Bigi444444 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Oύτε που θυμόμουν ότι είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή σε δοκιμαστικές εκδόσεις και μου ήρθε χθες μέιλ ότι με επέλεξαν. Ξεκινάει την τρίτη η δοκιμή λένε. Ελπίζω να κρατήσει μερικές ημέρες γιατί μεσοβδόμαδα ζόρικα τα τεσταρίσματα... 😕 Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα δω. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 On 22/08/2018 at 20:13, firepc said: Βγαινει 26/2/2019 (Αν υπαρχει κανας fan που δε πιστευω) Υπάρχει, υπάρχει! Σιχαίνομαι οτιδήποτε action slashίδι... Μόλις τελειώσω με το FFXV (που το παίζω μόνο και μόνο επειδή είμαι επίσης μεγάλος FF fan, αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίο), θα πιάσω κάποιο Anno ή Civ. Εν τω μεταξύ έβαλα το SimCity4 από gog να δω αν παίζει σε Windows 10 και ultrawide με fixes και πέρασε ένα 6ωρο έτσι απλά....
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Υπάρχει, υπάρχει! Σιχαίνομαι οτιδήποτε action slashίδι... Μόλις τελειώσω με το FFXV (που το παίζω μόνο και μόνο επειδή είμαι επίσης μεγάλος FF fan, αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίο), θα πιάσω κάποιο Anno ή Civ. Εν τω μεταξύ έβαλα το SimCity4 από gog να δω αν παίζει σε Windows 10 και ultrawide με fixes και πέρασε ένα 6ωρο έτσι απλά.... Απ αυτα που ακουω θα ναι καλο! Το καλο ειναι πως δεν θα ειναι στο μελλον Ενω εχω στο ραφι τα anno που δεν εχω παιξει (2070 και 2205) λεω να μην τα πιασω για να εχω ορεξη για το 1800
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, greg4 είπε Εμένα δεν μου ήρθε κάτι 😕 Καλυτερα μεχρι τις 26/2 δεν θα ξερεις τπτ
Bigi444444 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Έχω προλάβει να παίξω κάπου 2 ώρες.Θυμάμαι την μία περίπου γιατί την άλλη μία κοιμόνουν πάνω στο πληκτρολόγιο. Δεν έχει αποστολές, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο ενδιαφέρουσα θα είναι η κεντρική καμπάνια. Παίζεις ελεύθερα δηλαδή. Είναι πολύ κοντά στο 1404 σε γενικότερο ύφος, χωρίς όμως συνολικά να μου αφήνει την ίδια αίσθηση. Το 1404 ήταν το αγαπημένο μου και μέχρι στιγμής τα υπόλοιπα δεν το έχουν ξεπεράσει για εμένα προσωπικά. Καλά τρέχει κιόλας, τα γραφικά τα γνωστά. Το interface δεν με κέρδισε, θα ήθελα κάποιες αλλαγές σε σχεδίαση κουμπιών. Κάτι δεν μου κάθεται αισθητικά καλά δηλαδή. Δυστυχώς Κυριακή τελειώνει η δοκιμή και λόγω τρομερής πίεσης με τη δουλειά δεν ξέρω εάν προλάβω να δω κάτι άλλο. 😕 Σε γενικές γραμμές υποψιάζομαι όμως ότι θα μας ευχαριστήσει.Νομίζω ότι το πάνε καλά.Δεν έχει κάτι το διαφορετικό βέβαια, αλλά κατ' ανάγκη ίσως δεν είναι κακό αυτό. 2
firepc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Η χρονια των Delay Εφαγε κι αλλο.. παει για 16 απριλιου
optimus prime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Eαν θελει καποιος invite για την beta ας μου στειλει p.m! Ξεκιναει στις 31/01. 1
gildo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Ευτυχώς που το έγραψες γιατι δεν ήξερα ποτε θα ειναι.Προχθες έκανα sign up και δεν περίμενα να με κανουν invite.Πανω που έλεγα να σε ρωτήσω αν υπαρχει ακομα κάποιο invite.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mε το που πάω να ξεκινήσω να μπω σε νέο παιχνίδι, μου κρασάρει!Τι γίνεται, δεν είχαμε τέτοια θέματα στην άλφα, έχουμε στη βήτα; 😡 Εάν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας μας πει να τον κάνουμε invite.Νομίζω είδα μπορείς να καλέσεις έως τρεις φίλους. Update: τελικά το κατάφερα.Είχε κάποιο θέμα με την αρχική εγκατάσταση. Έκανα ένα verify τα αρχεία, μου κατέβασε το μισό παιχνίδι πάλι και δούλεψε.Αν και έχω και πάλι αρκετά ctd. Παρόλ' αυτά, είπα να παίξω μία ώρα και έκλεισα το pc στις 5:20 το πρωί. Τι ωραία που πας για δουλειά με 2 ώρες ύπνο μετά. Γύρισα 15 χρόνια πίσω! Έφαγα τρελό κόλλημα είναι η αλήθεια. Αν και δεν μου δουλεύει ούτε fraps ούτε dxtory να κράταγα καμιά φωτογραφία. Και μου φαίνεται και λιγουλάκι βαρύ... 😕 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Bigi444444
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καποια ομορφα screenshots https://www.dsogaming.com/first-impressions/first-performance-impressions-and-4k-screenshots-from-the-closed-beta-of-anno-1800/
infested Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Βλέπω το γυρίσανε πίσω στο στυλ του Anno 1602 που ήταν πραγματικά υπέροχο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω στην beta?
gildo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μου αρεσει αρκετα αν και δεν εχω ασχοληθει με τη σειρα.Φιλε infested αν θελεις γραψε το uplay id να σε κανουμε friend για να σε κανουμε invite.
infested Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, gildo είπε Μου αρεσει αρκετα αν και δεν εχω ασχοληθει με τη σειρα.Φιλε infested αν θελεις γραψε το uplay id να σε κανουμε friend για να σε κανουμε invite. Ευχαριστώ άλλα τελικά βρήκα key από εδώ: https://sdqk.me/biRm2HE6-fLEG9EnGz/anno-1800-closed-beta-key-giveaway#/enter Το κατεβάζω τώρα! Για να δούμε τι θα δούμε 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα