voltmod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Οι σχηματικές αναπαραστάσεις των δύο νέων iPhone που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Internet, προέρχονται από τον Gordon Kelly του Forbes, σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ και θηκών προστασίας smartphones, Ghostek. Το iPhone που βλέπετε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα διαθέτει οθόνη OLED με αναλογία πλευρών 19:9 με διαγώνιο 6,49 ιντσών και διαστάσεις 157,2 x 77,1 χιλιοστά που το καθιστούν μικρότερο από το σημερινό iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 χιλιοστά). Σύμφωνα με φήμες, το κορυφαίο iPhone πρόκειται να διαθέτει πλαίσιο από κράμα ανοξείδωτου χάλυβα και το βάρος του θα είναι μεγαλύτερο του σημερινού iPhone 8 Plus που είναι 202 γραμμάρια. Αν και κοιτάζοντας το σχεδιάγραμμα θα υπέθετε κάποιος ότι για λόγους αρμονίας, το φλας έχει παρόμοιο μέγεθος με τους φακούς και πως πρόκειται για διπλή κάμερα σε συνδυασμό με δύο τόνων φλας τεχνολογίας LED, ο Gordon Kelly εντούτοις υποστηρίζει ότι η συσκευή διαθέτει τρεις κάμερες, και πως το φλας απλώς δεν διακρίνεται στο συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα. Όπως και να έχει, στην πρόσοψη παρατηρούμε ότι η οθόνη διαθέτει εγκοπή που θα φιλοξενεί τις απαραίτητες κάμερες και αισθητήρες για να ενεργοποιήσει το Face ID 2.0. Στο δεύτερο σχεδιάγραμμα, που ο Gordon Kelly ισχυρίζεται ότι είναι το οικονομικό iPhone με την οθόνη των 6,1 ιντσών, παρατηρούμε την ύπαρξη εγκοπής –θα φιλοξενεί το απαραίτητο hardware για την ενεργοποίηση του Face ID 1.0. Οι διαστάσεις του θα είναι 147,12 x 71,52 χιλιοστά και θα είναι ψηλότερο από το iPhone X (143,6 x 70,9 χιλιοστά) εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης. Το συγκεκριμένο iPhone που θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα LCD IPS οθόνη δεν θα υποστηρίζει 3D Touch. Με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, περιμένουμε να ανακοινωθεί ένα ακόμη μοντέλο που θα μοιάζει με το iPhone X αλλά θα διαθέτει πιο σύγχρονο hardware ενώ δεν εγκαταλείπεται και η περίπτωση του λανσαρίσματος του iPhone SE2. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Που φτάσαμε, από εκεί που το μικρό μέγεθος δεν ήταν τυχαία επιλογή αλλά ιδιοφυής σχεδιασμός, στις 6,49" Πάψανε οι ιδιοφυείς σχεδιασμοί! Παίρνετε απλά τηλέφωνα Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Retromaniac 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Διαρροή meaning: The world has it drum and we secret pride.
DaemonLord92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν θα εχει 3d touch το οικονομικο iphone. 2
keysmith Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 157,2 x 77,1, 147,12 x 71,52 μεγαλώνουν, μεγαλώνουν.. που θα πάει αυτή η δουλειά; ακόμα και στην apple που (σωστά) έλεγαν δεν υπάρχει λόγος το κινητό να είναι τεράστιο αλλά αυτό πρέπει να έχει τις διαστάσεις του χεριού. Common sense το έλεγε.. Μάλλον το έχασε και αυτή ή τι να πω όντως μεγάλωσαν οι παλάμες μας και τσέπες μας με τα χρόνια. Αηδία phablets γίνονται τα καλύτερα κινητά. 4 1 1
gregdais Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) μια ακομη κοπια καθημερινα παραγομενων νεων μοντελων με αλλο ονομα. αντισκουριακο υλικο, ευτυχως, γτ απο το 1997 που εχω κινητα το πρωτο μου παραπονο ειναι αυτες οι σκουριες ρε παιδια... λαλακιες 9 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε jack 3.5" θα έχει; μη σου πω κ 6.3 για να ειναι σιγουροι αφου ειναι οι πρωτοι που το εβγαλαν απο τις συσκευες γιατι να το ξαναβάλουν ; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από gregdais 1
exor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το μεγαλο iphone ενδιαφερον. Επιτελους.. αν το κανουν και πιο ελευθερο λιγο ισως ξαναγυρισω 1
johncorfas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα είναι καλά κινητά γιατί είναι ακριβά, άρα απευθύνονται σε πρόβατα που τα σκάνε για 6πύρηνο. Εγώ θα δώσω για 8πύρηνο Xiaomi 99€ (περισσότεροι πυρήνες=περισσότερη δύναμη!), κατευθείαν από Κίνα και θα είμαι αρχηγόπουλο. Θα έχω 99,99999% ίδια εμπειρία με το 1/8 των χρημάτων...😝 Το γράφω μήπως και προλάβω να το πω πρώτος σε αυτό το θέμα... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από johncorfas 3 1
coffeex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, johncorfas είπε Δεν θα είναι καλά κινητά γιατί είναι ακριβά, άρα απευθύνονται σε πρόβατα που τα σκάνε για 6πύρηνο. Εγώ θα δώσω για 8πύρηνο Xiaomi 99€, κατευθείαν από Κίνα και θα είμαι αρχηγόπουλο. Θα έχω 99,99999% ίδια εμπειρία με το 1/8 των χρημάτων...😝 Το γράφω μήπως και προλάβω να το πω πρώτος σε αυτό το θέμα... Μόνο η ναυαρχίδα Zer M20 αξίζει σαν κινητό και με τα χαρακτηριστικά που έχει κάτι εταιριούλες στυλ Apple και Xiaomi τρώνε την σκόνη του.. και πάνω από όλα έχει και αρχαιοελληνικούς πυκνωτές 😁 Tα λιγουρεύεστε;;;;;;;; 1 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, exor είπε Το μεγαλο iphone ενδιαφερον. Επιτελους.. αν το κανουν και πιο ελευθερο λιγο ισως ξαναγυρισω γυρνα γυρνα , εχει jb που βγαινει για 11.4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα