Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

καταρχην συγνωμη αν δεν εβαλα στην σωστη θεση αυτο το θεμα αν μπορει καποιος ας το αλλάξει

ειμαι για σεζόν στο νησι της Κω και θα ηθελα μια συσκευή να μπορω να περνω ιντερνετ απο της καφετέριες που εχω διπλα μου της λιγες ωρες που δεν δουλευω να μπαινω λιγο FB και ετσι τι ποιο οικονομικο αλλα και οσο πιο καλο γινεται μου προτείνετε? δινω μεχρι και ενα 100αρι

θελω να δινει WiFi για να μπορω να μπαινω απο το κινητό εχω καποιες καφετεριες που ειναι ορατες με το ματι απο το μπαλκονι μου αλλα και γενικα θα ηθελα να πιανει αν γινεται κανα 1 με 5 χιλιόμετρα...

Ευχαριστώ για τον χρονο σας και ελπιζω να βρειτε κατι να με καλύψετε να εχω ιντερνετ στον ελευθερο χρονο μου

Δημοσ.

Καλημέρα,

Aν έχεις ένα laptop μπορείς με μία καλή usb κάρτα wifi να παίρνεις το σήμα και μετά να το διαμοιράζεις με το ενσωματωμένο wifi του laptop φτιάχνοντας ένα bridge στα windows.

Δημοσ.

εχω ενα παλιο netbookaki εδω στην κω αλλα θα ηθελα κατι που να μην χρειαζεται να ανοιγω το Netbook γιατι δεν το χρησιμοποιώ συχνά και δεν θελω να μου παινει χωρο

καποιοι μου λένε κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/14652884/Wisnetworks-WCAP-AC-OL.html

https://www.skroutz.gr/s/12275171/Wisnetworks-WIS-Q2300L.html#reviews

που δινει αμεσως Wi Fi

και αλλοι λενε οτι δεν ειναι για τετοια σουλεια εκεινο και μ λενε σαν αυτο και να το βαλω σε μια θυρα ethernet και να εχω απο εκει ιντερνετ απο το ρουτερ ποτ θα περνει στην ethernet

https://www.powercore.gr/wireless-access-points/Antenna-Dish-30dBi-5GHz-Wis-AND5830

δεν ξερω τι να διαλεξω και τι να κανω...

ουτε ποια ειναι καλη ασυρματη καρτα ουτε τιποτα :P μπορει Κάποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

οτι εσυ θα φτανεις στα 3 χιλιομετρα ή στο ενα χιλιομετρο με κατευθυντικη δεν σημαινει οτι και η αλλη πλευρα θα φτανει μεχρι εσενα.οποτε και κατευθυντικη κεραια να βαλεις ή κατευθυντικο access point που θα παιζει σαν repeater ή σαν wireless client  και θα σου δινει με ethernet δεν σημαινει οτι θα κανεις δουλεια.

On 13/06/2018 at 14:29, RODIFIRE said:

Γεια σας

καταρχην συγνωμη αν δεν εβαλα στην σωστη θεση αυτο το θεμα αν μπορει καποιος ας το αλλάξει

ειμαι για σεζόν στο νησι της Κω και θα ηθελα μια συσκευή να μπορω να περνω ιντερνετ απο της καφετέριες που εχω διπλα μου της λιγες ωρες που δεν δουλευω να μπαινω λιγο FB και ετσι τι ποιο οικονομικο αλλα και οσο πιο καλο γινεται μου προτείνετε? δινω μεχρι και ενα 100αρι

θελω να δινει WiFi για να μπορω να μπαινω απο το κινητό εχω καποιες καφετεριες που ειναι ορατες με το ματι απο το μπαλκονι μου αλλα και γενικα θα ηθελα να πιανει αν γινεται κανα 1 με 5 χιλιόμετρα...

Ευχαριστώ για τον χρονο σας και ελπιζω να βρειτε κατι να με καλύψετε να εχω ιντερνετ στον ελευθερο χρονο μου

Δημοσ.

μπορω να αγορασω καποιο η να δοκιμασω με καποιο που ισως κανει δουλεια

και να μπορω να παρω απο της καφετεριες που εχω διπλαμου σε λιγοτερο απο χιλιομετρο?
αν βγω στο μπαλκονει της βλεπω με το ματι ειναι κοντα

Δημοσ.

Αν βγεις στο μπαλκόνι, έχεις αξιόπιστο σήμα με το κινητό και κάνεις σύνδεση; Αν ναι, τότε με ένα εξωτερικό ΑΡ θα κάνεις δουλειά.

Αυτά που ακούς ή διαβάζεις για ασύρματες συνδέσεις σε μεγάλες αποστάσεις, είναι αλήθεια αλλά η μία όψη του νομίσματος. Αυτό που δεν λένε αλλά το ανακαλύπτεις στην πορεία είναι ότι χρειάζονται και στις 2 πλευρές συσκευές με παρόμοιες δυνατότητες. Το ότι εσύ κάνεις χρήση ενός τηλεβόα και φθάνει η φωνή σου σε ΧΧΧ απόσταση ώστε να σε ακούει κάποιος τόσο μακρυά, δεν σημαίνει ότι θα τον ακούσεις κι εσύ αν δεν χρησιμοποιήσει και αυτός τηλεβόα, όσο δυνατά κι αν φωνάξει.

Δημοσ.
On 16/06/2018 at 13:58, RODIFIRE said:

μπορω να αγορασω καποιο η να δοκιμασω με καποιο που ισως κανει δουλεια

και να μπορω να παρω απο της καφετεριες που εχω διπλαμου σε λιγοτερο απο χιλιομετρο?
αν βγω στο μπαλκονει της βλεπω με το ματι ειναι κοντα

το 1 km για Omni κεραια απο ενα router που ειναι μεσα στην καφετερια ειναι λιγακι αδυνατο εως πολυ αδυνατο να συνδεθεις. οποτε βγες μπαλκονι ταρατσα και δοκιμασε να συνδεθεις με ενα tablet ενα Laptop ενα κινητο.αν εισαι ενταξει τοτε μπορεις να βαλεις κατι εκει και ειτε να αναμεταδιδει το σημα ειτε να το φερνει μεσα με καλωδιο ethernet και εκει να το βαλεις σε ενα access point για να σου δινει ασυρματα.η tp link και η ubiquiti βγαζουν τετοιους εξοπλισμους αλλα το να δωσεις λεφτα για κατι που μπορει να μην παιξει .....

On 16/06/2018 at 16:09, jkoukos said:

Αν βγεις στο μπαλκόνι, έχεις αξιόπιστο σήμα με το κινητό και κάνεις σύνδεση; Αν ναι, τότε με ένα εξωτερικό ΑΡ θα κάνεις δουλειά.

Αυτά που ακούς ή διαβάζεις για ασύρματες συνδέσεις σε μεγάλες αποστάσεις, είναι αλήθεια αλλά η μία όψη του νομίσματος. Αυτό που δεν λένε αλλά το ανακαλύπτεις στην πορεία είναι ότι χρειάζονται και στις 2 πλευρές συσκευές με παρόμοιες δυνατότητες. Το ότι εσύ κάνεις χρήση ενός τηλεβόα και φθάνει η φωνή σου σε ΧΧΧ απόσταση ώστε να σε ακούει κάποιος τόσο μακρυά, δεν σημαίνει ότι θα τον ακούσεις κι εσύ αν δεν χρησιμοποιήσει και αυτός τηλεβόα, όσο δυνατά κι αν φωνάξει.

αυτο που εχω βαρεθει να βλεπω να πουλανε καρτες 2000mw 4000mw και να σου λενε θα πιασεις δικτυο στα 3 km και κατι τετοια.μονο που τα διαβαζω αστα να πα πανε.και εχουν βαλει ενα μικρο πανελακι και καλα κατευθυντικο και ο αλλος νομιζει οτι θα πιασει στα 3km με την αλλη πλευρα να ειναι Omni ουτε στα 100mw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...