Προς το περιεχόμενο

Anno 1800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oύτε που θυμόμουν ότι είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή σε δοκιμαστικές εκδόσεις και μου ήρθε χθες μέιλ ότι με επέλεξαν. Ξεκινάει την τρίτη η δοκιμή λένε. Ελπίζω να κρατήσει μερικές ημέρες γιατί μεσοβδόμαδα ζόρικα τα τεσταρίσματα... 😕

Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα δω.

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
On 22/08/2018 at 20:13, firepc said:

Βγαινει 26/2/2019

(Αν υπαρχει κανας fan που δε πιστευω)

Υπάρχει, υπάρχει! Σιχαίνομαι οτιδήποτε action slashίδι... Μόλις τελειώσω με το FFXV (που το παίζω μόνο και μόνο επειδή είμαι επίσης μεγάλος FF fan, αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίο), θα πιάσω κάποιο Anno ή Civ.

Εν τω μεταξύ έβαλα το SimCity4 από gog να δω αν παίζει σε Windows 10 και ultrawide με fixes και πέρασε ένα 6ωρο έτσι απλά....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Υπάρχει, υπάρχει! Σιχαίνομαι οτιδήποτε action slashίδι... Μόλις τελειώσω με το FFXV (που το παίζω μόνο και μόνο επειδή είμαι επίσης μεγάλος FF fan, αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίο), θα πιάσω κάποιο Anno ή Civ.

Εν τω μεταξύ έβαλα το SimCity4 από gog να δω αν παίζει σε Windows 10 και ultrawide με fixes και πέρασε ένα 6ωρο έτσι απλά....

Απ αυτα που ακουω θα ναι καλο!

Το καλο ειναι πως δεν θα ειναι στο μελλον

Ενω εχω στο ραφι τα anno που δεν εχω παιξει (2070 και 2205) λεω να μην τα πιασω για να εχω ορεξη για το 1800

Δημοσ.

Έχω προλάβει να παίξω κάπου 2 ώρες.Θυμάμαι την μία περίπου γιατί την άλλη μία κοιμόνουν πάνω στο πληκτρολόγιο. ^_^

Δεν έχει αποστολές, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο ενδιαφέρουσα θα είναι η κεντρική καμπάνια. Παίζεις ελεύθερα δηλαδή. Είναι πολύ κοντά στο 1404 σε γενικότερο ύφος, χωρίς όμως συνολικά να μου αφήνει την ίδια αίσθηση. Το 1404 ήταν το αγαπημένο μου και μέχρι στιγμής τα υπόλοιπα δεν το έχουν ξεπεράσει για εμένα προσωπικά. Καλά τρέχει κιόλας, τα γραφικά τα γνωστά. Το interface δεν με κέρδισε, θα ήθελα κάποιες αλλαγές σε σχεδίαση κουμπιών. Κάτι δεν μου κάθεται αισθητικά καλά δηλαδή.

Δυστυχώς Κυριακή τελειώνει η δοκιμή και λόγω τρομερής πίεσης με τη δουλειά δεν ξέρω εάν προλάβω να δω κάτι άλλο. 😕

Σε γενικές γραμμές υποψιάζομαι όμως ότι θα μας ευχαριστήσει.Νομίζω ότι το πάνε καλά.Δεν έχει κάτι το διαφορετικό βέβαια, αλλά κατ' ανάγκη ίσως δεν είναι κακό αυτό.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ευτυχώς που το έγραψες γιατι δεν ήξερα ποτε θα ειναι.Προχθες έκανα sign up και δεν περίμενα να με κανουν invite.Πανω που έλεγα να σε ρωτήσω αν υπαρχει ακομα κάποιο invite.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε το που πάω να ξεκινήσω να μπω σε νέο παιχνίδι, μου κρασάρει!Τι γίνεται, δεν είχαμε τέτοια θέματα στην άλφα, έχουμε στη βήτα; 😡

Εάν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας μας πει να τον κάνουμε invite.Νομίζω είδα μπορείς να καλέσεις έως τρεις φίλους.

Update: τελικά το κατάφερα.Είχε κάποιο θέμα με την αρχική εγκατάσταση. Έκανα ένα verify τα αρχεία, μου κατέβασε το μισό παιχνίδι πάλι και δούλεψε.Αν και έχω και πάλι αρκετά ctd. Παρόλ' αυτά, είπα να παίξω μία ώρα και έκλεισα το pc στις 5:20 το πρωί. Τι ωραία που πας για δουλειά με 2 ώρες ύπνο μετά. Γύρισα 15 χρόνια πίσω! ^_^

Έφαγα τρελό κόλλημα είναι η αλήθεια. Αν και δεν μου δουλεύει ούτε fraps ούτε dxtory να κράταγα καμιά φωτογραφία. Και μου φαίνεται και λιγουλάκι βαρύ... 😕 

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Μου αρεσει αρκετα αν και δεν εχω ασχοληθει με τη σειρα.Φιλε infested αν θελεις γραψε το uplay id να σε κανουμε friend για να σε κανουμε  invite.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gildo είπε

Μου αρεσει αρκετα αν και δεν εχω ασχοληθει με τη σειρα.Φιλε infested αν θελεις γραψε το uplay id να σε κανουμε friend για να σε κανουμε  invite.

Ευχαριστώ άλλα τελικά βρήκα key από εδώ: https://sdqk.me/biRm2HE6-fLEG9EnGz/anno-1800-closed-beta-key-giveaway#/enter

Το κατεβάζω τώρα! Για να δούμε τι θα δούμε 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...