χρειάζεται κατι άλλο οσον αφορα΄το πανι που θα πρέπει να προσέξω? εκεινο που με μπερδεύει αρκετα ειναι οι αυτοματισμοι που παιρνει μια τεντα..δεν ξερω τι ακριβως υπάρχει...μεχρι στιγμής εχω μαθει για ανεμοδούρια και αντικραδασμικά υπαρχει τιποτε άλλο?
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Αυτα που γραφεις ,αλλα καθενας πουλα τα δικα του για καλυτερα.Κανε μια βολτα σε μαγαζια να σου δειξουν .Και να δουν και το σπιτι σου τι κανει,και τι προτεινουν .
apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Αυτα που γραφεις ,αλλα καθενας πουλα τα δικα του για καλυτερα.Κανε μια βολτα σε μαγαζια να σου δειξουν .Και να δουν και το σπιτι σου τι κανει,και τι προτεινουν . υπάρχουν και καποια «μυστικά » τα οποια φαν΄ταζομαι κάποιος που τοποθετει τέντες δεν θα στα πει ...για παράδειγμα εμαθα σημερα οτι τα ανεμοδούρια χαλάνε αρκετα ευκολα....επειδη ανεβοκατεβάζουν την τεντα ανάλογα με τις καιρικες συνθήκες....οπότε ισως να πληρωσεις ενα τετοιο μηχανισμο και να σου αχρηστευθεί πολυ γρήγορα Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από apple2009
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Έχεις ψαχτεί με τιμές καθόλου, ή είσαι υπεράνω; Γιατί ανεβαίνεις πολύ με συστήματα όπως αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Τη θες για σπίτι, εξοχικό, τι; Πόσα διαθέτεις;
apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχεις ψαχτεί με τιμές καθόλου, ή είσαι υπεράνω; Γιατί ανεβαίνεις πολύ με συστήματα όπως αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Τη θες για σπίτι, εξοχικό, τι; Πόσα διαθέτεις; για σπιτι...η αληθεια ειναι οτι πηρα μια εξωφρενική τιμή για τη μια τέντα...και εγω θελω 2....πηρα μια τιμη με βραχιονες βαρεως τυπου, μονοκόμματη τέντα 9 μετρα...με μοτερ (καθως υπαρχουν διακοπτες για το ανεβα κατέβα) 3,500€...δηλ. για τις 2 χρειάζομαι 7000€...δεν θέλω κατι πολυ φθηνό αλλα οχι και τοσα για 2 τέντες..νομιζω ειναι πααραπολλα
cger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, apple2009 είπε για σπιτι...η αληθεια ειναι οτι πηρα μια εξωφρενική τιμή για τη μια τέντα...και εγω θελω 2....πηρα μια τιμη με βραχιονες βαρεως τυπου, μονοκόμματη τέντα 9 μετρα...με μοτερ (καθως υπαρχουν διακοπτες για το ανεβα κατέβα) 3,500€...δηλ. για τις 2 χρειάζομαι 7000€...δεν θέλω κατι πολυ φθηνό αλλα οχι και τοσα για 2 τέντες..νομιζω ειναι πααραπολλα 9μ μονοκόμματη τέντα οποιασδήποτε εταιρείας με 4 βραχίονες βαρέως τύπου 2 επώνυμων ελληνικών εταιριών είσαι περίπου στα 1000 ευρώ . Δεν υπολογίζω το μοτέρ και οι εκτυπώσεις που θέλεις. Δεν είμαι τεντά απλά έβαλα πρόσφατα.
dollyyy19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 ναι αλλα εσυ δεν ζητας μια απλη τεντα.μηχανισμο για να ανεβοκατεβαζει μονοκοματη 9μετρη,και να μην χαλασει στο 100στο ανεβασμα,παιζει πανω απο 500αρικο.ασε που θες και ειδικη κατασκευη,δεν υπαρχουν σε στοκ 9μετρες ευκολα ......
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Για μονοκόμματη 9 μέτρα θα χρειαστεί μοτέρ και η τιμή ανεβαίνει.
apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, cger είπε 9μ μονοκόμματη τέντα οποιασδήποτε εταιρείας με 4 βραχίονες βαρέως τύπου 2 επώνυμων ελληνικών εταιριών είσαι περίπου στα 1000 ευρώ . Δεν υπολογίζω το μοτέρ και οι εκτυπώσεις που θέλεις. Δεν είμαι τεντά απλά έβαλα πρόσφατα. περίπου στα 1200-1500 το κοβω.... 12 λεπτά πριν, cger είπε 9μ μονοκόμματη τέντα οποιασδήποτε εταιρείας με 4 βραχίονες βαρέως τύπου 2 επώνυμων ελληνικών εταιριών είσαι περίπου στα 1000 ευρώ . Δεν υπολογίζω το μοτέρ και οι εκτυπώσεις που θέλεις. Δεν είμαι τεντά απλά έβαλα πρόσφατα. 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Για μονοκόμματη 9 μέτρα θα χρειαστεί μοτέρ και η τιμή ανεβαίνει. σίγουρα θα χρειαστει μοτερ....το ηξερα απο την αρχη γι αυτο εχω βαλει και διακοπτες μεσα στο σπιτι για τις τέντες... αυτο που με ενδιαφέρει πολυ να μαθω και γι αυτο ανοιξα αυτο το θέμα ειναι τι πρεπει να προσέξω, τι πρεπει να επιλέξω, για παραδειγμα στην 9μετρη τεντα τι μοτερ πρεπει να μπει? με την εννοια τι δυνατότητες πρεπει να εχει αυτο το μοτερ...τι ειδη και ποια ειδη μοτερ υπάρχουν...(παράδειγμα φερνω τωρα) 14 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε ναι αλλα εσυ δεν ζητας μια απλη τεντα.μηχανισμο για να ανεβοκατεβαζει μονοκοματη 9μετρη,και να μην χαλασει στο 100στο ανεβασμα,παιζει πανω απο 500αρικο.ασε που θες και ειδικη κατασκευη,δεν υπαρχουν σε στοκ 9μετρες ευκολα ...... σιγουρα ειναι κατι ακριβο αυτο που ζητάω....αλλα 3500 δεν ειναι παραπολλά?δεν περιμενα να ανεβει τοσο πολυ....
dollyyy19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3500 ειναι πολλα,αλλα αν βγαλεις φπα και φορο ,στην εταιρια θα μεινει το πολυ 2500 για τα υποδελοιπα.και γιατι δεν χτυπας τρεις 3μετρες απο λερου,στα 100 η μια,και τρεις μηχανισμους απο 100,επιασες τα 600,χωρις την εγκατασταση.......αν βαλεις και αυτοματισμους,ανεβαινει το κασε.... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από dollyyy19
apple2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε 3500 ειναι πολλα,αλλα αν βγαλεις φπα και φορο ,στην εταιρια θα μεινει το πολυ 2500 για τα υποδελοιπα.και γιατι δεν χτυπας τρεις 3μετρες απο λερου,στα 100 η μια,και τρεις μηχανισμους απο 100,επιασες τα 600,χωρις την εγκατασταση.......αν βαλεις και αυτοματισμους,ανεβαινει το κασε.... νομιζω οτι θα ειναι πολυ ασχημο 3 τεντες...στην ενωση θα μπαινει φως εκτος αν τις κανω καπακι που ειναι επισης πολυ άσχημο...το βλεπω στην απεναντι και δεν μου αρέσει καθόλου... επισης στα λερου τι πανια θα εχουν...υποτίθεται οτι ολο το θεμα ειναι το πανι...
dollyyy19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 την προταση του λερου την εκανα ακριβως για αυτα που γραφεις και με βρισκουν συμφωνο.δλδ τεντα στοκ,με ασπρο πανι αγνωστου αντοχης,και απλο μηχανισμο,χωρις εγκατασταση,με τα κενα που αφηνουν να περασει ο ηλιος,και κοστιζουν 720 ευρω(η τριμετρη πιανει τα 140 ευρω,στα 100 βγαζει την διμετρη).υπολογισε με βαση αυτα,ποσο να κοστιζει μια 9μετρη μονοκοματη,με εγγυημενο πανι και σδεδια ,με μηχανισμο που να την φερνει βολτα,βαλε την εγκατασταση και εγκατασταση των αυτοματισμων μαζι με το κοστος τους,βγαινει ενα καλο ποσό.μπορει τα 3.5κ να ειναι το πανω ταβανι,αλλα δεν πιστευω να βγαινει πολυ φθηνοτερα,χωρις υποχωρησεις σε ποιοτητα....
sunstorm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, apple2009 είπε οποτε τι πανι θεωρητικά πρεπει να επιλέξουμε για να μην συμβουν ολα αυτα που γραφετε? ξέρω οτι το πανι θα πρεπει να ειναι 100% απορροφητικο για τις ακτίνες UVA & UVB αδιάβροχο οικολογικο και να εχει γινει επεξεργασία κατά των μυκήτων...χρειάζεται κατι άλλο οσον αφορα΄το πανι που θα πρέπει να προσέξω? Να είναι άκαυστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα