Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Μα απάντησες πιο μετά και μίλησες πάλι για το dolby σε ήχο, θες να σου παραθέσω και αυτό ή θα το βρεις μόνος σου;

Βρες μου την απαντηση μου ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  D.Luffy 

οπου επιμενω σχετικα  για ηχο .

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 3:26 ΜΜ, exor είπε

Το μεγαλο iphone ενδιαφερον.  Επιτελους.. αν το κανουν και πιο ελευθερο λιγο ισως ξαναγυρισω

Screen_shot_2018_06_14_at_11_22_47.jpg

Done deal friend, ξαναγύρνα :)

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Αυτο περιμενουμε το plus  μεγεθος στο  top  μοντελο της ,  αριστο το Χ αλλα ηθελε μεγαλυτερη οθονη .Αντε  παλι αναμονη  τοσο καιρο ...

Συν μεγαλύτερη μπαταρία να προσθέσω. Ελπίζω τουλάχιστον να βάλουν πάνω από 3000 mAh στο μεγάλο. 

Το Χ plus θεωρώ ότι θα είναι στο κατάλληλο μέγεθος οθόνης, αλλα εγώ αρχίζω και φοβάμαι για την τιμή. Πάλι 2 χιλιαρικακια θα ακουμπήσουμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jimmy08 είπε

Συν μεγαλύτερη μπαταρία να προσθέσω. Ελπίζω τουλάχιστον να βάλουν πάνω από 3000 mAh στο μεγάλο. 

Το Χ plus θεωρώ ότι θα είναι στο κατάλληλο μέγεθος οθόνης, αλλα εγώ αρχίζω και φοβάμαι για την τιμή. Πάλι 2 χιλιαρικακια θα ακουμπήσουμε;

2κ οχι αλλα τα 1300 δεν τα γλιτωνουμε παλι αχχαχα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Μακάρι να κρατήσουν τις τιμές του plus στα φετινά επίπεδα του απλού, αλλά το 1500αρι minimum για το plus 256 GB ήδη το βλέπω να έρχεται...

Για το 256 το 1,5κ ειναι σιγουρο ναι .

Δημοσ.

φοβερη καινοτομια σιγουρα θα μοιαζει με ολες τις υπολοιπες συσκευες οι οποιες εχουν αντιγραψει το Χ.τρεξτε κατι ακουγεται για προπαραγγελιες

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, mikevchq said:

Σε ποιά εποχή αναφέρεσαι; Τι εννοείς ήταν κλειδωμένο το bluetooth και έδινες λεφτά για να λειτουργήσει;; Ήταν έξτρα υπηρεσία της Apple; Δηλαδή ήθελες να συνδέσεις handsfree και αν δεν πλήρωνες δεν γινόταν; Μπορείς να παραθέσεις κάποια πηγή για όλα αυτά;

6 hours ago, mikevchq said:

Τι σχέση έχει το jailbreak με το αν έχουν περάσει όλα τα iphone από τα χέρια μου; Πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ μπερδεμένος.

Μπορείς να παραθέσεις στοιχεία ότι η apple ζητούσε έξτρα λεφτά για να ξεκλειδώσει το bluetooth ή απλά πετάς ασυναρτησίες και όποιος τις πιστέψει;

Μην ασχολείσαι, ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο. Το bluetooth στην Apple λειτουργούσε πάντα όπως λειτουργεί και τώρα. 

Δυστυχώς πήξαμε στην ανοησία και στις ανακρίβειες - και σε αυτό το topic.

• Thanks 4
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια μετά την τελευταία μου δημοσίευση στο θέμα .

Οπότε είναι ώρα να πάρω το "αίμα μου" πίσω αγαπητοί φίλοι..

Τελικά το ip67 τι ακριβώς προσφέρει ;

Εγώ υποστήριζα από την αρχή ότι ο μόνος σκοπός του είναι η δυσκολία στην επισκευή...

Εσείς είχατε την εντύπωση ότι προσφέρει περισσότερα πράγματα...

Έχουν περάσει δύο χρόνια ..

Οι "κόλλες" και τα "σφουγγαρακια" που έγραφα έχουν ξεραθεί , τώρα είναι απλά ξεραμένα πλαστικά...

Είχατε γράψει ότι δεν ξέρω τι γράφω... Μέχρι και hater έχω χαρακτηριστεί εδώ..

Τελικά το περίφημο ip 67 τι ακριβώς προσφέρει όταν το αυτοκόλλητο στο εσωτερικό έχει αλαξει χρώμα ;

Ip 67 και κουραφεξαλα...

Επεξ/σία από Geekwn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...