Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Πήγα σε τοπικό κατάστημα το βρίσκω διαθέσιμο (το συγκεκριμένο μοντέλο πάντα) αλλά μου λέει άλλη τιμή της λέω μπορείτε να δείτε στο σύστημα σας γιατί είναι σε προσφορά μου λέει βέβαια και όντως μου λέει ότι ισχύει η τιμή. Θα το πάρετε μου λέει ναι της λέω και πετάγεται μια "υπεύθυνη" και λέει δεν το έχουμε διαθέσιμο όμως τώρα αφήστε τα στοιχεία σας και μπλα μπλα και την στραβό κοιτάει θέλουν ή δεν θέλουν να τα ακούσουν δηλαδή;
papafigos84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Πήγα σε τοπικό κατάστημα το βρίσκω διαθέσιμο (το συγκεκριμένο μοντέλο πάντα) αλλά μου λέει άλλη τιμή της λέω μπορείτε να δείτε στο σύστημα σας γιατί είναι σε προσφορά μου λέει βέβαια και όντως μου λέει ότι ισχύει η τιμή. Θα το πάρετε μου λέει ναι της λέω και πετάγεται μια "υπεύθυνη" και λέει δεν το έχουμε διαθέσιμο όμως τώρα αφήστε τα στοιχεία σας και μπλα μπλα και την στραβό κοιτάει θέλουν ή δεν θέλουν να τα ακούσουν δηλαδή; Θελω να πιστευω οτι επεμεινες και τελικα το πηρες.
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Πήγα σε τοπικό κατάστημα το βρίσκω διαθέσιμο (το συγκεκριμένο μοντέλο πάντα) αλλά μου λέει άλλη τιμή της λέω μπορείτε να δείτε στο σύστημα σας γιατί είναι σε προσφορά μου λέει βέβαια και όντως μου λέει ότι ισχύει η τιμή. Θα το πάρετε μου λέει ναι της λέω και πετάγεται μια "υπεύθυνη" και λέει δεν το έχουμε διαθέσιμο όμως τώρα αφήστε τα στοιχεία σας και μπλα μπλα και την στραβό κοιτάει θέλουν ή δεν θέλουν να τα ακούσουν δηλαδή; Τα καβατζωνουν, το εχουμε πει πολλες φορες αυτο. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, augoustiatiko16 είπε Αλλά βέβαια στο ελλαδισταν όλοι είναι παρτακηδες Σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει ακομα ορισμενοι μιλαμε για μια προσφορα η οποια ακομα δεν εχει γινει πουθενα γνωστη και αν δεν υπηρχε καποιος γνωστος να δουλευει σε καποιο απο τα καταστηματα,προφανως και ο υπολοιπος κοσμος δεν θα το μαθαινε ποτε ή οταν παρουσιαστει επισημα δεν θα εχει μεινει τιποτα. Οταν λοιπον τα ιδια τα καταστηματα/εταιρειες λειτουργουν με τετοιο σκεπτικο,ε τοτε μην σας κανουν εντυπωση αυτα που γινονται στις αγγελιες. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Θελω να πιστευω οτι επεμεινες και τελικα το πηρες. Οχι δυστυχώς γιατί βιαζόμουν και έπρεπε να φύγω για δουλειά, μου χε πει ότι θα σας το παραγγείλουμε και θα σας έρθει και λέω μια χαρά απλά στο τέλος μου λέει αν είναι διαθέσιμο 53 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα καβατζωνουν, το εχουμε πει πολλες φορες αυτο. Ναι το ξέρω σου λέω έχει τύχει μπροστά μου
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δεν ειναι οτι τα πουλανε, τα αγοραζουν για τους ιδιους, συγγενεις και φιλους. Το θεμα ειναι πως αυτα καποτε πρεπει να σταματησουν στην Ελλαδα γιατι ετσι κοροιδευουν τον κοσμο.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε θέλουν ή δεν θέλουν να τα ακούσουν δηλαδή; Προφανως και ξενερωσαν επειδη υποτιθεται ειναι μια κρυφη προσφορα κυριως για το ιδιο το προσωπικο/συγγενεις των καταστηματων και προφανως και τους εκανε εντυπωση πως ενας ακυρος ηξερε για αυτην απο την στιγμη που δεν υπαρχει πουθενα επισημα με αυτη την τιμη.
augoustiatiko16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Από τα κεντρικά μου είπαν έχει απόθεμα στα τάδε καταστήματα, παίρνω τηλ στο καπάκι κ μ λένε οτι είναι όλα κρατημενα ... σε ολα τα καταστήματα... Πόσο μα πόσο #$!%!$###$@
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως και ξενερωσαν επειδη υποτιθεται ειναι μια κρυφη προσφορα κυριως για το ιδιο το προσωπικο/συγγενεις των καταστηματων και προφανως και τους εκανε εντυπωση πως ενας ακυρος ηξερε για αυτην απο την στιγμη που δεν υπαρχει πουθενα επισημα με αυτη την τιμη. Μήπως έπρεπε να πω κάνα συνθηματικό τύπου "Χιουγεϊ" * wink *wink 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στάνταρ ξενέρωσαν οι υπάλληλοι που έφυγαν μερικά τεμάχια από "απλούς θνητούς" 😛 Τους την σπάσαμε με αυτό που έγινε. Χάσανε το μεροκάματο.. 2
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εγώ αν μου ρίξουν άκυρο πάντως θα τους κάνω GDPR-καψόνια (στείλε μου αντίγραφο από τα δεδομένα μου, μετέφερε τα σε ένα ανταγωνιστή.. σβηστά ! #sorry #notsorry)
giannis-xania Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τσίμπησα και εγώ ένα για τη γυναίκα! Ευχαριστώ πολύ τον TS!!!
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Εγώ αν μου ρίξουν άκυρο πάντως θα τους κάνω GDPR-καψόνια (στείλε μου αντίγραφο από τα δεδομένα μου, μετέφερε τα σε ένα ανταγωνιστή.. σβηστά ! #sorry #notsorry) Εγώ θα τους κάνω BDSM καψωνια 😛 😛 χαχαχα Να πω κιόλας ότι σε 2 καταστήματα στον Κορυδαλλό δεν υπήρχε ούτε μισό κινητό για δείγμα στις 13:00 που πήγα,και βρήκε ένας φίλος μου σε κατάστημα της Καλλιθέας. (Για δωράκι το θέλαμε ) Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από stelios18120 1
Metaksas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες εχω εχω το s7 αξιζει να δωσω το δικο μ ενα 100ρικο π μου το ζητανε και να παρω αυτο? τωρα κατεβαινω να ρωτησω και εγω στο ηρακλειο κρητης στην αβερωφ, αν δεν το εχει ο γερμανος, το μαγαζι της cosmote ειναι το ιδιο? η αλλη τιμη? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Metaksas
papafigos84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, Lecter D είπε Τελικά καμιά ιδέα για το imei; Δεν χρειαζεται καπου φιλε. Ομως μπορεις να το κολλησεις καπου μεσα στο κουτι. 17 λεπτά πριν, Metaksas είπε παιδες εχω εχω το s7 αξιζει να δωσω το δικο μ ενα 100ρικο π μου το ζητανε και να παρω αυτο? τωρα κατεβαινω να ρωτησω και εγω στο ηρακλειο κρητης στην αβερωφ 100 ευρω ειναι πολυ λιγα για το s7. Εκτος αν ειναι σπασμενο, διαλυμενο, δε λειτουργει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις