JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Είναι ό,τι πιο κουλό θέμα μπορούσα να φανταστώ πως θα συνέβαινε σε μόνιτορ. Έχω πάρει πρόσφατα την SONY 40WE660 και καθώς την έχω συνδεδεμένη με HDMI στο PC μου, εμφανίζει μόνιμα κάθε λίγο και λιγάκι το INFO BANNER του καναλιού / hdmi που βρίσκομαι at the time.. Έχω φάει το internet και έχω βρει ΔΕΚΑΔΕΣ πολυσέλιδα θέματα με το θέμα αυτό, σε Windows, Sony PS3 / PS4, Nintendo Switch Κτλπ, κανείς δεν βλέπω να το έλυσε ποτέ. Έτσι κάνω και ένα απελπισμένο θέμα εδώ, για να δω αν το βιώνει και κάποιος άλλος και αν σκέφτηκε κάποια εναλλακτική. Φυσικά έχω δοκιμάσει factory resets. Τελευταίο driver ήμουν από την αγορά της (δεν νομίζω να μπορώ να κάνω rollback σε κάτι άλλο) Έτυχε και αντικατέστησα την οθόνη και με άλλη (για άλλον λόγο) και φυσικά το θέμα συνεχίζει ακάθεκτο. Όπως προανέφερα συνδέουμε συχνά και SONY PS4 και το εμφανίζει και εκεί. Έχω δοκιμάσει και 3 διαφορετικά HDMI καλώδια. Άλλαξα πολλές επιλογές στα options, όποιες έχω.. Την άφησα εκτός πρίζας για 2 μέρες, πάτησα το κουμπί (i) του remote με άπειρους τρόπους και συχνότητες.. Κάποια μοντέλα είχαν την επιλογή "HIDE INFO BANNER", το δικό μου δεν το έχει. Η στάση της SONY είναι : δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό είναι θέμα software και πρέπει να περιμένεις νέο driver και αν. Διανοήστε πόσο ενοχλητική περίπτωση είναι; Στο browser το εμφανίζει ανά ΛΕΠΤΟ. Έχει συμβεί σε κάποιον από εδώ;
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εγγύηση δεν έχει; Και το software δεν το γράφουν άνθρωποι της Sony; Τι το γράφουν, Asarians; Τι σημαίνει δεν το αναγνωρίζουν; 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δεν το αναγνωρίζουν.. εδώ σου λέω μου την άλλαξαν με άλλη γιατί είχα βγάλει κάτι σκιές (από ΚΑΠΝΙΛΑ το δικαιολόγησαν και αυτό και πήγαιναν να μην την αλλάξουν και αυτήν). Τι να τους πω; Δεν έχουν update, αν μου την αντικαταστήσουν πάλι θα έχω το ίδιο θέμα.. Refund να ζητήσω; Δε παίζει, ούτε στον δικό μου "απαιτητικό" κόσμο.. Δεν διανοούμε καν να ζήσω με αυτό 1-2-3 έτη..
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μιλα με ΓΓΚ, αν είναι ανάπηρο το software είναι ανάπηρη η TV. Δεν είναι ανεξάρτητα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Οφείλω να ξαναναφέρω πως μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Θα το κάνω για την εμπειρία, αλλά και πάλι αισθάνομαι πως δε με παίρνει.. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Οφείλω να ξαναναφέρω πως μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Θα το κάνω για την εμπειρία, αλλά και πάλι αισθάνομαι πως δε με παίρνει.. Συνήγορο καταναλωτή μην στείλεις πάντως.. δεν εχει νόημα. Απλά αναγκάζει το κατάστημα να σου απαντήσει δεν μεσολαβεί σε κάτι. Προσπαθείς να συννενοηθείς με το "service" τους;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δεν είναι το ίδιο με το ΓΓΚ ο Συνήγορος του Καταναλωτή, έτσι;
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δεν γνωρίζω, δες τα τηλέφωνα αν είναι ίδια. Πάρε το 10ψηφιο, μην πάρεις 5ψηφιο, είναι το ίδιο αλλά δεν πληρώνεις κερατιατικα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μάγκες, είναι από αυτές τις λυτρωτικές στιγμές που βρίσκεις τη λύση μόνος σου και έρχεσαι να κλείσεις πανηγυρικά το θέμα : ΕΒΑΛΑ NVIDIA GPU ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ! Μετά από χρόοοοονια και χρόοοοονια AMD, με έπεισε η 1060 και ήθελα κιόλας γενικότερα να κάνω τη μετάβαση, και από σπόντα έστρωσε το θέμα με το BANNER. ΟΚ μου το είχαν πει και εκεί της SONY πως αυτό το θέμα δεν θα φτιάξει ποτέ με την αντίστοιχη συσκευή που μου συμβαίνει.. αλλά δεν είχε πάει καν ο νους μου.. είμαι τέρμα τυχερός γιατί δεν παλευόταν. Έτσι και είχα αγοράσει AMD GPU θα ήταν για πέταμα η οθόνη.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ! 1
alexakos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μάγκες, είναι από αυτές τις λυτρωτικές στιγμές που βρίσκεις τη λύση μόνος σου και έρχεσαι να κλείσεις πανηγυρικά το θέμα : ΕΒΑΛΑ NVIDIA GPU ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ! Μετά από χρόοοοονια και χρόοοοονια AMD, με έπεισε η 1060 και ήθελα κιόλας γενικότερα να κάνω τη μετάβαση, και από σπόντα έστρωσε το θέμα με το BANNER. ΟΚ μου το είχαν πει και εκεί της SONY πως αυτό το θέμα δεν θα φτιάξει ποτέ με την αντίστοιχη συσκευή που μου συμβαίνει.. αλλά δεν είχε πάει καν ο νους μου.. είμαι τέρμα τυχερός γιατί δεν παλευόταν. Έτσι και είχα αγοράσει AMD GPU θα ήταν για πέταμα η οθόνη.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ! καπου έχανες σημα. Η το HDMI δεν ηταν της προκοπής η η καρτα δεν μπορούσε να στηρίξει το bandwidth.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μάλλον δεν διάβασες την λίστα του πρώτου μου post.. :')
sstratos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 10:44 ΠΜ, JiovanniGeorgeo είπε Όπως προανέφερα συνδέουμε συχνά και SONY PS4 και το εμφανίζει και εκεί. Αυτό πως εφτιαξε ??? αλλαξες και άλλο καλώδιο ??
alexakos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μάλλον δεν διάβασες την λίστα του πρώτου μου post.. :') Διάβασα φιλε μου. Έχω nvidia 1080 και sony tv 4k και μου έκανε το ίδιο.Αλλαξα 5 διαφορετικά hdmi από 1.4 μέχρι 2.0 έκδοση.Σε αλλα το έκανε περισοτερο αναβόσβηνε και η οθόνη σε αλλα μονο το banner . Τελικά πηρα από Αγγλία hdmi premium certified 18 ευρω και τελειωσαν όλα για πάντα.!
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Αν μου το έλεγες το παραπάνω πριν επιλυθεί..και έφτιαχνε όντως, θα σε έβρισκω και κυριολεκτικά αν την έβρισκες θα σου φιλούσα τις πατούσες. Τώρα τι να σε κάνω αδερφέ μου..
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν μου το έλεγες το παραπάνω πριν επιλυθεί..και έφτιαχνε όντως, θα σε έβρισκω και κυριολεκτικά αν την έβρισκες θα σου φιλούσα τις πατούσες. Τώρα τι να σε κάνω αδερφέ μου.. Αρα ας ελπισουμε οτι σε λιγες ημερες θα στο ξανα κανει και με την nvidia ωστε να πιασει τοπο και η λυση του hdmi που εκανε ο Αλεξάκος!😋 Και με το ps4 πως εφτιαξε? Εβαλες κι εκει nvidia?🤣 Οταν συνέδεες το ps4 , ηταν ταυτοχρονα και σε άλλο hdmi το pc? Μαγικά μοιάζουν όλα...🧐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα