Προς το περιεχόμενο

Samsung: Η εταιρεία με τις περισσότερες αποστολές smartphones το Q1 του 2018 σύμφωνα με την Counterpoint

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Αν η apple είχε λιγότερο σνόμπ τιμές στα προϊόντα της, θα είχαν φάει όλοι σκόνη.

Μα εχουν φαει. Δεν μετραει που εχει 15% ποσοστο. Εχει το 51% των κερδων ολης της αγορας smartphones...

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, songless_bird είπε

Μα εχουν φαει. Δεν μετραει που εχει 15% ποσοστο. Εχει το 51% των κερδων ολης της αγορας smartphones...

Όντος! Το παράδοξο αυτό μάλλον οφείλεται στο μεγάλο περιθόριο κέρδους ανα τιμή πώλησης κάθε συσκευής.

4 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Όντος! Το παράδοξο αυτό μάλλον οφείλεται στο μεγάλο περιθόριο κέρδους ανα τιμή πώλησης κάθε συσκευής.

μα αφού μας λένε τα fanboys ότι ίσα ίσα τα βγάζει η apple, πουλάει σε λογικές τιμές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μα αφού μας λένε τα fanboys ότι ίσα ίσα τα βγάζει η apple, πουλάει σε λογικές τιμές

Δεν είναι λογικό! Μπορεί να έχω iphone, αλλά παραμένω στο παλιό 5s ακριβώς λόγω υπερβολικού κόστους. Εξάλλου, με σχεδόν τα ίδια υλικά τα φτιάχνουν (εκτός κι αν τα iphone είναι με προζύμι! :) )

Επεξ/σία από spectaculator

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, songless_bird είπε

51% μόνο? Μεγαλύτερο θυμόμουν.

3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι κανουν δηλαδή και δεν το πηρα χαμπαρι?

Παρατήρησε την ανάπτυξη της τα τρία τελευταία χρόνια και θα καταλάβεις!!

11 λεπτά πριν, panagos2006 είπε

Παρατήρησε την ανάπτυξη της τα τρία τελευταία χρόνια και θα καταλάβεις!!

Αν εγω περυσι πουλησα 1τεμ από ένα προιν και φετος πουλησα 2 εχω 100 της 100 αναπτυξη...Σημαινει κατι?

Όταν φτασει τα νουμερα του ανταγωνισμου τοτε θα συγκρινουμε τι νουμερα εκανε...Αποψη μου παντα. Οποιος θελει μπορει να χαιρεται ομως

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αν εγω περυσι πουλησα 1τεμ από ένα προιν και φετος πουλησα 2 εχω 100 της 100 αναπτυξη...Σημαινει κατι?

Όταν φτασει τα νουμερα του ανταγωνισμου τοτε θα συγκρινουμε τι νουμερα εκανε...Αποψη μου παντα. Οποιος θελει μπορει να χαιρεται ομως

Φυσικά και σημαίνει!

Ότι πούλησες τα διπλάσια από όσα είχες πουλήσει όλη τη χρονιά.

Νομίζω όμως ότι απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει την ανάπτυξη της εταιρίας η οποία είναι αξια λόγου.

Το εκπληκτικό για μένα δεν είναι αν έχει φτάσει τα νούμερα του ανταγωνισμού το οποιο φυσικά και έχει κάνει , αλλά το πόσο γρήγορα το έκανε!

1 ώρα πριν, panagos2006 είπε

Νομίζω όμως ότι απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει την ανάπτυξη της εταιρίας η οποία είναι αξια λόγου.

αξια λογου είναι όμως όχι για τέτοια διθυραμβικά σχολια που κάνουν μερικοί

1 ώρα πριν, panagos2006 είπε

Το εκπληκτικό για μένα δεν είναι αν έχει φτάσει τα νούμερα του ανταγωνισμού το οποιο φυσικά και έχει κάνει ,

Μια πηγή για αυτό...?

αξια λογου είναι όμως όχι για τέτοια διθυραμβικά σχολια που κάνουν μερικοί

Μια πηγή για αυτό...?

Πραγματικά τώρα;

1 λεπτό πριν, panagos2006 είπε

Πραγματικά τώρα;

Το άρθρο δεν το διάβασες;

48 λεπτά πριν, panagos2006 είπε

Πραγματικά τώρα;

Το άρθρο δεν το διάβασες;

Εγω το διαβασα εσυ δεν ξερω που το διαβασες οτι εχει φτασει τα νουμερα του ανταγωνισμου μιας και τα νουμερα της ειναι 3-4 φορες (δηλαδη 300%-400%) κατω απο τον ανταγωνισμο...
Ενδεικτικα αναφερω το 22 % της Samsung με το 8% της XIaomi που αγγιζει το 300% για την παγκοσμια αγορα και το πρωτο τετραμηνο του τρεχωντος ετους,Ευρωπη γελαει ο κοσμος με διαφορες που αγγιζουν και ξεπερνανε το 800% Νοτια αμερικη και Βορεια δεν το συζηταμε καν δεν υπαρχει η εταιρια καν,Αφρικη δεν υπαρχει στο γραφημα καν και μονο στην Ασια κανει δουλιτσα που εχει ομως ακριβως τα ιδια ποσοστα με τον Ανταγωνισμο μιας και εκει τα πραγματα φαινονται μοιρασμενα....Μονο εσυ το ξερεις....

Αρα πως εφτασες στο συμπερασμα,και κανω quote δικια σου εκφραση, οτι "Το εκπληκτικό για μένα δεν είναι αν έχει φτάσει τα νούμερα του ανταγωνισμού το οποιο φυσικά και έχει κάνει"   Μονο εσυ το ξερεις....Για την ταχυτητα οπως λες και εσυ ναι το ανεφερα και εγω,ανεβηκε απο το πουθενα στο καπου πολυ γρηγορα...Το καπου ομως δεν ειναι αναμεσα στον ανταγωνισμο αλλα πολυ πιο πισω,πρεπει ν φαει πολλες σφαλιαρες και πολλα μοντελα για να μπει εκει αναμεσα.

15 λεπτά πριν, panagos2006 είπε

Αν θεωρείς το 8%  λίγο  για μια καινούργια εταιρία  δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω!! 

Λιγο και πολυ δεν θεωρω τιποτα...Εσυ ειπες οτι ειναι στα ιδια νουμερα με τον ανταγωνισμο...Αν θεωρεις οτι το 8% ειναι ιδιο με το 22% σιγουρα δεν μπορεις να με παρακολουθησεις...Πες εκανα ενα λαθος να πω λαθη γινονται να τελειωσει εκει...Μπραβο στην Xiaomi σιγουρα της αξιζουν πολλα μπραβο για αυτα που εχει καταφερει και σιγουρα βοηθαει τον καταναλωτη με το να δινει παρα πολυ αξιολογες budget λυσεις αλλα ΟΧΙ δεν ειναι ιδια με τον ανταγωνισμο, προς το παρον τουλαχιστον...Διαφωνεις καπου με αυτο?

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, spectaculator είπε

Αν η apple είχε λιγότερο σνόμπ τιμές στα προϊόντα της, θα είχαν φάει όλοι σκόνη.

Αν είχε η γιαγιά μου ρόδες .....

Λιγο και πολυ δεν θεωρω τιποτα...Εσυ ειπες οτι ειναι στα ιδια νουμερα με τον ανταγωνισμο...Αν θεωρεις οτι το 8% ειναι ιδιο με το 22% σιγουρα δεν μπορεις να με παρακολουθησεις...Πες εκανα ενα λαθος να πω λαθη γινονται να τελειωσει εκει...Μπραβο στην Xiaomi σιγουρα της αξιζουν πολλα μπραβο για αυτα που εχει καταφερει και σιγουρα βοηθαει τον καταναλωτη με το να δινει παρα πολυ αξιολογες budget λυσεις αλλα ΟΧΙ δεν ειναι ιδια με τον ανταγωνισμο, προς το παρον τουλαχιστον...Διαφωνεις καπου με αυτο?

Έχεις δίκιο φίλε μου έκανα λάθος!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...