stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ ξέρω ότι μια μάρκα γίνεται γνωστό brand και φίρμα, με τα χρόνια και με την ποιότητά της,έτσι κρατάς πελάτες και στόμα με στόμα βγαίνει αν είναι καλή η όχι. Τώρα αν είναι καλή η hisense η οποιαδήποτε άλλη θα δείξει ο καιρός. Πάντως και εγώ γελάω με το όνομα κτλπ αλλά τελικά την είδα από κοντά και όντως αξίζει τα χρήματα της.εχει ωραία ποιότητα κατασκευής και γενικά φαίνεται καλό σύνολο. Τώρα,όπως είπα,ο καιρός θα δείξει αν αξίζει. Η τιμή πάντως γ αυτά που δινει,γ εμένα προσωπικά είναι vfm. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από stelios18120
what_if Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μην μπερδευεσαι, δεν αναφερομαι σε ποιοτητα πλαστικων εξω, αναφερομαι σε ποιοτητα μεσα. Επισης οι Hisense απευθειας απο το εργοστασιο ερχονται με την αντιθεση στο 95-100% και με τρελη φωτεινοτητα λογο πανελ, εξαλλου φημιζονται για αυτο (και γιαυτο βγαζουν και πολυ καλη εικονα οταν ειναι διπλα σε αλλες που απο το εργοστασιο ερχονται με υποδιεστερες ρυθμισεις). Οπως και να εχει ακομα και στο εξωτερικο λενε αυτα που λεω, δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου (εκτος αν ουτε εκει γνωριζουν τι συμβαινει που η Hisense κυκλοφορει εδω και χρονια). εγω λεω να ψαξεις καλυτερα για τις hisense κ να διαβασεις reviews επισης πρεπει να χεις καιρο να αγορασεις επωνυμη Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από what_if
odypapa1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Από εικόνα που χω δει, δεν φτάνει samsung,lg αλλά πολύ πιο φωτεινή από f&u, hitachi κ.α πρέπει να αγοράζει την toshiba... googlara και όντως ισχύει. https://www.theverge.com/2017/11/14/16649374/toshiba-china-hisense-sharp-tv-deal-signed Από πολλούς θεωρείται η νέα huawei.... https://www.which.co.uk/news/2017/11/hisense-tvs-reviewed-can-they-match-samsung-and-lg/ Και η samsung την έχει κατά νου.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, what_if είπε εγω λεω να ψαξεις καλυτερα για τις hisense κ να διαβασεις reviews επισης πρεπει να χεις καιρο να αγορασεις επωνυμη Επειδη το εχω ψαξει και επειδη εχω καποια "καλη" επαφη με τα δρωμενα στο εξωτερικο σου λεω οσα σου λεω. Ωστοσο οταν ολοι θα παιρνουν SONY/SAMSUNG/LG OLED εσυ μπορεις να παρεις Hisense δεν σε εμποδιζει κανεις. 1 λεπτό πριν, odypapa1 είπε Από εικόνα που χω δει, δεν φτάνει samsung,lg αλλά πολύ πιο φωτεινή από f&u, hitachi κ.α πρέπει να αγοράζει την toshiba... googlara και όντως ισχύει. https://www.theverge.com/2017/11/14/16649374/toshiba-china-hisense-sharp-tv-deal-signed Από πολλούς θεωρείται η νέα huawei.... https://www.which.co.uk/news/2017/11/hisense-tvs-reviewed-can-they-match-samsung-and-lg/ Και η samsung την έχει κατά νου. Καλα η Toshiba δεν ηταν ποτε κορυφη στις LCD....H Sharp ειχε κανει καλα βηματα καμια 10ετια πισω αλλα τελειωσε αδοξα.
what_if Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Επειδη το εχω ψαξει και επειδη εχω καποια "καλη" επαφη με τα δρωμενα στο εξωτερικο σου λεω οσα σου λεω. Ωστοσο οταν ολοι θα παιρνουν SONY/SAMSUNG/LG OLED εσυ μπορεις να παρεις Hisense δεν σε εμποδιζει κανεις. Καλα η Toshiba δεν ηταν ποτε κορυφη στις LCD....H Sharp ειχε κανει καλα βηματα καμια 10ετια πισω αλλα τελειωσε αδοξα. οι επαφες σου πρεπει να ναι τελειως κουκουρουκου γιατι ολες οι αναφορες απο επωνυμα sites που ασχολουνται με το αθλημα εχουν κολακευτικες κριτικες για τις hisense Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από what_if
tkig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εγω μιλαω για μια εταιρεια με κυκλο εργασιων και τζιρο που δικαιολογει χορηγια στο μουντιαλ και μιλαμε για Arielli και f&u.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, what_if είπε οι επαφες σου πρεπει να ναι τελειως κουκουρουκου γιατι ολες οι αναφορες απο επωνυμα sites που ασχολουνται με το αθλημα εχουν κολακευτικες κριτικες για τις hisense Ειπα εγω οτι δεν εχουν κολακευτικες κρητικες; Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις ο ιδιος τι γραφεις και τι γραφουν και αλλοι...... Εξαρχης (ακομα και πριν παει καποιος και πει οτι ειδε καποια σε καταστημα, μπορεις να ψαξεις στο φορουμ και να το δεις και ο ιδιος) εχω πει οτι οι Hisense ειναι Value For Money και πως λογο Φωτεινοτητας / Αντιθεσης βγαζουν καλη εικονα..... Κολακευτικες κρητικες εχει και το νεο i30 της Huyndai με τα 275 αλογα, δεν το λες ομως Golf GTI. Απο εκει και περα πολυ ξεφυγαμε θεωρω. 20 λεπτά πριν, tkig είπε Εγω μιλαω για μια εταιρεια με κυκλο εργασιων και τζιρο που δικαιολογει χορηγια στο μουντιαλ και μιλαμε για Arielli και f&u. Αναλογα το ποσο χορηγιας που εχουν ριξει στο Μουντιαλ, εξαλλου ειναι αναμεσα σε πολλους χορηγους (φανταζομαι γνωριζεις πως το μουντιαλ φετος εχει 12 σπονσορες και η Hisense ειναι στον δευτερο κυκλο μαζι με τα McDonalds πχ). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Salvation81 2
odypapa1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το καλό με την hisense είναι ότι τραβάει κάτω τις μεγάλες...πχ έχει 889 € 65LGUK6100 μοντέλο 2018...που σημαίνει ότι θα πέσει κάτω από 800 αφού το lineup είναι σχετικά fresh.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, odypapa1 είπε Το καλό με την hisense είναι ότι τραβάει κάτω τις μεγάλες...πχ έχει 889 € 65LGUK6100 μοντέλο 2018...που σημαίνει ότι θα πέσει κάτω από 800 αφού το lineup είναι σχετικά fresh. Τραβαει κατω τα οικονομικα μοντελα των μεγαλων γιατι τα ακριβα τους δεν τα αγγιζει (και παλι καλο ειναι, οι περισσοτεροι κοιτανε τα οικονομικα).
what_if Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ολο το lineup της hisense ειναι απολυτως συγκρισιμο με αρκετα ακριβοτερες "επωνυμες" ,τωρα αν εσυ @Salvation81 αγορι μου καταπινεις το κουτοχορτο με τα δεματια καλα κανεις αλλα οσα γραφεις δεν ειναι θεσφατα ,ουτε ολος ο κοσμος πληρωνει χοντρα για σηματακια χωρις αντικρυσμα ps επειδη ξανεχουμε κανει κουβεντα για το θεμα δεν εχεις καν βασικες γνωσεις για να σταθμισεις ποιοτικα χαρακτηριστικα ,παρολα αυτα γραφεις σεντονακια με κλισε καθε φορα κ υπαρχει κ κοσμος που τα πιστευει Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από what_if 1
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, what_if είπε ολο το lineup της hisense ειναι απολυτως συγκρισιμο με αρκετα ακριβοτερες "επωνυμες" ,τωρα αν εσυ @Salvation81 αγορι μου καταπινεις το κουτοχορτο με τα δεματια καλα κανεις αλλα οσα γραφεις δεν ειναι θεσφατα ,ουτε ολος ο κοσμος πληρωνει χοντρα για σηματακια χωρις αντικρυσμα Ασε να μαντεψω, εχεις Smart και λες οτι εχεις Mercedes σωστα; (η Mini και λες οτι εχεις BMW). Σορρυ αλλα τα επιχειρηματα σου ειναι αυτα που θα ακουγε καποιος η απο 5χρονο η απο 60αρη. Να πω οτι μιλουσαμε για Apple θα ελεγα οτι εχεις δικιο, στο συγκεκριμενο θεμα οχι. Αυτα απο μενα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Salvation81
Tronis20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα πάντα είναι πρώτα marketing και μετά όλα τα άλλα.Η Razer είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα.Την Huawei την κοροιδεύαν πριν 4 χρόνια εδώ στην Ελλάδα.Η Hisense θα κάνει καριερα θα το δείτε. 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ασε να μαντεψω, εχεις Smart και λες οτι εχεις Mercedes σωστα; (η Mini και λες οτι εχεις BMW). Σορρυ αλλα τα επιχειρηματα σου ειναι αυτα που θα ακουγε καποιος η απο 5χρονο η απο 60αρη. Να πω οτι μιλουσαμε για Apple θα ελεγα οτι εχεις δικιο, στο συγκεκριμενο θεμα οχι. Αυτα απο μενα. Η Apple είναι το χειρότερο παράδειγμα που μπορούσες να φέρεις μιας και είναι μια κατηγορία μόνη της σε όλες τις κατηγορίες που έχει προιόντα.Αντίθετα Samsung LG SONY στις τηλεοράσεις είναι και οι 3 top με ελάχιστες διαφορές. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Tronis20
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Πιο κόσμιες εκφράσεις..... Γτ εύκολα θα βγούμε από το θέμα μας... Κ ξαναλέω. Την εκραζα και την είδα από κοντά και θεωρώ ότι είναι ποιοτική. Για τα χρήματα που ζητάει είναι οκ. Καλό θα ήταν να πάτε να την δείτε από κοντά,και να πείτε τη γνώμη σας... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Καλα δεν λες την Hisense επωνυμη, value for money ναι αλλα δεν ειναι ισαξια με Samsung, Sony, LG. Εδω Ελλάδα δεν είναι γνωστές αλλά εξωτερικό που η αγορά είναι και μεγαλύτερη είναι . Επισης είναι χορηγός του Mundial (χωρίς να λέει κάτι για την ποιότητα ) οπότε δεν συγκρίνεται τουλάχιστον ως brand name με F&U Arieli hitachi κτλ .. Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα και ας αφήσουμε τις θεωρίες και τις ασκοπες αντιπαραθέσεις. Την εχει αγοράσει - δει κανείς απο κοντά να μας πει εντυπώσεις ; Εκεί είναι η ουσία της υπόθεσης Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos
Tronis20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Πιο κόσμιες εκφράσεις..... Γτ εύκολα θα βγούμε από το θέμα μας... Κ ξαναλέω. Την εκραζα και την είδα από κοντά και θεωρώ ότι είναι ποιοτική. Για τα χρήματα που ζητάει είναι οκ. Καλό θα ήταν να πάτε να την δείτε από κοντά,και να πείτε τη γνώμη σας... Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχει παραπληροφόρηση.Συγκρίνουμε Hisense με Ariel,F&U,TurboX,(random name εταιρίας με φτηνίαρικο panel).H Hisense δεν έχει φτηνίαρικα parts.Δεν έχει οτι έχουν samsung lg sony άλλα σε ποιότητα είναι πιο κοντά σε αυτές παρά στις Ariel,F&U,TurboX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα