Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Αν μου το έλεγες το παραπάνω πριν επιλυθεί..και έφτιαχνε όντως, θα σε έβρισκω και κυριολεκτικά αν την έβρισκες θα σου φιλούσα τις πατούσες.

Τώρα τι να σε κάνω αδερφέ μου..

Πριν 2 εβδομάδες το βρήκα και εγω.  Είχε χαθεί το θέμα έδω και τώρα που άνοιξε είπα να πω την λύση μου.

το παρατήρησα γιατί όταν άλλαζα κάποια ήταν πιο καλά και αντί να σβήνει και η οθονη έκανε μόνο το μπάνερ.η αργούσε πιο πολύ.

Και κοίταξα και βρήκα πιστοποιημένα καλώδια,που ότι λένε,είναι. Και πραγματικά όλα τέλεια.επιτελους. 

Απο amazon το πήρα. OMAR είναι η μάρκα. 

Επεξ/σία από alexakos89
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτο ειναι κουφο....εφτιαξε το πισι το καταλαβαινω με την αλλαγη της καρτας(το εχω ακουσει και απο αλλους)  ...πως εφτιαξε το Ps4 και λοιπα ???

αλεξακος για το καλωδιο το συγκεκριμενο εχω διαβασει καλες κριτικες....αλλα μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζω προβληματα με αυατ που εχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ρε παίδες πότε σας είπα πως επιλύθηκε το θέμα με το SONY PS4;

Δεν επιλύθηκε..

Πάρε το καλώδιο που σου λέω. 

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

καλα αυτο ειναι κουφο....εφτιαξε το πισι το καταλαβαινω με την αλλαγη της καρτας(το εχω ακουσει και απο αλλους)  ...πως εφτιαξε το Ps4 και λοιπα ???

αλεξακος για το καλωδιο το συγκεκριμενο εχω διαβασει καλες κριτικες....αλλα μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζω προβληματα με αυατ που εχω

Τρομερό από προσωπική άποψη. Άλλαξα 5 διαφορετικά και καλά κιόλας.  Αν δεν έχει πιστοποίηση δεν ξαναπαίρνω. 

Και για είσαι σίγουρος ότι δεν χανει μέχρι 2 μέτρα καλώδιο τα απλά. 

Αν ειναι premium παίρνεις και 3 μέτρα. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Ναι το εχω και  εγω αυτο το θεμα και εχω nvidia 1050ti. Καλυτερα αλλη TV και ησυχαζεις! :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Ναι το εχω και  εγω αυτο το θεμα και εχω nvidia 1050ti. Καλυτερα αλλη TV και ησυχαζεις! :)

Αλλαζεις HDMI και το προβλημα λυνεται

Δημοσ.

χμμμ σε εμενα το κανει αυτο στο ps4.

δλδ παιρνω trophy βγαινει το infobar χανετε ο ηχος προσορινα για 1-2 sec φευγει η Info bar κ επανερχεται και ο ηχος

δλδ αν αλλαξω hdmi px na παρω αυτο το Omar θα διορθωθει? εγω πιστευα ειναι της tv.. (σονυ)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

χμμμ σε εμενα το κανει αυτο στο ps4.

δλδ παιρνω trophy βγαινει το infobar χανετε ο ηχος προσορινα για 1-2 sec φευγει η Info bar κ επανερχεται και ο ηχος

δλδ αν αλλαξω hdmi px na παρω αυτο το Omar θα διορθωθει? εγω πιστευα ειναι της tv.. (σονυ)

ναι φιλε μου. Το ιδιο ειχα και εγω αλλα με το pc. Πηρα το OMARS που ειναι PREMIUM CERTIFIED και εφτιαξε!

Μπορεις να παρεις οτι premium θες και αλλη μαρκα αν δε θες αυτη.

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ναι φιλε μου. Το ιδιο ειχα και εγω αλλα με το pc. Πηρα το OMARS που ειναι PREMIUM CERTIFIED και εφτιαξε!

Μπορεις να παρεις οτι premium θες και αλλη μαρκα αν δε θες αυτη.

σε ευχαριστω πηρα μολις τωρα απο το amazon ενα ομαρ να δοκιμασω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

σε ευχαριστω πηρα μολις τωρα απο το amazon ενα ομαρ να δοκιμασω

2 μετρα πηρες? Αντε πες μας τα νεα οταν ερθει και αν εφτιαξε

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλα εγκυκλοπαιδικα να πω οτι ξαφνικα εμφανιστηκε και σε μενα το προβλημα (KD-55XE7096), στην HDMI συνδεση PC - τηλεορασης. Πανω που ημουν ετοιμος να δω ποιο καλωδιο προτεινε ο alexakos, δοκιμασα να κανω disable display και μετα extend στο μενου της ATI καρτας γραφικων μου στο taskbar του υπολογιστη. Δεν το εκανε ξανα οσο ειδα και ειδα αρκετες ωρες. Τωρα αν εμφανιστει ξανα, θα παω για καλωδιο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμενα έφτιαξε με την μπάρα του Hdmi scaling από τις ρυθμίσεις της Amd.  Σύνδεση με sony 55Xf9005. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. 

Επεξ/σία από gothrylos
Δημοσ.
15 ώρες πριν, gothrylos είπε

Σε εμενα έφτιαξε με την μπάρα του Hdmi scaling από τις ρυθμίσεις της Amd.  Σύνδεση με sony 55Xf9005. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. 

Στις 15/10/2018 στις 10:39 ΠΜ, gbras είπε

Άρα τελικά ΕΙΝΑΙ θέμα επιλογών στους drivers;

Απλά με την αλλαγή GPU/DRIVER μου έκατσε καλά..;

Με μια κονσόλα λέει φτιάχνει με το καλώδιο.. ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Με μια κονσόλα λέει φτιάχνει με το καλώδιο.. ό,τι να 'ναι.

οχι δεν ισχυει εμενα δεν εφτιαξε με αλλαγη καλωδιου 

Δημοσ.

Εμενα παιδια εκτος τον αλλων εμφανιζεται οταν αναβω...το φως της τουαλετας. Δεν υπαρχει αυτο.....

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...