therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εδω στο εξοχικ ειμαι σε υπογειο, το οποιο εχει αραθυρα που βλεπουν στη σταθμη του εδαφους. Ενω εχω σιτες, με καποιο τροπο οταν ανοιγω να αεριστει καταφερνουν παντα εντομα και μολυντηρια να περνουν στο σπιτι. Στην αρχη διαλαγα οτι εβρισκα μεσα (βρωμουσες, κατι αλλα με κελυφος κτλ) μετα συνειδητοποιησα πως τα μολυντηρια αρχιζαν να τα τρωνε αυτα και αρχιζαν να μου γεμιζουν ακαθαρσιες (παραομοιες με ποντικουκουραδα) και να χωνονται και μεσα στο αιρκοντισιον. Το δια ταυτα οτι μου εχουν διαλυσει τα 2 αιρκοντισιον. Ενα στο δωματιο που ουτως η αλλως ειχα καταργησει προ πολου και το κεντρικο στο σαλονι. Καθ χρονο στο σαλονι κανω συντηρησει (περναγα φαρμακο, το καθριζα απο οτι καναν μεσα και ολο το πακετο) Φετος ομως ειχε αδειασει ολο το φρεον πραμα που σημαινει οτι σημιουργησει διαρροη, και μαλλον παει για αχρηστο Αν καταφερω να το φτιαξω η ακομα και αν παρω καινουριο, το ζητημα ειναι οτι παλι θα καταληξω καπως εκει μεσα και η ζημια θα συνεχιζεται Τι λυσεις εχω? -Η απεντομοηση ειναι αποτελεσματικη? Υπαρχει τροπος ιδιαιτερως μεσα στις εσωτερικες μοναδες να δημιουργησω ενα αφιλοξενο περιβαλλον και να μην παιρναν με την καμμια? Περα απο αυτο που ειναι και το βασικο, εννοειται οτι ψαχνω και για το υπολοιπο υπογειο
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Απεντομιση με καλυτερα φαρμακα.Αν περνανε τις σιτες ,εχεις ρωγμες .
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Σφραγίσε τις ρογμές για να μην μπαίνουν, κάλεσε αλουμινά. Μετά φώναξε απεντομοτες ή βάλε τζελ Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Zerg13
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι πανάκριβο άστο. Πάρε αμάξι καλύτερα το τζελ είναι φτηνό Επίσης τα κλιματιστικά αν δεν είναι 15ετιας επισκευάζονται. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Zerg13
idomeneas7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μου αρέσει που έχεις λινκ για μεσιτικό στην υπογραφή.
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Ναι πανάκριβο άστο. Πάρε αμάξι καλύτερα το τζελ είναι φτηνό Επίσης τα κλιματιστικά αν δεν είναι 15ετιας επισκευάζονται. Νομιζα οτι ελεγες να αλλαξω τα αλουμινια (γιατι στην αρχη αυτο σκεφτομουν). Τωρα μη γελιομαστε η πραγματικη λυση ειναι, αλλαγη κουφωματων, επισκευη σιτας, απεντομωση-απολυμανση και αγορα νεου κλιματαστικου. Το πακετο ολο αυτο οντως κοστιζει οσο ενα αμαξι
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις ξυλινα, οτι και να κανεις θα παιρνανε εντομα. Αν εχεις αλουμινενια παλια, ισως να σωνεται. Αλουμινας δεν ειμαι. το κλιματιστικο με ολα αυτα που λες ισως να μην σωνεται αν εχουν μπει εντομα μεσα. Αν οχι σωνεται. Θες να ρωτησεις στο θεμα για τα κλιματιστικα; φτιαχτα σιγα σιγα. Ξεκινα απο κουφωματα. Στην αλλαγη κουφωματων δεν επισκευαζεις σιτα, βαζεις μια καινουργια. Τα ιδια κανει και η μανα μου, δεν θελει να πληρωσει για το υπογειο και τα εντομα κανουν παρτυ. Πεταμα θελουν ολα εκει μεσα. Υγρασια φοβερη.... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Zerg13
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δε νομιζω να φτιςχνεται. Εφερα χθες ψυκτικο δε βρηκε διαρροη στα ρακορ η στις ενωσεις οποτε σημαινει οτι η διαβρωση ειναι εσωτερικη. Μου ειπε 110 ευρω απλα για να λειτουργησει χωρις να το επισκευασει. Αν η διαρροη ειναι μεγαλη μπορει σε ενα μηνα παλι να εχει ξαναδιασει. Απο την αλλη οπως λεω και πριν ειτε εφτιαχνε ειτε παρω αλλο, αμα δε λυσω το προβλημα με τα εντομα παλι αχρηστα θα βγουν. Και δυστυχως δε γινονται σιγα σιγα, πρεπει να γινουν ολα μαζι και αν θελω να μη ψηθω στο καυσονα αυτο το καλοκαιρι πρεπει να πεσουν μαζεμενα
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κουφωματα, απεντομωση, αλλαγη κλιματιστικου με αυτη τη σειρα, χωρις καθυστερησεις. Μια προχειρη λυση ειναι να κανεις απεντομωση με gel και να σφραγισεις το κλιματιστικο με πλαστικο καλλυμα και να παρεις ανεμιστηρα,στον εξω χωρο ριξε εντομοκτονο γυρω γυρω. Επαναληψη καθε 10 μερες. Ψεκασε και την εξωτερικη μοναδα του κλιματιστικου, μην πω και την μεσα. για καλυτερη δουλεια ισως πηγαινε σε ειδικο μαγαζι και παρε νεροδιαλυτο φαρμακο και ριξτο στον κηπο με ψεκαστικο, και οχι εντομοκτονο Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Zerg13
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τη σειρα που θα γινουν τη ξερω, τα χρηματα δε ξερω που θα βρω. Ειναι εξοδα που βγηκαν ξαφνικα και δεν ειχαν υπολογιστει. Θα παρω αυριο προσφορα για αλουμινια σιτες να δω τι παιζει, και απεντομωση. 18αρι κλιματιστικο που ειναι για σαλονι θελει τουλαχιστον 600 ευρω. Αρα ειμαστε χιλια και βαλε για πλακα
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα μολυντηρια ειναι ακακα. Τρωνε τα εντομα και κουνουπια. Θα ελεγα να μην τα πειραζεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Zerg13
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Φιλοι και γνωστοι αυτο μου λενε και εγω το ιδιο πιστευα αλλα τελικα αυτα ειναι που εχουν τρυπωσει μεσα στις μοναδες και κατεστρεψαν και τα 2 κλιματιστικα. Τρωνε τα εντομα και μετα πανε και κρυβονται μεσα και γεμιζουν ακαθαρσιες και διαβρωνουν το υλικο και τις σωληνωσεις
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν δοκιμαζεις εξωτερικα να ραντιζεις εξωτερικα μονος σου με fendona ή οτι αλλο σου προτεινουν σε καποιο μαγαζι με γεωργικα? Γυρω απο τα πλαισια παραθυρων βαλε στοκο ή τσιμεντο ή αφρο για να μην μπαινουν απο κει.. βεβαια ο σκοπος ειναι να καταλαβεις απο που μπαινουν...π.χ. κανας εξαερισμος μπανιου ,σωληνα απορροφητηρα ,κανα σωληνα αποχετευσης κτλ Καλυψε ακρη σωληνα αποχετευσης a.c. με κανα τουλι και tire up...και τον εσωτερικο με κανα λεπτο δυχτακι. ισως κανα πλαισιο με λεπτο διχτυ θα τα καλυτερο και γυρω απο το πλαισιο στον τοιχο σιλικονη ή στοκο ή γυψο κτλ Αν το a.c. ειναι της προκοπης η διαρροη βρισκεται με ενα ροζ υγρο ωστε να βλεπουν απο που χανει (εσωτερικα στοιχεια)και το διορθωνουν.. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα