Geekwn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Περιμένεις να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το παραλήρημα; Άσε μας ρε φιλαράκι με τις εξυπνάδες σου, εγώ και οι περισσότεροι χρήστες iPhone, αν πάθει τιποτα το κινητό το πάμε στο επίσημο service, όχι στον κάθε τεχνικό της δεκάρας. Αυτοί που βάζουν κινεζικα ανταλλακτικά το ίδιο θα έκαναν είτε είχαν iPhone είτε android. Αυτά, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με άλλον έναν κομπλεξικό apple hater που ήρθε να ρίξει τη χολή του... Μιλάω για τεχνικα θέματα δεν έχεις το επίπεδο να συζητησεις σχετικά και είμαι hater ; Ας είναι στην τελική το θύμα δεν είμαι εγώ.
greekfox1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Geekwn είπε Μιλάω για τεχνικα θέματα δεν έχεις το επίπεδο να συζητησεις σχετικά και είμαι hater ; Ας είναι στην τελική το θύμα δεν είμαι εγώ. Είδαμε το επίπεδο σου, άστο καλύτερα. Αλίμονο σε αυτούς που σου εμπιστεύονται τα κινητά τους για να τα φτιάξεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα νέο θέμα για ` Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό ´ Για να ξέρουμε και γιατί Τσακωνόμαστε ......
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη φίλε μου αλλά όταν μπερδευεις, στο εξηγούν και συνεχίζεις και μπερδεύεις το Dolby vision που είναι για την εικονα με τον ήχο, είναι δύσκολο να με πείσεις για την τεχνογνωσία σου, εμένα προσωπικά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Retromaniac 2 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Geekwn είπε Σου εγραψα Με πλαγιο τροπο αλλα παλι δεν καταλαβες. Σου εδειξα αρχικα για τι τα Στερεο Ακουστικα ειναι απατη με το Dolby και στην συνεχεια σου εδειξα Γιατι στην πραγματικοτητα εισαι απλα ακολουθητης . Ανεφερα επιτιδες την Sansung μιας που ολες τις "γαματες" τεχνολογιες ( πρακτικα αχρηστες ) μπορεις να τις βρεις και εκει και μαλιστα πιο γρηγορα οσο αφορα την διαθεση τους σαν λειτουργια στο καταναλωτικο κοινο . Στο τελος εγρψα για την gopro ... Χανεις μια συσκευη χανεις τα παντα εχεις μια αλλη συσκευη αφαιρεις την καρτα απο μεσα ( gopro) και εχεις τα δεδομενα σου τοσο απλα . Αλλα ειπαμε θρησκεια Εγώ είμαι «ακολουθητής» ή μήπως εσυ δεν ξέρεις τι λες; Εγώ σου μίλησα για Dolby Vision κι εσύ επιμένεις να μου μιλάς για ήχο. Με εικόνα έχει να κάνει το Dolby Vision. Είναι ένα πρότυπο HDR που η οθόνη του iPhone X υποστηρίζει. Υπάρχει αρκετό περιεχόμενο ταινιών στο iTunes που το αξιοποιεί. Όσο αναφορά για το τι είναι άχρηστο, ο καθένας κρίνει από μόνος του για τον εαυτό του. Εσυ ξεκίνησες λέγοντας ότι η πρακτική διαφορά του κινητού σου με ένα iPhone είναι 2 δευτερόλεπτα φόρτωμα ιστοσελίδας πιο γρήγορα. Εμ δεν είναι μόνο αυτό όμως όσο κι αν θα ήθελες να το πιστέψεις. 3
Geekwn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Μπορει να το αλλάξω σε 1 χρόνο ή σε 5 αν γουσταρω, το κινητο μου θα αντεξει. Αν ειχα το σαπακι σου σε 2 χρονια το πολύ θα χρειαζομουν καινούριο. Εσυ θα με θυμηθεις σε 2 χρόνια οταν θα το πετας στον καδο ανακυκλωσης🤣 φιλε μου εγω θα το επισκευασω . Εσυ θα απευθηνθεις σε εμενα ( η σεοποιοιν αλλον τεχνικο) Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Geekwn
greekfox1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Geekwn είπε βλεπεις την διαφορα στην αντιλιψη μας ? εσυ θεωρεις αυτο γαματο και εγω σου γραφω οτι εισαι ακυρος . Εισια τοσο λαθος που το "γαματο" αυτο χαρακτιριστικο αξιζει αραγε να το πληρωσεις; το εχουν σαν χαρακτιριστικο τα Σονυ απο το 2014 συνφωνα με τηνλογικη σας εινια παραλογο να εινια χαρακτιριστικο low-mid range και να μην υπαρχει ενσωματωση μεχρι προισφατα σε high range ... μια κολλα εινια φιλε που ανοιγει με ζεστο αερα . τοσο απλα . βλεπεις τι γινεται . εσυ το θεωρεις σουπερ ντουπερ εγω γλαωβ με την ενσωματωση Ότι να ναι λες. Το γαμάτο στην αδιαβροχοποιηση, δεν είναι τόσο το πως υλοποιείται, αλλά το αποτέλεσμα. Όσο εσύ θα κρυβεις το σαπάκι σου όταν βρέχει ή δεν θα το αφηνεις στο τραπέζι οταν πίνεις το καφέ σου, μην τυχον και πεσει νερό πάνω του, εγώ θα το χρησιμοποιώ χωρίς φόβο.΄Κατάλαβες ή μπα;
Geekwn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συγνώμη φίλε μου αλλά όταν μπερδευεις, στο εξηγούν και συνεχίζεις και μπερδεύεις το Dolby vision που είναι για την εικονα με τον ήχο, είναι δύσκολο να με πείσεις για την τεχνογνωσία σου, εμένα προσωπικά. Το πρερδευσα οπως πολυ σωστα γραφεις αλλα μου εξηγησαν ? που ακριβως ρε φιλε μου εγραψαν οτι κανω λαθος και οτι ειναι για εικονα ?
greekfox1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Geekwn είπε φιλε μου εγω θα το επισκευασω . Εσυ θα απευθηνθεις σε εμενα ( η σεοποιοιν αλλον τεχνικο) Αν επισκευάζεται και αν αξίζει να επισκευαστεί. Εγώ θα απευθυνθώ στο επίσημο service, όχι σε καθε μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό σαν και σένα να χάσω και την εγγύηση. Οι τσίπηδες που κατηγορείς πάνε σε ανεξαρτητους τεχνικούς μπας και γλιτώσουν κανα φράγκο, εγώ έχω επίσημο service που θα με καλύψει σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Geekwn είπε Το πρερδευσα οπως πολυ σωστα γραφεις αλλα μου εξηγησαν ? που ακριβως ρε φιλε μου εγραψαν οτι κανω λαθος και οτι ειναι για εικονα ? Στο έγραψε στα πρώτα μηνυματα ο Luffy. Και για αυτά που λες για την στεγανοποίηση δεν είναι μόνο κόλα φίλε μου. Σε κάθε είσοδο/έξοδο θα πρέπει να έχεις προστασία. Είτε είναι κουμπί, είτε βύσμα, είτε ηχείο είτε μικρόφωνο. Επειδή και εγώ ανοίγω τηλέφωνα και φτιάχνω ψιλο-ερασιτεχνικα, έχω δει πόσο προσεγμένο κατασκευαστικά και τι προστασίες έχει ένα ip67. Καλό είναι να μην υπερβαλουμε ότι το ip67 είναι κοροϊδία. Φαντάσου η xiaomi είχε παραδεχθεί ότι δεν βάζει γιατί θα ανέβει το κόστος. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Retromaniac 2
Geekwn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, greekfox1 είπε Συγγνώμη ξερεις εσυ καλύτερα από μένα πως χρησιμοποιώ το δικό μου κινητό; Εγώ μια μιλάω στο κινητό μου ακόμα και όταν βρέχει π.χ και δεν ανησυχώ. Και φυσικά το κινητό μου λειτουργεί όπως τη πρώτη μέρα που το αγόρασα σχεδόν 1 χρόνο πριν... εσυ ξερεις τι θα γινει μετυο δικο κινιτο σε δυο χρονια και εγω με την σειρα ξερω πως θα χρησιμοποιειςτο κινιτο σου ( εχει και ΙΠ67)
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, D.Luffy είπε Για Dolby Vision μίλησα. Καμία σχέση με ήχο. Και επίσης... βγάζεις πολύ αυθαίρετα συμπεράσματα για το τι κάνουμε με τις συκευές μας, αν ξέραμε πριν αγοράσουμε και που τις πάμε για service. Μασάς και φύλλα δάφνης όταν τα γράφεις αυτά? Εδω 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Geekwn είπε (ανογεις και εσυ εγραψες κινητα ) οτι ειναι κολλα. δεν πιστευω να θεωρεις τα λαστιχα κοστος... Δεν είναι μόνο λάστιχα. Είναι και μεμβράνες πάνω από τα ηχεία/μικρόφωνα, αφρολεξ για πίεση, και είναι η όλη διάταξη του κινητού μελετημένη και συμπαγής. Και δεν είναι μόνο τα υλικά που ανεβάζουν το κόστος, είναι η σχεδίαση και η δυσκολία συναρμολόγησης και ποιοτικού ελέγχου που θέλει. Για το Dolby στο παρέθεσα αμέσως πιο πάνω Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Retromaniac
Geekwn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συγνώμη φίλε μου αλλά όταν μπερδευεις, στο εξηγούν και συνεχίζεις και μπερδεύεις το Dolby vision που είναι για την εικονα με τον ήχο, είναι δύσκολο να με πείσεις για την τεχνογνωσία σου, εμένα προσωπικά. Δεν του απαντησα ,ωστε να υποστιριζεις οτι συνεχιζω να επιμενω σχετικα μετο hdr.
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Geekwn είπε Δεν του απαντησα ,ωστε να υποστιριζεις οτι συνεχιζω να επιμενω σχετικα μετο hdr. Μα απάντησες πιο μετά και μίλησες πάλι για το dolby σε ήχο, θες να σου παραθέσω και αυτό ή θα το βρεις μόνος σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα