Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 64 GB Silver 229€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NaGR είπε

o 960 δεν είναι επιπέδου 835, είναι ανάμεσα σε 820-835 αλλά πιο κοντά σε 820.

Καμία σχέση. Πυρήνες ARM Cortex A73 έχει ο Kirin 960. Δηλαδή ότι έχει και ο 835 (custom A73). Στο Geekbench (ίσως το πιο σοβαρό benchmark) είναι πολύ κοντά Kirin 960 και SD835. Ο 820 είναι πολύ πολύ πίσω.

Μόνο σε GPU ίσχύουν αυτά που λες ... κάτι που δεν παίζει και πολύ ρόλο καθώς και με τα τρία SoC τα παιχνίδια παίζουν μπάλα.

ΚΑτά τα άλλα συμφωνώ, δεν αξίζει η μετάβαση στο P10.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Thanks 1
  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@ts

Να βοηθήσουμε την κοινότητα 

Η συσκευή είναι στη μονοκαρτη ή στη δικαρτη έκδοση της; 

Η τιμή θα ισχύει για χ χρονικό διάστημα ή "μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων"; 

Θα βγει και άλλη συσκευή σε πιθανώς παρόμοια έκπτωση; 

Δημοσ.

Μόλις το πήρα στα χέρια μου , αφού πάλι καλά είχα ένα φίλο σε Γερμανό και μου κράτησε τα 2 τελευταία. Σε όποιον δηποτε άλλο Γερμανό που πήρα ήταν εξαντλημένο. Είναι η μόνοκαρτη έκδοση . 

Ευχαριστώ τον Ts σε αυτά τα λεφτά ήταν δωράκι τρελό. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

@ts

Να βοηθήσουμε την κοινότητα 

Η συσκευή είναι στη μονοκαρτη ή στη δικαρτη έκδοση της; 

Η τιμή θα ισχύει για χ χρονικό διάστημα ή "μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων"; 

Θα βγει και άλλη συσκευή σε πιθανώς παρόμοια έκπτωση; 

Μονοκαρτη εκδοση. Λεει μεχρι τον Δεκεμβρη. Αλλα εχω επιφυλαξεις γιατι λεγανε εκπτωσεις στα xiaomi μεχρι 16 ιουνη και ξαφνικά νγαλανε εκτακτη ανακοινωση 11 ιουνη οτι αποσυρθηκαν. Αλλα μπορει και να μεινει τι να σου πω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χουν κρατήσει όλα για τους δικούς τους (κάποιος μάλιστα είπε κράτα και ένα για την Έφη δεν ξέρεις μπορεί να θέλει κινητό, Ο ΓΥΠΑΣ) :(

Επεξ/σία από Kenny McCormick
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Τα χουν κρατήσει όλα για τους δικούς τους (κάποιος μάλιστα είπε κράτα και ένα για την Έφη δεν ξέρεις μπορεί να θέλει κινητό, Ο ΓΥΠΑΣ) :(

Ειμαι περίεργος βασικά, που το ξερετε οτι συχνα οι ιδιοι οι υπάλληλοι τσιμπανε τις προσφορές; Είναι τόσο επικερδές για αυτους;

Δημοσ.

'Ενα εύγε στον ts που ποστάρισε μια εσωτερική πληροφόρηση για προσφορά καταστήματος .

Μαύρο στο κατάστημα που έχει «εσωτερικές προσφορές» και επί χρόνια αποδεικνύει ότι επιμένει σε πρακτικές καφενείου.

Δημοσ.

Καταρχάς προτείνω να ηρεμήσουμε όλοι και να μην  βλέπουμε "φαντάσματα" και θεωρίες συνωμοσίας στο καθετί,απλά και μονο επειδή τυχαίνει να ξεφεύγει από μια τυπική περίπτωση προσφοράς με το ανάλογο promotion,link κ.ο.κ.

Θυμίζω οτι πέρυσι ,τέτοια εποχή περίπου,κάποιος άλλος συνφορουμιτης ειχε ενημερώσει και παλι για κάποιες συσκευές όπως honor 8,P 9 και άλλες σε πολύ vfm τιμές απο καταστήματα WIND χωρίς να παραθέσει κάποιο link και είχε τύχει κι εκείνος παρόμοιας αντιμετώπισης.

Τελικά η προσφορά ίσχυσε κανονικά χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση απο WIND προφανώς για ξεστοκαρισμα,ενδεικτικά αναφέρω οτι σε κάποια καταστήματα WIND ούτε καν οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν σχετικά με τη προσφορά και ηταν δύσπιστοι μεχρι να μπουν στο σύστημα και να διαπιστώσουν οτι ίσχυε κανονικά.

Τότε είχα τσιμπήσει το Huawei P9 στα 299 ευρώ μετά απο αρκετό ψάξιμο και τρέξιμο στην Ανατολ. Θεσσαλονίκη και δη ακριβώς στο χρώμα που το ήθελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τοσο  στον ts εκείνης της προσφοράς όσο και στον DimJ Fot για τη συγκεκριμένη,ανεξάρτητα αν αύριο που θα βγω παγανιά θα προλάβω κάποια συσκευή.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που πάντα γκρινιάζουμε στο ts και τον κατακρίνουμε δεν το καταλαβαίνω.

Προσωπικά δεν νομίζω να το κυνηγήσω μιας και φοβάμαι όπου και αν πάω δεν θα έχουν, αλλά μπραβο στο φίλο που βρήκε χρόνο για να μοιραστεί μαζί μας την προσφορά που έπαιξε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό, να πω ένα ευχαριστώ στον TS για την ενημέρωση.

Τώρα επειδή αναφέρθηκε το S7 Edge, μόλις χθές εμφανίστηκε στην Greece EUR έκδοσή μου, αναβάθμιση σε Oreo.

Η Samsung αν και αδικαιολόγητη για την καθυστέρηση, έφερε ενημέρωση για τη ναυαρχίδα του 2016.

Για εκδόσεις Vodafone είναι διαθέσιμο εδώ και 1 εβδομάδα, για Cosmote δεν έχει βγει ακόμα.

Λεπτομέριες και κατέβασμα από εδώ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/EUR/

Εγώ αναβάθμισα με OTA update. Το update ήταν περίπου 1,2GB από το τελευταίο Android 7 πακέτο που είχα περάσει.

Δεν πιστεύω να αξίζει αναφάθμιση από το S7 Edge για το παρόν P10, ακόμα και για το S9 ίσως δεν αξίζει καλά καλά...

• Thanks 1
Δημοσ.

Απο μπαταρια , ταχυτητα και καμερα , μπορει καποιος να μας δωσει τα φωτα του; Αξιζει; Υπαρχει καποιο αντιστοιχο αλλης εταιρειας για να καταλαβουμε τα κυβικά του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει 1 ποντο λιγοτερο (88) απο το iphone 7 plus (89) στο dxomark photo οπου  το δευτερο εμενα μου φαινεται στανταρ χειροτερο στις συγκριτικες φωτογραφιες με το redmi note 5 ai στο gsmarena.

εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια αλλα αρκετα δυνατοτερο επεξεργαστη (με χειροτερο efficiency).

προσωπικα θα διαλεγα το redmi note 5 4/64 ακομα και στην κανονικη του τιμη γιατι δεν μπορω να ζησω με τοσο μικρη οθονη.
αλλιως για καποιον που θελει μικρη οθονη ειναι σαφως ανωτερο το p10.

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ.

Δεν με τρελαινει το P10 αλλα κακο δεν ειναι. Για τα σημερινα δεδομενα απλα η τιμη ειναι η πραγματικη που αξίζει θα ελεγα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

εχει 1 ποντο λιγοτερο (88) απο το iphone 7 plus (89) στο dxomark photo οπου  το δευτερο εμενα μου φαινεται στανταρ χειροτερο στις συγκριτικες φωτογραφιες με το redmi note 5 ai στο gsmarena.

εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια αλλα αρκετα δυνατοτερο επεξεργαστη (με χειροτερο efficiency).

προσωπικα θα διαλεγα το redmi note 5 4/64 ακομα και στην κανονικη του τιμη γιατι δεν μπορω να ζησω με τοσο μικρη οθονη.
αλλιως για καποιον που θελει μικρη οθονη ειναι σαφως ανωτερο το p10.

Το εχω παραγγειλει εδω και καιρο φιλε το note 5. Κινηταρα. Αλλα μ εβαλε σε σκεψεις η τιμη και τα φοβερα χαρακτηριστικα του P10. Σκεφτομουν να το πουλησω μετα ακομα και αν το παρω αν η τιμη του ξαναπαει στο κανονικό😜. Λετε....??😅

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

εγινε και με το Note 5 Xiaomi 64GB που επεσε στα 199 για 3 μερες τωρα τη παρασκευη και οποιος προλαβε προλαβε. Τ

off topic, αλλά η προσφορά του Note 5 ισχύει κανονικά έως 16/06. όποιο κατάστημα ξεπουλάει, την επόμενη ημέρα παραλαμβάνει κάποιες συσκευές. οπότε, όποιος φίλος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα τηλέφωνο στα καταστήματα ώστε να ενημερωθεί για φυσικό απόθεμα.

(έτσι ακριβώς το πήρα και εγώ χθες. πήρα τηλέφωνο κεντρικά, έριξαν μια ματιά στα καταστήματα της περιοχής μου και ενώ δεν υπήρχε κάτι, σε απευθείας επικοινωνία με κατάστηματα, βρέθηκαν χαλαρά 2.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...