Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μάλιστα.

Το τελευταίο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να βγήκε ο σκληρός από την θέση του. Αλλά πως? Αν έχεις μικρό κατσαβίδι άνοιξε το καπάκι όπου βρίσκεται ο σκληρός. Να τον βγάλεις και να τον ξανά βάλεις.  Αν και από εκεί δεν κάνεις κάτι τότε πρέπει να συνδέσεις τον δίσκο εσωτερικά ή εξωτερικά μέσα σε μια θήκη με έξοδο usb σε κάποιο άλλο pc σταθερό ή λάπτοπ και να πάρεις τα αρχεία σου σε κάποιο άλλο μέσω π.χ. εξωτερικό δίσκο. Εκτός από τα αρχεία σου καλό είναι να πάρεις και ένα αντίγραφο(image) του ολόκληρου του σκληρού όπως είναι. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα για να πάρεις image όπως το Aomei Backupper. Αφού κάνεις όλα αυτά κάνεις καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Τι windows έχει? Αυθεντικά?

Αφού τον συνδέσεις τσεκάρεις ξανά τον δίσκο για την υγεία του μέσα από το λειτουργικό και με το HD Sentinel αλλά και με άλλα προγράμματα όπως το HD Tune.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Θα προχωρησω στις παρακατω ενεργειες και θα σε ενημερωσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παλιότερα είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε κάνοντας boot απο το cd των Windows 7. Δεν κάνεις clean install ή upgrade, πηγαίνεις στα εργαλεία οπου έχει διαφορες επιλογές και διαλέγεις εκείνη που αφορά προβήματα στην εκκίνηση των Windows. 

Επεξ/σία από thor777
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thor777 είπε

Εγώ παλιότερα είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε κάνοντας boot απο το cd των Windows 7. Δεν κάνεις clean install ή upgrade, πηγαίνεις στα εργαλεία οπου έχει διαφορες επιλογές και διαλέγεις εκείνη που αφορά προβήματα στην εκκίνηση των Windows. 

Το παρόμοιο πρόβλημα ποιο ήταν?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thor777 είπε

Το εκανα και δεν εγινε τιποτα...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Το παρόμοιο πρόβλημα ποιο ήταν?

Δεν μπορούσα να μπω στα Windows και έβγαινε μαυρη οθόνη με ένα παροποιο μηνυμα οτι δεν μπορεί να μπουτάρει απο την μονάδα δίσκου ή οτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο λειτουγικό , κάτι τέτοιο τελος πάντων δεν θυμάμαι το ακριβές μήνυμα. Να σημειώσω οτι ήταν σε σταθερο υπολογιστή και είχα δυο σκληρούς δίσκους συνδεδεμένους. Τελος παντων ετσι και αλλιώς δεν δουλεψε ουτε αυτό για τον TS.
Απο οτι φένεται η καλύτερη λύση οπως λες είναι να πάρει τα σημαντικά αρχεία που έχει μέσα και να τον κάνει ένα format

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thor777 είπε

Δεν μπορούσα να μπω στα Windows και έβγαινε μαυρη οθόνη με ένα παροποιο μηνυμα οτι δεν μπορεί να μπουτάρει απο την μονάδα δίσκου ή οτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο λειτουγικό , κάτι τέτοιο τελος πάντων δεν θυμάμαι το ακριβές μήνυμα. Να σημειώσω οτι ήταν σε σταθερο υπολογιστή και είχα δυο σκληρούς δίσκους συνδεδεμένους. Τελος παντων ετσι και αλλιώς δεν δουλεψε ουτε αυτό για τον TS.
Απο οτι φένεται η καλύτερη λύση οπως λες είναι να πάρει τα σημαντικά αρχεία που έχει μέσα και να τον κάνει ένα format

Το παρόμοιο εν τέλει μπορεί να έχει μεγάλη απόσταση. Αυτό του φίλου είναι σαν να μην υπάρχει λειτουργικό. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει είτε από κάποια αλλαγή ρύθμισης στο BIOS είτε προβληματικός δίσκος είτε προβληματικό καλώδιο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχουν γίνει corrupted πολύ σημαντικά αρχεία συστήματος αλλά και πάλι απίθανο να επανέλθει το λειτουργικό.

Δημοσ.

Εγώ το είχα πάθει σε dual Boot Win7 Ultimate με Ubuntu 10 LTS, μου το έβγαζε συνέχεια και εγώ το επιδιόρθωνα με CD επιδιόρθωσης (Boot Repair CD). Το έπαθα και τώρα, καθώς ρύθμισα το BIOS να δέχεται πρώτα DVD/CD, μετά να ελέγχει USB συσκευή και μετά τους εσωτερικούς δίσκους για λειτουργικό. Οπότε αν αφήσω εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο, όταν ανοίγει μου βγάζει το ίδιο μήνυμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...