nick0lis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καλημέρα Η παραπάνω μητρική δεν μου επιτρέπει να μπω στο bios f2 και del δεν υπακούν. Cpu ryzen 2400g ram gskill f4-3600c16d-16gtz Έκδοση bios p4.40 Το μόνο που επιτρέπει ειναι boot σε usb, τα win10 δουλεύουν απροβλημάτιστα με τα τελευταία updates. Οι μνήμες δουλεύουν στα 2133mhz. Η ψύκτρα ειναι noctua nh-c14s σε standby έχω 50C με μισή ώρα prime64 σταθερό στους 74-75C περίμενα καλύτερες θερμοκρασίες.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, nick0lis said: Καλημέρα Η παραπάνω μητρική δεν μου επιτρέπει να μπω στο bios f2 και del δεν υπακούν. Cpu ryzen 2400g ram gskill f4-3600c16d-16gtz Έκδοση bios p4.40 Το μόνο που επιτρέπει ειναι boot σε usb, τα win10 δουλεύουν απροβλημάτιστα με τα τελευταία updates. Οι μνήμες δουλεύουν στα 2133mhz. Η ψύκτρα ειναι noctua nh-c14s σε standby έχω 50C με μισή ώρα prime64 σταθερό στους 74-75C περίμενα καλύτερες θερμοκρασίες. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Αυτές είναι οι θερμοκρασίες μου με τον 1600 και το stock cooler. Δεν μ αρέσουν οι θερμοκρασίες σου Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από UsualSuspect__
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Κάνε ένα clear cmos και δοκίμασε ξανά με F2 ή Del.
nick0lis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Έβαλα πάνω έναν Α12 έκανα update στο bios και όλα άψογα με τον 2400G
Darknova2888 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε μου που τον βρήκες τον Α12; Δυστυχώς κι εμένα χρειάζεται bios update & δεν έχω παλιότερης γενιάς επεξεργαστή. Έχω την ίδια μητρική με τον ryzen 2600x.
dimoskoutr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λες να αρχίσω να νοικιάζω τον 1600 μου για τα bios update; Μάλιστα τον έχω στην αντίστοιχη μητρική με το b350 στο mini itx μου... Πήρατε μια χαρά μητρική πάντως! Νομίζω ότι υπάρχει κάποια φόρμα ή κάτι τέτοιο στο site της amd όπου βάζεις τις αποδείξεις αγοράς της μητρικής και του cpu και σου στέλνει δανεικό έναν επεξεργαστή η amd για να κάνεις το bios update... Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη όμως... Υπάρχει ένα παλικάρι εδώ μέσα που το έκανε και του έστειλαν πολύ σύντομα επεξεργαστή τον οποίο μετά τον έστειλε πίσω... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr
Darknova2888 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Λες να αρχίσω να νοικιάζω τον 1600 μου για τα bios update; Μάλιστα τον έχω στην αντίστοιχη μητρική με το b350 στο mini itx μου... Πήρατε μια χαρά μητρική πάντως! Νομίζω ότι υπάρχει κάποια φόρμα ή κάτι τέτοιο στο site της amd όπου βάζεις τις αποδείξεις αγοράς της μητρικής και του cpu και σου στέλνει δανεικό έναν επεξεργαστή η amd για να κάνεις το bios update... Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη όμως... Υπάρχει ένα παλικάρι εδώ μέσα που το έκανε και του έστειλαν πολύ σύντομα επεξεργαστή τον οποίο μετά τον έστειλε πίσω... Φίλε μου δεν έχεις και άδικο. Η ενοικίαση θα ήταν βολική! Που να το φανταστώ πως εκεί που θα πήγαινα να γλυτώσω το 100άρικο της διαφοράς για την x470 ( έχω την gaming x τελικά, όχι την itx) θα καθόμουν να κοιτάζω τον επεξεργαστή με το mobo και να μου τρέχουν τα σάλια που δεν μπορώ να δουλέψω το σύστημα. Όντως υπάρχει η φόρμα που αναφέρεις για την AMD αλλά στο youtube κάποιος που την συμπλήρωσε άκουσα ότι είπε για 10 μέρες. Θα μου φανεί σαν μήνας.
dimoskoutr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Darknova2888 είπε Φίλε μου δεν έχεις και άδικο. Η ενοικίαση θα ήταν βολική! Που να το φανταστώ πως εκεί που θα πήγαινα να γλυτώσω το 100άρικο της διαφοράς για την x470 ( έχω την gaming x τελικά, όχι την itx) θα καθόμουν να κοιτάζω τον επεξεργαστή με το mobo και να μου τρέχουν τα σάλια που δεν μπορώ να δουλέψω το σύστημα. Όντως υπάρχει η φόρμα που αναφέρεις για την AMD αλλά στο youtube κάποιος που την συμπλήρωσε άκουσα ότι είπε για 10 μέρες. Θα μου φανεί σαν μήνας. Αν θυμάμαι καλά το παλικάρι εδώ πρέπει να είχε πει για 4-5 εργάσιμες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα