spartiangr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να αγοράσω Apple Watch και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι διαφορά έχει το κανονικό με το cellular? Και αν λειτουργεί στην Ελλάδα το cellular ; Ευχαριστω πολύ.
lQQkman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, Έχω την εντύπωση 99,9% ότι δεν δουλεύει στην Ελλάδα και αν θα γίνει θα αργήσει νομίζω.
spartiangr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, lQQkman είπε Καλησπέρα, Έχω την εντύπωση 99,9% ότι δεν δουλεύει στην Ελλάδα και αν θα γίνει θα αργήσει νομίζω. Ναι αν το πάρω θα δουλεύει οποία δουλεύει το κανονικό απλά δεν θα δουλεύει αυτό με την sim?
lQQkman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ναι κανονικά θα δουλεύει απ'οτι έχω μάθει αλλά γιατί να πληρώσεις παραπάνω κάτι που παίζει και να μην δουλέψει στην Ελλάδα;
spartiangr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, lQQkman είπε Ναι κανονικά θα δουλεύει απ'οτι έχω μάθει αλλά γιατί να πληρώσεις παραπάνω κάτι που παίζει και να μην δουλέψει στην Ελλάδα; Εεεε μήπως έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα χαχαχα που δεν το βλέπω όσο ήρθε το Apple Pay...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 18 hours ago, spartiangr said: Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να αγοράσω Apple Watch και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι διαφορά έχει το κανονικό με το cellular? Και αν λειτουργεί στην Ελλάδα το cellular ; Ευχαριστω πολύ. Εγώ θα σου πρότεινα -αν δεν καίγεσαι- να μην το αγοράσεις τώρα και να περιμένεις το νέο μοντέλο του Σεπτεμβρίου. Κατά τα άλλα μια χαρά θα λειτουργεί και η cellular έκδοση στην Ελλάδα, απλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα χρήσης με cellular data και θα επικοινωνεί όπως η απλή έκδοση μέσω bluetooth με το iphone.
spartiangr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Είναι σίγουρο ότι θα βγει το. Σεπτέμβριο καινούργιο μοντέλο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα