Προς το περιεχόμενο

ID-COOLING Auraflow 240 RGB βοηθεια.

Dr4In

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, εχω την ψυκτρα του τιτλου, την πηρα απο το Banggood με μολις 70€ ειναι φανταστικη για τα λεφτα της θεωρω, αλλα εχω 3 προβληματα.

Το πρωτο και κυριο θεμα μου ειναι πως οταν βιδωνω ολες τις βιδες του Radiator το ενα απο τα 2 fans βρισκει καπου και μαλλον στο πλαισιο του και δεν ξερω τι να κανω!!! Προσωρινα εχω βαλει 4ης μονο βιδες και σε συγκεκριμενα σημεια και δυναμη για να μην ακουμπαει το fan..

Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι πως δεν εχω RGB Header στην μητρικη μου ειναι Z97 και συγκεκριμενα Asus Maximus Vii Hero, υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω για να εκμεταλλευτω το RGB της?
Αν οχι εχει εναν ανταπτορα μεσα το κουτι για να μπορεσω να χρησιμοποισω 3 standard χρωματα, τον οποιο συνδεσα σε Molex στο τροφοδοτικο απευθειας, και αρχισε να βγαζει καπνους το ενα fan και να βλεπω σπιθες, απενεργοποιησα κατευθειαν το PC και εβγαλα το Molex το οποιο μαλλον επειδη ειναι στραβο εκανε καποιο βραχυκυκλωμα, τι μπορω να κανω γι αυτο?

Και η τελευταια μου ερωτηση ειναι πως λεγονται τα μαυρα στρογγυλα λαστιχακια που σας δειχνω στην φωτογραφια γιατι τα εχασα, και εχω βιδωσει κατευθειαν πανω στην πλακετα και φοβαμαι μην γινει ζημια...

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ολους οσους δουν το θεμα και ειναι προθυμοι να βοηθησουν.

IMG_20180613_161300.jpg

Screenshot_2.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αυτα που γραφεις θα σου πρότεινα να τη βγάλεις εντελώς από το PC

η μόνο τα ανεμιστηράκια που αυτά βραχυκυκλώνουν ... και βάλε κάποια απλά για υδρόψυξη

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1

21 ώρες πριν, birel-motosport είπε

με αυτα που γραφεις θα σου πρότεινα να τη βγάλεις εντελώς από το PC

η μόνο τα ανεμιστηράκια που αυτά βραχυκυκλώνουν ... και βάλε κάποια απλά για υδρόψυξη

Παραδόξως δουλεύουν μια χαρά τα αρνητικά ειναι οτι δεν δουλεύουν τα led γιατί δεν έχω βάλει το καλώδιο τους και δεν έχω βάλει όλες τις βίδες.. Προσωρινά δεν θέλω να αλλάξω fans αλλά να βρω ίσως μια λύση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...