Stamer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Αν και (δυστυχώς) φαντάζομαι πως ξέρω την απάντηση, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω το εξής: Να συνδέσω ένα τηλέφωνο σε κάποιο χώρο που δεν έχει πρίζα τηλεφώνου αλλά είναι στο ίδιο ηλεκτρικό δίκτυο/ρολόι. Όπως και με το internet, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρουμε φωνή ουσιαστικά κάπως σε στυλ powerline?
jkoukos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Όχι, μόνο Ethernet πακέτα (δικτύου) περνάνε μέσω PLC.
jkoukos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Αν γίνεις σαφέστερος πως έχουν τα πράγματα και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, θα μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι. Το "κάτι σε VoIP" είναι γενικό και δεν λέει κάτι. Γενικά θα έλεγα ναι υπάρχει.
Stamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Οτι έγραψα αλλά πιο συγκεκριμένα... ψάχνω αν μπορώ να έβαζα τηλεφωνική γραμμή στο γκαράζ. Το μόνο που μοιραζεται το γκαράζ με το σπίτι είναι το ηλεκτρικό/υδρευτικό δίκτυο αλλά δυστυχώς δεν έχει πρίζα για τηλέφωνο
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Το καλύτερο, οικονομικότερο και πλέον αξιόπιστο, είναι να περάσεις UTP καλώδιο και μέσω αυτού να έχεις Internet και τηλεφωνία μαζί. Αν δεν γίνεται για Χ λόγους το παραπάνω, τότε παίζεις: Με ασύρματη επικοινωνία αλλά δεν έχει σίγουρο αποτέλεσμα και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Τώρα αν κάνεις δοκιμή υπάρχει σήμα στο γκαράζ από τον router του σπιτιού; Με χρήση Powerline, εφόσον είναι οι 2 χώροι στο ίδιο ρολόϊ. Μπορεί να παίξει και σε διαφορετικό, αλλά όπως και στο ασύρματο, μόνο με δοκιμή θα δεις αν και πόσο καλά παίζει. Και στις 2 αυτές περιπτώσεις μπορείς να παίξεις μέσω VoIP, αλλά θα χρειαστείς επιπλέον συσκευές. 1
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δυστυχώς ούτε να βάλω utp μπορώ ούτε ασύρματα πιάνει, το έχω σκεφτεί. Διάβασα και για το voip και όντως κατάλαβα οτι χρειάζεται και άλλη συσκευή και γενικά είναι λίγο ιστορία (τόσο τέλος πάντων που προσωπικά δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να ασχοληθώ). Δεν πειράζει, το αφήνω για την ώρα... δεν χάθηκε ο κόσμος Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες πάντως
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 On 13/06/2018 at 12:50, Stamer said: Αν και (δυστυχώς) φαντάζομαι πως ξέρω την απάντηση, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω το εξής: Να συνδέσω ένα τηλέφωνο σε κάποιο χώρο που δεν έχει πρίζα τηλεφώνου αλλά είναι στο ίδιο ηλεκτρικό δίκτυο/ρολόι. Όπως και με το internet, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρουμε φωνή ουσιαστικά κάπως σε στυλ powerline? δεν πιανει το wifi στο γκαραζ ή δεν πιανει το ασυρματο τηλεφωνο στο γκαραζ?αν το ασυρματο τηλεφωνο πιανει σημα στο γκαραζ απο την πανω βαση τοτε βαζεις ασυρματο με διπλη βαση.
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν πιανει το wifi στο γκαραζ ή δεν πιανει το ασυρματο τηλεφωνο στο γκαραζ?αν το ασυρματο τηλεφωνο πιανει σημα στο γκαραζ απο την πανω βαση τοτε βαζεις ασυρματο με διπλη βαση. Τίποτα από τα 2 δεν πιάνει
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 τοτε μονο Utp εκτος αν υπαρχει πριζα τηλεφωνου απο το γκαραζ προς τον κατανεμητη.αλλιως οι αλλες λυσεις μετα πανε αρκετα ακριβα και δεν αξιζει. 8 minutes ago, Stamer said: Τίποτα από τα 2 δεν πιάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα