Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ας προσπερασω  το παραληματικο τονο στο κατεβατο που εγραψες .

Ειναι δεδομενο δλδ οτι εγω θα ζητησω κινεζικο ανταλλακτικο αν παθει κατι το iphone X  ,μαλιστα .Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι  ποσο ευκολα μπορω να τσουβαλιασω και εγω  ολους  εσας τους "ψαγμενους " καταναλωτες  με τα 250 ευρω τηλεφωνα και με τα 150  τα  mi mi  mi mi και μην ...

Οσο και αν μου προξενει γελιο   να το κανω ομως αυτο  δεν θα το κανω γιατι βαριεμαι ,εχετε καταντησει πιο γραφικοι και απο ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη .

Φίλε μου είναι δεδομένο ! Είτε το παραδεχτείς είτε όχι η πολιτική της ιδιας της apple στην παροχή των ανταλλακτικών επιβεβαιώνει αυτό που γράφω .

Ότι έχω υποστηρίξει έχω αναπτυξει επιχειρηματολογια σχετικά .

Εσύ από την άλλη γράφεις ότι σταμάτησες απλά να διαβάζεις.

Τρελό τσουβαλιασμα ρε συ ..

Εάν διάβαζες λοιπόν θα ήξερες ότι  εάν είχα πρόβλημα με τα iphone   δεν θα έγραφα ότι μέχρι το iphone4 άξιζε .

Για αυτό αντί να αντιδρας καλό είναι να σκεφτείς τι γράφω .

Δεν κερδίζω κάτι με αυτό που υποστηρίζω . 

Το πιο τραγικό φίλε μου είναι η αντίδραση σου . Έχει πλάκα να παρουσιάζεις γελοία τα γραφόμενα μου αρχικά και όταν σου απαντάω όπως πρέπει να ρίχνεις "μπαλοθιες"

Ξέρεις άκυρες σφαίρες στον αέρα χωρίς κάποια χρησιμότητα.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Geekwn είπε

Εάν είχες εμπειρια σε επισκευή κινιτων δεν θα έγραφες τις χαζομάρες που έγραψες .  

Από την άλλη δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για οτιδήποτε μιας που έχω δώσει τα ευσημα μου στην apple  μέχρι το κινιτο που ήταν μπροστά.

Επιπλέον για να σου δείξω πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είστε εσείς οι "πιστοί"  με την apple όταν χαλάει η μπαταρία παίρνετε κινεζικη αντιγραφή . Γιατί ρε κάνετε ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ; 

Και επειδή χρησιμοποίησες την έκφραση "φτάνει ως εδώ" , θα σου γράψω και εγώ με την σειρά μου...,😂

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ 

παίρνετε ένα κινιτο μόνο και μόνο επειδή είναι apple χωρίς να έχετε ιδέα τι γίνεται στο εσωτερικό του . Όταν οι τεχνικοί σου λένε ότι δεν έχει ποιότητα κατασκευής  "εσυ' ( και οι άλλοι πιστοί) αντιδράτε ... βλέπεις σας λένε ότι πιάστηκατε κορόιδα!!!  

Οταν σας λένε πόσο κοστίζει μια επισκευή ψάχνετε την κινεζική αντιγραφή ... 

Εκεί σας πιάνει η τσιγκουνιά . 

Δώσατε τόσα λεφτά για να έχετε "ποιότητα" και όχι την "κινεζια" και όταν θέλετε ανταλλακτικό ... Τότε Κινέζο...

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  από τους" πιστούς" εάν είναι για ανταλλακτικό τότε στα σκουπίδια ή θεωρία για ποιότητα ...ενοηται ότι βάζω μέσα και ότι αλλά ανταλλακτικά μπορεί να βρεθεί στην κινεζική αγορά...

Τώρα που σου απάντησα γιατί είσαι υποκριτής (σαν πιστός της apple πάντα και πολύ συγκεκριμένα για το θέμα που συζητάμε) πρέπει να αναφερθώ και στην χαζομάρα σου σχετικά με την συσκευή που πήρα με 250 ευρώ...

Έγραψα λοιπον στο αμέσως προηγούμενο μου μύνημα.

Για παράδειγμα το κινιτο μου τηλέφωνο κόστισε 250 ευρώ ( πολύ λιγότερα από τα χίλια)  , γνωρίζοντας το hardware που ενσωματώνει η συσκευή( επισκευάζω σαν δεύτερη εργασία )  , και δεν βασίζονται σε οκταπυρηνο  που έχει hardware το οποίο δεν έχει περάσει τον ποιοτικό έλεγχο και πουλιέται σαν δεύτερης ή ακόμη και τριτης διαλογής

Και 

3)παρότι έγραψα για τα 250 δεν έγραψα ποια είναι η  συσκευη  γιατί τι κάθε άτομο θα αποφασίσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

_________

Αντιλαμβάνεσαι λοιπον ότι δεν έχω γράψει ποιο είναι το κινιτο που έχω πάρει γιατί φίλε μου έχω πάρει το κινιτο που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες. Και με βάση αυτό έχω κοιτάξει την αξιοπιστία του.

Μου προτείνεις να συγκρίνουμε τα κινητά ώστε να πουλήσεις το κινιτο σου ...

χαχαχα

Εάν ήθελες ένα pc  για να μπαίνεις στο internet  θα αγοραζες  ένα pc  που χαρακτηρίζεται gaming ;  

Η διαφορά μας φίλε ..

Εσύ έδωσες σε ένα κινιτο μια περιουσία με χαρακτηριστικά που αντιγράφονται για πλάκα οπότε η τεχνολογική υπεροχή πάει περίπατο. Επιλεγετε από την άλλη να βάλετε Κινέζο σε επισκευή  ...

Εγώ από την άλλη έχω πάρει ένα κινιτο με πολύ λιγότερα χρήματα . Μπορώ να βρω ανταλλακτικό αυθεντικό (όχι Κινέζο) που έχει περάσει ποιοτικο έλεγχο σε τιμή αντίστοιχη  με τον Κινέζικο για το iphone.

Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά στην πράξη ; 

Η σελιδα σε iphone  θα φορτώσει σε 10 δευτερόλεπτα  , ενώ σε εμενα τον τύπο των 250 σε 13-15 δευτερόλεπτα...

Κατάλαβες άραγε ποια είναι η διαφορά μας ;

Επιλογή σου είναι να μην διαβάσεις .

Σεβαστό . 

Όταν θα πας για επισκευή να σεβαστείς με την σειρά σου το πόσο για την επισκευή . Μην ζητήσεις Κινέζο... Να διαλέξεις "αυθεντικό" Κινέζο.

Περιμένεις να απαντήσω σοβαρά σε αυτό το παραλήρημα; Άσε μας ρε φιλαράκι με τις εξυπνάδες σου, εγώ και οι περισσότεροι χρήστες iPhone, αν πάθει τιποτα το κινητό το πάμε στο επίσημο service, όχι στον κάθε τεχνικό της δεκάρας. Αυτοί που βάζουν κινεζικα ανταλλακτικά το ίδιο θα έκαναν είτε είχαν iPhone είτε android. Τα αλλα γραφικά περί Κινέζων και αλλα είναι ανάξια σχολιασμού. Και προφανως δεν ψάχνω να πουλήσω το iPhone μου, ούτε την ειρωνεία δεν μπορείς να αντιληφθείς. Αυτά, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με άλλον έναν κομπλεξικό apple hater που ήρθε να ρίξει τη χολή του....

Επεξ/σία από greekfox1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Υπάρχουν και μερικές ακόμα εκτός από την ιστοσελίδα... Μερικές που μου έρχονται στο μυαλό στα γρήγορα:

HDR/Dolby Vision panel?

Stereo Speakers?

IP67?

Camera?

4K στα 60 fps recording?

3D depth sensors?

Wireless Charging?

Συχνές ενημερώσεις λογισμικού?

Περίμενε γιατί έχει πλάκα η κατάσταση...

Ποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυτό που κάνει την διάφορα; 

Ώστε να αξίζει ρε φίλε η διαφορά;

Να σου πω λοιπον τι γίνεται 

stereo 

Αρχικά τα ηχεία δεν μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις σε δημόσιο χώρο  γιατί θα ενοχλείς.

Άρα σε ιδιωτικό χώρο θα ακούς από τα ηχεία του iphone και όχι από κάποια ηχεία που υπάρχουν στο σπίτι και λόγο μεγέθους μπορούν να αποδώσουν καλύτερα τον ήχο ;

Το dolby τώρα ...

Εάν μπορούσε να αποδώσει σωστά τριδιαστατος ήχος με δύο ηχεία ( σε ιδιωτικό χώρο ) τότε τα συστήματα ήχου με τα πολλά ηχεία θα ήταν ξεπερασμένα . Εδώ έχουμε όμως το ακριβώς αντίθετο δεν μείναμε στο 5.1 πήγαμε στο 7.1 ...

Ip 67 

δεν μου λες εάν έχεις την ανάγκη (πραγματική έτσι ) να χρειάζεσαι ένα κινιτο με ip67  δεν θα έπαιρνες ένα με αθραστη οθόνη;

Caterpullar ?

Το Ιp 67 είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις εταιρίες απλά για να μην μπορείς τα ανοίξεις εύκολα την συσκευή. 

Όλες οι μάρκες κινιτων έχουν ip67 σε ακριβά τηλέφωνα. Η μόνη εταιρία που πιστεύει στο ip67 είναι η caterpillar

Camera...

Σοβαρεψου...

Εάν ήθελες κινιτο με camera θα πήγαινες ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Samsung’s  .

4k στα 60 frames ...

Και εδώ Samsung’s.

καμια σχέση η ποιότητα.

Το 3d

πάλι δείχνει προς samsung επειδή αυτη πρώτη το έχει ενσωματώσει σε συσκευή.

Σου έγραψα γιατί τα δύο πρώτα είναι πρακτικά άκυρες τεχνολογίες 

Εάν πάλι υποστηρίζεις το iphonex λόγο αυτών των τεχνολογιών και έχεις πρόθεση να το αποκτήσεις καλύτερα να πας σε samsung.

Εάν παλι αποκτήσες το iphonex λόγο αυτών των τεχνολογιών  τότε στην πράξη φίλε μου πρώτα αγόρασες την συσκευή και μετά έμαθες τι είναι τα χαρακτηριστικά αυτά . Μιας που η samsung είναι πιο μπροστά σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Βέβαια για εμένα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρχηστα.

Προτιμώ να έχω μαζί μου μια συσκευή (φωτογραφική  και κάμερα) που είναι σχεδιασμένη ειδικά για ανθεκτική χρήση πχ gopro .

Ανθεκτική στα crack...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Geekwn είπε

stereo 

Αρχικά τα ηχεία δεν μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις σε δημόσιο χώρο  γιατί θα ενοχλείς.

Άρα σε ιδιωτικό χώρο θα ακούς από τα ηχεία του iphone και όχι από κάποια ηχεία που υπάρχουν στο σπίτι και λόγο μεγέθους μπορούν να αποδώσουν καλύτερα τον ήχο ;

Το dolby τώρα ...

Εάν μπορούσε να αποδώσει σωστά τριδιαστατος ήχος με δύο ηχεία ( σε ιδιωτικό χώρο ) τότε τα συστήματα ήχου με τα πολλά ηχεία θα ήταν ξεπερασμένα . Εδώ έχουμε όμως το ακριβώς αντίθετο δεν μείναμε στο 5.1 πήγαμε στο 7.1 ...

Ip 67 

δεν μου λες εάν έχεις την ανάγκη (πραγματική έτσι ) να χρειάζεσαι ένα κινιτο με ip67  δεν θα έπαιρνες ένα με αθραστη οθόνη;

Caterpullar ?

Το Ιp 67 είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις εταιρίες απλά για να μην μπορείς τα ανοίξεις εύκολα την συσκευή. 

Όλες οι μάρκες κινιτων έχουν ip67 σε ακριβά τηλέφωνα. Η μόνη εταιρία που πιστεύει στο ip67 είναι η caterpillar

Camera...

Σοβαρεψου...

4k στα 60 frames ...

Και εδώ Samsung’s.

καμια σχέση η ποιότητα.

Το 3d

Εάν πάλι υποστηρίζεις το iphonex λόγο αυτών των τεχνολογιών και έχεις πρόθεση να το αποκτήσεις καλύτερα να πας σε samsung.

Εάν παλι αποκτήσες το iphonex λόγο αυτών των τεχνολογιών  τότε στην πράξη φίλε μου πρώτα αγόρασες την συσκευή και μετά έμαθες τι είναι τα χαρακτηριστικά αυτά . Μιας που η samsung είναι πιο μπροστά σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Προτιμώ να έχω μαζί μου μια συσκευή (φωτογραφική  και κάμερα) που είναι σχεδιασμένη ειδικά για ανθεκτική χρήση πχ gopro .

Ανθεκτική στα crack...

Επειδή το γράφεις εσυ, είναι άχρηστες όλες αυτές οι τεχνολογίες; Μάλιστα...

Βάζουν ip67 οι εταιρείες για να δυσκολεύουν το άνοιγμα των κινητών; Και προτείνεις σε κάποιον που θέλει να τραβάει βίντεο 4Κ στα 60fps, Samsung που τραβάει το πολύ 5 λεπτά και όχι iPhone που τραβάει απεριόριστα; Εντάξει το τερμάτισες, η κουβέντα πήγε τώρα σε επίπεδο ανέκδοτων...

Επεξ/σία από greekfox1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Geekwn είπε

stereo 

Το dolby τώρα ...

Ip 67 

Caterpullar ?

Camera...

Σοβαρεψου...

4k στα 60 frames ...

Και εδώ Samsung’s.

καμια σχέση η ποιότητα.

Το 3d

Ανθεκτική στα crack...

Όλα αυτά που περιγράφεις είναι δικές σου προτιμήσεις και είναι σεβαστές όμως δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Για κάποιους άλλους αυτά τα features είναι σημαντικά κι εγώ απάντησα στην ερώτηση που έκανες για τη διαφορά του δικού σου κινητού των 250 ευρώ με ένα iPhone. Ήσουν συγκεκριμένος ως προς τις συσκευές. iPhone και Κινέζικο στα 250 ευρώ.

Η Samsung και το Galaxy δεν έχουν καμία σχέση με τις συσκευές που συζητάμε. Αυτός που πρέπει να σοβαρευτεί λοιπόν είσαι εσύ... 

Εφόσον προτιμάς έτσι όμως, ορίστε: Ποια η διαφορά του S9 με το δικό σου κινητο των 250 ευρώ? Είναι μόνο στο φόρτωμα ιστοσελίδας ή υπάρχει τελικά και κάτι άλλο?

ΥΓ:

Για Dolby Vision μίλησα. Καμία σχέση με ήχο. Και επίσης... βγάζεις πολύ αυθαίρετα συμπεράσματα για το τι κάνουμε με τις συκευές μας, αν ξέραμε πριν αγοράσουμε και που τις πάμε για service. Μασάς και φύλλα δάφνης όταν τα γράφεις αυτά?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Geekwn είπε

Ότι έχω υποστηρίξει έχω αναπτυξει επιχειρηματολογια σχετικά .

Καλα και χρυσα τα φθηνα κινητατων 250ευρω και ειναι μια χαρα για τον μεσο χρηστη προφανως αλλα στα ακριβοτερα κινητα ειτε αυτα ειναι iphone,ειτε pixel,ειτε S9 κλπ πληρωνεις το κατι παραπανω.

Και οταν ειναι πολλα αυτα τα ''κατι παραπανω'' τοτε ειναι και μεγαλη η χρηματικη διαφορα.

Και οχι η διαφορα δεν ειναι μονο στο ποιο κινητο ανοιγει πιο γρηγορα μια σελιδα να ξερουμε και τι γραφουμε ετσι?

Περαν τουτου αν δεν αγοραζεις iphone κινητα λογω του υψηλου κοστους επισκευης ή και του ψηλου κοστους αγορας(οχι μονο Iphone αλλα υποθετω γενικα ναυαρχιδες),απολυτα σεβατο.

Απλα γραψτο και ασε τις αλλες ''δικαιολογιες'' που γελαει ο κοσμος.

20 λεπτά πριν, Geekwn είπε

stereo 

4k στα 60 frames ...

Και εδώ Samsung’s.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Όλα αυτά που περιγράφεις είναι δικές σου προτιμήσεις και είναι σεβαστές όμως δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Για κάποιους άλλους αυτά τα features είναι σημαντικά κι εγώ απάντησα στην ερώτηση που έκανες για τη διαφορά του δικού σου κινητού των 250 ευρώ με ένα iPhone. Ήσουν συγκεκριμένος ως προς τις συσκευές. iPhone και Κινέζικο στα 250 ευρώ.

Η Samsung και το Galaxy δεν έχουν καμία σχέση με τις συσκευές που συζητάμε. Αυτός που πρέπει να σοβαρευτεί λοιπόν είσαι εσύ... 

Εφόσον προτιμάς έτσι όμως, ορίστε: Ποια η διαφορά του S9 με το δικό σου κινητο των 250 ευρώ? Είναι μόνο στο φόρτωμα ιστοσελίδας ή υπάρχει τελικά και κάτι άλλο?

ΥΓ:

Για Dolby Vision μίλησα. Καμία σχέση με ήχο...

Και πολύ ασχολήθηκαμε με αυτό το τρολ... Τζάμπα περιμένεις να σου απαντήσει σοβαρά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Και πολύ ασχολήθηκαμε με αυτό το τρολ... Τζάμπα περιμένεις να σου απαντήσει σοβαρά..

Εν το μεταξύ πιστεύει ότι το IP rating μπαίνει για να μην μπορείς λέει να ανοίξεις εύκολα τη συσκευή. Τι να πει κανείς μετά από αυτό... Έχω διαβάσει διάφορα κουφά αλλά αυτό μπαίνει σε top 5 σίγουρα. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εν το μεταξύ πιστεύει ότι το IP rating μπαίνει για να μην μπορείς λέει να ανοίξεις τη συσκευή. Τι να πει κανείς μετά από αυτό... Έχω διαβάσει διάφορα κουφά αλλά αυτό μπαίνει σε top 5 σίγουρα. 

Οντως από τα πιο γελοία επιχειρήματα που έχω διαβάσει, το επισήμανα και εγώ αλλωστε...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ναι στα ακριβά κινητά αγοράζεις επιπλέον ποιότητα (πχ καλύτερη οθόνη (color gamut, brightness, accuracy)) και έχω υποστηρίξει πολλές φορές την ανωτερότητα των καλών κινητών. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και όχι μόνο.

Ναι αγοράζεις πολύ καλό κινητό και με 250 ευρώ πια και σίγουρα στα 250 ευρώ υπάρχει μικρό περιθώριο κέρδους για την εταιρεία και στα 1000 πολύ μεγαλύτερο. Αλλιώς δεν θα είχε και ένα από τα μεγαλύτερα αποθεματικά κεφάλαια στον κόσμο η apple.

Το θέμα είναι τι θες; Θες το vfm, πας στα 250. Θες το απόλυτο; Πας στα 800-1000. Το απόλυτο θα το πληρώσεις με καπέλο, αυτό ισχύει σχεδόν σε κάθε είδος προιόντος που ξέρω.

Αυτό είναι όμως κακό; Όχι απαραίτητα.

Τα έχεις και θες το καλύτερο; Το παίρνεις.

Τα έχεις αλλά δεν θες το καλύτερο; Δεν το παίρνεις.

Δεν τα έχεις; Το θες δεν το θες, παίρνεις το vfm. :P

Ναι είναι πολλοί που παίρνουν το iphone για φιγούρα κτλ, αλλά και είναι άλλοι που το γουστάρουν. Και εγώ θα το έπαιρνα αν είχα τα λεφτά.

Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε ότι το κινητό των 250 κοντράρετε με iphone. Στο μόνο που θα συμφωνούσα είναι ότι το iphone αν πουλούσε με το ίδιο περιθώριο που πουλάνε οι μικροί κατασκευαστές θα έπρεπε να έχει 600 ευρώ τελική από την 1η μέρα.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ναι στα ακριβά κινητά αγοράζεις επιπλέον ποιότητα (πχ καλύτερη οθόνη (color gamut, brightness, accuracy)) και έχω υποστηρίξει πολλές φορές την ανωτερότητα των καλών κινητών. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και όχι μόνο.

Ναι αγοράζεις πολύ καλό κινητό και με 250 ευρώ πια και σίγουρα στα 250 ευρώ υπάρχει μικρό περιθώριο κέρδους για την εταιρεία και στα 1000 πολύ μεγαλύτερο. Αλλιώς δεν θα είχε και ένα από τα μεγαλύτερα αποθεματικά κεφάλαια στον κόσμο η apple.

Το θέμα είναι τι θες; Θες το vfm, πας στα 250. Θες το απόλυτο; Πας στα 800-1000. Το απόλυτο θα το πληρώσεις με καπέλο, αυτό ισχύει σχεδόν σε κάθε είδος προιόντος που ξέρω.

Αυτό είναι όμως κακό; Όχι απαραίτητα.

Τα έχεις και θες το καλύτερο; Το παίρνεις.

Τα έχεις αλλά δεν θες το καλύτερο; Δεν το παίρνεις.

Δεν τα έχεις; Το θες δεν το θες, παίρνεις το vfm. :P

Ναι είναι πολλοί που παίρνουν το iphone για φιγούρα κτλ, αλλά και είναι άλλοι που το γουστάρουν. Και εγώ θα το έπαιρνα αν είχα τα λεφτά.

Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε ότι το κινητό των 250 κοντράρετε με iphone. Στο μόνο που θα συμφωνούσα είναι ότι το iphone αν πουλούσε με το ίδιο περιθώριο που πουλάνε οι μικροί κατασκευαστές θα έπρεπε να έχει 600 ευρώ τελική από την 1η μέρα.

Μια χαρά τα λες, συμφωνώ μαζί σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο θεμα με την apple ειναι οτι εχει καταφερει να πεισει την αγορα οτι ενα κινητο μπορει να φτασει να πωλειται 1200 και 1400€. Μην ξεχναμε απο τα 600 ξεκινησε και εχει διπλασιασει τις τιμες σε 10 χρονια. Και πριν προλαβει κανεις να μιλησει για πληθωρισμο τα 600$ του 2008 ισοδυναμουν με 700$ σημερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε

Το μονο θεμα με την apple ειναι οτι εχει καταφερει να πεισει την αγορα οτι ενα κινητο μπορει να φτασει να πωλειται 1200 και 1400€. Μην ξεχναμε απο τα 600 ξεκινησε και εχει διπλασιασει τις τιμες σε 10 χρονια.

Υπάρχει λόγος που τα iphone αν και σαφώς υπερτιμημένα, έχουν την εκτίμηση των χρηστών τους εκτός του ότι δεν έχουν ανταγωνισμό όντας τα μόνα με ios. Και δεν είναι επειδή είμαστε προβατα και ότι άλλο ακουμε κατα καιρούς...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβατα υπαρχουν μονο στις φαντασιωσεις συνηθως αυτων που δεν εχουν να αγορασουν αυτο που δυσφημιζουν. Παρολο αυτα δεν αναιρει οτι η apple τραβαει ολη την αγορα προς τα επανω. Σημερα καπου διαβαζα οτι η samsung ενδεχεται να κυκλοφορησει κινητο με αναδιπλουμενη οθονη στα 2000$. Οτι να ναι...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε

Προβατα υπαρχουν μονο στις φαντασιωσεις συνηθως αυτων που δεν εχουν να αγορασουν αυτο που δυσφημιζουν. Παρολο αυτα δεν αναιρει οτι η apple τραβαει ολη την αγορα προς τα επανω. Σημερα καπου διαβαζα οτι η samsung ενδεχεται να κυκλοφορησει κινητο με αναδιπλουμενη οθονη στα 2000$. Οτι να ναι...

Δεν διαφωνώ σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...