Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές για το μέγεθος των κινητών!!! Γενικά ότι βολεύει τον καθένα αλλά να έχουμε και επιλογές, όχι ότι βολεύει μόνο από τις 5,5" μέχρι τις 6,5" οθόνη!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν γράψω την άποψη μου θα πω ότι από την πρώτη στιγμή της Aplle την θεωρούσα απάτη . Πρόλαβα την εποχή που το bluetouth στα iphone ήταν κλειδωμένο και έπρεπε να δώσεις ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για να λειτουργεί . Κοινώς αγόραζες DEMO συσκευή.

Όταν η σχεδίαση σταμάτησε να περιορίζεται σε μια συσκευή ανά γενιά και πήγε σε πολλές υλοποιήσεις τότε έχασε το παιχνίδι . 

Η Aplle ήταν μπροστά όταν σκεφτηκαν το πρώτο iphone και πήγαιναν μπροστά μέχρι το iphone 4 μετά έμειναν πίσω .   Το κακό είναι ότι υπάρχει η θρησκεία apple η οποία μέχρι και τώρα ανθεί.

Να δείξουμε ότι έχουμε σπαταλήσει ένα χιλιάρικο ( μας περισσεύουν) για μια χρήση που μπορουμε να την κάνουμε με πολύ λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geekwn είπε

Πριν γράψω την άποψη μου θα πω ότι από την πρώτη στιγμή της Aplle την θεωρούσα απάτη . Πρόλαβα την εποχή που το bluetouth στα iphone ήταν κλειδωμένο και έπρεπε να δώσεις ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για να λειτουργεί . Κοινώς αγόραζες DEMO συσκευή.

Όταν η σχεδίαση σταμάτησε να περιορίζεται σε μια συσκευή ανά γενιά και πήγε σε πολλές υλοποιήσεις τότε έχασε το παιχνίδι . 

Η Aplle ήταν μπροστά όταν σκεφτηκαν το πρώτο iphone και πήγαιναν μπροστά μέχρι το iphone 4 μετά έμειναν πίσω .   Το κακό είναι ότι υπάρχει η θρησκεία apple η οποία μέχρι και τώρα ανθεί.

Να δείξουμε ότι έχουμε σπαταλήσει ένα χιλιάρικο ( μας περισσεύουν) για μια χρήση που μπορουμε να την κάνουμε με πολύ λιγότερα χρήματα.

Καλώς τον... Άργησες 3 σελίδες σχολίων, αλλά σε πρόλαβα...

Δημοσ.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα έχουμε κινητά στο μέγεθος μεσαίων τάμπλετ, από εκεί και πέρα σε όλες τις ταινίες φαντασίας που έχουμε δει τα κινητά μοιάζουν μεταξύ τους. Είναι απο γυαλί και έχουν μέγεθος από 6-6,5 ίντσες. Διάφανα και με αποδεκτή ανάλυση. Μάλλον το επόμενο βήμα είναι να δούμε κινητά αποδεσμευμένα από πλαίσια και μοτίβα. Ιδωμεν...

Δημοσ.

Αυτο περιμενουμε το plus  μεγεθος στο  top  μοντελο της ,  αριστο το Χ αλλα ηθελε μεγαλυτερη οθονη .Αντε  παλι αναμονη  τοσο καιρο ...

Δημοσ.

με την τωρινη διασταση το Χ ειναι μια χαρα , και σε gimbal και σε δουλειες προχειρες ! δεν ειναι ουτε tablet ουτε laptop!! ειχα το 7+ και δεν με ειχε βολεψει τωρα για το φρυδι δεν με απασχολει , εκεινο που με νοιαζει ειναι να δουλευε το nfc για τραπεζεσ και εισητηρια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Καλώς τον... Άργησες 3 σελίδες σχολίων, αλλά σε πρόλαβα...

Φίλε μου όπως φαίνεται δεν καταλαβες τι έγραψα...

Εγώ αναφέρθηκα στην θρησκεία apple  κανωντας και μια μικρή αναδρομή επιχειρηματολοντας  για την άποψη μου.

Δίνοντας τα εύσημα στην apple μέχρι το iphone 4 γιατι ειναι η πραγματικότητα.

Εγώ φίλε μου έγραψα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι με πολύ λιγότερα χρήματα. 

Ούτε  συγκεκριμενη μάρκα προτεινα ούτε συγκεκριμένη τιμή  ...

Για παράδειγμα το κινιτο μου τηλέφωνο κόστισε 250 ευρώ ( πολύ λιγότερα από τα χίλια)  , γνωρίζοντας το hardware που ενσωματώνει η συσκευή( επισκευάζω σαν δεύτερη εργασία )  , και δεν βασίζονται σε οκταπυρηνο  που έχει hardware το οποίο δεν έχει περάσει τον ποιοτικό έλεγχο και πουλιέται σαν δεύτερης ή ακόμη και τριτης διαλογής.

Πρόσεξε τα chip κανονικά πουλιούνται με το κομμάτι ,όχι με το κιλό ...

Βλέπεις λοιπόν γιατί δεν σε αντιγράφω ;

1)Επιχειρηματολογία  σχετικά με τα iphone ...

2) θεωρώ ότι μπορείς να πάρεις συσκευή με πολυ λιγότερα χρήματα ( τώρα έγραψα για τα 250 ευρώ )

3) παρότι έγραψα για τα 250 δεν έγραψα ποια είναι η  συσκευη  γιατί τι κάθε άτομο θα αποφασίσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες . 

Οπότε φίλε μου αυτό που έγραψες το έγραψες ΜΟΝΟ ΕΣΥ  εγώ από την άλλη έγραψα κάτι άλλο .

Για παράδειγμα εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ. 

εάν ήταν να αγοράσω τέτοια συσκευή θα την αγόραζα από Ελλάδα , για να έχω εγγύηση !!!! Πολύ σημαντικο για συσκευές με αμφιβόλου ποιότητας hardware.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Geekwn είπε

.

Για παράδειγμα το κινιτο μου τηλέφωνο κόστισε 250 ευρώ

Εγω  μετα  απο αυτα σταματησα να διαβαζω με επιασε κλαυσιγελος ...

• Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Αυτο περιμενουμε το plus  μεγεθος στο  top  μοντελο της ,  αριστο το Χ αλλα ηθελε μεγαλυτερη οθονη .Αντε  παλι αναμονη  τοσο καιρο ...

Και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια εστω μεγεθους 3000.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια εστω μεγεθους 3000.

Φυσικα γιατι οχι, αρκει να μην χαλασει το αξεπεραστο design  για το οποιο  φημιζονται τα  προιοντα της καθως και το παχος της συσκευης .

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Geekwn είπε

Φίλε μου όπως φαίνεται δεν καταλαβες τι έγραψα...

Εγώ αναφέρθηκα στην θρησκεία apple  κανωντας και μια μικρή αναδρομή επιχειρηματολοντας  για την άποψη μου.

Δίνοντας τα εύσημα στην apple μέχρι το iphone 4 γιατι ειναι η πραγματικότητα.

Ούτε  συγκεκριμενη μάρκα προτεινα ούτε συγκεκριμένη τιμή  ...

Για παράδειγμα το κινιτο μου τηλέφωνο κόστισε 250 ευρώ ( πολύ λιγότερα από τα χίλια)  , γνωρίζοντας το hardware που ενσωματώνει η συσκευή( επισκευάζω σαν δεύτερη εργασία )  , και δεν βασίζονται σε οκταπυρηνο  που έχει hardware το οποίο δεν έχει περάσει τον ποιοτικό έλεγχο και πουλιέται σαν δεύτερης ή ακόμη και τριτης διαλογής.

Πρόσεξε τα chip κανονικά πουλιούνται με το κομμάτι ,όχι με το κιλό ...

Βλέπεις λοιπόν γιατί δεν σε αντιγράφω ;

1)Επιχειρηματολογία  σχετικά με τα iphone ...

2) θεωρώ ότι μπορείς να πάρεις συσκευή με πολυ λιγότερα χρήματα ( τώρα έγραψα για τα 250 ευρώ )

3) παρότι έγραψα για τα 250 δεν έγραψα ποια είναι η  συσκευη  γιατί τι κάθε άτομο θα αποφασίσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες . 

Οπότε φίλε μου αυτό που έγραψες το έγραψες ΜΟΝΟ ΕΣΥ  εγώ από την άλλη έγραψα κάτι άλλο .

Για παράδειγμα εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ. 

εάν ήταν να αγοράσω τέτοια συσκευή θα την αγόραζα από Ελλάδα , για να έχω εγγύηση !!!! Πολύ σημαντικο για συσκευές με αμφιβόλου ποιότητας hardware.

Πες μας ρε φίλε ποιο κινητό πήρες με 250€ που είναι καλύτερο του iPhone, να παω να πουλήσω ΤΩΡΑ το iPhone 8 Plus μου και να το πάρω. Έλεος με την apple που κοροϊδεύει εμάς τους πιστούς της, φτάνει ως εδώ...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfox1 είπε

Πες μας ρε φίλε ποιο κινητό πήρες με 250€ που είναι καλύτερο του iPhone, να παω να πουλήσω ΤΩΡΑ το iPhone 8 Plus μου και να το πάρω. Έλεος με την apple που κοροϊδεύει εμάς τους πιστούς της, φτάνει ως εδώ..

Εάν είχες εμπειρια σε επισκευή κινιτων δεν θα έγραφες τις χαζομάρες που έγραψες .  

Από την άλλη δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για οτιδήποτε μιας που έχω δώσει τα ευσημα μου στην apple  μέχρι το κινιτο που ήταν μπροστά.

Επιπλέον για να σου δείξω πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είστε εσείς οι "πιστοί"  με την apple όταν χαλάει η μπαταρία παίρνετε κινεζικη αντιγραφή . Γιατί ρε κάνετε ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ; 

Και επειδή χρησιμοποίησες την έκφραση "φτάνει ως εδώ" , θα σου γράψω και εγώ με την σειρά μου...,😂

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ 

παίρνετε ένα κινιτο μόνο και μόνο επειδή είναι apple χωρίς να έχετε ιδέα τι γίνεται στο εσωτερικό του . Όταν οι τεχνικοί σου λένε ότι δεν έχει ποιότητα κατασκευής  "εσυ' ( και οι άλλοι πιστοί) αντιδράτε ... βλέπεις σας λένε ότι πιάστηκατε κορόιδα!!!  

Οταν σας λένε πόσο κοστίζει μια επισκευή ψάχνετε την κινεζική αντιγραφή ... 

Εκεί σας πιάνει η τσιγκουνιά . 

Δώσατε τόσα λεφτά για να έχετε "ποιότητα" και όχι την "κινεζια" και όταν θέλετε ανταλλακτικό ... Τότε Κινέζο...

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  από τους" πιστούς" εάν είναι για ανταλλακτικό τότε στα σκουπίδια ή θεωρία για ποιότητα ...ενοηται ότι βάζω μέσα και ότι αλλά ανταλλακτικά μπορεί να βρεθεί στην κινεζική αγορά...

Τώρα που σου απάντησα γιατί είσαι υποκριτής (σαν πιστός της apple πάντα και πολύ συγκεκριμένα για το θέμα που συζητάμε) πρέπει να αναφερθώ και στην χαζομάρα σου σχετικά με την συσκευή που πήρα με 250 ευρώ...

Έγραψα λοιπον στο αμέσως προηγούμενο μου μύνημα.

Για παράδειγμα το κινιτο μου τηλέφωνο κόστισε 250 ευρώ ( πολύ λιγότερα από τα χίλια)  , γνωρίζοντας το hardware που ενσωματώνει η συσκευή( επισκευάζω σαν δεύτερη εργασία )  , και δεν βασίζονται σε οκταπυρηνο  που έχει hardware το οποίο δεν έχει περάσει τον ποιοτικό έλεγχο και πουλιέται σαν δεύτερης ή ακόμη και τριτης διαλογής

Και 

3)παρότι έγραψα για τα 250 δεν έγραψα ποια είναι η  συσκευη  γιατί τι κάθε άτομο θα αποφασίσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

_________

Αντιλαμβάνεσαι λοιπον ότι δεν έχω γράψει ποιο είναι το κινιτο που έχω πάρει γιατί φίλε μου έχω πάρει το κινιτο που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες. Και με βάση αυτό έχω κοιτάξει την αξιοπιστία του.

Μου προτείνεις να συγκρίνουμε τα κινητά ώστε να πουλήσεις το κινιτο σου ...

χαχαχα

Εάν ήθελες ένα pc  για να μπαίνεις στο internet  θα αγοραζες  ένα pc  που χαρακτηρίζεται gaming ;  

Η διαφορά μας φίλε ..

Εσύ έδωσες σε ένα κινιτο μια περιουσία με χαρακτηριστικά που αντιγράφονται για πλάκα οπότε η τεχνολογική υπεροχή πάει περίπατο. Επιλεγετε από την άλλη να βάλετε Κινέζο σε επισκευή  ...

Εγώ από την άλλη έχω πάρει ένα κινιτο με πολύ λιγότερα χρήματα . Μπορώ να βρω ανταλλακτικό αυθεντικό (όχι Κινέζο) που έχει περάσει ποιοτικο έλεγχο σε τιμή αντίστοιχη  με τον Κινέζικο για το iphone.

Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά στην πράξη ; 

Η σελιδα σε iphone  θα φορτώσει σε 10 δευτερόλεπτα  , ενώ σε εμενα τον τύπο των 250 σε 13-15 δευτερόλεπτα...

Κατάλαβες άραγε ποια είναι η διαφορά μας ;

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εγω  μετα  απο αυτα σταματησα να διαβαζω με επιασε κλαυσιγελος ...

Επιλογή σου είναι να μην διαβάσεις .

Σεβαστό . 

Όταν θα πας για επισκευή να σεβαστείς με την σειρά σου το πόσο για την επισκευή . Μην ζητήσεις Κινέζο... Να διαλέξεις "αυθεντικό" Κινέζο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Geekwn είπε

Επιλογή σου είναι να μην διαβάσεις .

Σεβαστό . 

Όταν θα πας για επισκευή να σεβαστείς με την σειρά σου το πόσο για την επισκευή . Μην ζητήσεις Κινέζο... Να διαλέξεις "αυθεντικό" Κινέζο.

Ας προσπερασω  το παραληματικο τονο στο κατεβατο που εγραψες .

Ειναι δεδομενο δλδ οτι εγω θα ζητησω κινεζικο ανταλλακτικο αν παθει κατι το iphone X  ,μαλιστα .Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι  ποσο ευκολα μπορω να τσουβαλιασω και εγω  ολους  εσας τους "ψαγμενους " καταναλωτες  με τα 250 ευρω τηλεφωνα και με τα 150  τα  mi mi  mi mi και μην ...

Οσο και αν μου προξενει γελιο   να το κανω ομως αυτο  δεν θα το κανω γιατι βαριεμαι ,εχετε καταντησει πιο γραφικοι και απο ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Geekwn είπε

Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά στην πράξη ; 

Η σελιδα σε iphone  θα φορτώσει σε 10 δευτερόλεπτα  , ενώ σε εμενα τον τύπο των 250 σε 13-15 δευτερόλεπτα...

Υπάρχουν και μερικές ακόμα εκτός από την ιστοσελίδα... Μερικές που μου έρχονται στο μυαλό στα γρήγορα:

HDR/Dolby Vision panel?

Stereo Speakers?

IP67?

Camera?

4K στα 60 fps recording?

3D depth sensors?

Wireless Charging?

Συχνές ενημερώσεις λογισμικού?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...