Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μπω στο site της bequiet για να ψάξω. Όπως και να χει πάρε την φθηνότερη από τις Χ470 μητρικές που βλέπεις. Μην κάνεις αγορά μητρικής βάσει μιας πολύ παλιάς ψύκτρας, την οποία δεν θα την χρησιμοποιήσεις άμεσα, ενώ μπορείς εύκολα και να την αλλάξεις. Επίσης υπάρχουν low profile ram όπως αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=7332757%2C14451935 που σου δίνουν περισσότερο περιθώριο για να βάλεις γομάρια ψύκτρες.

Eφόσον χωράει η 1080 στα λεφτά σου χτύπα την. Επίσης για τροφοδοτικό τσέκαρε και αυτό https://www.skroutz.gr/s/12517808/Seasonic-Focus-Plus-650-Gold.html και για σκληρό που ζήτησες έναν από αυτούς https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=10136396%2C2195774

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@tanasen01 και λοιπα παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!

Για καποιο λογο δεν μπαινει στο σαιτ αλλα το λινκ ειναι σωστο

Νομιζω εχεις δικιο αυτο θα κανω και το πολυ πολυ αγοραζω αργοτερα μια νεα ψυκτρα. Αν τελικα παρω την 1080 τα 550w μου φτανουν για τροφοδοτικο?

Επισης να παρω το nzxt που μου προτεινεις σε μαυρο? θα χρειαστω κανα extra ανεμιστηρακι? ειναι καλο κουτι απο αποψη θορυβου και αερα?

Ενα τελευταιο ελπιζω: μια προταση για δευτερο ssd?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, drpain είπε

Στο σαιτ της bequiet την asrock master sli και την asus pro τις βγαζει με οχι τοσο καλη συμβατοτητα(μαλλον χανω μια θυρα ram),  σε αντιθεση με τις δυο που σου εβαλα στις οποιες δινει τελεια(πρασινη) συμβατοτητα.

την zotac την εβαλα γιατι στο amazon ειναι η πιο φθηνη υλοποιηση 1070ti και μου βγαινει 440 χωρις φπα και με μεταφορικα

επισης στο γαλλικο amazon τελικα βρισκω με 400 την evga 1070ti sc gaming acx 3.0 black, και στα 410 την gigabyte gaming!

και τελος υπαρχει η gigabyte 1080 η απλη στα 440 στο γαλλικο amazon. τι λετε?

Πλέον το κριτήριο αγοράς είναι το support και η εγγύηση, σε όλα τα υπόλοιπα οι διαφορές είναι μικρές. Αν έχει κάποια evga 1080 στα ίδια λεφτά με την gigabyte θα την επέλεγα, η αίσθηση μου είναι ότι έχει απο τα καλύτερα aftes sales support (αν όχι το καλύτερο).... 

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση @leros2004, η αληθεια ειναι κι εγω αυτο σκεφτομουν , αλλα και το γεγονος οτι ισως ηδη να κανω υπερβαση με την 1070ti που αγοραζω, οποτε λεω να παω στην πιο φτηνη evga 1070ti, εξαλου η μεταξυ τους διαφορα σε επιδοσεις ποσο να ειναι 5%?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, drpain είπε

Αν τελικα παρω την 1080 τα 550w μου φτανουν για τροφοδοτικο?

Επισης να παρω το nzxt που μου προτεινεις σε μαυρο? θα χρειαστω κανα extra ανεμιστηρακι? ειναι καλο κουτι απο αποψη θορυβου και αερα?

Ενα τελευταιο ελπιζω: μια προταση για δευτερο ssd?

Φτάνουν αλλά καλύτερα πήγαινε στο seasonic focus 650w για περισσότερο headroom. Για το κουτί μπορείς να βάλεις μπροστά άλλα 2x 120mm fans, π.χ. Arctic F12 PWM. Είναι πολύ καλό κουτί, αν και υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές προτάσεις όπως το Phantecs Enthoo Pro M ή το Fractal Design Define S, κ.ο.κ.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εφυγε η παραγγελια!! Τελικα προτιμησα να τα αγορασω ολα απο vision studio, μιας και μενω κοντα.

Κανω μία ανακεφαλαιωση:

- cpu: amd ryzen 2600x

- m/b: asus prime x470 pro

- ram: g skill ripjaws @ 3200

- psu:  seasonic 650 w gold

- HD:  western digital caviar blue 1 tb

- case: fractal design meshify c

- gpu: evga 1070ti

Ευχαριστω πολυ τα παιδια που βοηθησαν!!

Υ.Γ Αν υπαρχει καποια ενσταση περιμενω απαντηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, drpain είπε

Λοιπον παιδια εφυγε η παραγγελια!! Τελικα προτιμησα να τα αγορασω ολα απο vision studio, μιας και μενω κοντα.

Κανω μία ανακεφαλαιωση:

- cpu: amd ryzen 2600x

- m/b: asus prime x470 pro

- ram: g skill ripjaws @ 3200

- psu:  seasonic 650 w gold

- HD:  western digital caviar blue 1 tb

- case: fractal design meshify c

- gpu: evga 1070ti

Ευχαριστω πολυ τα παιδια που βοηθησαν!!

Υ.Γ Αν υπαρχει καποια ενσταση περιμενω απαντηση.

Τουμπανάιζερ. Ραμ ποιες έβαλες?

Ομως ρε φίλε θα σε κόψουν τον κωλο σε ορισμένα parts. Καρτα μνήμες πχ. 

Μπορείς να τα παρεις από άλλου και να γλιτώσεις αρκετά. 

Δημοσ.

ram αυτες https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Ενταξει ειμαι απο αποψη τιμης, κανα 20-30 παραπανω αν σκεφτεις και τα μεταφορικα, κι οτι θα μου το συναρμολογησουν κιολας.

την καρτα την πηρα απο amazon 400 ευρω, και τα υπολοιπα συνολο 830

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, drpain είπε

ram αυτες https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Ενταξει ειμαι απο αποψη τιμης, κανα 20-30 παραπανω αν σκεφτεις και τα μεταφορικα, κι οτι θα μου το συναρμολογησουν κιολας.

την καρτα την πηρα απο amazon 400 ευρω, και τα υπολοιπα συνολο 830

Για 1070ti τα 400 ευρώ λίγα δεν είναι αυτή τη στιγμή; Ποια πήρες αν επιτρέπεται, link;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...