Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Που φτάσαμε, από εκεί που το μικρό μέγεθος δεν ήταν τυχαία επιλογή αλλά ιδιοφυής σχεδιασμός, στις 6,49" :)

Πάψανε οι ιδιοφυείς σχεδιασμοί! Παίρνετε απλά τηλέφωνα :P

Και καλά τα έλεγε!Εγώ έχω το SE και θα το ήθελα και πιο μικρό!(το χρησιμοποιώ κατά 80% σαν τηλέφωνο)Εως  εκεί μπορούμε να πούμε ότι είναι τηλέφωνο! Οι περισσότεροι προτιμούν να πάρουν παντόφλες για το λόγο ότι το θέλουν λιγότερο για κινητό τηλέφωνο, και καλά κάνουν μαζί τους. με 150-300Ε παίρνεις μία συσκευή που μπορείς να βλέπεις βίντεο να σερφάρεις στο διαδίκτυο να μπαίνεις στο facebook να παίζεις παιχνίδια και δεν χρειάζεσαι να έχεις υπολογιστή, φορητή κονσόλα παιχνιδιών ή κάποιο tablet τα κάνεις όλα αυτά και πολλά άλλα περισσότερα ,αλλααααααά καλαμπόρτζικα.... Ουσιαστικά κυριάρχησαν οι μεγάλες οθόνες λόγο οικονομικών...Λογικό να ακολουθήσει και το μήλο (ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!) Αν ήμουν πιτσιρίκος και δεν είχα pc δεν είχα παιχνιδοκονσόλα δεν είχα τάμπλετ και μου έλεγε ο πατέρας μου κοίτα μπορώ να σου δώσω 150-300 πάρε με αυτά ότι γουστάρεις ε ναι κι εγώ έτσι θα πήγαινα όχι σε παντόφλα αλλά σε παντοφλάρα!

• Like 2
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λύπη διαπιστώνω ότι το αχώνευτο notch (προσωπική άποψη) ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 μοντέλα. Ελπίζω μελλοντικά να παραμείνει στη γκάμα και κάποιο μοντέλο χωρίς notch όταν καταργηθεί το 8. 

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Που φτάσαμε, από εκεί που το μικρό μέγεθος δεν ήταν τυχαία επιλογή αλλά ιδιοφυής σχεδιασμός, στις 6,49" :)

Το μικρό μέγεθος ήταν ιδιοφυής σχεδιασμός οταν το μονο που εκανες με την συσκευη ήταν στελνεις sms. Οταν τα smartphone σε πολυ μεγάλο μερος του κοινού, εχουν αντικαταστήσει τους υπολογιστές, δεν μπορεις να εχεις μικρές οθονες.

1 ώρα πριν, what_if είπε

δωσε στον λαο καμερα κ ας μην ξερει γιατι

Δεν χρειάζεται να ξερει. Εσυ ξέρεις τον κώδικα με τον οποίο ειναι γραμμένο το Insomnia; Αρα δεν επρεπε να κανει update, σωστά; 

1 ώρα πριν, keysmith είπε

157,2 x 77,1,  147,12 x 71,52 

μεγαλώνουν, μεγαλώνουν.. που θα πάει αυτή η δουλειά;

ακόμα και στην apple που (σωστά) έλεγαν δεν υπάρχει λόγος το κινητό να είναι τεράστιο αλλά αυτό πρέπει να έχει τις διαστάσεις του χεριού. Common sense το έλεγε.. Μάλλον το έχασε και αυτή ή τι να πω όντως μεγάλωσαν οι παλάμες μας και τσέπες μας με τα χρόνια.

Αηδία phablets γίνονται τα καλύτερα κινητά. 

Αν κοιτάξεις απο τις πωλήσεις ο κοσμος εμφανεστατα ενδιαφερεται για μεγαλες οθονες. Προσωπικά πιστευω πως τα κινητά θα καταργήσουν εντελώς τα tablet. Οταν η τεχνολογία επιτρέψει ολοι οι αισθητηρες να ειναι κατω απο την οθονη, θα δουμε τηλέφωνα 7 ιντσων με μεγεθος οσο τα σημερινα.

Δημοσ.

ITUNES και γενικα θελω να κατεβαζω τορεντσ να βαζω ενα σκληρο να παιζει οτι εχει μεσα .. αυτο.. ειχα πολλα iphone ..ola απο το πρωτο μεχρι το 6

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Το μικρό μέγεθος ήταν ιδιοφυής σχεδιασμός οταν το μονο που εκανες με την συσκευη ήταν στελνεις sms. Οταν τα smartphone σε πολυ μεγάλο μερος του κοινού, εχουν αντικαταστήσει τους υπολογιστές, δεν μπορεις να εχεις μικρές οθονες.

Μαζί σου, και εγώ 6+ θέλω. Απλά αναφέρω τι έλεγε η apple (σε smartphone, όχι μονο sms) και τι έγινε μετά

35 λεπτά πριν, xenofonlive είπε

Και καλά τα έλεγε!Εγώ έχω το SE και θα το ήθελα και πιο μικρό!(το χρησιμοποιώ κατά 80% σαν τηλέφωνο)Εως  εκεί μπορούμε να πούμε ότι είναι τηλέφωνο! Οι περισσότεροι προτιμούν να πάρουν παντόφλες για το λόγο ότι το θέλουν λιγότερο για κινητό τηλέφωνο, και καλά κάνουν μαζί τους. με 150-300Ε παίρνεις μία συσκευή που μπορείς να βλέπεις βίντεο να σερφάρεις στο διαδίκτυο να μπαίνεις στο facebook να παίζεις παιχνίδια και δεν χρειάζεσαι να έχεις υπολογιστή, φορητή κονσόλα παιχνιδιών ή κάποιο tablet τα κάνεις όλα αυτά και πολλά άλλα περισσότερα ,αλλααααααά καλαμπόρτζικα.... Ουσιαστικά κυριάρχησαν οι μεγάλες οθόνες λόγο οικονομικών...Λογικό να ακολουθήσει και το μήλο (ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!) Αν ήμουν πιτσιρίκος και δεν είχα pc δεν είχα παιχνιδοκονσόλα δεν είχα τάμπλετ και μου έλεγε ο πατέρας μου κοίτα μπορώ να σου δώσω 150-300 πάρε με αυτά ότι γουστάρεις ε ναι κι εγώ έτσι θα πήγαινα όχι σε παντόφλα αλλά σε παντοφλάρα!

Εγώ είμαι fan των phablets. Απλά τότε που οι άλλοι τα μεγάλωναν η Apple, που έφτιαχνε Smartphone και όχι τηλ., έμενε πίσω και το δικαιολογούσε σαν ιδιοφυή σχεδιασμό.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Με λύπη διαπιστώνω ότι το αχώνευτο notch (προσωπική άποψη) ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 μοντέλα. Ελπίζω μελλοντικά να παραμείνει στη γκάμα και κάποιο μοντέλο χωρίς notch όταν καταργηθεί το 8. 

Συμφωνώ 100%. Αχώνευτο πραγματικά.. Αν και apple fan, για εμένα προσωπικά είναι λόγος να μην προχωρήσω στην αναβάθμιση αυτή ποτέ!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenofonlive είπε

Όπως το πες φίλε. Πλέον στο κινητό γίνονται όλα, αλλά μουσαντενια . Παίζεις games τσίπικα, στραβωνεσαι στο εξελ,  βλέπεις ταινία σε 5 ιντες. 

Είναι για πιτσιρίκια βασικά.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

eddie-montgomery-quote-sometimes-you-have-to-look-at-the-bigger.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Δεν χρειάζεται να ξερει. Εσυ ξέρεις τον κώδικα με τον οποίο ειναι γραμμένο το Insomnia; Αρα δεν επρεπε να κανει update, σωστά; 

Αν κοιτάξεις απο τις πωλήσεις ο κοσμος εμφανεστατα ενδιαφερεται για μεγαλες οθονες. Προσωπικά πιστευω πως τα κινητά θα καταργήσουν εντελώς τα tablet. Οταν η τεχνολογία επιτρέψει ολοι οι αισθητηρες να ειναι κατω απο την οθονη, θα δουμε τηλέφωνα 7 ιντσων με μεγεθος οσο τα σημερινα.

Και να ήθελε ο κοσμος να πάρει ενα 5αρι της προκοπής δεν υπαρχει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απογοητευμένος, οχι οτι αγοραζω Apple, αλλα περιμενα οτι θα μπορουσανε να καταργησουν το notch εντελως οι μηχανικοι στην apple. Εδω εχεις κατι κινεζοεταιριες (καλες δεν λεω) που εχουν 92-93% screen-to-body ηδη σε κυκλοφορια καλοκαιρι 2018..

Το Face Unlock ειναι Dead-on-Arrival τεχνολογια αφου υπαρχουν in-screen fingerprint sensors τωρα, οποτε το notch μπορει να το εξαφανισει η Apple αν ηθελε..

34 λεπτά πριν, niksor είπε

Και να ήθελε ο κοσμος να πάρει ενα 5αρι της προκοπής δεν υπαρχει. 

Pixel 2? iPhone 8? S9?

Το S9 εγω θα ελεγα ειναι το καλητερο, αν το πιασεις ειναι παρα πολυ μικρο σε πλατος, απλα ειναι μεγαλο σε μηκος. Ειναι σαν κινητο 4,5 ιντσων η κατι τετοιο οταν το εχεις στο χερι..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Απογοητευμένος, οχι οτι αγοραζω Apple, αλλα περιμενα οτι θα μπορουσανε να καταργησουν το notch εντελως οι μηχανικοι στην apple. Εδω εχεις κατι κινεζοεταιριες (καλες δεν λεω) που εχουν 92-93% screen-to-body ηδη σε κυκλοφορια καλοκαιρι 2018..

Το Face Unlock ειναι Dead-on-Arrival τεχνολογια αφου υπαρχουν in-screen fingerprint sensors τωρα, οποτε το notch μπορει να το εξαφανισει η Apple αν ηθελε..

Pixel 2? iPhone 8? S9?

Το S9 εγω θα ελεγα ειναι το καλητερο, αν το πιασεις ειναι παρα πολυ μικρο σε πλατος, απλα ειναι μεγαλο σε μηκος. Ειναι σαν κινητο 4,5 ιντσων η κατι τετοιο οταν το εχεις στο χερι..

Οχι ios ειναι εκνευριστικό, κατα τα άλλα ναι ενα σωρό επιλογές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...