Προς το περιεχόμενο

Αγορα αυτοκινητου με αλλαγμενο μοτερ

GreCo9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα στην παρεα!

Θα ηθελα την βοήθεια σας παιδιά.Λοιπον το αυτοκινητο που θελω ειναι 1,8 στην αδεια και ο τυπος που το πουλαει μου λεει οτι αλλαξε μοτερ παλι με 1,8 αλλα δεν φαινεται ο αριθμος κινητηρα.Γνωριζει κανεις αν χρειαζομαι καποια επιπλεον χαρτια για να μην βρω τον μπελα μου? ΚΤΕΟ εχει περασει αλλα γραφει στης παρατηρήσεις πως δεν φαινεται ο αριθ.κινητήρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για της απαντησεις!
Μου ειπε πως ο αλλος κινητηρας χαλασε και εβαλε αυτον λετε να θελει να με παραμυθιάσει? Δηλαδη δεν ειναι λογικο το να αλλαξεις κινητηρα?

7 λεπτά πριν, GreCo9 είπε

Ευχαριστω για της απαντησεις!
Μου ειπε πως ο αλλος κινητηρας χαλασε και εβαλε αυτον λετε να θελει να με παραμυθιάσει? Δηλαδη δεν ειναι λογικο το να αλλαξεις κινητηρα?

Μπορείς να αλλάξεις κινητήρα, αλλά το νόμινο είναι να το δηλώσεις κιόλας ώστε να φαίνεται στην άδεια. Προσωπικά συμφωνώ πως δεν αξίζει το ρίσκο.

Αν ηταν απλη αλλαγη κινητηρα θα εγραφε αριθμο ο νεος. Για να εχουν σβησει τον αριθμο κινητηρα πιθανον να προερχεται απο κανενα κλεμενο ή λαθραια εισαγωγη. Οποτε εκτος του οτι περνεις κινητηρα χωρις αριθμο, δεν ξερεις και σε τι κατασταση ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lary7 είπε

Σορρυ λάθος παράθεση

.

.

Η αλλαγή κινητήρα πέρα απο τα τεχνικά, που μπορεί να γίνει η στραβή την επόμενη μέρα της αγοράς και να μείνεις χωρίς αυτοκίνητο, έχει και γραφειοκρατικά πρέπει να περάσει υπουργείο ΚΤΕΟ να αλλαχθεί η αδεια κλπ

Επεξ/σία από NikosKallithea

2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η αλλαγή κινητήρα πέρα απο τα τεχνικά, που μπορεί να γίνει η στραβή την επόμενη μέρα της αγοράς και να μείνεις χωρίς αυτοκίνητο, έχει και γραφειοκρατικά πρέπει να περάσει υπουργείο ΚΤΕΟ να αλλαχτεί άδεια κλπ

Νομίζω οτι πρέπει να προσκομίσεις και τιμολόγιο αγορας του νεου κινητήρα. Αν ο νεος κινητηρας ειναι ιδιος με τον παλιο δεν ειναι μεγαλη φασαρια, αν μιλαμε για αλλαγη που εκανε ο μπαρμπαμητσος της γειτονιας ,αγνωστης προελευσης κινητηρα τοτε εμπλεξες. Ακομα και ασφαλιστικη μπορει να αρνηθει να σε πληρωσει αμα δουν οτι ο κινητηρας δεν εχει αριθμο ή δεν ειναι δηλωμενος.

Βρηκα αυτο http://vehiclestech.blogspot.com/2011/08/arithmoskinitiranomothesiaparapoiisi.html

Ρε παιδια αφου εχει περασει κτεο δεν υποτίθεται οτι ειναι ολα οκ? Αλλιως δεν θα το περνουσαν ετσι δεν ειναι διορθώστε με αν κανω λαθος. 

4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Μακρια!

4 ώρες πριν, dpolal είπε

μακριά.

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μακρια !

Άντε να πω κι εγώ μακρυά, στους πόσους θα το εμπεδώσεις;

Είναι σε πολύ γκρίζα κατηγορία και ανάλογα την περίπτωση μπορεί να έχεις πολλά ντράβαλα, οπότε γιατί να το ρισκάρεις; Και όχι, το ότι πέρασε ΚΤΕΟ δεν σημαίνει και ότι σε έλεγχο από Τροχαία είσαι ΟΚ.

8 λεπτά πριν, GreCo9 είπε

Ρε παιδια αφου εχει περασει κτεο δεν υποτίθεται οτι ειναι ολα οκ? Αλλιως δεν θα το περνουσαν ετσι δεν ειναι διορθώστε με αν κανω λαθος. 

Αν ήταν όλα ok, δεν θα υπήρχε η παρατήρηση που ανέφερες παραπάνω. Επίσης το ότι πέρασε με απλή παρατήρηση μια φορά, δεν σημαίνει ότι θα ξαναπεράσει και την επόμενη.

Λύση πάντως υπάρχει, απευθύνεσαι σε μηχανολόγο ο οποίος θα πρέπει να πιστοποιήσει ότι ο κινητήρας που φοράει έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον εργοστασιακό(αν πράγματι είναι έτσι), να χτυπήσει νέα νούμερα στον κινητήρα, και τα νέα νούμερα να δηλωθούν στο μηχανολογικό ώστε να βγει νέα άδεια με αυτά.

Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία, εκτός και αν η τιμή που μου το έδιναν ήταν κυριολεκτικά χάρισμα.

Μακρυα και απο εμενα....Αν δεν εχει δηλωθει στην αδεια κυκλοφοριας δεν ξερεις τι μπορει πραγματικα να εχει κανει .Υπαρχει νομιμος τροπος να αλλαξεις μοτερ.Αφου δεν τον εκανε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...