manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καλημέρα παιδιά,θέλω βοήθεια σε κάποιους προβληματισμούς, εχω στο μυαλό μου να αλλάξω συσκευή,τώρα είμαι με Ρ8lite, σκέφτομαι κάτι μέχρι 200€ οριακά, βρήκα 3συσκευες, το4χ, redmi 5plus, και m1a1, αυτά βέβαια από Σκρουτζ. Οι προβληματισμοί είναι οι εξής,ποιο να διαλέξω,,αν αξίζει η μετάβαση από το δικό μου ή σε σχέση με htc 10 που αν και το είχα ένα μήνα και σαφως ανώτερο δεν ξετρελεθηκα σε σχέση με το Ρ8 μου, ή κάποια άλλη συσκευή που δεν κοίταξα σε αυτά τα λεφτα....και τέλος σχετικά με το θέμα αγοράς από σκρουτζομαγαζο η επίσημο ελλαδας η εξωτερικό τύπου.ευχαριστω πολύ.
cloud13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, manousos4 είπε Καλημέρα παιδιά,θέλω βοήθεια σε κάποιους προβληματισμούς, εχω στο μυαλό μου να αλλάξω συσκευή,τώρα είμαι με Ρ8lite, σκέφτομαι κάτι μέχρι 200€ οριακά, βρήκα 3συσκευες, το4χ, redmi 5plus, και m1a1, αυτά βέβαια από Σκρουτζ. Οι προβληματισμοί είναι οι εξής,ποιο να διαλέξω,,αν αξίζει η μετάβαση από το δικό μου ή σε σχέση με htc 10 που αν και το είχα ένα μήνα και σαφως ανώτερο δεν ξετρελεθηκα σε σχέση με το Ρ8 μου, ή κάποια άλλη συσκευή που δεν κοίταξα σε αυτά τα λεφτα....και τέλος σχετικά με το θέμα αγοράς από σκρουτζομαγαζο η επίσημο ελλαδας η εξωτερικό τύπου.ευχαριστω πολύ. Αναλογα αν το σκρουτζομαγαζο σου δινει επισημη εγγυηση (στα xiaomi αποκλειεται) ή δικη του και κατα ποσο αυτο σε ενδιαφερει . Από αυτά που εγραψες το ΜιΑ1 ειναι η καλυτερη επιλγη all around ενω αν μπορεσεις να πας 20 ευρω πανω βρισκεις το Redmi Note 5 που ειναι η επιτομη του value for money. https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-64GB.html
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 αδερφε η αληθεια ειναι οτι επισημη η οχι δεν με ενδιαφερει ,αρκει αν κατσει στραβη να φτιαχτει χωρις χρεωση.σε ξενα site η διαφορα ειναι ελαχιστες απο σκρουτζ,εκτος και το παρω απο τους ''επισημους'' της infoquest που η διαφορες ειναι 20ευρω συν minimum και προβληματιζομαι.καποια αλλη συσκευη που δεν ανεφερα που αξιζει πο πολυ απο αυτα? σχετικα με συγκριση της παροντος συσκευης μου η το htc 10 αξιζει η μεταβαση η θα λεω τσαμπα το 200αρι?οσο για το 20αρικο δεν το δινω,εβαλα ταβανι 200 γιατι μετα λες 220 μα εχει και το ταδε 230 κτλπ και καταληγεις στα 300ευρω αν με νιωθεις..
cloud13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, manousos4 είπε αδερφε η αληθεια ειναι οτι επισημη η οχι δεν με ενδιαφερει ,αρκει αν κατσει στραβη να φτιαχτει χωρις χρεωση.σε ξενα site η διαφορα ειναι ελαχιστες απο σκρουτζ,εκτος και το παρω απο τους ''επισημους'' της infoquest που η διαφορες ειναι 20ευρω συν minimum και προβληματιζομαι.καποια αλλη συσκευη που δεν ανεφερα που αξιζει πο πολυ απο αυτα? σχετικα με συγκριση της παροντος συσκευης μου η το htc 10 αξιζει η μεταβαση η θα λεω τσαμπα το 200αρι?οσο για το 20αρικο δεν το δινω,εβαλα ταβανι 200 γιατι μετα λες 220 μα εχει και το ταδε 230 κτλπ και καταληγεις στα 300ευρω αν με νιωθεις.. Σε παρανιωθω οχι απλα σε νιωθω χαχα. Το ΜiΑ1 ειναι αξιοπρεπεστατο αλλα αυτο εξαρταται και απο τις αναγκες σου. Σε σχεση με το HTC φυσικα και δεν ειναι ανωτερη καμια απο τις συσκευες που ανεφερες εκτος του note5 που σου ειπα αλλα ξεφευγει. Δοκιμασε να συμπληρωσεις και τη φορμα μηπως σου προταθει και κατι αλλο αλλα πανω κατω στην κατηγορια τιμης που παιζεις 99% θα καταληξεις σε MiA1 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε:200ευρω 2) Την χρήση του κινητού:social media,κλησεις,φωτος, 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5'' μεχρι 6'' 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οτι εχει καλο ειναι... 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετα θα ελεγα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;καθολου 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ξεκαθαρα δεν εχω δυνατοτητες root κτλπ δουλευω πολυ 4g 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; κυριως ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κυριως android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; τοσο ωστε να μην ειμαι με ενα power bank η φορτιστη και πριζα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αρκει να ερθει γρηγορα και οχι μαιμου 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι τιποτα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;μονο καινουργιο
chios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Από μένα το redmi 5 plus πολύ καλό και ωραίο τηλέφωνο καμία σχέση με το σάπιο p8 lite που έχεις τώρα.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Redmi note 5 3/32 με λιγα χρηματα παραπανω. 51 λεπτά πριν, manousos4 είπε σε σχέση με htc 10 που αν και το είχα ένα μήνα και σαφως ανώτερο δεν ξετρελεθηκα σε σχέση με το Ρ8 μου, Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οτι δεν ξετρελαθηκες με το htc 10. Καμερα πολλες φορες καλυτερη,boomsound ηχεια,ενισχυτης για τα ακουστικα,snapdragon 820 με 4gb ram(αρα το κινητο παει σφαιρα)και android 8,συσκευη απο μεταλλο/αλουμινιο,1440p οθονη. Τι παραπανω δηλαδη περιμενες για να ξετρελαθεις? 2
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, chios είπε Από μένα το redmi 5 plus πολύ καλό και ωραίο τηλέφωνο καμία σχέση με το σάπιο p8 lite που έχεις τώρα. εισαι σκληρος 😂 αντικειμενικα στα 140ευρω κουτα τοτε που ακομα τα υπολοιπα κινεζικα ηταν αβεβαια σε ολα και δουλευει ακομα καλατο θεωρω απιθανο. 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Redmi note 5 3/32 με λιγα χρηματα παραπανω. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οτι δεν ξετρελαθηκες με το htc 10. Καμερα πολλες φορες καλυτερη,boomsound ηχεια,ενισχυτης για τα ακουστικα,snapdragon 820 με 4gb ram(αρα το κινητο παει σφαιρα)και android 8,συσκευη απο μεταλλο/αλουμινιο,1440p οθονη. Τι παραπανω δηλαδη περιμενες για να ξετρελαθεις? δεν λεω οτι ηταν μαπα προφανως πολυ καλη συσκευη και ειδικα απο το δικο μου,υπεροχος ηχος,αλλα το δανειστηκα (εγω εκανα το unboxing) και το δουλεψα με το σκεπτικο οτι ηταν περσινη ναυαρχιδα της htc σε συγκριση με αλλες ναυαρχιδες αλλων εταιριων περιμενα κατι πιο ουαου ξερω γω.(ειδικα στα 240ευρω απο αγγλια που το ειχαν παρει η στα 350 που το χε στο σκρουτζ) οσο αφορα αυτα που αναφερατε ατ εχω υποψιν σαν συσκευες,συσκευη θα βρεθει υπαρχουν αρκετες,το θεμα αγορας απο που ειναι το κυριοτερο θεμα μου.
cloud13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, manousos4 είπε ,συσκευη θα βρεθει υπαρχουν αρκετες,το θεμα αγορας απο που ειναι το κυριοτερο θεμα μου. Aφου δε σε νοιαζει η επισημη εγγυηση, το παιρνεις απο το φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο που θα βρεις με Global version και εστω 1 χρονο δικη του εγγυηση.
chios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Όταν δουλέψεις xiaomi θα δεις ότι δεν είμαι σκληρός, το p8 lite ήταν μέτριο προς χάλια τηλέφωνο σε όλα ταχύτητα, οθόνη, μπαταρία.
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, cloud13 είπε Aφου δε σε νοιαζει η επισημη εγγυηση, το παιρνεις απο το φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο που θα βρεις με Global version και εστω 1 χρονο δικη του εγγυηση. απο επισημο υποθετω παει στα 2 χρονια εγγυηση? μαγαζι σωστο υπαρχει να προτεινετε?εχω 1-2 που διαβασα σε αρθρα αλλα θελω παραπανω ενημερωση.
cloud13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Κοιτα τις κριτικες τους και δεν θα δυσκολευτεις να βρεις καποιο που ειναι αξιοπιστο. Απο επισημο διανομεα εχεις 2 χρονια απο infoquest ναι.
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, cloud13 είπε Κοιτα τις κριτικες τους και δεν θα δυσκολευτεις να βρεις καποιο που ειναι αξιοπιστο. Απο επισημο διανομεα εχεις 2 χρονια απο infoquest ναι. σιγουρα ναι αλλα το ρωταω γιατι διαβασα σε καποια ποστ οτι 1-2 εχουν δικο τους service και οι υπολοιποι τα στελνουν εξω,που πιστευω με ενδιαφερει απο την στιγμη που θα προτιμησω λιγοτερη εγγυηση.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Για xiaomi απο Πλαισιο/Κωτσοβολο/Mediamarkt/public/you που εχουν 2 χρονια εγγυηση infoquest. 27 λεπτά πριν, manousos4 είπε εισαι σκληρος 😂 αντικειμενικα στα 140ευρω κουτα τοτε που ακομα τα υπολοιπα κινεζικα ηταν αβεβαια σε ολα και δουλευει ακομα καλατο θεωρω απιθανο. δεν λεω οτι ηταν μαπα προφανως πολυ καλη συσκευη και ειδικα απο το δικο μου,υπεροχος ηχος,αλλα το δανειστηκα (εγω εκανα το unboxing) και το δουλεψα με το σκεπτικο οτι ηταν περσινη ναυαρχιδα της htc σε συγκριση με αλλες ναυαρχιδες αλλων εταιριων περιμενα κατι πιο ουαου ξερω γω. To htc 10 ειναι ναυαρχιδα του 2016 και οχι του 2017.Και παλι ομως στα περισσοτερα κινητα τους βαζει τα γυαλια και απο πλευρας επεξεργαστη,και απο πλευρας καμερας αλλα και απο πλευρας ηχου και εν μερη και απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης. Γιαυτο λεω οτι δεν ξερω τι ουαου ακριβως περιμενες να δεις.
manousos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 προπερσινο εχεις δικιο συγνωμη,δε ξερω κατι παραπανω δε ξερω πως να στο εξηγησω,οσο αφορα τους επισημους πωλητες(τα εψαξα απο ολους απο το επισημο σαιτ)και ειναι αρκετα πιο ακριβοι μιας και πχ το mia1 απο σκρουτζ το χει στα 192 και στα αλλα στα 250 τα οποια δε ξερω κατα ποσο αξιζουν σαν διαφορα σε σχεση με εγγυηση το 1 χρονο συν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα