Προς το περιεχόμενο

Anno 1800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chek2fire είπε

δλδ να ρωτήσω εμείς που έχουμε κάνει preorder τον κολέκτορα την κουτάτη έκδοση θα πρέπει να πάιξουμε σε epic store τώρα?

uplay κωδικο εχουν

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

official PC system requirements

Recommended

Respective Settings: 1080p High Preset – 60 FPS

CPU: Intel i5-4690K – 3.5 Ghz, AMD Ryzen5 1500X – 3.5 Ghz 

GPU: Nvidia GTX 970 – 4GB, AMD Radeon R9 290X – 4GB

RAM: 8GB

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε mail για open beta τώρα το Σ/Κ για όποιον ενδιαφέρεται.

Τώρα κατεβαίνει :)

Επεξ/σία από greg4
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 13/04/2019 at 09:40, greg4 said:

Μου ήρθε mail για open beta τώρα το Σ/Κ για όποιον ενδιαφέρεται.

Τώρα κατεβαίνει :)

Ε πες και καμία εντύπωση ντε...!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ε πες και καμία εντύπωση ντε...!

Το campaign έπαιξα. Πολύ καλό, θυμίζει αρκετά το 1404 και έχει την κλασσική φιλοσοφία anno. Πολύ καλά γραφικά. Σε 1440p όλα ultra είναι γύρω στα 55-60fps με 2080.

Απλά ψιλοξενέρωσα γιατί ουσιαστικά ήταν σαν demo, σε ένα σημείο στο campaign όταν είχες ανακαλύψεις τους workers σε κόβει και σου λέει να κάνεις pre-order.

Περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του μου φαίνονται αρκετά τα 45 που έχει τώρα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Τι ωρα ανοιγει ξερουμε?

εχει ανοιξει στο uplay και απ οτι διαβασα εχει ανοιξει και στο steam

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω παιξει ποτε κανενα. φαινεται πολυ ωραιο. ειναι στυλ settlers δλδ? ειδα βιντεακια οκ resourse gathering και city planning . που ειναι το ιδιαιτερο?

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 12:33 ΜΜ, nipoa είπε

resourse gathering και city planning

βασικα αυτο ειναι, και σου δινουν objectives κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου. Να βοηθησεις ατομα κλπ, να κανεις εμποριο, να παρεχεις στους πολιτες σου διαφορα αγαθα και αλλα.

Εχει πολυ βαθος το παιχνιδι

Δημοσ.

Στο pre-launch έκανε 40 ευρώ, στο Launch πήγε 49-50 και πλέον η τιμή έχει πάει 54 (!)! Προφανώς δεν έχουν φύγει κλειδιά σε διάφορες πηγές;

Οκ δεν παρακολουθω φουλ τις τιμές κατά καιρούς αλλά τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να έχω ξανασυντήσει.. Ακόμα και σε άλλα δυνατά launch όπως το origins...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greg4 είπε

Στο pre-launch έκανε 40 ευρώ, στο Launch πήγε 49-50 και πλέον η τιμή έχει πάει 54 (!)! Προφανώς δεν έχουν φύγει κλειδιά σε διάφορες πηγές;

Οκ δεν παρακολουθω φουλ τις τιμές κατά καιρούς αλλά τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να έχω ξανασυντήσει.. Ακόμα και σε άλλα δυνατά launch όπως το origins...

Τα οφελη του Pre-order εχουν ειπωθει παρα πολλες φορες. Οι πιο πολλοι ομως δεν θελουν να ακουσουν. Η τιμη συνεχιζει να ανεβαινει γτ μαλλον πουλαει.

Τσπ, στο uplay το παιρνεις με 48€ (θελει 100 uplay coins)

Δημοσ.

Καλά μπορεί και να σου βγει μούφα με το Pre-order και να το φυσάς και να μην το κρυώνεις.

Πάντως εγώ τα θεωρώ ψιλο πολλά τα 54 ευρώ.. Οκ ωραίο παιχνίδι αλλά δεν έχει προσθέσει και κάτι wow - new. Ένα 1404 είναι με καλύτερα γραφικά. (τουλάχιστον αυτά που είδα στο open-beta)

Στα 30 το σκέφτομαι

Δημοσ.

στο σημερινο patch

Fixed several crashes.

Fixed several Multiplayer Desyncs.

Fixed an issue for the Steam version, that made the games FPS drop significantly.

Fixed a rare issue, getting no further quests, after loading a savegame that has been created while a Newspaper was displayed.

Added some balancing fixes:

Diplomacy: Lowered the cooldown of “Flattering” and “Gifting” from 60 mins to 30 mins.

Diplomacy: Negotiations in the late game now cost ~70% less.

Visitors: Visitors are now more generous (Visitor income increased by 50%)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...