stroumfita2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλήμερα σε όλους τους συμφορουμήτες . Επειδή παίζουν συχνά πυκνά πρόσφορες σε JVC (έχω μια 55αρα) τηλεοράσεις ας ξέρετε και τι παίζει με το service . Είχα 2 θέματα : a) αποσυντονιζόταν τα κανάλια και έφτιαχνε ένα 2πλο και κόλλαγε , b) τα HD πήδαγαν frames . Επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο την 1η του μηνός και στις 5 ήρθαν και την παρέλαβαν. Από τότε έχω επικοινωνήσει 3 φορές με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν ξέρουν να μου πουν τι έχει και πότε θα είναι επιστραφεί. Πάει το παγκόσμιο 😫 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από stroumfita2
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, stroumfita2 είπε Καλήμερα σε όλους τους συμφορουμήτες . Επειδή παίζουν συχνά πυκνά πρόσφορες σε JVC (έχω μια 55αρα) τηλεοράσεις ας ξέρετε και τι παίζει με το service . Είχα 2 θέματα : a) αποσυντονιζόταν τα κανάλια και έφτιαχνε ένα 2πλο και κόλλαγε , b) τα HD πήδαγαν frames . Επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο την 1η του μηνός και στις 5 ήρθαν και την παρέλαβαν. Από τότε έχω επικοινωνήσει 3 φορές με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν ξέρουν να μου πουν τι έχει και πότε θα είναι επιστραφεί. Πάει το παγκόσμιο 😫 Καλημέρα καταρχήν κρίμα αλλα μην ανησυχείς συμβαίνουν σε όλους. Τι να παίζει με το service λογικά θα το αναλαμβάνει κάποιος εξωτερικός.. Οπως γίνεται συνήθως και στα "μεγάλα" brands. Θέλει λίγο υπομονή.Δεν σου εχουν αφήσει τηλεόραση αντικατάστασης; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos
stroumfita2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Καλημέρα καταρχήν κρίμα αλλα μην ανησυχείς συμβαίνουν σε όλους. Τι να παίζει με το service λογικά θα το αναλαμβάνει κάποιος εξωτερικός.. Οπως γίνεται συνήθως και στα "μεγάλα" brands. Θέλει λίγο υπομονή.Δεν σου εχουν αφήσει τηλεόραση αντικατάστασης; όχι δεν άφησαν τηλεόραση αντικατάστασης Prof_Chaos. UPDATE : επικοινώνησαν μαζί μου , δεν επισκευάζετε η τηλεόραση και μου είπαν να πάω από το κατάστημα της περιοχής μου για να επιλέξω άλλη TV. Τέλος καλό , όλα καλά . 2
bill7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εμενα ευτυχως (γιατι δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος) με την γνωστη JVC 55αρα που παιζει σε προσφορα συχνα, χαλασε στην βδομαδα επανω και την γυρισα πισω και απαιτησα επιστροφη χρηματων κατι το οποιο εγινε.
stroumfita2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, bill7 είπε Εμενα ευτυχως (γιατι δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος) με την γνωστη JVC 55αρα που παιζει σε προσφορα συχνα, χαλασε στην βδομαδα επανω και την γυρισα πισω και απαιτησα επιστροφη χρηματων κατι το οποιο εγινε. όταν λες απαίτησες, σου κάναν τους δύσκολους ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι νομίζω να στην αλλάξουν.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, stroumfita2 είπε όταν λες απαίτησες, σου κάναν τους δύσκολους ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι νομίζω να στην αλλάξουν. Για αγορά μεσω ιντερνετ εντός 14 ημερών οφείλουν επιστροφή χρημάτων σε σφραγισμένο προιόν αυτο είναι σίγουρο. Δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει πάλι για αγορά μέσω ιντερνετ και 14 ημέρες εαν το ανοίξεις και απλά αλλάξεις γνώμη ή αν σου χαλάσει . Νομίζω οτι πάλι υποχρεούνται επιστροφή χρημάτων αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. 6 ώρες πριν, bill7 είπε Εμενα ευτυχως (γιατι δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος) με την γνωστη JVC 55αρα που παιζει σε προσφορα συχνα, χαλασε στην βδομαδα επανω και την γυρισα πισω και απαιτησα επιστροφη χρηματων κατι το οποιο εγινε. το οτι σου επέστρεψαν χρήματα είναι πολυ καλό. Το ζητούμενο είναι εαν σε ταλαιπώρησαν ή οχι 1
heavyrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε καποια επωνυμη αυτη τη φορα!!! Οχι τα σκουπιδια που κοτσαρουν πανω ενα μεγαλο , καποτε, brand name, για να τις πουλησουν! 399€ 55αρα και 4κ δεν γινεται να ειναι και καλη!! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από heavyrain 1
Diskimpex Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Πολλοι γραφουν ειναι ευχαριστημενοι με την φιρμα για τα λεφτα της.
orck Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Γιατι να μην ειναι; Οι περισσοτεροι θελουν απλα να βλεπουν τα σκατα που παιζουν τα ελληνικα κανναλια. Ειτε γραφει Samsung ειτε γραφει ενα κινεζικο ονομα τι διαφορα κανει; Βαζουν και κατι που το ξερει ο κοσμος σαν καλη μαρκα και εγινε. Ποσοι νομιζεται οτι ψαχνουν τα πανελ και τετοια πραγματα; 2
heavyrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβως, γιατι δεν εχουν μετρο συγκρισης, γι αυτο τους φαινονται ολα τελεια.... αλλα απο τη στιγμη που καποιος μπαινει σε φορουμ τεχνολογιας και ρωταει για μια συσκευη, ε οχι δεν ανηκει στους περισσοτερους που ανεφερεσαι παραπανω. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από heavyrain
monaxitis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα και απο μένα..... αγόρασα τον Αύγουστο του 2019 τη 40" jvc LT-40K890 μετα απο 4 μήνες με πολύ λίγα μικροπροβλήματα του τύπου<<κολλήματα>> τα οποία λύνονταν με βγάλσιμο απο την πρίζα.....δεν εγινε πολλές φορές ...... σήμερα το απόγευμα με το που την άνοιξα είχε ήχο.... αλλά όχι εικόνα...😱😱😱😱 κανάλια,ηχος ολα δουλεύουν κανονικά αλλά δεν έχει εικόνα.....! μετα από πολλές προσπάθειες με βάλε βγάλε απο το ρεύμα δεν εγινε τίποτα..... πηρα στο Κωτσόβολο για δήλωση της βλάβης μου ειπαν ότι θέλει 2 με 3 εργάσιμες για να επικοινωνήσει μαζι μου το σέρβις..... καμία γνώμη για το τι πρέπει να περιμένω και τι να απαιτήσω? ευχαριστώ!!
stroumfita2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, monaxitis είπε καλησπέρα και απο μένα..... αγόρασα τον Αύγουστο του 2019 τη 40" jvc LT-40K890 μετα απο 4 μήνες με πολύ λίγα μικροπροβλήματα του τύπου<<κολλήματα>> τα οποία λύνονταν με βγάλσιμο απο την πρίζα.....δεν εγινε πολλές φορές ...... σήμερα το απόγευμα με το που την άνοιξα είχε ήχο.... αλλά όχι εικόνα...😱😱😱😱 κανάλια,ηχος ολα δουλεύουν κανονικά αλλά δεν έχει εικόνα.....! μετα από πολλές προσπάθειες με βάλε βγάλε απο το ρεύμα δεν εγινε τίποτα..... πηρα στο Κωτσόβολο για δήλωση της βλάβης μου ειπαν ότι θέλει 2 με 3 εργάσιμες για να επικοινωνήσει μαζι μου το σέρβις..... καμία γνώμη για το τι πρέπει να περιμένω και τι να απαιτήσω? ευχαριστώ!! Εμένα με είχαν στο περίμενε μια εβδομάδα, μετά μου πίστωσαν το πόσο πήγα σε ένα κατάστημα και πήρα μια F&U.
monaxitis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 9/1/2020 στις 10:16 ΜΜ, stroumfita2 είπε Εμένα με είχαν στο περίμενε μια εβδομάδα, μετά μου πίστωσαν το πόσο πήγα σε ένα κατάστημα και πήρα μια F&U. πάλι καλά να λες....! δηλαδή είχες το ίδιο πρόβλημα στην ίδια τηλεόραση? η απλά κάτι παρόμοιο?
gramacar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 JVC και F&U είναι τούρκικες, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφεύγετε. Πάρτε κάποια κινέζικη καλύτερα. Προτιμότερο να πάνε τα χρήματα σας στον κινέζο παρά στον τούρκο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα