Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Opel Tigra  με πρόβλημα στο σασμάν κι επειδή κάθεται αρκετά χρόνια τώρα αποφάσισα να ψαχτω για απόσυρση.

Ξέρει κανείς αν αξίζει να ασχοληθώ και τι ποσό περίπου να περιμένω;

Το έχω βάλει και στο car.gr αλλα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος

Δημοσ.

Πριν 4,5 χρόνια είχα αποσύρει το δικό μου στη Meteco. Τους πήρα τηλέφωνο, ήρθαν με γέρανο, το πήραν, με πλήρωσαν μετρητά επί τόπου (200 ευρώ, αν θυμάμαι καλά), έκαναν όλη τη διαδικασία της απόσυρσης και μου έστειλαν τα χαρτιά με courier. Εν ολίγοις, εκτός από το τηλεφώνημα και κάτι υπογραφές, εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο. Επειδή όμως πέρασαν αρκετά χρόνια, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Borden είπε

Έχω ένα Opel Tigra  με πρόβλημα στο σασμάν κι επειδή κάθεται αρκετά χρόνια τώρα αποφάσισα να ψαχτω για απόσυρση.

Ξέρει κανείς αν αξίζει να ασχοληθώ και τι ποσό περίπου να περιμένω;

Το έχω βάλει και στο car.gr αλλα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος

Αν είναι το 20ετίας tigra θα στο πάρουν για παλιοσίδερα γύρω στα 200.

Δημοσ.

Επειδή ψαχτηκα για αποσυρση αλλα δεν αναφερουν πουθενα ποια ειναι η διαδικασια σε περιπτωση που εχω παραδωσει πινακιδες, μηπως ξερει κανεις να μου πει αν πρεπει να τρεχω παλι στην εφορια να παρω τις πινακιδες πισω ή αν αρκει η βεβαιωση ακινησιας που μου ειχαν δωσει;

Δημοσ.
Στις 18/6/2018 στις 5:00 ΜΜ, Borden είπε

Επειδή ψαχτηκα για αποσυρση αλλα δεν αναφερουν πουθενα ποια ειναι η διαδικασια σε περιπτωση που εχω παραδωσει πινακιδες, μηπως ξερει κανεις να μου πει αν πρεπει να τρεχω παλι στην εφορια να παρω τις πινακιδες πισω ή αν αρκει η βεβαιωση ακινησιας που μου ειχαν δωσει;

Το μέτρο της απόσυρσης ίσχυε μέχρι και το 2016 αν θυμάμαι καλά, πλέον δεν ισχύει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το παραδώσεις σε εταιρεία ανακύκλωσης χωρίς να πάρεις λεφτά, έτσι ώστε γίνει οριστική διαγραφή. Δεν χρειάζεται να τρέξεις καθόλου, η βεβαίωση ακινησίας μαζί με μια φωτοτυπία αδείας με σφραγίδα από εφορία(συνήθως την βγάζουν μόνοι τους) και κάποιες δηλώσεις που θα σου ζητήσουν να υπογράψεις αρκούν, μετά θα σου παραδώσουν αυτοί τα χαρτιά.

https://www.anakiklosi-tsilimponis.gr/diadikasies-dikaiologitika

Δημοσ.

Επειδη, αν και δικο μου, δεν ειναι στο ονομα μου το αυτοκινητο, μπορει κανεις να μου πει τι θα πρεπει να γραφει η υπευθυνη δηλωση εξουσιοδοτησης σε περιπτωση που εχω δηλωση πινακιδες;

Το Εξουσιοδοτω τον ταδε να προβει σε ολες τις απαιτουμενες ενεργεις για τη διαγραφη του ταδε οχηματος κτλπ., αρκει για να παραλαβω αποδεικτικο οτι εχω κανει αιτηση για καταστροφη πινακιδων; (χαρτι ακινησιας υπαρχει) ουτως ωστε να το δωσω στον τυπα της αποσυρσης ή πρεπει να γραψω κατι πιο συγκεκριμενο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Borden είπε

Επειδη, αν και δικο μου, δεν ειναι στο ονομα μου το αυτοκινητο, μπορει κανεις να μου πει τι θα πρεπει να γραφει η υπευθυνη δηλωση εξουσιοδοτησης σε περιπτωση που εχω δηλωση πινακιδες;

Το Εξουσιοδοτω τον ταδε να προβει σε ολες τις απαιτουμενες ενεργεις για τη διαγραφη του ταδε οχηματος κτλπ., αρκει για να παραλαβω αποδεικτικο οτι εχω κανει αιτηση για καταστροφη πινακιδων; (χαρτι ακινησιας υπαρχει) ουτως ωστε να το δωσω στον τυπα της αποσυρσης ή πρεπει να γραψω κατι πιο συγκεκριμενο;

Δες ξανά 2 post παραπάνω στο link που έχω ποστάρει, έχει ακόμα και υπόδειγμα από τις εξουσιοδοτήσεις που πρέπει να ετοιμάσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξέρει κανείς να μου πει από πόσο χρονών και μετα παίρνουν οι εταιρείες αυτοκινήτο για απόσυρση?

υπάρχει κάποια εταιρεια που το παιρνει για εκπτωση σε αγορα καινουριου αυτη τη περίοδο? αν εχει ακούσει κανείς τιποτα

ευχαριστώ πολύ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα για  το vento 25ετιας που μου έκαψε πάλι φλάντζα και αποφάσισα να το στείλω σε 3 που ρώτησα χθες μου έδωσαν οι 2 110€ και ο άλλος 130€ . Θα κάνω μια ερώτηση και στη meteco αύριο και αν δεν βρω καλύτερη τιμή το στέλνω γιατί πιέζομαι και χρονικά να προλάβω τα τελη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, patsi είπε

Εμένα για  το vento 25ετιας που μου έκαψε πάλι φλάντζα και αποφάσισα να το στείλω σε 3 που ρώτησα χθες μου έδωσαν οι 2 110€ και ο άλλος 130€ . Θα κάνω μια ερώτηση και στη meteco αύριο και αν δεν βρω καλύτερη τιμή το στέλνω γιατί πιέζομαι και χρονικά να προλάβω τα τελη.

Μπορείς να καταθέσεις πινακίδες και το δίνεις μετέπειτα για απόσυρση εκτός κ αν  δεν έχεις πάρκινγκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...