alexakos89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν μου το έλεγες το παραπάνω πριν επιλυθεί..και έφτιαχνε όντως, θα σε έβρισκω και κυριολεκτικά αν την έβρισκες θα σου φιλούσα τις πατούσες. Τώρα τι να σε κάνω αδερφέ μου.. Πριν 2 εβδομάδες το βρήκα και εγω. Είχε χαθεί το θέμα έδω και τώρα που άνοιξε είπα να πω την λύση μου. το παρατήρησα γιατί όταν άλλαζα κάποια ήταν πιο καλά και αντί να σβήνει και η οθονη έκανε μόνο το μπάνερ.η αργούσε πιο πολύ. Και κοίταξα και βρήκα πιστοποιημένα καλώδια,που ότι λένε,είναι. Και πραγματικά όλα τέλεια.επιτελους. Απο amazon το πήρα. OMAR είναι η μάρκα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 καλα αυτο ειναι κουφο....εφτιαξε το πισι το καταλαβαινω με την αλλαγη της καρτας(το εχω ακουσει και απο αλλους) ...πως εφτιαξε το Ps4 και λοιπα ??? αλεξακος για το καλωδιο το συγκεκριμενο εχω διαβασει καλες κριτικες....αλλα μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζω προβληματα με αυατ που εχω
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ρε παίδες πότε σας είπα πως επιλύθηκε το θέμα με το SONY PS4; Δεν επιλύθηκε..
alexakos89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρε παίδες πότε σας είπα πως επιλύθηκε το θέμα με το SONY PS4; Δεν επιλύθηκε.. Πάρε το καλώδιο που σου λέω. 1 ώρα πριν, kostasbm είπε καλα αυτο ειναι κουφο....εφτιαξε το πισι το καταλαβαινω με την αλλαγη της καρτας(το εχω ακουσει και απο αλλους) ...πως εφτιαξε το Ps4 και λοιπα ??? αλεξακος για το καλωδιο το συγκεκριμενο εχω διαβασει καλες κριτικες....αλλα μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζω προβληματα με αυατ που εχω Τρομερό από προσωπική άποψη. Άλλαξα 5 διαφορετικά και καλά κιόλας. Αν δεν έχει πιστοποίηση δεν ξαναπαίρνω. Και για είσαι σίγουρος ότι δεν χανει μέχρι 2 μέτρα καλώδιο τα απλά. Αν ειναι premium παίρνεις και 3 μέτρα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
gbras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ναι το εχω και εγω αυτο το θεμα και εχω nvidia 1050ti. Καλυτερα αλλη TV και ησυχαζεις!
alexakos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gbras είπε Ναι το εχω και εγω αυτο το θεμα και εχω nvidia 1050ti. Καλυτερα αλλη TV και ησυχαζεις! Αλλαζεις HDMI και το προβλημα λυνεται
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 χμμμ σε εμενα το κανει αυτο στο ps4. δλδ παιρνω trophy βγαινει το infobar χανετε ο ηχος προσορινα για 1-2 sec φευγει η Info bar κ επανερχεται και ο ηχος δλδ αν αλλαξω hdmi px na παρω αυτο το Omar θα διορθωθει? εγω πιστευα ειναι της tv.. (σονυ)
alexakos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, sndev είπε χμμμ σε εμενα το κανει αυτο στο ps4. δλδ παιρνω trophy βγαινει το infobar χανετε ο ηχος προσορινα για 1-2 sec φευγει η Info bar κ επανερχεται και ο ηχος δλδ αν αλλαξω hdmi px na παρω αυτο το Omar θα διορθωθει? εγω πιστευα ειναι της tv.. (σονυ) ναι φιλε μου. Το ιδιο ειχα και εγω αλλα με το pc. Πηρα το OMARS που ειναι PREMIUM CERTIFIED και εφτιαξε! Μπορεις να παρεις οτι premium θες και αλλη μαρκα αν δε θες αυτη. 1
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ναι φιλε μου. Το ιδιο ειχα και εγω αλλα με το pc. Πηρα το OMARS που ειναι PREMIUM CERTIFIED και εφτιαξε! Μπορεις να παρεις οτι premium θες και αλλη μαρκα αν δε θες αυτη. σε ευχαριστω πηρα μολις τωρα απο το amazon ενα ομαρ να δοκιμασω
alexakos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, sndev είπε σε ευχαριστω πηρα μολις τωρα απο το amazon ενα ομαρ να δοκιμασω 2 μετρα πηρες? Αντε πες μας τα νεα οταν ερθει και αν εφτιαξε 1
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Απλα εγκυκλοπαιδικα να πω οτι ξαφνικα εμφανιστηκε και σε μενα το προβλημα (KD-55XE7096), στην HDMI συνδεση PC - τηλεορασης. Πανω που ημουν ετοιμος να δω ποιο καλωδιο προτεινε ο alexakos, δοκιμασα να κανω disable display και μετα extend στο μενου της ATI καρτας γραφικων μου στο taskbar του υπολογιστη. Δεν το εκανε ξανα οσο ειδα και ειδα αρκετες ωρες. Τωρα αν εμφανιστει ξανα, θα παω για καλωδιο.
gothrylos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε εμενα έφτιαξε με την μπάρα του Hdmi scaling από τις ρυθμίσεις της Amd. Σύνδεση με sony 55Xf9005. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από gothrylos
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, gothrylos είπε Σε εμενα έφτιαξε με την μπάρα του Hdmi scaling από τις ρυθμίσεις της Amd. Σύνδεση με sony 55Xf9005. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Στις 15/10/2018 στις 10:39 ΠΜ, gbras είπε Ναι το εχω και εγω αυτο το θεμα και εχω nvidia 1050ti. Καλυτερα αλλη TV και ησυχαζεις! Άρα τελικά ΕΙΝΑΙ θέμα επιλογών στους drivers; Απλά με την αλλαγή GPU/DRIVER μου έκατσε καλά..; Με μια κονσόλα λέει φτιάχνει με το καλώδιο.. ό,τι να 'ναι.
sndev Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Με μια κονσόλα λέει φτιάχνει με το καλώδιο.. ό,τι να 'ναι. οχι δεν ισχυει εμενα δεν εφτιαξε με αλλαγη καλωδιου
gbras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εμενα παιδια εκτος τον αλλων εμφανιζεται οταν αναβω...το φως της τουαλετας. Δεν υπαρχει αυτο..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα